Kiminin özgürlük olarak nitelendirdiği, isteyen istediği gibi yaşar veya kişinin seçim haklarına saygı duymak gerekir düşünceleri varken aksini iddia eden büyük bir kesimde " sapkınlığı özgürleşmek diye yutturmayın! " gibisinden ağır itamlarda bulunuyor.Başkan Recep Tayyip Erdoğan' dan LGBT desteklemek ve destek almak için yürüyüş ve sokak eylemleri yapmaya çalışan bir grup gence sert yanıt verdi.CHP Gençlik Kollarından LGBT' ye büyük destek!Twitter hesabından yapılan paylaşım büyük desteğin belirtisi.Fakat bana soracak olursanız; Her yapılan eyleme, özgürlük adı altında zıvanadan çıkan insanlara ben anlam veremiyorum. Sokaklarda istedikleri gibi dolaşabiliyorlarken, aileleri dahi birşey demiyor ki bu kadar içlerinde ki duyguyu baskın hale getiriyorken nasıl bir özgürlük istiyorlar anlam veremiyorum. Gezip her istediğinizi yaparken sizlere elbette kötü bakan gözler olacak ama bu durumla kendiniz savaşın. Desteklemeyen insanlara da çamur atmayın. Bu durum içten geliyor olabilir ama günümüzde malesef LGBT özentiliği, doğuştan gelen bu duygudan 1-0 önde.
Sizler neler düşünüyorsunuz KScanlar? LGBT+İ yürüyüş ve eylemlere nasıl bir cevap vermek isterdin?
Bu doğuştan gelen bir şey değil tercihleri o yönde onların. Başkasına zarar vermediği sürece kimse kimseye tercihlerinden dolayı yüklenemez o ayrı konu. Ama meseleyi eyleme dökmek ve çok ciddi bir problemmiş gibi algı yaratmanın anlamı yok hele de dünyanın insanlığın bunca derdi varken. Ülkemizde çok olağan bir durum değil bu (şimdilik tabii gelecek yeni nesile daha olağan gelecektir bu kadar gündemde kalmasıyla) ve bundan dolayı rahatsızlar göze sokup normalleştirmeye çalışıyolar. İstedikleri kadar eylem yapsınlar insanların düşüncelerini değiştiremezler o yüzden dönüp herkes hayatına baksın yaşasın nedir bu zor başka derdimiz mi yok anlamıyorum. Kim ne halt ediyosa kendi kendine etsin gündemlik bir durum haline gelmesi gereksiz.
kim ne halt ediyorsa etsin ama bunu kimseye dayatmasın normal bir şey gibi toplum eğer lgbt üyeleriyle dolu olsa aile kavramı olmaz mutsuz çocuklar yetişir ve hayatta en büyük kötülük bir çocuğu anne baba sevgisinden mahrum etmektir ki bu çocuk her türlü kötülüğe açık olarak büyür ileride bir psikopata sapığa veya seri katile dönüşebilir bu bilimsel bir gerçektir büyük resme bakıldığında bu toplumu mahveden bir anlayıştır kısa süreli zevklere bakanlar erdemli olamaz diyorum ya hayatlarını zaten yaşıyorlar kimse karışmıyordu onlara yıllardır Bülent Ersoy diye bir gerçek var bu ülkede hem ünlü hem zengin ve kimse ona bir şey yapmadı aksine baya popüler ve değer gören birisiydi ve çok örnek var bunun gibi şu anda sokağa dökülüp istenen nedir? ben cinsellikle kimlik arayışını yanlış buluyorum karakteri yok mu bu insanların? kimse sizin cinsel yöneliminiz ile ilgilenmiyor ne yaptığınız önemli ki zaten kendi kafanıza göre insanları buluyorsunuz kişiliğiniz ve karakterinizle toplumda yer bulabilir ve hatırlanır değer görürsünüz lezbiyen biseksüel gay veya trans olmanız ile değil bunu milletin gözüne sokamazsınız
eşcinseller cinselliklerini sürekli göze sokma derdindeler. bunun dışlanmışlıkla açıklanabileceğine inanmıyorum. Kamuya açık alanda ben nasıl ki bir hatunu yatırıp bilmem ne yapmıyorsam ; birbirini yalayan, dilleyen insanlar görmek zorunda da değilim. Kendi mahreminde ne halt edersen et banane.
haklarına saygı duyalım da çarpıklığı normalleştirmenin , reklam etmenin de mantığı yok.
LGBT bireyleri mi özgür değil bu ülkede gadası. Her yerde rahatlıkla dilediklerini yapıyorlar. Kimse bu zor süreçte prokavatif eylemler peşine düşmesin. Eğer ki bu ülkede onlara karşı özgürlük olmasaydı. İnanın ki rahat olmazlardi.
Ben pek desteklemiyorum ama öldürülmelerine, tecavüz edilmelerine de karşıyım. Bir de evet bazıları aşırı sapkın çocuğa ilgi duyanlarını da gördüm. Neyse zsten bu ayrı bir konu. Ben de senin gibi düşünüyorum bazıları laiklik özgürlük ya da havalı olmak için hatta bazıları da (Kerimcan, murat övüç gibi) popüler olmak için yapıyor. Aşk aşktır ama doğuştansa aşktır.
Bu tür bireylerini, destekliyorum. Cinsel yönelimin bu kadar abartılması gerekmediği düşünüyorum. Ama bir yerde yapılan bir haksızlık varsa elbette bunu görmezden gelemem: Diğer yandan iş eyleme döküldüğünde, görüşlerini bildirmekte herhangi bir sıkıntı yok. Yine de eylemin abartıldığı ve bazı kesimler tarafından kötüye kullanılmasına da karşıyım. Eşitlik ve özgürlükten bahsederken, işi yıkıma ya da vandallığa vurmanın bir lüzumu yok.
Erdoğan en iyisini demiş. Bunlar bir avuç azınlıklar sadece sosyal medyada sesleri çıkar milletin nezdinde zerre itibarları yok. Bunu normal bir şeymiş gibi kimse sunamaz. Lgbt olan zaten yaşıyor istediği gibi hayatını...
Ya valla desteklemiyorum ama eşçinsel olan varsa ne yapabilirim ki banane ama sadece milletin gözüne sokar gibi yüzde yüz provakatif amaçlı olduğunu düşündüğüm yürüyüşlerini yapmasınlar. kendi lanetlerini kendi içlerinde yaşasınlar!
Eylem yapmalarını felan doğru bulmuyorum ama diğer konular da beni ilgilendirmez saygı duyarım yinede. Bu arada eskiden bunu diyen adam şimdi de bunları diyor değişik.:)
İşin siyasi boyutu beni gram ilgilendirmez. Bildiğim tek şey her insan, başkalarının hakkına tecavüz etmediği sürece dilediği gibi yaşama ve tercih yapma özgürlüğüne sahiptir ve kimsenin de bunu yargılamaya hakkı yoktur.
2014 İstanbul yürüyüşünü gördükten sonra bu yürüyüşlerin bir daha yapılmamasını çok temenni ettim.Çünkü o kadar şaklabanlık yapıldı ki, kusmamak elde değildi. İğrenç sloganlar, değişik ve bir o kadar çirkin kıyafetler ve saçma sapan, cinsel içerikli danslar vardı. Kendilerini normal insan gibi görüyorlarsa lütfen normal insan gibi davransınlar.Çünkü sonra topluma kendilerini kendi elleriyle kötü gösterip ağlıyorlar. Bunu özellikle gay ve translar için söylüyorum. Lütfen şaklabanlık yapmayın.
Ulan ben onlar kadar rahat bir hayat yaşamıyorum ne özgürlüğü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de bir zamanlar bu ibnelere destek veriyordum. Ya ki bir yürüyüşte biri totoşumu elleyene kadar. Gerisin geri ağlayarak eve koşmuştum. Özgürlüğünüz batsın.
Ben bir erkeyim, amma ruhum kadın. Param olursa ait olduğum cinsiyyete kovuşurum. Benim hayellerim var, bütün kadınlar gibi bende ere gitmek istiyorum. Sevilmek, sevmek istiyorum. Ben bir kadınım