HDP'nin eski başkanlarından tutuklu Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yönelik çirkin paylaşımlarda bulunan Vedat Y. gözaltına alındı.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, tutuklu HDP’li siyasetçi Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a yönelik çirkin paylaşıma ilişkin açıklama yaptı. Bakan Gül, “Başak Demirtaş'a yönelik çirkin paylaşımı kınıyor, bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum” dedi.
Seversiniz, sevmezseniz ama kişisel parti tartışmaları yüzünden eşlere hakaret ne demek? Ülkede klavyeye yapışan hakarete sarılıyor.. Umarım bu ve bunun gibi hakaret içeren paylaşımlar yapanlar cezanlandırılır, yanlarına kar kalmaz..
Şahısın eşi. Ülkenin bölünmez bütünlüğünü. Tehdit ve tahribat sucundan hukum giyen kişidir, Ve eşinin serbest kalması için yazar kimliğini kullanarak propaganda yapan şahıs, üsluba uygun olmayan hakaret ile saldırıya uğramıştır, Ve tahribat ve terör yaparak çeşitli eyler ile Ülkenin sosyal düzenini bozan şahıslar, bu devletin polisine ve yargısına güvenerek, sığınarak ve yardım isteyerek ikili oyunlarını göstermiştir. Şahıs hakkında yorumdan önce araştırarak bilgi sahibi olmanız da fayda var! Benim devletime sığınmış madur olduğunu kabul etmiş şahısa geçmiş olsun diyorum
Ben Erdoğan'a kinciyim süleyman soylu keza yine öyle Erdoğan'ın eşide bu pisliklere ortak ama gidip Erdoğan'ın eşini en ağır şekilde eleştirim ama sapıklık olur mu bu akpliler iyice zıvanadan çıktı ulan adi herifler bizde hdplilerde insanlık öğrenin ahlak öğrenin sizin reisiniz olacak zata en ağır eleştiriyi yaptı eşine böyle pis tutumda bulundumu çünkü bizde karşımdaki düşmanda olsa eşini böyle tutumda bulunmam ceza alacağım için mi hayır Erdoğan'a bir gün küfür etmek serbest olsa Erdoğan'ın durumu tıpkı fetullah gibi olsa hatta ondan daha beter olacakta o gün bile Erdoğan'ın eşi için böyle lafta bulunmam kişiliğim karakterim buna el vermez böyle sapıklık yapan hayvanlaşan kişiler hep dikkat ediyorum ya AKP'li çıkıyor ya MHP li size delikanlılığı öğreteceğiz bir siyasi liderin eşine sapık cümleler kullanmak mı la delikanlılık hdplilerde delikanlılgı öğreneceksiniz
askerime silah sikandan delikanlilik mi öğreneceğiz dagda şehit olan senin de yakının olabilir şimartmayin şunları sana silah sıksa böyle susucak mısın yazık sana yarın bir gün bunlar senin susmandan cesaret alıp bayrağın indirmeye kalksa susacak misin HDP TERÖRİSTTİR
@yağmur4637388 6.5 Milyon insana terörist deme hakkınız yok bence. Beynimi kullanmayı biliyorum şükür, bu vatanda 97 yıldır beraber yaşıyoruz yine öyle devam edeceğiz.. Yarın bir gün merak ediyorum AKP ve HDP birlik yaparsa sizler ne diyeceksiniz?
Şimdi bu uzayacak belli o birşey diyecek ben birşey diyeceğim soru sorana çok bildirim gelecek delikanlılık nedir namuslu şerefli olmak nedir dersini vereyim ama arkadaşı rahatsız etmeden bu tartışmayı mesajda yapalım bak sana bir hdpli olarak ahlak dersi veriyorum bir kere buradan bak olaya sen soru sorana bildirim çok gelse rahatsızlık veririz ahlakına sahip değilsin senin muhattabın benim onun soru soranı rahatsızlık vermeye hakkın yok bu bilince sahip olmadığını biliyorum ondan öğretiyorum eğer mesajda sizin gibiler gibi tutum takınacağımı sanıyorsan bu sözü hatırlatayım dolandırıcılık yapan herkesi kendi gibi sanırmış sizin gibi bir siyasi liderinin eşine sapıkça tutumuz hiç olmadı özgecanı öldürüp tecavüz eden sizle aynı zihniyette idi dikkat ettin mi hep bu tecavüzcüler oy çalanlar ülkeyi dolandıranlar biz bu milletin... Diyen işadamına milletin vergisiyle işini kurtarak sizin zihniyetle kişilerle karıştırmayın Çinli diye her gördüğü çekik gözlüğü çinli sanan sizin zihniyetinizdeki cahillerle karıştırma bu gibiler hep sizin zihniyetiniz ürünüdür ve diğer şeye gelecek olursak Hayır. Biz kaptan yemek yemiyoruz. Yediğimiz yemeği kazanmak için bu ülkede büyük bir çoğunluk gibi saatlerce çalışıyoruz. Saatlerce çalışmamıza rağmen kazandığımız paranın çoğunu da tüketirken devlete vergi olarak veriyoruz. Kısacası devlet bizim kabımızdan yemek yiyor daha çok. kendini köpekleştirip bir başkasının önüne yemek kabı koyduğunu farz edenler zaten mümkünse hdpli olmasın eğer buna cevap vereceksen soru soranı rahatsızlık vermeden yap sen ve ben mesajda yazalım sana edep derside vereyim onda da yoksun gibisin
Burda seninde nasıl bir kişilikte olduğunu görüyorlar benimki de diyorum biz biriyle dövüşsek bile insaniyetlik çizgimizi dövüşün bir ahlakı vardır delikanlılık kastım bu misal sen bana saldırırken insaniyetlik çizgisini gözetmesin ahlak çizgisini aşarsın ben sana sataşırken bile bunu delikanlılık çizgilerin dışına çıkmam sizin gibiler de dövüşte bile hile hurda olur her yol mübah zihniyetindesiniz bir ahlak çizginiz yok ben sandık görevlisi iken dikkat ettim herkes hdpli sandık görevlisine güveniyor bir konuda aralarında bir konuda bunu kime yaptırırım emin olmak istediklerinde şu kısmı hdpli olan yapsın çünkü oranın her sandık görevlisi biz hdplilerde daha çok güveniyor buna bizzat şahit oldum o terörist diye damgaladığın kişilere daha çok güvenmeleri ama akpli birşey yapınca bir kaçı bu konuda buna dikkat edin der korkuyor hile yapar diye şöyle düşünmüyor hdp sadece kendi oyunu koruyor ondan rahatlar bizlerinde oyunu koruyor onun için hile sizde her türlü ahlaksızlık sizde biz ne siyasi olarak ahlak sınırlarını aştık ne dövüşürken bile düşmanda bilir bunlar düşmanına hile yapmaz mert dövüşür adil dövüşür
Bak ben diyorum soru soranı rahatsızlık vermeyelim sorunun bende benim kişiliğine bak seninki ne bak soru soranı rahatsızlık veririm ahlakına sahip değilsin tartışmanında bir ahlakı delikanlılığı oluyor şu an bile görenler ikimizin de kişiliğini görmüş durumda delikanlı değilsiniz öyle olsaydınız düşünceli olurdunuz soru soran arkadaşa da rahatsızlık verdiysem özür diliyorum böyle bir niyetim yok yağmur isimdeki şahış eğer muhattabı ben isem bunu korkakça ahlaksızca yapmaması benle sorunun varsa başkalarını rahatsızlık verme haddini bildireceksen bunu delikanlıca yap milleti rahatsız etme korkaksınız ahlaksız kişiliksiz bir şekilde sizin karakteriniz olduğu için her yol mübah kısmınla yapmak istiyorsan benim düşmanım bana düşmanlığı bile mertçe olsun isterdim malesef o da yok eğer mesajda yazamıyorsan burda da yazma sen burda yazarsan birdaha yazmayacağım milleti rahatsız etmek istemiyorum karşıma çıkacaksan bunu delikanlı biçiminde yap özelde yaz
@yağmur4637388 Madem hdp teröristtir ülke içinde hdp ye oy veren 18 yaş üstü 7 milyon insan var ve oy kullanamayan ama destekleyen bir 2 milyon kadar da 18 altı var ne duruyon yerinde? Eyleme geç madem öyleyse hdp terörist ise İstanbul’da 1’2 milyon hdp oyu var hadi gitte temizle o teröristleri böyle medyanın terörist demesi ile terörist olmaz bir parti veya bir düşünce ama sizin gibi geri kafalı insanlar terörist diye inanır 😂
@nuluad canlı orneklerini gormedik mi sanki siz bu mileti salak yerine koymaya mi çalışıyorsunuz bana bu dediklerimin cevabını ver önce boşa terörist demiyorum sizin milletvekilinizin biri çıkıp pkk sizi tukrugunde bogar demedi mi diger baska kadın miletvekiliniz biz sırtımızı ypg ye pyd yaslamisiz demedi mi demirtas neden icerde diyarbakir hdp binasinin önünde neden oturma eylemi yapıldı ben soyleyim daga çıkan gencler donsun diye bunlari gormeyen de salaktir heralde bunların cevaplarını ver ben de hdp ye oy verecegim veremezsin çünkü bunlarin yaptıklarıni dilleri gizlemiyor
Ben diyom Ankara sen diyon koçum kara kim ne demiş kim ne etmiş beni ilgilendirmez bu 1 ikincisi Demirtaş içerde çünkü akp nin kolunu ayağını kırıyordu bunun dışında Apo’nun ve PKK ninde kolunu ayağını kırıyordu çünkü önce Kürtler sadece Apo derdi şimdi ise Kürtlerin PKK ye olan bağı bitme aşamasına geldi çünkü selehattin Demirtaş onlara savaşla değil barışla olacağını gösterdi neymiş diyar bakırda üç beş arkadaşım çoçuğu dağda diye hdp binasının önüne gelmiş onlar anne baba olup adam gibi eğitip çoçuğunu göndermeseydi kanla direniş olmicağını öğretseydi sonrada çoçuğumuz kaçırıldı deniyor medyada kalkıpta ne dicek benim oğlum zaten bağlantısı vardı kendisi mi gitti dicek işte bu yüzden PKK yi devlet bitirmiyor üzerinden raunt sağlıyor hdp yi PKK ilan ediyor hdp ile bağı olanına terörist diye hitap ediyor sonrada CHP hdp ile ortak oldu diye o kurduğu bağlantıdan dağdaki ler le CHP yi bir gösteriyor sizde mal gibi inanıyonyz devlet istese 5 günde PKK diye bişey bırakmaz
@nuluad peki sana bir şey soracağım sen kanla direniş olmayacağını aileleri öğretseydi diyorsun da Allah aşkına söyle bu neyin direnişi size bu ulkede kim kötü davrandi dilinizi kendi bölgenizde konuşuyorsunuz rahatça bende doguda okuyorum ben iç anadoluluyum devlet bana burs veriyor sizi de burs veriyor seni memur yapıyor doktor öğretmen asker çıkıyorsunuz ben de çıkıyorum ayni hizmetleri yine sağlıyor bana sağladığı sağlık eğitim güvenlik fakit ailelelere destek şimdi söyler misin bana bu neyin davası direnişi üzerinizde baskı yok bak bunlar benim gorduklerim ben doğuda okuyorum zaten örgütüyle bağlantısı olmayan her doguluyu ben kardeslerimden ayirmam milletimde ayirmaz
Peki bende sana insanca tek bişey dicem tek bir örnek vericem insan olanavicdanı olana bu tek örnek yeter senin yaşın kaç ki sen 70 Li 80 Li yıllarda Doğuda bulundun mu Ahmet kaya Kürtçe şarkı yapıcam dedi diye başına gelmeyen kalmadı bu kadar da kör olmayın tek taraflı bakmayın halk Kürtçe kasetlerini toprağa gömüyordu evinden alınıp karakola götürülüp bir daha babalarından haber alamayan insanlar vardı sonrasında zaten Diyarbakır’da vs bir çok ilde karakolların yakınlarında toplu mezarlar bile çıktı madem bu soruyu soruyorsun gerçekleri de inkar etmiceksin Kürtçe bugün serbestse o direnişin sayesinde serbest
@nuluad tamam şimdi kürtçe şarkılar benim de hoşuma gidiyor dinliyorum sizde özgürce dinleyip klip çekiyorsunuz tek sorun bu mu yani bence siz daha fazlasini istiyorsunuz daha fazlasini da bu millet izin vermzlez
Yağmur zırt pırt birşey yazıyorsun sen istesende istemesende bizler her yerde var olmaya devam edeceğiz engelle engellebiliyorsan bizi yıllardır dedecelerin ecdadın yaptı biz yok olmadık eskisinden daha güçlüyüz bu iradeyi senin ağababaların yapamadı senmi yapacaksın ben hdp hizmet ediyorum gelse durdur adamakıllı tartışma niyetinde yok ya soru sor ben orada seninle tartışayım ya da mesaj yoluyla senin amacın adamakıllı tartışma değil provakatörlük çıkarmak birşey öğrenmekse derdin hdp binasına gider selam verir sorarsın ama senin derdin provakatörlük
Senden mi korkuyorum millete rahatsızlık veriyorsun habire bildirim geliyor he birşey öğrenmek istiyorsan kardeş hdp binasına buyur çayımızı iç sohbet edelim kırıcı olmadan bu ülkede en çok baskıya zorbalığa maruz kalan biziz korkma diyor sen hdplilerin yaşadıklarının zerresini yaşasaydın o partiyi terkeder sesini etmezdin
Şimdi Kürtçe konuşulabiliyor öncesinde konuşulmuyordu direniş sayesinde böyle serbest oldu Kürtçe o korkuyu ve Kürtleri kabullenmese bu ülkenin bölüneceğini anladı bu devlet ve halk çünkü bu ülke sadece Türklerin değil Kürt’lerinde ülkesi sen ülkemde Kürt ve Kürtçe istemiyorum dersen ülkenin param parça olmasına göz yummuş olursun
@nuluad kürtçe kürt istemiyorum diye birsey demedim konuyu saptima terör örgütüne destek vermeyen her kürt benim kardeşimden farksız benim sahip olduğum haklara onlar da sahip ama ülkemi bölmeye çalışan ayristiran dagda askerime silah sıkan pkk ya destek veren benim için köpekten daha aşağılık sana başka bir sey de söylemiyorum artık bildirim gitmesin bildirim gidenler rahatsiz oluyor
Anlamadığın. Bişey var senin ülkeni bölmeye çalışan sadece dağda askere silah sokan değil ülke içinde ki Kürtlere ırkçılık yapan faşist köpeklere de aynı sert üslubun olmalı çünkü provakatörlük bu ülkeye zarar veriyor
Demirtaş sokağa çıkın talimatı verdi. Teröristleri kurban eti dağıtan çocuğu bayram günü linç etti. Şehit Yasin unutulmayacak ! Demirtaşın kendisi eşi hatta sülalesi çok önemli mi?
Hiii var yaaa böylelerine denk geldiğimde agzimi bozmamak için kendimi zor tutuyorum.. Bu kadar saygısızlık neden mi? Diger ülkelerde kadınlara nasıl davranildigina bir bakın.. Dünya üzerinde kadın cinayetlerinin en çok yaşandığı bir ülke burası.. ve bunun gibi cahil cühela insanlar var olduğu müddetçe saygısızlık da olcak, çirkin hakaretler de olcak.. Bişey dicem ya bu konularda ne yazarsam yazayım az kalıyor, beynimden geçenleri direkt yazıya aktaramıyorum çünkü ahlaksız birinin yaptığı bişey sinirlerime dokunuyor ve ister istemez sövmek istiyorum.. Bütün sinirime ve öfkeme ket vurduğumdan kendimi tam anlamiyla ifade edemedim..
Bence kendini gayet iyi ifade ettin.. İçimizden geçenler az çok tahmin ediliyor ama onlar gibi saygısızlığa gerek yok.. Bunlar her şeyi hak ediyor işte de neyse.
Millet iyice kafayı yedi ya bı insan bu kelimeleri nasil kullanabilir ya kadın cinayetleri tecavüzleri hep böyle insanlar yapiyo diyecek bişey bulamıyor insan bı sure sonra rezaletin böylesi bu kadına kimsenin böyle deme hakkı yok bu sıradan bı saygısızlık ta değil insanların birbirlerine olan saygı sevgileri bittikten sonra herşey boş ona eşi hapiste olduğu için psikolojik destek vermek yerine bel altına vuruyolar cidden Allah yardımcımız olsun yoksa bu zihniyetle bu akılla gidersek sonumuz felaket
Hakaret ancak aşağılık bir insanın yapacağı türdendir, kişi ile düşman dahi olsan belli bir seviyen olması gerekir, hele hele Türk olmak bunu gerektirir, Türk namusludur merttir mertçe savaşır aşağılık olmaz vakur durur, Bunlara sahip olmayan o kadar çok kendini "Türk" olarak nitelendiren insan var ki... Bir başkasının yaptığı suçu bir başkasına mal etmek, ve ya suçu sabitlenmemiş bir kişiye iftira atmak kadar kötü bir şey yoktur. Evet Selahaddin Demirtaş terörü desteklemiş, onunla ilgili fikir bilgi ve eylem birliğinde buluşmuştur ama bu durum eşine ve ya çocuklarına küfretmeyi ve ya aşağılamayı gerektirecek bir durum değildir.
Kimin eşi olursa olsun fark etmez hiç bir kadına hakaret edilmemeli. Ben mesela erdoğan'ı sevmiyorum eşine küfür etmem hakaret etmem. Bence hakaret etmek acizce bir davranış örneğidir. Bir kadına edilmemesi lazım. Aslına bakarsan erkeğe bile edilmemesi lazım.
Ya benim anlamadığım bu tarz paylaşım yapan hesapların kullanıcı adının yanında yeşil daire oluyor sürekli gözüme çarpıyor manası nedir? Nerde itici bir konu saçmalayan kullanıcılarda bu sembolü görüyorum.
Yeşil daire AKP'nin başlattığı sosyal medyada etik kurallara!!! uyanlar için kullanmaya başladıkları yeni ikonlar. Ama aslinda şu an trol hesapların daha kolay tespitini sağlıyorlar. Sanki etik olmayan kendileri değilmiş gibi. Her zamanki gibi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. İşte ne kadar etik oldukları ortada.
Oyle ama bizlerin işine yaradı. Eskiden hesabın niyetini anlamak için hesabı açıp tweetlerini okumak gerekiyordu. Şimdi yeşil topu gördün mü banla gitsin. Süper oldu bizim açımızdan 🤣🤣🤣 @sanamısorcammm. Bu arada rumuzun da pek manidar🤣🤣🤣
Kendi şahsi görüşüm akp ve hdp siyasetinin azalarak bitmesidir fakat Başak hanımın başına gelen çok üzücü , çok kötü bir durum.. bir kadın olarak hakkaten üzüldüm , lanetledim ne sebeple olursa olsun kadın kimliğine bu şekilde çirkin bir hakaret kabul edilemez ama dediğim gibi siyasetlerini asla desteklemiyorum.
Bunlar da toplum teröristleri işte... Terörist olmak için illa dağda gezmeye gerek yok, aramızda gezenler sokakta gezenler de var. Bugün bunu yazan yarın da başkasının karısı kızı için aynı şeyleri düşünecektir. Hatta bu kadın cinayetleri, tecavüzler de aynı teröristler tarafından gerçekleşiyor. Bunların bir kaç tanesi de yan yana gelince sokaklarda millete terör estiriyorlar...
şu yeşil topluların biri şaşırtsın insanı ya ne kadar karaktersiz insan varsa bir araya toplamayı başardı Mahir Ünal. harbiden üzerine kırk yıl düşünsen bu kadarını başaramazsın. siyasi çıkarlarınız yüzünden kimseye saldıramazsınız öğrenin artık şunu! siyasileri eleştirirken hedefiniz asla eşleri, anneleri aileleri olmamalı. olamaz.
Boş yapmayın bunlar komple terörist kadın varlığı üzerinden prim yapmayın, dağda kadın yok mu askere ateş edip şehit eden onları da kadın olarak mı ele almak gerekiyor sacmaladiniz siz. Terörist bunlar. Küfür etmek hoş değil hiçbir zaman ama teröristlere herşey mübah. Bu kadınlar nice ailenin canını yaktı yazıklar olsun ki aciyorsunuz bunlara merhamet etmek vatana ihanettir
Ülkedeki bir kitleyi temsil ediyor aslında bu sapkınlık.. Adres belli hep oralardan çıkıyor bu tip çirkin şeyler.. Sonra troll ordusu denildiğinde güceniyorlar..
O hesapları kullanan tayfayı bir rehabilitasyon merkezine kapatmak lazım.. Bu kadar sapkın düşünce fazla.. Müptezeller burayı Afganistan gibi şeriatçı ülke sanıyorlar.
Aponun heykenlini dikecekti kocası. Şimdi mala elde hayal kurmaya devam ediyor içerde. Hem siz tükrükle devlet boğuyordunuz yahu bu işler çerez olmalı sizin için değil mi? Teröristten pkk sevicisinden de mağdur edebiyatı haberleri görmek trajikomik oluyor
Öncelikle kadına olan hakareti kınıyorum. Böyleri demirtaşa reklam yapıyor böyle paylaşımlarla , demirtaş gündemden düşüyor sonra buna benzer bir olay yaratıp onu tekrar gündeme sokuyorlar. Neymiş demirtaş yanlız değilmiş , demirtaşa yalnız değilsin demek pkkya destektir zaten.
Kişilere karısı üzerinden saldırmak şerefsizliktir. Mahalli seçimler öncrsinde de Binali Yıldırım’a karısı üzerinden saldırılmıştı ve ona da tepki göstermiştim
Bunu Twitter da gördüm iğrenç bir şey kadına karşı yapılan saygısızca terbiyesizce bir şey. Evli çocuklu bir kadın. Bu yapılan suç ve genel olarak kadınlara yapılmış bir taciz. Siyaseti katmayin zaten.
Tabii ki hepsinin trol olduğunu iddia edemem ama en azından öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Geri kalan gerçeklerin bir kısmının beyni troldur. Ama burda beğenen ya da beğenmeyen bu adamı destekleyecek tayfanin da hiç de az olduğunu bilmemiz gerekir.
Ne kadar da Chpkk savunucusun. Bu yorumların binlercesi her gün her kadının sosyal hesabına yazılıyo. Tek derdimiz Selo’nun karısı mı şimdi! Bize ne! Varsa bir şikayeti gitsin savcılığa versin. Teröriste mi empati yapmamızı bekliyosun anlamadım
Tabi misal ben burda seni s*kmek istediğimi söylesem ve senin şu an nasıl yandığını azdığını söylesem ve bunu ismini soy ismini belirterek söylesem bu gayet normal bişey 👍🏼 o halde birileri sana ya da ailenden birine tecavüz edip sıkip kafasını kesip bir kenara atıncada böyle düşünürsün 👍🏼
Terörist dediğin partiye oy veren. 7 8 milyon insan ile iç içe yaşıyorsun. Siz akp kuklası olmuşsunuz o size bu teröristtir dedimi terörist olur hocadır efendimiz dedimi efendiniz olur sonra o hocanız teröristtir der teröristtir dersiniz medya ne derse ona inanıp koşarsınız keşke kendi düşüncelerinin arkasında durup bu cümleleri kursaydın asıl güldüğüm konu bu düşünce başkasının raıiunt başkasının çıkar başkasının senin yaptığın akılsızca bu ekmeğe yağ sürmek terörist diye içeri atılmış bir insan için seviniyorsun ama ülke başındakiler ülkeni parsel parsel satıyor kullandığın gsm şirketi bile artık dış ülkelere ait ken sen ise seninle aynı şehirde yaşayan hdp ye oy veren 500 bin kişi için terörist düşüncesine sahip olup ama hiç farkında olmadan konusu açılmadan önce ise gayet samimi iyi anlayabildiğin kişiler siz işte böyle basitsiniz sörf baştakiler uğruna kendi ülkende kendi şehrinde huzursuzluk yaratıp asıl bu ülkeye zararı siz veriyorsunuz milliyetçilik demek her karşı düşünceyi öldürmek dışlamak değil Milliyetçilik dediğin ülke birliğini sağlamak korumak
Bu arada neden terbiyesiz oldum ki o kişide kadın hakkında böyle konuşmuştu onu savundun ee benle sende zıt görüşteyiz o zaman benimde hakkım senin kadınlığına hakaret etmek yani insanlığı öğrenmeniz için illaki bu şeylerin başınıza mi gelmesi lazım
Teröristlerle mi sağlayacaksın birliği. Onların birlik olmaya niyeti var da dağda ne geziyolar? Polisimizi, askerimizi, sivil halkı neden katlediyolar? Ayrılıkçı, faşist ve cani bir örgütü destekleyen herkes teröristtir. Değillerse o örgütle araya çizgi çekmeyi bilsinler! Bizi tükürükleriyle boğmak isteyenlerle mi birlik olcaz. Terörü destekleyen kim varsa yetim kalan çocukların ahı tutsun hepsini gebersin pislikler!!
Sen harbi cahilsin okuduğunu anlamicak kadar hemde ben sana diyorum ki hdp seçmeni sen dağdakileri diyorsun bak benim savunduğum düşünceyi savunan babam dahi olsa bunu silah kullanarak yapsa teröristtir amaç öldürmekse teröristtir ama sen kalkıp burda hdp ye oy veren ülke içindeki 7 milyon seçmene terörist dersen eğer asıl bu ülke içinde huzursuzluğa yol açtığın için bu ülkeye sen zarar vermiş olursun
Bana şu sorunun cevabını ver o zaman madem cahil değilsin o zaman eli kanlı terör örgütünü açık açık destekleyen ve yaltakçılığını yapan bir partiyi neden savunuyosun? Hdp=Pkk bunu bilmeyen hiç kimse yoktur toplumda
Senin terörist dediğin Selahattin demirtaş sırf Apo ve PKK istemediği için ceza evinde hdp = PKK değil işte aslında hdp PKK yi benimsemez ama PKK tarafından büyük bir baskı altında Selahattin Demirtaş sizin gözünüzde terörist olarak görünüyor olsada Kürt halkının PKK ye olan bağlılığını o kopardı PKK den ve APodan uzaklaştırdı onların primini düşürdü
Bak demek istediğim sana bu öncesinde akp Hdp ye ittifak olalım diyodu mesajlar vs gönderiyordu daha öncede oldu ama o zamanlar terörist demediler taki CHP ile ittifak olunca kendileri ile olmayınca hdp terörist ilan edildi demek istediğim şu ak parti kendini destekleyen kişilerin ne kadar salak olduğunu koyun olduğunu bildiği için istediği tarafa sürüyor
Ya bırak Allah aşkına bu ülkede terörü bitirmek için milliyetçi tabandan kaybedecekleri oyu göze alıp, Elini taşın altına koyan tek parti Akp dir ama Hdp elindeki fırsatı iyi değerlendiremedi ve Pkk’nın ağzıyla konuşmaya devam etti. Kazandıkları Belediyeleri Pkk’nın emrine sundular. Chp ile yapılan ittifakın tek sebebi Erdoğan’ı indirebilmek ama Akp ile yapılan ittifakın sebebi terörü bitirmek ve barışı sağlamaktı. İkisi arasında amaç farkı var
İşte sen hdp ye terörist dersen ona oy veren ülkedeki 7 milyon seçmeni ve bir o kadarda seçmen yaşına gelememiş hdp destekleyicisini terörist olmaya itmiş olursun ben kürdüm Kürtçe konuşucam diyen birine terörist dersen eğer ya da ben kürdüm bir Kürt partisine oy vericem diyen kişilere terörist dersen bu ülkende huzur bulamazsın ülkende kan eksik kalmaz demek istediğim bu sen ülkeni düşünüyorsan yıkıcı değil yapıcı olucaksın sen karşı görüşe hakaret yerine tatlı dil kullanırsan ve bunu tüm herkes yaparsa aslında herşey daha güzel olucaktır
Ama sen cahilsin çünkü ben burda kurduğum tüm cümleleri kendi düşüncelerimden yola çakarak. Kurdum ama sen medya ve tuttuğun partinin liderinin söyledikleri ile
Konunun Kürtlükle alakası yok benim ailemde de var kürtlük. Kürtçe konuştu diye terörist olmaz bir insan. Terörü destekler ve oy verdiği partinin terörü desteklediğini bile bile oy vermeye devam ederse, bu onlarında terörü desteklediği anlamını çıkarır ortaya
Bak demek istediğim siz akp seçmenin zekası ve düşüncesi bu ben yıllar öncede fetoya küfür ederdim akp liler onu savunur Hocaefendi’miz der bağrına başardı bugün ben hala ona sövüyorum ve akp seçmenine de gülüyorum çünkü taptıkları adama sövüyorlar çünkü Erdoğan öyle dedi diye bazı şeyleri kendiniz fark edin ya
@nuluad hdp pkk ile eşit değilse neden her pkk taşının altından bu pislikler çıkıyor? Hala gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorsunuz. Güneydoğu'daki saf insanları başka gidecek yeriniz yok diyerek hdp ye ram edin ondan sonra da seçmeni var deyin. yazık size ve sizin gibi cehalet fukaralarına.
@SiyahPolar işte sen kurduğun cümlelerden ne kadar salak olduğunu gösteriyorsun hdp terörist parti olsa gerçekten neden hala aktif açık doğudaki halkı zorluyor diyorsun cumhuriyetin kalesi İzmir’de mitingi doldu taştı İstanbul’da 1.2 milyon oy aldı salak saçma medyadan duyup konuşma burda halkı zorluyormuş 😂 gözünüz kapalı beyniniz kapalı başınızda çoban buraya git diyor gidiyorsunuz karşındaki hoca diyor tapıyorsunuz sonra yok bu terörist diyo terörist diyorsunuz
Avel kardeşim Doğuda benim bir dünya akrabam var kimisi akpyi destekler kimisi Hdpyi kimsede kimseye kısıtlama koyamaz ona oy verme buna oy verme diye kulaktan duyma konuşma
O kadar baskı gücü olsa hdp nin ve PKK nin halk üzerinde milyonlarca insana baskı kuracak kadar orada hiç bir parti top çeviremezdi aksine bir tane bile zıt parti binasına saldırı düzenlenmez bile ne Diyarbakır’da ne Van’da MHP binasına saldırı düzenlenmez taş atılmaz isteseler bir günde yerle bir ederler o binayı ama bunsizin gibi ırkçı insanların işi batıda hdp binalarını yakmak
hadi ordan lan güzel kardeşim Yasin börüyü hüdapara kim saldırıyor bu ülkede ne kadar pkklı varsa anasını seveyim bu ülkeyi bölmeye gücü yetmez 3 4 senedir pkknın anasını avradını siktik şehitlerimizin intikamını kat kat aldık
PKK nın bende anasını s*kim mkk kodumun malı banane PKK dan PKK nin türkten çok kürde zararı var ülke içindeki kürde kimsenin gotü yemez zaten dokunmaya ama işte PKK yüzünden biri bişey dedi mi bu terörist PKK lu deyip ceza evine tıkıyorlar
Lan sığır s. iki sen kendini bu ülkenin kralı mı sanıyorsun bu ülkede taşkınlık yapan her ırk cezasını alır. Terörist olmayan bir kürde kim niye bir şey yapsın sığır
ben asla erdoğancı biri değilim ama bence bu erdoğana bir oyun. her yeni gün bir karalama kampanyası. kesinlikle erdoğancı değil hatta karşıtım ama erdoğana kendince tapan bir gööt yalayıcısı ya da erdoğanı kötülemek için böyle bir oyun için ayarlanan bir maşa
Hiçbir ideoloji, hiçbir düşmanlık bu denli saldırıyı haklı göstermez. Savaş açıyorsan da bunu zekanla yap ki bir anlamı olsun. Yoksa fiziksel üstünlük maymunlarda da var
Bu şahıs yakalandı. Keşke her hakarete uğrayan kişiye bu kadar hızlı sahip çıkılabilse. Bu konuda tüm ülkenin tek yürek olması beni mutlu etti.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kişinin siyasi tercihi ne kadar yanlış olursa olsun o bir insan ve herşeyden önemlisi bir kadın bu iğrenç sözleri söyleyen de şerefsiz ve onun yaptığının doğru olduğunu savunanlarda şerefsiz
Bu vatan ve evlatları için düzenbazlık yapan adamların soyu sopu beni ilgilendirmez. Selahattin Demirtaş ve ekibi organize iş yapıp anaların kuzularını alırken bunları düşünecekti. Hadi selametle.
küçük kızları dağlara kaçırıp tecavüz eden sonrada türk askeriyle çatışsın diye eğitim verilip askerime kurşun sıkan itlerin maşası olan bir insanın çocuğu dahi zerre umrumda değil Allah bunları ve bunlara destek değil moral dahi verenin bin belasını versin
Kim olursa olsun Aile hicbirsekilde karistirilmaz ne siyaset olsun ne kavga ne savaş, bu hangi görüsten olursa olsun, ama Türkiyede o kadar çirkin siyaset yapiliyorki ne yazikki hergün bu ve buna benzer açiklamalari siyasiler yapiyor
Ülkenin yarısından oy almış birine hassasiyet gösterilmemesi de pek inandırıcı değil. Muhalefeti geç kendi seçmeni bile yeterli kamuoyu oluşturmak için. Haa eleştiriyi bile hakaret kabul edip insanları zindana atan biri olduğu için herkesin kendisine merhamet göstermesini de beklememek gerek
tamam kadina soylenen soz cok yanlis. amma bu devirde soyle bir anlayis turedi. madem kadin ozaman istedigini eder serbest. boyle dsunceyi asla iyi gormuyorum. basak demirtas, atasehir belediye baskani battal ilgezdinin m. vekili karisi gamze ilgezdi, kemal kilicdarin karisi ve İstanbul il baskani canan kaftanci oglu ile gezip bulusup eslerinin arasini bulup siyaset yapmiyormu? bu basak demirtasin esi selo vatana ihanetten hukum giymedimi? kadin diyede hersey serbestmi buna
Kendisine saygı bekleyen önce karşısındakine saygı göstermeyi öğrenecek, sonra kendisi saygı görecek zaten. Terbiyesizliğin lüzumu yok... İnsanlar bazen iyice hadlerini aşıyorlar..
Benim bir teorim var: Demirtaş'ın ipini apo çekti, her lider yerine rakip istemez. Gelelim eşine yapılan hakarete... Bir cacık çıkmaz, ülkede fiziksel suçun cezası var mı?
Terör sempatizanı olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam demeyeceğim sadece buradan yapmam. Benim için bayrak, vatan, askerler hassas konular. Ve inan ki yapılan hakaretler falan hiç umurumda olmuyor.
İğrenç yaratiklar nefret ediyorum bunlardan NEFREETTTT!!!
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadına yapılan yorum ahlak dışı kabul edilemez ancak bu kadın da Selahattin demirtaş teröristi ile evli. O kadar yetim çocuğun vebali bu kadının da boynuna. 1 askerimin saç teli kadar değer vermem bunlara
Tarih boyunca kadını ganimet olarak gören bu zihniyeten her şeyi beklerim. Mesele terör falan değil. Sapıklığını özgürce sergilemek için uygun kılıf arama çabası. Türk erkeğinin büyük çoğunluğu aşağılık ve iğrenç bir düzeyde benim için
Hanımefendi bu yorumunuz yakışmadı. Türklüğü benimseyen, bir açıda değil bu insanlar. Büyük çoğunluğu da Arap sevici.. Bu topraklarda etnik kökeni ne olursa olsun herkes eşittir.. Tarih boyunca savaşlarda esir düşenleri bile misafirperverlikle karşılayan bir milletle şimdikini alakası yok..
Mustafa Kemal'in ülkesiyle alakası yok şimdiki hükümetin.
Ahlaksızlığın dışa vurumu işte vedatın g. tü yanmış 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Recep Tayyip'e salya sümük hakaret edip kusmuk fışkırtan CHP'nin sokağa gitti bu kadar gürültü koparmıştı Üstüne üstlük birde Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edilmişti Bu ikiyüzlülükle nasıl yaşıyorsunuz lan
Yani bunun bilmem kaç katı ve binlercesi rte nin karısına kızına annesi yapıldı; kimseden ses çıkmadı. Ama kendilerinden birine tani chpkk lı birine yapınca cıyaklıyorlar. Samimi değiller.
Serefsizlikten baska bir şey degil. Delikanlı adam kimsenin namusuna laf etmez! Sapiklik yapmaz! Hakaret edersin ama namusuna ilişmeden kusarsın ofkeni! babanın katilin esi de olsa kimsenin iffetine laf edemezsin!
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Başak Demirtaş'a hakaret eden şahıs hakkında soruşturma başlattı! Bu kadar saygısızlık neden?