Ya hoşuma gitti paylaştım, anında terörist muamelesi yapmaya başladılar. Ne alaka abi?
2 ay
Cevap
11Cevap
kürtçe şarkı sevmiyorlar demek ki
Sevmemekten degil o Kurt olan herkese terorist muamelesi yapmaktan dolayi
Çevreni değiştirebilirsin.
Terörist muamelesi? Hem de şarkı yüzünden? Böyle uydurma şeyleri en son pkklar söylüyordu. Hiç inandırıcı değil 🤪. Kimse şarkı yüzünden linçlemez. Ha şarkı bir teröriste yazılmışsa linç gelir.
Yalan borcum mu var
Var. Bu konu inandırıcı değil, kusura bakma 🤪.
Zamaninda yapilmadi mi sanki birakin Allah askina boyle yaparak vatansever Kürtleri de kaybediyorsunuz.
Yapılmadı. Pkklıların oyunlarıydı onlar.
@Elleira simdi @DedektifMinnie 'ye sallamissin gibi ama, kimse birisine ee kürt vurun demez deniyor olsa su an doğuda kan gövdeyi götürürdü değil mi?
Kaldi ki ne yazik ki bir grup kani bozuk pkk iti biz kürdüz deyip terörü kimliğe büründürdü.
Onca genç neden nasil kandirildi saniyorsunuz? Kürtçe yasak dediler yasak değil. Zulüm var dediler gayette türk kürt kardes gibi.
Burasi bizim toprağimiz hakkimizi csldilar eziyet var dediler, ama zaten doğu kürtlerin yoğunluğunda.
Yani ya sallama ya da provoke soru cevap
@Antarex Minnie'ye salladığım falan yok. Yahu nasıl okuyorsunuz yorumlari anlamıyorum ki? Bir kız arkadaş derken ben başka bir kızın yorumundan bahsetmiştim. Kürtçe konusunda yanlışın var ama bunu sende araştırıp öğrenebilirsin burada geçmişi dökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Umarım bu ülkede her iki ırkta bir gün barış içinde yaşar tek dileğim o. İyi geceler diliyorum.
Barış içinde yaşanması benim de dileğim 😌.
insanların düşüncelerini özgürce ifade etmelerine saygı göstermeleri gerek, özellikle de sanat gibi konularda. sana böyle davranmaları gerçekten yanlış.
Şarkının içeriği gerçekten de öyledir belki anlamını bilerek mi paylaştın
Iceriginde ne var Allah askina. Sizin bu kürtler ile alip veremediginiz ne?
İçerisinde terörizm sempatizanligi yapılıyorsa haklı olabilirler dedim. Kürtlerle alıp veremediğim bir şey yok. Terörizme karşıyım
İşte böyle oe srfsizler yüzünden kürtleri daha çok seviyoruz. 🥂
ingilizce paylaşınca ingiliz uşağımı diyeceklerdi asfasdf
yıllardır yanan canların etkisi bu. ki şahsen bende mesafeli olurum.
Mesafeli mi boyle boyle bizi birbirimize dusuruyor. Türk olup Israil'e calisan insanlar yok mu? Hayin her yerde var. Teroru ya da boluculugu savunmuyorum zaten.
nasıl ülkemizde israille bağlantılı markalar belkide o firmalarda çalışan insanlarda yapılanların yanlış olduğunu düşünüyor olduğu halde boykot ediliyorsa. aynı şey. bu ülke yıllarca her kürt lafını duyduğunda şehit haberi ile duydu. dolayısı ile artık bu etki oluyor. sen terörü savunmuyorsun ama ben terörü savunmayan tek tük kürt gördüm
Teror eylemlerini katilanlar gercekten Kürt halkinin istikbali icin mi yapti? Bunu sorgulamak lazim. Amaci ne olursa olsun hicbir mesru gaye mazlum insanlara kiymaya gerekce olamaz. Bence bilincli olarak Kürt kimligi uzerinden baska amaclara hizmet ediliniyor. Bunu herkes biliyor. O malum partinin yoneticilerinin kacinin oglu ya da kizi o topraklarda yasiyor. Hepsi yabanci ülkelerde lüks satafat icinde yuzuyor. Olan yinr garibana oluyor.
O malum partiye oy veren Kürtlerinde sapkasini alip dusunmesi gerekiyor. Yasalar onunde herkes esittir. Etnik kimligi ne olursa olsun esit haklara sahiptirler.
çok pembe bakıyorsun dünyaya. baya baya evlerinde düğünlerinde bebek katilinin fotoğrafı ile zılıtlar atarak eğleniyorlar. nyse konuyu siyasete çevirmeye gerek yok. kısaca çokta haksız değil insanlar rahatsız olmakta
Bilmiyor muyum zannediyorsunuz. Hepsinin farkindayiz. Bu sürec basladigindan beri kimin ne oldugunu gormus ve anlamis bulunduk. Ama bunun boyle olmasinin sebebi ben degilim ya da benim paylastigim siradan sarki değil. Katilleri savunmuyorum ama demek istedigim şu bolucu orgute katilan herkes bilincli olarak mi katiliyor? O kadar bos vaatler ile kandirilip daga goturulen insan var ki. Yinede yargilanmalari gerekir mi bana sorarsan evet. Bolucu orgute katilmak bile suc olmali. Ama biz direk o insanlarin hepsine terorist muamalesi yaparsak bu kini ve ofkeyi daha fazla koruklemez mi? Emperyal guclerin istedigi bu degil mi? O yuzden akilli olmaliyiz. Kücuk oyunlar gelmemeliyiz. Osman Pasanin dedigi gibi silahini bana dogrulttuğun an benden kork. Bu dusturla ilerlememiz lazim. Umarim ne demek istedigimi acik bir sekilde ifade edebilmisimdir.
demek istediğini anladım ama katılmıyorum.
Yani kurt esittir terorist mi demeliyiz. Bu dusunceye mi savunuyorsunuz ya da sizin deyiminizle katiliyorsunuz.
kürt eşittir terorist tam olarak olmasa bile %90 üzeri evet. ilk fırsatta farklı düşüncelere geçiyorlar. çünkü hepsi ister ailesi ister akıl hocaları tarafından Türk düşmanı olarak yetiştiriliyorlar.. dolayısı ile 20 ye yakın ülkede bulunmuş biri olarak rahatsız olduğum tek etnik köken.
Şarkıyı söyleyen kim o önemli. Ahmet kaya falansa bişey demezlerdi bence kimin şarkısını paylaştın
Cahil kişiler boş ver
Teroriste terorist denir ne diyeceklerdi baska
Herkes ayni degil
Kürdüm çünkü canım. ve senin gibi 2 ırkı birbirine düşüren kişiler asıl sizler teröristsiniz. Birbirine zarar vermeden yaşayanlara terörist deme hakkın yok. Pkkları kürtler olarak da sevmiyoruz ama bizi genelleyemezsiniz genellesen de çokta s.. mde daha fazla laf anlatamayacam djfjdnf
Senin gibi irkci fasistleri sürmek lazim bu ülkeden
Kendi zevkin paylaşabilirsin
Ülkecek psikolojimiz bozuk
Şarkı hangisi 😀
Cahillik
Hemde ne cahillik
içerigine baglı bilmiyom
Neden öyle bir tepki verdiler?
Boş yapmış çevren
haklılar
Ne icin?
Sağlık için su için
Ne alaka?
Çok alaka
@aerolite emin olamadım şu an
boş ver
Öylesin çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kürtçe şarkı paylaştın diye terörist muamelesi mi gördün, of çok sinir bozucu bir durum 😔 İnsanlar dili politikaya karıştırmayı bırakamıyor. Müzik, müziktir kanka, duygusu var, ritmi var, hepsi bu 🎶 İsteyen istediği dilde şarkı dinler, kimse de karışamaz.
İstersen çevrendekilerle tartışmaya girme, enerji harcamaya değmez. Sen zevkinden ödün verme, playlist’ine devam et, biz buradayız 💿💜