Yolda giderken Suriyeliler tarafından gasp edildim ne yapmalıyım?

İstanbul'da yaşıyorum 1.95 boyum var 85 kiloyum neyse üsküdara gittim can sıkıntısından birden bir adam kardeşim bir bakarmısın dedi bende buyur dedim hasta bir çocuk için para topluyoruz falan dedi benle konuşmaya başladı daha sonra yeminederim manken gibisin çok yakışıklısın gözünün hürmetine para verirmisin dedi kolye sattıyordu bende 50 TL verdim verdigime pişman oldum daha fazla istedi bozuyım dedi 25 daha verdim sonra kolye 100 lira dedi adamdaki zihniyete bak bende parayı geri almak istedim geri ver dedim kolyeyi iade ettim sadece 5 lirayı verdi sonra sagıma soluma arkama bir baktım 17-18 Suriyeli Afgan p. c etrafımı sarmış sonra bende para senin olsun abi dedim gittim bir şey yapmadılar korkmadımda ama bu dilencilerden para isteyenlerden bıktım tüm dilenciler çogu insanlar benden para istiyor sizce neden arkadaşlar bende zengin biri değilimki? Acaba zenginmi sanıyorlar? Ama bugün kü yaşadığım olay beni uyandırdı bundan sonra hiçbir dilenciye para vermiycem resmen gasp edildim polisde bir şey yapmıyor bu itlere hakkım haram olsun siz ne düşünüyorsunuz? Bu olay ile ilgili?

Yolda giderken Suriyeliler tarafından gasp edildim ne yapmalıyım?