Bunlar küreselciler tarafından fonlanan bir oluşum. Yapılan açıklamaların Kandil'in açıklamaları ile benzer olması tesadüf mü?

Bunlar küreselciler tarafından fonlanan bir oluşum. Yapılan açıklamaların Kandil'in açıklamaları ile benzer olması tesadüf mü?

Öyle zaten. Eş cinsellik doğuştan değil psikolojik ve özendirme olarak gelişmektedir. Tedavi edilebilir bir şeydir. Tabi ki insanlarımız işine gelen ne varsa o konu hakkında bahaneler sıralamaya bayılır. Olayın aslında bilimsel bakıldığında tecavüze uğramak, psikolojik sorunlar yaşamak, özendirmeden gelmektedir. Özendirme örneği Amerika da çokça yapılıyor. Netflix dizilerinde de özendirme normalleştirme vardır. Erotik video çekimlerinde de bu konuyu da yıllardır normalleştirme çabalarındadırlar.
Eş cinsellik doğuştan gelmez, genetikte değildir. Aksini söyleyen varsa bilimsel bir kanıt sunmasını bekliyorum ! Kulaktan dolma başkalarının yalanlarıyla değil gerçek bir bilimsel kanıt sunmalarını istiyorum.
LGBT örgütlerini eleştirebilirsin ama bireyleri eleştiremezsin. Sen onları görünce gay olup neslini tehlikeye atabileceğini düşünüyorsan o senin cinsel yöneliminden kaynaklanır.
istediğimi eleştiririm sen karisamazsin
Ben de senin eleştirini bu şekilde eleştirebilirim. Karışmıyorum, düşünce belirtiyorum.
kivirma.
Belli oluşumların düşünce yapısının eleştirilebileceğini ama bireylerin elinde olmayan yönelimlerinin eleştirilemeyeceğini söylüyorum. Kıvırmıyorum. Okuduğunuzu anlayıp öyle yazın.
sen yazdigini anla sonra bana akil ver.
Tartışmanın en başından beri tek bir düşünceyi savunuyorum da neyse..
Cevap
2Cevap
Kişileri yargılamam herkesin kendi içsel meselesi.
Ama sen istesende istemesende lgbt bütün dunyada ki siyasi ayağı bu oluşumun.
Sapıklar hepsi.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?