Arkadaşlar gece 3 te eve gidiyordum karanlık bir geceydi kıştı bir kamyonda 80 tane Suriyeli vardı ellerinde pala bıçak kılıç vardı önlerine çıktım yolda yürürken kamyondan bana baktılar bir bagırdılar bana korktum gece 3 te korkudan panik atak geçirdim 1-2 dakika olduğum yerde kaldım onlarda sinirden bana bagırdı geç dediler galba arapça ne dediler bilmiyorum galba küfür ettiler sonra hızlıca elimle pardon işareti yaparak geçtim bu olay arkadaşlar 4 ay önce oldu sizce orada bana bıçak falan saplamışlarmıdır veya silah falan çekmişlermidir baya korktum o gün yoksa sanmıyormusunuz kişiler Suriyeli olunca insan herşeyi düşünüyor hiçbieyerimde iz falan yok hiçbirşeyde hissetmedim bir şey yapmadılar galba olaydan 4 ay geçti sizce hastaneye gitmeli miyim yoksa gerek yokmu Suriyelilerle afganlar ne kadar yobaz biliyorsunuz bunları ülkeye artık kim aldıysa sizce ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim yoksa gerek yokmu?
80 Suriyeli ile gece 3 te karşılaştım ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ara sokakta karşıma çıktılar çok korktum arkadaşlar sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abarttıkça abart. Aynen 4 ay önce bıçaklandın ama sen kan bankası olduğun için bıçaklandığını fark etmedin, abarttıkça abartın.
Yeminederim gece 3 te karşılaştım ara sokakta bunlarla ama bıçaklamadılar galba
Tipleri at hırsızı ya o yüzden korktum
Abartma. Bunu yazınca bir şey değişmeyecek.
Erdoğan gönderecegiz diyor bakalım. Halkı galeyana getirmenin sana bana faydası yok.
Haklısınız da gece 3 te ara sokakta 80 Suriyeli ile karşılaşınca insan korkuyor birde kamyondan bana baktılar öldürülcegim için çok korktum
artık gitsinler yeter
Bencede kimseye huzur vermiyorlar
hiç korkmuyorlar hiçbir şeyden artık yeter yani.
Haklısınız benim annem ile babamda cahil onlara durumu anlattım bir şey olmaz dediler gerisini siz düşünün
cahil olanlara hava hoş ki olan bize oluyo
Haklısınız bende Suriyelilerden afganlardan nefret ediyorum yakında ülkeden kaçıcam
Ya yaşım 18 sizce orada bıçaklanma falan olmuşmudur bıçak falan sallamışlarmıdır yoksa sanmıyormusunuz sallasalar hissedermiydim bir şey hissetmedimde
Suriyelilerle afganlarla bence idam gelmeli kendi ülkelerinden kaçıyorlar bizim ülkemizde terör estiriyorlar