AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
O kadar bekçi var ama suçlarda azalma yok. Kadına şiddet ve cinayetler, hırsızlık, sokaklar da tinerci dehşeti hepsi aynı devam ediyor. Nerede o zaman bu bekçiler polisler.
Adamların beynini değiştiremezsin tek bu ülkede mu var onlar dünyaya bir bak
@__นຖนŞ__ Diğer ülkelerde bekçi var mı?
Diğer ülkeler de şiddet cinsel taciz yok mu bir tek burada mı var en çok oran orada burada az ise demekki birseyler doğru yapılıyor herşeyi kıyaslandığına göre tecavüz oranları kiyaslayin dünyaca
@__นຖนŞ__ En azından diğer ülkelerde bekçi gibi devletinden boş beleş para alanda yok. Akp topladı nerede işsiz bekçi yapıyor. Onlarda gidiyor mesai saatlerinde kafelerde filan oturuyorlar. Gözümle gördüm 1 saat izledim iki kişiyi. Ankara Kızılayın ortasında oturdular çaylarını içtiler bir güzel. Saat de heüz 21:00 dı. Buna ne diyeceksin. Bekçiler bugün çıkmadı ortaya. Yıllar önce vardı zaten. Dedem de bekçiydi. Ama hakkıyla yapıyordu. Giyerdi paltosunu takardı beline silahını copunu çıkardı mahalle mahalle gezerdi. Eski ile şimdiki arasında fark var. Biz onu diyoruz. Zaten polis var. Bekçi de yapılacaksa eski usul gibi yapılmalı ki suç azalsın. Anladın mı şimdi.
Seni cahil züppe bu saydığın yetkiler zaten var bir bok bilmediğin belli sen ve diğer yalaka fenomen tayfasının yazdığı o kin ve nefret dolu yorumlarınızı kahkaha atarak okuyorum meğer aranızda ne çok cahil zübük varmış aferim her yerde belli ediyorsunuz kendinizi 🥳🥳
Hayır, daha geçen hafta bir gence durup dururken şiddet uyguladılar. Gereksiz bir hamle olmuş
Eskiden bu sistem zaten vardı. Bekçiler emniyetin azı dişidir. Polisin ulaşamadığı yerlerde bekçiler devreye girer. Bekçi Bekir reise selamlar jsskk
Bekçi nedir inşaatta bile bekçi malını canını koruyan kişi demektir. Sen hiç sokaklarda dolaşan ve hırsız vs yakalayan bekçi gördün mü? Ben market önlerinde bekleyip sadece ceza yazmaktan öteye gitmediklerine şahit oldum başkada hiç bir şeye yaramıyorlar.
İktidar kendi yandaşlarını resmi yetkilerle donatma derdinde bunlar bekçinin ne olduğunu bilmeden yapıyorlar bu yetkilendirme işlerini gelecek seçimlerde çıkacak aksi durumda kullanmak için..
Polis ve askerliği yetkili kişiler üniversite mezunları yapsa ilkokuldan çıkma cahiller başımıza reis kesilmez. millet beğenmediği için adamlar kahvedeki adamı topluyor
sağlam kafa sağlam adamda bulunur ne alaka bu kadar yetki veriyorlar bu adamlara tepemize binecekler eğer böyle bir durum olursa , bilinci olmayan adamlara bu derce yetki vermek çok saçma olur
Toplumsal konular ve halkla iletişim konusunda, düzgün ve içselleştirebilecekleri bir eğitim almaları şartı ile yetki almalarında bir sakınca yok. Sonuçta devlet adına emniyet teşkilatına hizmet etmeleri için istihdam ediliyorlar.
Cok sacma o zaman ne fark kaldi polisler ve bek*iler arasında?
Zaten havalarından geçilmiyordu şimdi iyice bir halt sanacaklar kendilerini
😅😅😅😅
Bence amaç; orduyu tasfiye etmelerine rağmen halen darbeden korkuyorlar ve Polis+Bekçi ile ordudan daha güçlü sivil bir güç yaratmak istiyorlar diye düşünüyorum..
Yaani aslında özel harekat vb olmayan polislerin de donanımları tartışılır olduğu için benim gözümde aynı statüde olacaklar..
Bekciler mahalle muhafızı denilmesini istiyorlar diye dalga geçenler, yıllardır eskortları orspulari seks iscisi diye kibarlasitiriyorsa onlar da isimlerinin degistirilmesini talep ederler
Peki neden bu lafları gizli üye olarak ediyorsun? Soyleyedigin şeyi daha sanal ortamda bile gizli saklı söylerken gerçekte sesin çıkabiliyor mu :)
Çıktım kanka dışarda her yerde söylüyorum bunu zaten ben sizin gibi iki yüzlü insanlar değilim boş yapma başka yerde eziklen
Çok cahil cühelâ insanlar var bekçiler içinde bu gibi yetki sivillerle tartışmaya yol açacak görev ve yetkilerini sadece ego tatmini için kullanacaklar
Bekçiler de eğitilebilir.. Bence bu iş uzar gider.. yetkileri artırılır, azaltılır... tekrar artırılır, tekrar azaltılır.. Aynı durum polislere yıllardır yapılıyor zaten.
"giderek otoriterleşen Türkiye'de" ... Buyur gel, bu iddianı tartışalım.. Ben Türkiye'de son 20 yılda yapılan düzenlemeler ile, demokrasinin daha da geliştiğini ve asıl sorunun, bunu hazmedemeyen, akademik eğitimi yüksen ancak "cahil, yobaz" şehir ağası feodallerin rantlarının kesilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bu halkın eğitimini sağlamak yerine, yıllarca aşağılayarak, halkın omuzlarında yükselen bu feodallerin rantları kesildikçe, ellerindeki gücü kullanarak halktan daha fazla sesinin çıkması asıl sorunun kaynağıdır. Buyur sana "şehir ağası" feodallere ideal örnek sunayım. Belki ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. twitter.com/.../1
Evet. Icimizdeki bazi zihniyetler hala devletin kim oldugunu bilmiyor. Saygılı olmuyorlarsa devlet saygıyı ogretir. Bu tur seyler ile algi yaratip devleti kotu gostermeye calisan yahudi torunlari var bu topraklarda. O yahudi torunlari Avrupa'daki polislerin yetkilerini gormezden geliyor nedense. Herkes haddini bilecek. Özgürlük var diye kimseye saygisizlik yapmak zorunda degiller
👏👏 olur mu özgür değiller ondan bu şekilde rahat konuşma hakkına sahipler algı yaratma eksik bilgi verme işlerine geldiği gibi anlama daha neler neler.. sorsan kendi üst düzey biri ODTÜ bitirmiş lise mezunlarına laf ediyor
@__นຖนŞ__ ya bak bunlar hala Turklerin tarihi 1923 den sonra başlıyor saniyorlar. Bunlarin atalari kim ben sana soyleyeyim. Su anki Türkiye'yi begenmeyen adam ya cahildir ya da haindir. Baska aciklamasi yok. Erdogan bunlarin nesini kisitliyor da bunlar laf ediyor. Yoksa Erdogan islamla asirlarca yonetilen bu topraklari Islam ile yonetmeye basladigi icin mi bunlari sesi cikiyor. Ayasofyada bugun ezan okundu. Yunanistandan cok bizim icimizdeki hainlerden ses cikti mesela.
Bu arada odtu yahudilerin. Oradan mezun olan insanlarin Islama dusman olmasi normal
Hain içimizde dışarıda aramaya gerek yok. Olur mu bu ülkeye hiç birşey yapmamış bu adam ülke çok iyiymiş hastane de mahsur kalanlar sıra beklemeler rahat olunca tabi kötü oldu hersye
@__นຖนŞ__ ya aslinda kendileri de iyi biliyor da tarihi iste Islam düşmanlığı yuzunden yalanlari bile dogruluyorlar bildikleri halde. Hele itlere bak sen. Polise bekciye saygisizlik yapan insanlari elestirmezler ama devletin polisini bekcisini elestirirler. Zihniyete bak. Ben hic gormedim durup dururken bir bekcinin birine saldirdigini. Zaten duurup dururken saldiran polis veya bekci gorevden aliniyor bu ulkede.
Geçen gün bir grup polise saldırdı onun haberini yapmak yerine polisler sivillere saldırıyor vs gibisinde paylaşımlar yapıldı... Objektif olun derler biraz onu geç çarpıtma çok abi bak sinir oluyorum adam konuşma yapıyor tutup önemli yerini kesip burada işine geldiği paylaşımlar yapıyor bu zihniyet baska birşey yok alışmışlar artık bu şekilde algı yapmaya
@__นຖนŞ__ bunlarin hepsi hain iste. Ama sozde onlar vatansever. Burda cehapeyi ve tarihimiz ile ilgili kimse cesaret edemedi benimle yuzlesmeye. Biliyorlar cunku haksızlar. Ya varya bes para etmrz insanlarda iste Erdogan insafli. Valla insafli ki bunun gibileri bu toprakta hala konuşuyor
Bu haliyle suçlular için bir caydırıcılıkları yok bekçilerin. O yüzden yetkilerinin arttırılması gerekiyor. Yoksa geceleri boş boş sokaklarda gezen tiplerden bir farkları kalmaz.
Polislik yapacaklar işte. Bekçilik lafta. Mahallesinde gece gezen bekçi gören var mı? Ben hiç görmedim. Eskiden bekçi devamlı gezerdi mahallede. Düdük çalar ben buradayım derdi.
Bırakıcam yüksek lisansı ben de bekçi olucam bu gidişle :D
Ya git ol okuduğunda pişman olursun yakında bekcilere istediği eve girip şafak operasyonu yapma yetkisine verir bu devlet neden mi çünkü mal.
Bekçilere yönelik çok kötü saldırılar oluyor bunu da düşünün. Ölenler oldu gece vakti kurşunlanarak hemde. Onlar da bir ananın evladı, hepsini aynı kefeye koyup eleştri yağmuruna tutmayın.
Maşallah maşallah mahallenin altın anahtarını da verelim
Bekçi polisin yetkisini alacaksa, bekçi niye. Karaya siyah demek gibi birsey sizinki. Bekci işleri boş muhabbet be yuksekmaaas almaları saçma.
Bir iş verilmişse yetkileri de olmalı bence. Ama yetkiyi nasıl kullanacakları da önemli. Bazıları dünyayı yaratmış gibi oluyor ( her meslekte var ) böyleleri o mesleği de kötülenmesinde başrol oynar.
Pek doğru bulmuyorum. Çünkü it, kopuk, serseri olup bekçi olanlar da var. Güvenmediğim için bu kararı yanlış buluyorum
Doğru kullanildigin da guc yanlış kullanildigin da büyük tehlike ,
Denetleyen kurum. hangisi olacak?
Şunlarada bir öğretmen maaşı veriyorlar ya başka bir şey demiyorum, polis devleti için ön hazırlık bunlar
Öğretmenler akşama kadar yatarken bekçiler gece it kopuk bekliyor
@__นຖนŞ__ it kopukmu bekliyor ne it kopuğu lan iti görse ayaklarına kıçına değer bunların ne beklemesinden bahsediyon😂😂
Yan gelip yatıyor dediğin öğretmen it kopuk oluşmasın diye mücadele ediyor ama senin kokuşmuş beyinlerin oluşmasına engel olamamış yazık sana acınacak haldesin
@__นຖนŞ__ senin kafa eskide kalmış git mezatçıya okur😂😂
Bekçi demeyin ama istemiyorlar uzay galaksi koruyucuları deyin 😂. Çok boş olmuş verilen yetkiler silahlandirma falan ne gerek var. Polisle aynı yetkilere sahip olması zaten başlı başına bir hata.
Rezalet ! Daha kendi kişisel gelişimini tamamlamamış tipler torpille iş bulduğu için sağa sola rahatsızlık verecekler. Birileri bu tiplere dayanamaz saldırırsa şaşırmam.
https://www.youtube.com/watch?v=c3VsVLmwrHs
O zaman polislere ne gerek var Kovun hepsini gitsin zaten gece-gunduz bekçiler bakıyor arama yetkileride silahlarıda var şu kodugumun ülkesinde bir kerede bir bilim sanatla ilgili bir şey paylasilsin anca güvenlik anca güvenlik kendi insanını bu kadar kısıtlayan bir ülke daha yok Arabistan bile bu kadar değil krallıkla yönetildiği halde.
Bekçilerin polislerden daha yetkili olduğu bir yerdeyiz maşallah😅😅
Fazla bu kadar yetki. Polis olmayalım liseyi bitir bekçi olalım.
Planları zaten bu idi.. Hayalini kuramadıkları asgari ücretten üstüne almıcak bır ton adamı senı parasını verip tetikci gibi kullanacaklar.. Fedai olacak bekcıler.. Olsun sımdı bır eglem kac bekcı orantısız guc kullanmış kac yaralama yapmıs gorelım
Söylediğine göre bekçiler canı istediği kişinin üstünü arıyor böyle bir hakları yok onlarda farkında gerek duyduğunda arama yapılıyor
Polislerimizin biraz bile olsa yükü hafiflemiş oldu basit mantıkla, kimsenin eline ayağına taş değmesin suç oranları azalsında ne yetkiler veriliyorsa verilsin. Lise mezunu olmaları işsiz kalmaları zorunda olduğu anlamına da gelmez.
Evet dostum sana katılıyorum bencede gerek yoktu lise mezunu olmaları önemli degil ama ego kasan tipler
Bekçilik mesleğine karşı değilim fakat bu görevi icra edenlerin zeka konusunda epey geri olduklarından eminim
Efendi ve görevini yapanları tenzih etmekle beraber, bir baltaya sap olamayacak adamları alıp iki soruyla başımıza bekçi yaparsanız sonu hüsran olur
Isimlerinide değiştirip bence polis kadrosuna alsınlar ne gerek var yasa çıkarmaya zaten polisin yaptığının hepsini sen bekçiyede veriyorsun bari ismide ver olsun bitsin.
Kesinlikle karşıyım bence çok fazla bile yüz verildi
Görevleri tamamla yetki al Süpermen ol. Çünkü en üstü bu artık.
madem silahlandıracaksın polis yap, neden bekçi? bekçilik neden kalkmış o zaman
Desenize sokaklar cumhur başkanı gibi gezen işsizlerle dolacak
polislerin işi yok millete bekçililk yapacaklardı. her işi polislere yüklesinler birde tam olsun. özellikle bu virüs zamanında, peki ya bekçiler ne iş yapacak? bekçilere yetki verilmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor? herkes üniversite mezunu olacak diye bir kural yok, okuyabilen var okuyamayan var. buna siz karar veremezsiniz. ülkede o kadar çok yanlış giden şeyler var ve siz sadece bekçilere ve lise mezunu olanlara taktınız yani. daha ne söyliyim, söylemekle de anlamazsınız ki siz şimdi.
Anlayan biri olarak bir balkon konuşması bekliyoruz 😂
İktidarın sadece kendini güvene almak için bekçi almasına ve 5 TL maaş vermesine gönlünüz razıysa, memleketin geleceğinin çalınmasına gönlünüz razıysa devam edin böyle düşünmeye.. Yazık çok yazık.. O bekçilere verilecek maaşlarla ülkede çok daha faydalı işler yapılır, ama kapasite size gelmez.
bekçiye verilen maaşı çok kıskanmış olmalısınız. nedense milletvekillerinin aldığı maaş değil de halkı koruyan insanların maaşlarına göz dikiliyor. asıl size yazık. bekçilerin maaşınızda gözünüz varsa siz de bekçi olun o zmn. bu ülkede hiç kimse kendi işini yapmazken çok büyük meblağlarda para alınanlara bir tepkiniz yok ama bekçilere çok büyük tepkiler yağdırıyorsunuz. sizinle muhatap olan ben kendimden özür diliyorum.
Benim işim gücüm var şükür, parti kapısında bir yere girecek te değilim.. Ama siz çok istiyorsanız ailenizden birisini sokabilirsiniz.. Vekillerinde, bekçilerinde aldığı maaşlar bu ülkenin milli sermayesine yüktür.
Gamze hanım çenenizi yormayınız çöp tenekeler çok ses çıkarır bekçiler buma gerekeni fazlasıyla yapmış orda burd yaygarayı gizli gizli basan başı boş tipler bunlar iyi ki bekçiler çıktı ve ülke de nerde ipsiz sapsız ne idüğü belirsiz köşe başı bekleyip torba tutan bellerinde sustalı bıçaklar sarılı esrarlarla dolaşan etrafa maraz olan tipler kalmadı. Buda bir yerde bekçi kanunsuz iş yaptığını görünce yapıştırmışlardır cezayı almış burda da elinde yazacak parmakları var işte yazıyor boşver yorum yapmaya değmez
@Gamzekrt Gamze hanım bu kadar mı maalesef bu performansınız ile sizi aktroll akademisine kabul edemeyiz eeee biraz çaba biraz gayret ekmek elden su gölden olmaz çalıştırın saksıları hadi dolu tenekeler hadi hadi hadi 😆😆
Önceden polise laf ederlerdi şimdi bekçilere gelmiş sıra...
Eğer bekçiler olmasaydı bu kadar lafı polislere söylerlerdi maalesef toplum olarak kimseyi beğenmiyoruz bekçinin maaşına laf ederler polisin maaşına laf ederler askere laf ederler ama bilmezler ki en çok çalışan grubun başında tehlikenin başında bizi koruyanların başında bunlar gelir. Bu süreçte bile tüm memurlar evde iken iyine polis bekçi asker çalıştı farkındaysanız adamlar görevini yapıyor ona bile bişey diyoruz çok tuhaf. Ve bu laf edenlerin başında da evde yatıp maaş alanlar geliyor genelde polis asker bekçi bizden nasıl çok alır diyorlar 😂 çok ilginç ya
Herneyse devlet görev verdiyse yapılıyor bu işler en azından adamlar biz yapmayız etmeyiz bizim görevimiz değil demiyor bundan sebep ki askerimizi polisimizi bekçimizi sevmeliyiz dara zora düşsek onlar yardım eder diye düşünüyorum 😊
👏👏
@Yazsıcağı O teletabiler güçlerini birleştiriyor ne süper hadi şunu deneyin seeeeeeleeeena seeeeleeeena seleeena 😀😀
@GrootGrootGroot teşekkürler 😉
Ne kadar cahil varsa gene birleşti bekçiye sallıyor
@GrootGrootGroot sizin anlayacağınız kadar çaba sarf ediyorum. Daha fazlasını o beyinlerinizi almaz zaten.
@Gamzekrt Beyin 490 sizde galiba beyin bedava 😆😆
@GrootGrootGroot siz parayla mı satın aldınız ki
@ Gamzekrt Başarılı bir aktroll olursan şirin babayı gargameli bile satın alıp gorebilirsin 😆😆
Maksat bekçilik değik akpnin savunma sistemi :D Halkı düşünen yok yıllardır.
valla kimse kusura bakmasında nerede torpille işe girmiş bekçi görsem kendini özel hareketten falan sanıyor havalar bir acayip:)) gerçek özel hareket polisinde öyle havaalar yoktur:) yani abartılıyor
Pardon ama sen kendini ne sanıyorsun? Lise mezunu felan zirvalamissin herife bak sanarsin harward mezunu
80'ler Türkiyesi'nde bekçilerin söz ettiğin gibi yetkileri vardıysa evet, doğru.
Bence ehliyetsiz bekçiler hırsızdan daha korkunç. Eğitim eğitim eğitim
İkinci bir kolluk kuvveti oluşturmaktan başka bir şey değil bu. Polis ile aynı yetkiler. Yakında kim daha üstün tartışması çıkar aralarında
Bekçiler de eğitim alıyorlar. Ayrıca polisin yetersiz kaldığı aşikar. Neden bu kadar rahatsızlık duyuyor insanlar anlamıyorum. Ve lise mezunu olmalarını niye bu kadar çok takıyorsunuz
Bu işin sonunda bekçiler tekrar polis olacak anlaşılan.
Demek ki toplumsal olayların artacağı ve devletin daha otoriterleşeceği bir dönem geliyor
Silaha gerek yok, ekektroşok cihazı yeterli. Bekçi aldığı kısa eğitimle zaten çatışmaya giremez.
Doğru Bence bekçilerin yetkileri artması gerekiyor Bu duruma tamamen katılıyorum
Suç oranında herhangi bir düşüş gelişmediği sürece gereksiz
Küçümsemeye bak lise mezunuymuş... çok yerinde ve doğru bir karar daha fazla arttırılsın yetkileri.
500 bin asker 500 bin polis 500 bin ozel guvenligin oldugu ulkede 50 bin bekcinin lafi mi olur 😂😂
Yetkileri artmalı bence de gereksiz bir meslek dalı olduğunu da düşünmüyorum
ülkede eğitimsizlere yetki verme yükseltme furyası var.
Diyecek çok şey var da demiycem. Allah belasını versin bu siyasal islamcıların