Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Başak Demirtaş'a hakaret eden şahıs hakkında soruşturma başlattı! Bu kadar saygısızlık neden?

HDP'nin eski başkanlarından tutuklu Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yönelik çirkin paylaşımlarda bulunan Vedat Y. gözaltına alındı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, tutuklu HDP’li siyasetçi Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a yönelik çirkin paylaşıma ilişkin açıklama yaptı. Bakan Gül, “Başak Demirtaş'a yönelik çirkin paylaşımı kınıyor, bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum” dedi.

Seversiniz, sevmezseniz ama kişisel parti tartışmaları yüzünden eşlere hakaret ne demek? Ülkede klavyeye yapışan hakarete sarılıyor.. Umarım bu ve bunun gibi hakaret içeren paylaşımlar yapanlar cezanlandırılır, yanlarına kar kalmaz..

Sorumda kesinlikle hakaret istemiyorum.. Müsaade etmeyeceğim hakarete söyleyeyim. Efendice görüş yapacaklar gelsin sadece!
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Başak Demirtaşa hakaret eden şahıs hakkında soruşturma başlattı! Bu kadar saygısızlık neden?
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Başak Demirtaş'a hakaret eden şahıs hakkında soruşturma başlattı! Bu kadar saygısızlık neden?
Cevapla