Türk düşmanı ilan edildim ve beni ezdiler?

Bu olay surekli aklimda kaliyor ve uzuluyorum

Sirnakliyim genclik kampina gittik arkadaşlarım var ama onlar cizreli ve canım gbi kendi sirnakli olarak gormuyorlar saka gubi neyse

2-3 ay once genclik kampina katildim kastamonu gittik her şehirden farkli insanlar geliyor tabii odalarimiz da 4 kisilik her sehirden farklı kisi bende sirnakli idim arkadasim mersin eskışehır bir de çanakkale olmasi lazim aynı odada kaldik bana sürekli kucuk gördüler lafim cikmadi tabii
Mersinli kiz zaten sanirsin abd dogmus oyle havasi vardı

Bir gec3 toplandik yemek yiyoruz bana sen kurt musun dediler evet dedim bende sen rum musun dedim sen ne diyorsun ne rum degilim bagirdi saf turk musun aq dedim rumsun dedim tip olarak bile benzemiyorsun dedim beni turk dusmani ilan ettiler hic biri yanima gelmedi kamptan cikarken selamlasmadi umrumda da degildi benim banane dedim bu olay beni cok etkildi

Arkadaslar bu rum konusu bizim arkadaslar ve ağabeyim söyliyordu türkiyenin batisi rum diye yoruk dışında turk yok diye bende ondan dedim yoksa rum ne oldugu bile bilmiyordum ( doga romali demekmis )

Turkiyede saf bir etnik köken yok zaten

Bayagi etkiledi bu olay beni nasil unutabilirim

Bir de hakkari kizlar ile trabzonlu kizlar birbirine girdi cok sacma bir hafta geçirdim

Onlarinda tek derdi vanlilardi ne van mis arkadas 😁😚
Türk düşmanı ilan edildim ve beni ezdiler?