+1 yılBiri başkana Türkçe dersi vermeli. Şakafat da ne demek? Doğrusu Şatafat , anlamı:
Göz alıcı ve gösterişli olma durumu, gösteriş, debdebe, ihtişam, tantana, haşmet...
Adam misafir , varsa şatafat davet edenin hazırladığı bir şey yer ya da ortamdır. Davet eden ortaya kaz da koysa şarap da olsa kaldırın bunu demek te bir misafire yakışmaz. Tıpkı Bakan olup kürsüden aşağıya doğru bir gazeteciye oturma adabı hatırlatmak ya da falan partinin başkanının ataması ile dekanı olduğu üniversitede öğrenciye düzgün oturma hatırlatmasını laf arasında yapmak gibi...
Ataerkil kafa yapısının aile ocağındaki baba misali ihtar hakkını her yerde kullanıp racon kastığını sanmanın ta kendisi olan bir ağalık tavrıdır , Allah'tan ellerine at kırbacı da verip körüklü çizme ile dolaşmalarına kıyafet yönetmeliği izin vermiyor.
Bu tür işaret etmeler , aslında edeni küçük düşürüyor , çok ŞAKAFAKLI duruma giriyorlar. Yiyen bir ahretlik zümre de alkış tutuyor , orası da ayrı problem. Sanki otobüsle cennete giderken bu muhteremi benzinlikte bırakma hakkına sahipler..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİ. Melih bir duruma yorum yapıyorsa provakasyon vardır, yalan vardır, hile hurda vardır. Onun fıtratında bu vardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Size ne ya içse de size ne? Kime ne yani! Yazık ya şu insanların düşük kalite vizyonsuz dedikodu ağızları beni çok sinirlendiriyor. Ejderha meyvesi yerken birileri ses yok... Öfff.
101 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen anlamadim icse ne olacak? Yasam tarzından yediginden ictiginden millete ne! Bunun yoneticilik vasfiyla baglantisi ne? Agzi olan -pardon- klavyesi olan bos yapiyor iste
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMemlekette ne imamlar hacılar hocalar var kardeşim yalan dolan alkol herşey onlarda bu adamı cekemiyorlar yaptığı işlere bakmak yerine yapmadığı işlere bakmayı marifet sayıyorlar
00 Yorumla
+1 yılKim ne isterse içer ya da içmez kendi iradesi sevabı da günahı da kendine bu bizi ilgilendirmez şahsen seçim döneminde kendisine sempati ile yaklaşmış ve desteklemiş bir insanım benim için bir başkan olarak önemli olan icraatleri ve vaadleri ama açıkça söylemek gerekirse ben o eski havasından uzak buluyorum kendisini çok gereksiz şeylerle ve polemikler ile gündeme geliyor kendileri hayal kırıklığı yaşamaya başladım diyebilirim ve şu an ki bu eleştirilerin sebebi de bence muhafazakar kesimden oy almak için dindar rollerine girmesiydi bunu da zamanında çok eleştirmiştim umarım artık bir belediye başkanı olarak Belediye icraatleri ile gündeme gelir
10 Yorumla
+1 yıllaiklik.. laiklik.. laiklik.. asla otelenemez.. devlet ve din yonetımı bambaska seyler.. adam gıbı yonetsın develetını ama gıtsın ozel zamanında ıkı tek atsın bızene.. devletı adam gıbı yonetsın ıznınde hacca gıtsın bızene.. sıyaset baska sey din baska sey.. hıc kımseyı ılgılendırmez bu.. bızı ne zaman ılgılendırır? yabancı bır devlet ıle ya da ulusal bır toplantıda alkol alır ve bu alkol aldıgı kararı etkıler ıste o zaman bızı ılgılendırır.. ya da o anda yapması gereken bır gorev vardır ben namaza gıdıyorum ya da hacca gıdıyorum dedıgınde ılgılendırır.. dın ve sıyaset, dın ve asker, dın ve hukuk, asla bır arada olmaması gereken seyler..
bız anlamıyoruz ısrarla..
sanane benım dınımden! din allah ıle benım aramda.. sen kımsın!!! haddınmı senın benım dını hayatıma yone vermek!!
olay bundan ıbaretdır arkadaslar..00 Yorumla
+1 yılBen biraz hak veriyorum, biraz saçma buluyorum
Ben parti tutmuyorum arkadaşlar bunu her zaman söylerim. Haklı bulduğum nokta şu: Bir lider (İstanbul halkı için o bir lider, geleceğin cumhurbaşkanı olarak gören var) bu kadar fakirlikten bahsedip nasıl böyle lüks yerlerde yiyip içer ben anlamıyorum. AKP için lükste yaşıyor halk sürünüyor diyorsa bir lider iddia ettiği AKP gibi olmamalı. Buna uygun yaşamalı. Göze sokmamalı.
Haksız bulduğum konu ise insanlar bu adam muz kabuğuna bassada ayağını kaydırsam diye bakıyorlar. Yazık. Ülkem adına utanç verici. Millet aya çıkıyor biz masada rakı varmış bunu konuşuyoruz :D Ulan adam saldırdığınız twitter bile başka memleket malı :D10 Yorumla
+1 yılYa bıktım şu aciz insanların örümcek ağlı beyinlerinden. Bende alkol sigara kullanmıyorum ama sizene yahu sizene insanların özel hayatına ne yaptıklarına ne giydiklerine karışmayın artık. Karışırım istemem ben öyle şey diyenler yallah Arabistana. Kimse kusura bakmasın
70 Yorumla
+1 yılOlay aslında o değil biliyor musun içer içmez konusu değil benim bakış açımdan. Hatırlarmısın bilmem geçen haftalarda bir tane kadın çocuğuna sünnet mi yapıyordu Tam hatırlamıyorum büyük bir Yankı uyandırdı özellikle sol kesim israf israf AKP'liler lüks içinde de yaşıyor yaygarası kopardı. Ama kimse buna israf demiyorEkrem İmamoğlu'nun 19 kişilik verdiği 1saatlik süren kaz'lı, şaraplı lüks yemeğin maliyeti 52 bin₺ olarak İBB'ye yazıldı. Bunu bir de 367 güne çarpın! Hadi yarısı olsun. 183 gün tam 9 milyon 516 bin TL yapar. Hani israf yoktu?
00 Yorumla
+1 yılYanii normal neden normal, çünkü kimse karışamaz ben istediğimi içerim demiyorlar ki, insanlara karşı sizlerdeniz imajı verirken geride başka türlü oluyorlar. O yüzden de ikiyüzlü davranışları oluyor. İçki içilmesi ha da masada içki içilmesi dğl bu ikiyüzlü tavır eleştiriliyor. İçiyorum kimene desin kimse laf etmez kendi özgürlüğü. Ama önünde bardak ve içmiyor öyle mi kimi kandırıyorlar yapmasınlar işte bunu.
42 Yorumla- +1 yıl
Sadece baska bir yonden karalama. ve yipratma politikasi yazik oysa birakin adam. calissin basarili. olsun insana hizmet etsin
- +1 yıl
Yok ya bu politikalar herkese uygulanıyor o başka mevzu. Önemli olan eleştirilen sorunlarla başa çıkabilmek. İkiyüzlü olup insanları biraz oyuna getrmek kötü algılanıyor. Bu yapılmamalı bence.
+1 yılNe olmus varsa alkol neyi degistirir azimi actirmayin chpli degilim. bastan solimde okadar cok kapali kizin kizlini diktimki buna bir ikitanede carsaflimkiz dahil hepmiz insaniz hepimiz nefsimeze yenigiz bos veron ickiyi suyu hizmete bakalim hizmet yapiyormu yapmiyormu yoksa orda icmez evinde icer kime ne
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol olması veya birilerinin daveti vs. Bu konuların magazincilerin şu şarkıcı şunu yaptı demesi kadar değersiz. Lütfen ülke gündemini daha ciddi konularla yoralım. Magazinde kaybolarak fanatikleştik, bu da doğruları ve doğru kişileri desteklememizi engelliyor. Benimki yaptı ise doğru, diğeri yaptı ise yanlış güdümünde aklımızla oynanıyor.
30 Yorumla
+1 yılKendi milletvekillerinin geçen hafta kumarhanede görüntüleri çıktı asıl ahlaksızlık bu bence üstüne sadece kahve içmeye gitmiştim diye açıklamak zorunda kaldı😀Herşeyi geçtim ister puta tapsın ister alkol kullansın yönetici dürüst bir şekilde işini yapıyorsa gerisi teferruat. Hele Gökçek'in hiç konuşmaya hakkı yok Ankara'nın yarısını üstüne yapmış hala konuşuyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsumu ictiler? milleti sazan yerine koymaya utanmiyormu bu insanlar. siz milletin derdini anliyacak olsaniz zaten olayi anlardiniz. kimse niye imamcikoglu icki icti diye sormuyor. niye secim oncesi dini kullanip cuma cuma gezip secim sonrasi icki-domuz partisi yaptiklarini soruyor. yoksa kimse imamcikoglundan 5 vakit namaz kilmasini beklemiyor... yapilan sey sahtekarlik resmen. utanmasalar canan a basortu taktiracaklardi meseleyi bu kadar ajite ettiler. simdi ise yaheyyyy yaheyyy. ayip ayip durust olun azicik.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar Mars’a araç gönderiyor ama bizim uğraştığımız şeylere bak. İnsanların ne içtiği kimi ne ilgilendiriyor ki?
92 Yorumla- +1 yıl
Adamsin
- +1 yıl
En dogru yorum sjdnd
+1 yılMelih Gökçek kovulmasına rağmen yalakalık peşinde neden acaba başına geçmişteki dostları sebebiyle birsey geleceğinden mi suçlanıyor :)) Şarap konusuna gelirsek ister içer ister içmez özel hayatı ve içtikten sonraki hali. Ben olsam içerdim güzel gider
00 YorumlaSiyaset aptalların işidir rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu "Meclis kürsüsüne çıkıp birbirine atıp tutan siyasetçilerin meclis lokantasında güle oynaya yemek yediklerini görseydiniz tanıdıklarınızla siyasete girmezdiniz." demiş izlediğimiz dizilerden filmlerden hiçbir farkı yok bu siyasetçilerin kamera arkasına geçince hepside gülüp oynuyor bizde bunlar için birbirimizi yiyoruz
00 Yorumla- Gündem konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılYobaz insanı bir örnekle açıklayalım:
Bu imam amcamız pkk yı öven ermeni soykırımını savunan atatürk hakkında skandal sözleri vs bu kadınla aynı masada oturuyor çok normal ama masada içki var wowoohohohohohoho50 Yorumla
+1 yılNapsınlar eleştirecek bir şey bulamayınca... Zavallılar
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlay olmasının nedeni bence seçimden önce muhafazakar ve dindar kesimin oyunu toplamak için kendini dindar göstermesidir.
120 YorumlaDevletin her iştirakını, şirketini özelleştirip yabancı şirket ve sermayelerin önüne atarak yüce Türk devletini yabancıların rant havuzuna çeviren akepeli itler en ama en son ahlak dersi verecek kişilerdir bu ülkede. Adam alkol alsa dahi, Irak savaşında abd ye destek vererek akepeli itler gibi müslüman katletmedi en azından.
10 YorumlaYa adam su içse suyun fiyatini markasini arastirip yunan tohumu diye yaftalamayi bekleyen bir kitle var...
60 Yorumla
+1 yılMevlananın sırtında taşıdığı şarap şişesinin hikmetini anlayaman zihniyet buna "holarörö müşrik der Allahu ekber, şarap masasında yer içer" diye şahlanışa geçer.
klavye yiğit ağaları abanmadan ben pati pati20 YorumlaMillet masasına terörist oturtmuş. Bu adam alkol almış çok mu?
50 Yorumla
+1 yılArtik bunlarin asilmasi lazim, iciyorsa icebilir. kime ne ya? kesinlesse de kime ne kesinlesmese de kime ne?
40 YorumlaAdam istediğini içer. Ayrıca Atatürkün de kötü alışkanlıkları vardı ama çok iyi bir liderdi. Bence bu biraz özel hayata giriyor eleştirilmesi yanlış kötü bir alışkanlığı olması onun zararına bzi ilgilendirmez. Toplumu manipüle etmeye çalışması lar
00 YorumlaBu ülkede bedava içki içmek için ihtilal yapan komutanlar la dolu belediye başkanı bedava içki icin ne yapar bakmak lazım
Atatürkçü olsa içer
Cumhuriyet ci olsa içer
Kesin bölücü Tayfasından00 Yorumla
+1 yılYa bu Melih Gokcek dene arkadas sey degilmi yaa hmmm
Feto deprem yapicak diyen arkadas jdjfjsjtmfjdmfmmdmdm
Ulen bu adamin yazdigi seyleri ciddiye alip haber mi yapiyorsunuz sjsjdmdmdmsmxmsmsm00 Yorumla
+1 yılUlan melih gökçek shskdldn
Daha ne kadar kendini batırabilir bu adam bilmiyorum.50 Yorumlagözünün üstünde kaş var hesabı akp ve akp medyası habire bir şeyler arama derdinde...
ama komik duruma düşüyorlar farkında değiller. Gazetecide açıklama yaptı "su" içti dedi konu kapandı ve kapanması lazım ama adamlardaki dert amaç başka tabi...00 YorumlaAbi ne var bunda ister icer ister içmez? Ulkede alkol yasağı filan mi varda konusuluyo
50 Yorumla- Gündem konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılBazen Aziz Nesin'e hak veriyorum. Adam ileri görüşlü 🤔
https://youtu.be/mAuXJaR682M20 Yorumla
+1 yılUnutmayın kimin n yaptıgı bizi ilgilendirmez ülkede satılan bir çok şeyin bizden habersiz yapıldığı gibi
31 Yorumla- +1 yıl
Şu dislike atanlar kör heralde
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahahahaha bravo inandınız tabi.
Yazıklar olsun ülkem ne halde. Zamanında bu adama oy vermek haramdır demiştim bak çıkıyor yavaş yavaş daha neler göreceğiz bakalım... Hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum.228 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@EgoMaster Ve bunu yiyen budalalar var. Yazık ya. Bu aptallar yüzünden olan bize oluyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 seni o profil fotoğrafıyla ciddiye alamıyorum daha fazla saçmalama.
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 Saçmalama hiçbir zaman öyle demezler. Eğer kesin delilik varsa at da bizde görelim ve ona göre yargılayalım. İftiralara inanmayın lütfen.
- +1 yıl
https://youtu.be/EkX8SgEhelE o gün ki meclis toplantısından bir kesit sana kimler kimlerle beraber :)
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 Tamam adam iyi konuşmuşta şimdi chp de böyle adam var mı yok
- +1 yıl
Inan ki fazlasıyla var. Medya yansıtmıyor sadece. Ben kendim içlerindeyim örneğin, Ankara'da meclis toplantılarına bile gittiğim oldu. Tarafsız bir şekilde yansıtsalar CHP politikalarini, fikir ve düşüncelerini %70den aşağı almaz CHP. En basit örnek Kemal Kılıçdaroğlu ypg hakkında "biz onları terör örgütü olarak görmüyoruz, görmeyiz de" demişti dimi? Konuşmasının tamamı şöyle; suriye de yeni bir oluşum var ypg diye. Ypg Türk askerine ve vatandaşlarına silah doğrutmaması durumunda onları terör örgütü olarak göremeyiz ki. Fakat ne zaman silâhladır, pkk uzantısı olarak yola devam ederse Türk askeri yapması gerekeni bilir." Demişti. Ilk ve son kelimeleri medya yansıtmadı, internette hiç bir yerde bulamadılar fakat Kemal başkanla tokalarmış birisi olarak söylüyorum bunu adamın o konu üzerine fikri ve söyleşiyi buydu.
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 medya akpnin elinde değil ki neden yansıtılmasın?
- +1 yıl
https://youtu.be/ZtW-fe4yOaw son cümleye dikkat "musevi konseyi" :) mesela bunu da hiç bir medya grubu yansıtmadı
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 halktv de eleştiriliyor.
Evet yanlışlar olabilir bunları reddetmedik zaten- +1 yıl
Fakat yanlışlar alkol alma gibi basit yanlışlar değil, tayip domuz eti bile yese, ülke belirli bir refah seviyesinde olduktan sonra umursamam yediği içtiği şeyi. Benim veya benim gibi olan insanların derdi devlet ve vatandaşlar. En ufak ambargo da ekonomi yerle bir oluyor, avrupa da bir saygınlık kalmamış, halk sefalet içinde fakat ağam sarayda oturuyor... halkın ve devletin refah seviyesi önemli benim için, şahsın yediği içtiği değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 işte anlaşamadığımız nokta burası. Chp ve sizin gibiler için din herzaman ikinci planda olmuştur. Sizin için din sadece camidedir. Gerçi ahır yapılan camiler de değil. Dolayısıyla bizim için en önemli şey dindir.
- +1 yıl
Camilerin ahır yapıldığı dönem de nazi askerleri bulgaristan sınırına kadar gelmişti, sonradan Türkiye'ye saldırmak yerine rusyaya çıkmaya karar verdiler. Ki, sadece ahır olarak kullanılmadı o dönemde camiler. Pek çok kutsal emanet anadolu da ki çeşitli camilerde saklanıp o camilere giriş çıkışı engelleyerek kutsal emanetleri korumaya çalışmıştı bir dönem Cehape zihniyeti :) olası bir nazi saldırısına karşı hazırlıklardan bir tanesiydi bu, ikinci hazırlıkta tam olarak böyle yapıldı; https://youtu.be/RT5KnRP4GGU
Keşke yine din ikinci planda kalsa ama Türk devleti avrupanın en öncü, ekonomi de en güvenilir, refah seviyesi en yüksek ülke olsa. Ki yine belirtiyorum, müslüman katleden akp nin islamı öngeren bir siyasi parti olduğunu iddaa etmek saçmalıktır :)
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 Öyle bir şey söylemedim zaten :)
Ama sizin desteklediğiniz kişilerin ve en başa koyduğunuz kişinin islama verdiği zararlar asla göz ardı edilemez :)
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 bilmem şeriatın kaldırılması bile herşeye bedeldir. İlave olarak yerlerin ve göklerin sahibi: “Allahın hükmettikleriyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir” diyor, malum şahsın da “gökten indirildiği zannedilen şeylerle hükmetmeyiz” gibi bir lafı var. Her ikiside delilli. Bu açık açık Allaha meydan okumaktır ki okudu da. Bunun sonuçları olarak şu an ülkenin ne halde olduğunu zaten görüyoruz, günahlar arttıkça artıyor çünkü ülkede şeriat yok. Neyse bunları size ölsem de anlatamam çünkü dediğim için sizin için önemli olan tek şey refah bir “sınırlı” hayat (isteseniz de istemeseniz de). Oysa Allah “akletmez misiniz” diyor, biraz akletmek lazım.
Ha bu arada şimdi şeriat olsaydı şöyle şöyle olurdun gibi saçmalıklara lütfen hiç girme :)- +1 yıl
Bu konuda size ayna olmak isterim akletmeniz için :) zinanın suç olarak sayıldığı son yıllardı 2001 yılı mesela :) o dönemleri hatırlamaya çalışın bir , fuhuş operasyonları düzenlenirdi sürekli mesela :) Cehape dönemin de ahlaksızlığa izin verilmezken şimdi insanlar şeriat istesin diye bilakis ahlaksızlığa izin veriliyor :) modern yasa ve hukukta ensar vakfı çalışanlarının, derneğe üye ve hizmeti olan pek çok kişinin sorgulanması gerekir mesela. Fakat insanlar sırf şeriat istesin diye politik olarak bu tür suçlara, ahlaksızlığa akepe hükümeti izin veriyor :) şeriat mecburen kaldırılması gerekiyordu, insanlar tanrıya değil padişaha secde ediyordu bir dönemler :) bu tarihi gerçeği de unutmamak lazım
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 konumuz akp değil. Akpnin döneminde olan yanlışlıkları biliyorum. Konu ondan daha büyük. Ben size şeriatın ve 1400 senelik bir kültürün bir gecede yok edilmesi diyorum siz bana ne diyorsunuz.
Ayrıca padişaha tapma felan da yok hepsi uydurma. Velev ki öyle olduğunu kabul edelim gene kaldırılmaması lazımdı. Kaldırılmasının tek sebebi islam düşmanlığı ve gavur gibi olmak. Ama dediğim gibi başarıldı. şu an dışarı çık, erkeklerin, kızların bir almandan, amerikalıdan hiçbir farkı yok. İşte bu olmaz bak, bu ince bir olaydır dediğim gibi siz önemsemeyebilirsiniz ama ben ve din bunu önemsiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 Eren, ne güzel bir isim. Türk ismi ama manası manevi olarak ermek. :)
İslamiyet arap kültürü değildir, ama siz böyle görüyorsunuz tabi. İslam evrenseldir, tüm insanlığa hitap eder. Kuran da insanlığın zararına hiçbir şey yoktur. Allah bizden onun kurallarına uymayı ister, mükafat olarak da cenneti vaad eder. İşte bu dünyadaki görev budur. Yoksa neden bir son olsun ki? İnsanlar ölür, bazıları sınavı başarıyla tamamlamışlardır bazıları ise başarısız olmuştur. İşte bizim hedefimiz başarıyla tamamlamak olmaktır.
Herşeyden önce müslüman mısın?
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 Peki eren, bana müsaade. Haydi kendine iyi bak :)
Cevap sahibi+1 yıl@Erenn1993 teşekkürler :)
+1 yılAlkol kullanmıyor mu? Pardon geçin bu işleri salak değiliz kim ne içiyor içmiyor biliyoruz burada insanları cici göstermeyin.
#gentlemann34112 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
kullansın ama kullanmıyor diye ima etmeyin insanlara benim yaşadıgım dine göre günah olan bişeyi insanlara cici göstermeyin.
- +1 yıl
@AddrenaliN o zaman kardeş şöyle söyliyim milyon dolarlara heykel dikmekten başka bişi yapmayanlara ne diyoruz?
- +1 yıl
Melih Gökçek diyoruz 😃😅
- +1 yıl
@AddrenaliN bak hadi bir tane melih gökçekten bahsediyorsun bende sana diyorum ki senin savundugun insanların ülkeye milyon dolarlar ile heykel yaptırmaktan başka neyi var? neden bunşarı konuşmuyorsun mesela kardeşim?
- +1 yıl
Benim kimseyi savundugum yok adam icki icmis yemek yemis ne var bunda diyroum adamin icki icmesinden bize ne yaptigi işe bakalim diyorum ki gösteriş meraklisi halkin parasini bos yere harcayanlara karsiyim kim olursa olsun kendi ceplerinden para cikmadan istedikleri gibi hareket etmelerine karşıyım senin benim paramlar baskalari zengin olsun ama adam kendi parasiyla istedigini yapsin bize ne?
- +1 yıl
@AddrenaliN kardeşim savunmadıgın halde olay içkiden neden siyasete geldi o zaman boş yapmıcaksın anladın mı? Ayrıca senin sorunun ya da yorumunun altına bişi yazmadım seni zıplatan bişi olmuş ki geliyorsun yaptıgım yorumuma muhalefet oluyorsun siyasetse siyaset ben varım kapışırız sorun değil ama bana edebiyat yapma boş yere.
- +1 yıl
Adam dinine bagli olsun veya olmasin beni ilgilendirmiyor yaptigi hizmet onemli değil mi ki dinine bagli bir insansa cok daha guzel en azindna dersin ki hak yemez haksizlik yapmaz gosterisli olmaz hizmet eder
- +1 yıl
@AddrenaliN hizmet nerede peki? ben İstanbul'da yaşıyorum ama izlediğim şeyler temel atmama töreni etklinlik vs başka? o yüzden beni kimin ne yaptıgı ilgilendirmez din konusunda herkes ne yaparsa kendine yapar bana hizmet versin kardeşim benim istediğim bu sıkı taraf tutan bir adam değilim istediğim tek şey hizmet benim söylemek istediğim benim dinime göre haram olan bişeyi cici bişi yapıyormuş gibi sunulması hepsi bu.
- +1 yıl
Bende onu söylüyorum zaten adam icki icmemis zaten ama o şekilde gösteriliyor ki icsede bizi ilgilendirmez zaten hizmet icinde birseyler yapmaya calisiyor sanirim 20yilin izlerini silmek kolay olmasa gerek ki adama hizmet etmesi icin karsi çıkanları da goruyorsundur
- +1 yıl
@AddrenaliN 20 yılın izlerini silemez zzaten istanbula yapılıcak herşeyi yaptılar zamanında sen rahat ol
Akıllı vatandaş şunu degerlendirmeli. Kendi parası ile alkol içmek vatandaşın parası ile Cumaya gitmekten iyidir. Yaptığı özel işin kaynağı nedir ona bakarım ben.
00 Yorumla
+1 yılYahu ne içerse içsin bizene. Mühim olan olaylara objektif yaklaşıyor mu iyi nir yönetim sergiliyorum herkese eşit mesafede mi doğru dürüst mü bunları sorgulayalım diğer konular Fas’a fiso.
00 Yorumla
+1 yılYorum yapip elestirenler kesin zemzemden baska birsey icmiyordur
31 Yorumla
+1 yılİnsanların kişisel tercihi bence bu kadar insanları ne olursa olsun sevmeyebilirler, hoşlanmayabilirler ama irdelemeleri hiç ama hiç hoş değil.
10 Yorumlaİmamoğlu korkusu bunları her türlü çirkefliğe zorluyorlar. Sözde dindarlar ya İmamoğlu' nu din üzerinden vuracaklar. Bu AKP kadar acınası bir parti daha yoktur yeryüzünde.
00 YorumlaHak yiyenler, alkol içene laf ediyor.
alayının beyin nöronlarını seveyim. Oksijensiz solunum yapıyor bu güruh.10 Yorumla- Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılDegik aslinda. su ulkede sarap olmasa bile her 3 kisinden 2 si raki bira filan iciyor siz icerken icin baskasina laf edin oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEleştiri yapılması normal. Bu ülkedeki insanlar, birbirine cehenneme gideceksin der. Kendilerine sen nereye gideceğini biliyor musun diye sorunca, bilmiyorum derler.
Bizim cehenneme gideceğimizi bilirler ama kendilerinin nereye gideceklerini bilmezler.00 YorumlaÜlkemizin en büyüğününde eski yıllarda masada alkol olan bir yerde misafirlerle kadeh kaldırmışlığı vardır. Yazın google a bakın.
00 Yorumla
+1 yılBenimde dikkatimi terörist canan çekti. Sanki hdpde ki gibi eşbaşkanlar. Hiçbir yerde alt tarafta kalmıyor o karı. Hemen yanında.
00 Yorumla
+1 yılBoş adamın boş muhabbeti.. Ne içerse içsin umurumda değil. Ekrem, CHP nin İstanbul a sunduğu içi boş şişme bebek.
00 YorumlaAlkol kullansin kullanmasin kimi ne ilgilendiriyor zemzem suyu icenleride gördük coluk cocugu kuran kursunda mikiyorlar... hirsizlik yapiyorlar bunlar cokmu ahlak abidesi?
00 Yorumla
+1 yılEee içse bile kimin bir yerine batıyor anlamış değilim. Çok salakkk konuları çarpıştırıyorsun melih gökçek
00 Yorumla
+1 yılSu adami savunmuyorum ama bukadarida abarti hani alkol icse ne icmese ne?
22 Yorumla- Gündem konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılKullansa ne olacakmış ki?
Kullanamaz diye bir kural mı var?10 Yorumla
+1 yıleleştirsinler..
benim kimin ne içtiği umrumda değil, bu ülkeye neler kattığı önemli.
sarhoş (!) kafayla kurulan ülkeyi, ayık kafayla yönetemiyorlar..00 Yorumla- Gündem konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılKefal mevsimi kefal
Bunar her tuz gördüklerinde salatalı alıp kosanlar00 Yorumla
+1 yılBence alkol içmeleri guzel. Hiç olmazsa dini kullanmiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılAlkol kullansa bile seni beni ilgilendirmez adam işini iyi yapıyor mu yapıyor bitti.
00 Yorumla
+1 yılDeğerli Istanbullular! Suya zam yapıp canınıza okuyacaktım ama Cumhur İttifakı meclis üyeleri buna izin vermedi. Onları size şikayet ediyorum."
Ekrem İmamoğlu00 YorumlaGündem konusunda 783 cevap paylaştı. Başkaları içiyor ise masada bulunabilir. Bizler içmediğimiz halde herkes yanımızda sigara içiyor ya
00 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya hiç bir şeye değil de şu gökçek e ayar oluyorum. Azrail bir buna gelmiyor.
00 YorumlaSofrada altın varaklı tabakların bardakların bulunmalarına ne diyorlar acaba
00 YorumlaAlkole tepki gösteren yobazlar keşke hırsızlığa kadın cinayetlerine çocuk istismarına ve ülke sorunlarına da aynı tepkiyi verseler
00 Yorumla- Gündem konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılYıl olmus 2020 adamlar hala buna takılıyorlar örümcek zihinli at gözlüğü takan insanların azalmasını umut ediyorum ama maalesef sayıları çogalıyor.
00 Yorumla
+1 yılİyi de ekrem imamoğlu zaten zengin bir adam. İnşaat firması var ve beylikdüzünde birçok yeri var. Siz bu adamı halktan biri mi sandınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabii ki, sigara bağımlısı olanlar için geçerli o. Pis pis kokup sürekli balgam atan biri olmak istemiyorsan içme şunu
00 YorumlaKullaniyor olabilir imamoglu kullanmiyorum diye bizide kekliyo olabilir her sey olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat