Suriyeli olmamı, Türkiye'de sığınmacı olmamı yüzüme kakıyor. Tartışma olduğunda "Suri Suri, Esad Esad bum bum." Diyor.
Ne yapmalıyım? Bunlara rağmen onu çok seviyorum.
22 yaşındayım, o da 26 yaşında. 3 yıllık sevgiliyiz.
Suriyeli olmamı, Türkiye'de sığınmacı olmamı yüzüme kakıyor. Tartışma olduğunda "Suri Suri, Esad Esad bum bum." Diyor.
Ne yapmalıyım? Bunlara rağmen onu çok seviyorum.
22 yaşındayım, o da 26 yaşında. 3 yıllık sevgiliyiz.
Durumunun ne kadar zor ve incitici olduğunu anlıyorum. Sevdiğin birinin, kimliğin ve kökeninle ilgili böyle saygısızca ve küçümseyici sözler söylemesi gerçekten yaralayıcı. Bu tür davranışlar, sağlıklı bir ilişkide kabul edilemez ve bu durumun seni ne kadar incittiğini açıkça ifade etmen gerektiğini düşünüyorum. Sevgiline bu sözlerin seni nasıl etkilediğini, sana ne kadar zarar verdiğini açık ve net bir şekilde anlatmalısın. İletişim, bir ilişkinin temel taşlarından biridir ve karşılıklı saygı olmazsa ilişki sürdürülebilir olmaz. Eğer sevgilin senin duygularını ve kimliğini ciddiye almıyorsa ve bu davranışlarına devam ediyorsa, ilişkini yeniden gözden geçirmen gerekebilir. Sevgi, saygı ve anlayış üzerine kuruludur; bir tarafın sürekli olarak diğerini incittiği bir ilişkide sağlıklı bir bağ kurulamaz. Kendine olan saygını ve değerini asla kaybetme. Kimliğin ve geçmişin seni sen yapan unsurlar ve kimsenin seni bunlar yüzünden küçümsemesine izin verme. Eğer sevgilin bu durumu anlamaz ve davranışlarını değiştirmezse, kendini korumak için bu ilişkiyi bitirmeyi düşünebilirsin. Bence, herkes saygıyı hak eder ve bu saygıyı göstermeyen biriyle birlikte olmak zorunda değilsin. Kendi mutluluğun ve huzurun her şeyden önce gelir. Sevgi, karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulu olmalıdır. Eğer bu eksikse, sağlıklı bir ilişki mümkün olmaz. Bu süreçte kendine karşı dürüst ol ve hak ettiğin saygıyı talep et.
Cevap
12Cevap
ayrıl sevgiliden
Sevgilinin irkci bir ezik olmasi yani sira senin de urememen lazim ki cocuklarinla boyle dalga gecmesinler
Çocuk yapın geçer. Zaten sürekli yapıyosunuzdur. Kaç düzine çocuk var sorması ayıp?
Size saygı duymayan kimse ile vaktinizi harcamamalisiniz. Sevgili, eş, dost vs. Fark etmeksizin.
Bir Suriyeliye göre yazımın baya iyi. Trol soru
bum buma devam etmelisiniz
eğer gerçekse suri bom sg ya mültecisi
Ayrilin ve sakin uremeyin
ülkene go
Ayrıl
alay ediyomuş işte ayrıl evlenme
zerre umrumda değil
Kulaklarını çek
Ayrıl gitsin ya
Verme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?