LGBT eylemleri ülkede büyük gerilimlere sebep oluyor! Eylemlere nasıl bir karşılık verirsiniz?

Kiminin özgürlük olarak nitelendirdiği, isteyen istediği gibi yaşar veya kişinin seçim haklarına saygı duymak gerekir düşünceleri varken aksini iddia eden büyük bir kesimde " sapkınlığı özgürleşmek diye yutturmayın! "
gibisinden ağır itamlarda bulunuyor.
LGBT eylemleri ülkede büyük gerilimlere sebep oluyor! Eylemlere nasıl bir karşılık verirsiniz?
Başkan Recep Tayyip Erdoğan' dan LGBT desteklemek ve destek almak için yürüyüş ve sokak eylemleri yapmaya çalışan bir grup gence sert yanıt verdi.
CHP Gençlik Kollarından LGBT' ye büyük destek!
Twitter hesabından yapılan paylaşım büyük desteğin belirtisi.
Twitter hesabından yapılan paylaşım büyük desteğin belirtisi.
Fakat bana soracak olursanız;
Her yapılan eyleme, özgürlük adı altında zıvanadan çıkan insanlara ben anlam veremiyorum. Sokaklarda istedikleri gibi dolaşabiliyorlarken, aileleri dahi birşey demiyor ki bu kadar içlerinde ki duyguyu baskın hale getiriyorken nasıl bir özgürlük istiyorlar anlam veremiyorum.
Gezip her istediğinizi yaparken sizlere elbette kötü bakan gözler olacak ama bu durumla kendiniz savaşın. Desteklemeyen insanlara da çamur atmayın. Bu durum içten geliyor olabilir ama günümüzde malesef LGBT özentiliği, doğuştan gelen bu duygudan 1-0 önde.

Sizler neler düşünüyorsunuz KScanlar? LGBT+İ yürüyüş ve eylemlere nasıl bir cevap vermek isterdin?

#benkendall #LGBT #sondakika