AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
Saçmalık. İnsan yerine bile koymuyorlar sivilleri işleri güçleri artistlik. Kendilerinden nefret ettiriyorlar. Bu kadar yetkiden sonra karsılarına gecirir sıra dayagına ceketler artık bizi
bence bekçiler en başından gereksizdi, güvenlik açığı varsa polis kuvveti güçlendirilmeliydi
Belediyedeki amcaların yeğenleri büyüdü onlara meslek lazım şimdi 😂
İstanbul da, bulunduğum bölgede bekçiler sayesinde gözle görülür şekilde olaylar azaldı, rahatsız olanlar ötede oynasın diye gençlerin anlayacağı şekilde bir yorumu hak eden paylaşım!
Bu dediğin yetkiler , zaten vardı. Ayrıca lise mezunu diye küçük düşüremezsin. Polise bekçilere milletin nasıl kötü davrandığını biliyormusun. Az bir yetki kullansa polislikten direk atılıyor. . Ayrıca benim gözümde lise mezununa üni mezununun da aynı. Ayrıca ben bir iş verenim lise mezunuyum emrinde çalışana 10 yakı üni mezunu var. Lise mezunu diye küçük görmen
Bekçi alımı çok fazla oldu ve bence gerek yoktu. Az evvel dışarı gittim. Keşke fotolarını çekseydim aklıma gelmedi. Oturmuşlar bir mahalle dukkanın önünde 7 8 tane. Boş boş oturuyorlar.
Hayatım da sadece bir defa polis üstümü aradı bu yetkiyi bekçilere de verseler artık her köşede üstüm aranacak galiba çünkü bekçilerin takındığı hal ve tavır hiç iyi değil bu yasadan sonra çok kan akacak kan kokusu şimdiden burnuma geldi benden söylemesi 😂😂
Bunlar yetki yi aldikca halki daha cok sikecekler , nasil ki yunus polislerin yetkisi fazla diye vatandaşlarla cok laubali konuşup ve ünifoormalarina guvenerek artistlik yapiyolarsa,, bekçilerde de durum ayni olur..
Kardeşim oldu olacak her türlü yetki verilsin ya cafede garson adam bekçi oldu 2 gün sonra mahalleme gelmiş bir havalar bir havalar gören bana emniyet müdürü mk çocuğu gelmiş evimin önünde bana diyo kimliğini ver
Polisle askerle bekçiyle ilgili sorunu sıkıntısı olanın asıl kendisinin topluma faydasız ve zararlı biri olduğunu düşünüyorum. Görevi güvenlik olan biriyle kim ne diye uğraşsın ki başka
bence bu kadar yetki verilirse polisler işten çıksın
Adalet yok ki isterse bekçiler artsın, isterse polisler..
sokağın muhafızlarına bak sen..
yazıklar olsun..
Sakin olun bir aya malum parti 80 kadar vekilini kaybedecek.
Cok fazla yetki iyi degil sonra kasının üstünde göz var diyip adam döven olmasınlar
Boşuna vergilerimiz bunlara gidiyor o kadar polis ne iş yapıyor
Bana bu zamana kadar hiçbir bekçi bulaşamadı. Garip şeyler oluyor.
30 yaş altını polis, 25 yaş altını da bekçi yapmamalılar. Dünkü çocuğu polis yapınca havasından geçilmiyor, bekçiler de EGM amblemini taşıyınca kendilerini çok üstün görüyorlar.
Polis ve bekçiler olgun kişilikli ve egosuz olmalıdır.
Lise mezunu olması kültürünün senden iyi olduğu anlamına gelmez sen üstün değilsin ve onlar da..
Bence verilmeli sonuçta güvenliği sağlamak için varlar ve onlarında kendilerini en azından bazı olaylar karşısında koruma altına almaları gerekiyor.
Çok saçma bence , lise mezunu vasıfsız insanlara böyle yetki verilirse g*tleri kalkar.
Bumu süper yetki. Bunlar zaten olması gerekenler niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum
Geceden sabaha kadar sadece iyi insanlarla karşılaşmıyorlar. Kötü insanlara karşı yetki gerekli.
SS birliği oldular başımıza iyi mi :D sinirim bozuldu. Akp birlikleri
Biraz imtiyaz verilmesi fena olmaz. Çünkü hayatları çoğu zaman tehdit altında olabiliyor.
Ya ne takviyesi ya bunlar da takviye sadece bankada olur herkes görüyor ne yaptıklarını konuşmaya bile değmez
İyi olmuş herkes bekçilere artisleniyor polisi görünce it gibi korkuyorlar bu yüzden polisle aynı yetkide olmamalılar
Polis millete ahkam mı keser güvenliği sağlar bekçide aynı neymiş bekçiler adamı dövmüş neymiş bekçi adama sıkmış o haberleri kulağınızla dinleyin başka yerleriniz ile değil bu olaylar hep vatandaşın kimlik göstermemesi direnmesi "ben bekçiye kimlik göstermem" demesi küçümsemesi sonucu yaşanıyor tam anlamıyla bekçilerin arkasındayım polise nasıl ses çıkaramıyprsanız bekçiyede öyle olacaksınız bekçi diye küçümserseniz böyle olur
Olmalılar*
Aksini iddea edenle sonuna kadar tartışırım yazın
@florianii
Hay s*kayım bekçiliğine sanırsın Milli istihbarat teşkilatının ajanılar.
Söylenecek ne varsa söylemişsin zaten, çok haklısın
Şimdi lise mezunuymuş bilmem ne diye boş yapmaya gerek sütçü imamda üniversite okuyanın veya işte medeniyet üniversitesinde saçma sapan yerlerde üniversite okuyanın lise mezunundan farkı yok. Böyle sınıflaştırmayın insanları
Güvenlik görevlisi sonuçta ama polis kadar yetki verilmesi yanlış tabi yakında suriyeye falan da gönderirlerse şaşırmam
Bekçi neden silah tasıyamıyor 😂böyle bir sçmalık olabilir mi
Zten taşıyor idi
Olması gereken düzenlemeler bunlar
Kimi bekçiler, polis ceketi giyip gündüz de görev yapabiliyorlar. Sadece resmiyet kazanacak hepsi bu. :)
Gene boş yapmışsın. 👍🏽 Sana kalması yok bu işin. Söz sahibi olmak istiyorsan meclise girersin. Buradan düdük öttğrmeyle olmuyor.
Ülkede iyi birşey göremiyormus KS de algı yaratmaktan iyice cehape kafası oldu
Beğenmeyen beğendiği ülkeye gider. Ama bunlar orada da barınamaz. Ooo gelsin disslikelar. Severim. 👍🏽
Bunun gibi bir sürü demin bir görüşte kız aynen şunları yazmış
Yarın bir gün inşallah bir bekçi tarafından şiddete tacize hatta daha ilerisi cinsel istismara maruz kalinca da aynisini düşürürsünüz. Çünkü o zaman bunlar elindeki yetkileri kullanıp şüpheliydi diyecek üstünü kapaticak. Bu kafayla bir şey olmaz sizden
Bende ona yazınca aynısını ben kötü oldum zihniyet
Kdkdkfkf saçmalamış. Boş zihniyet onlar.
Aynı cevabı verince beni Allah ıslah edemecek mis 😂 kendi yazdığına bakmıyor laf döndü ya ona
Amin cümlemizin deseydin 🙄🤓🤣
Evet çok gerekliydi daha fazlasını hak ediyorlar emin olun.👍
O zaman 425000 polis neden var ve her yıl 20 30 bin polis neden alınıyor. Ülke zaten muz cumhuriyetine döndü.
Mantıklı bence. İşlerini de gayet iyi yaptıklarını düşünüyorum.
Bence doğru değil kendilerini bordo bereli sanıyolar sonra
Millete posta koysun derken ne demek istediniz merak ettim de hakkında kamu görevlisini farklı göstermek suçundan dava açılmasını istemiyorsanız açıklayınız maksadınız ne bu cümleden 😏
www.hurriyet.com.tr/.../son-dakika-haberler-diyarbakirda-saldiriya-ugrayan-polis-sehit-oldu-41529225
Bak senin gibi düşünenler polisi sehit etti posta koyuyordu polis sana göre dimi hainler sizi senin bütün soruların devlet aleyhine yakında evinden alacaklar seni merak etme hatta senin bu sorunu seven 32 kişiyle evlerinden alacaklar sizin hakkınızdan ancak T. C kanunları hakkınızdan gelir siber suçlara giriyor senin bu yaptığın farkındamısınız acaba
😏😏
Ne kadar torbacı tanıdığım varsa hepsi bekci oldu şimdi geceleri daha rahat torba tutuyorlar 🙂🙂
Yani sonunda millet Amerikada ki gibi caddelere mi dökülsün?
Yanlis zaten vardi kagit ustunde yapiyorlar lise menzunu bekci üniversite menzunu polisle ayni parati aliyor adaletsizlik bu
Postayı millete değil hak edene koyuyolar. İyice benimsenmiş bakıyorum hdp dili ve edebiyatını.
😂😂😂😂
Boş iş yeminle, bu kadar atanamayan açıkta öğretmen varken, şunlara verilen paraya yazık cidden. Bu ülke ne zaman eğitime, eğitimciye, bilime, sanata önem verecek gerçekten merak ediyorum.
bonus itemi yanlış kişilere yüklüyorlar gene desene
Bekciye gerek yoktu. Özel güvenliğe verilmeliydi o yetkiler
Tanıdıklara iş kapısı olsun.
Tonla üniversite mezunu boşta geziyor.
Yazık çok yazık.
Bu arada eğitimi tamamlamamış kişilerin ego kastığı yer haline de geldi.
Halka yaptıkları muamele örnekleri de hiç hoş değil.
Öğretmen 4400
Bekçi 5000 küsür maaş al.
Kimse okumasın, sorgulamasın. Tanıdık bulup kapak atsın.
İstediğiniz kadar yırtınin politize beyinli şizofrenler.
O bekçiler Polis kadar yetkili olacak...
G*tu yiyen bekçi olsun
Olamayan angut da klavyede kusmuk saçmasın...
Adamlara görev verilmiş olur ki yarın Virgin size saldıran olur sizi korurlar evinize hırsız girecekse girmesine engel olurlar gasp edileceğiniz anda yanınıza koşarlar vs vs
ilginçtir ki kolluk görevlilere yetki verilmesini illa bekçi değil polise de yetki verilse toplum olarak itiraz ediyoruz iyi de bunlar sizin faydanıza siz neden ayağa kalkıyorsunuz
Sanane okuduğu okuldan. Lise mezunlarinımı küçümsüyorsun. Chpli çomar
ramming American cops (çakma amerikan polisleri) lanet olsun adamım lanet k*ını kaldır bizimle karakolla geliyorsun rıza father'i sorguda hesabını vereceksin.
Amerikada sokakta zencileri olduruyolar... bizde polis ve bekcinin yetkisi az bile bence vur yetkisi bile olmali
Bekçileri polislerin alt dalı yapma gibi bir durum söz konusu olmalı. Yetkiler güzel, devamı gelir inşallah.
Gereksiz tamamen bu kadar bekci alacagina polis uygulamasina devam edip bol bol polis alsaydiniz
Mumkun oldukca az yetki verilmeli, yetkilerinin sinirlarinin alti beyinlerine kazinmali ve asanlar ciddi sekilde cezalandirilmali.
Araç ve üst arama yetkileri zaten var diye biliyorum
Bekçi değil devrim muhafızları , Erdoğan'ın paralı muhafızları , ne demek istediğimi 2 yıl sonra anlarsınız..
Pardon siz kaç kuruşluk beyninizle bekçilere laf atıyorsunuz acaba? Siz ne b*ksunuz 💩😂Sanki kendisi Holding sahibi falan dhsjsjjsKüçümsemeye bak bu soruda ancak seviyenizi alçaltmışsınız yazık
IQ 360 😀
@florianii Hiç dikkat etmiyorum ki yorumlarını bile okumuyorum ☺
Battı kuduruk beyinlere😂
millet geleceğe giderken , biz eski zamanlara geri dönüyoruz..
Çok iyi olur ama bekçi alımlarında daha sıkı şartlar olmalı.