Bekçilere yeni süper yetkiler geliyor! Yetkilerin arttırılması doğru mu?

Son günlerde artan şiddetle gündeme gelen bekçilere yeni yetkiler verecek yasal düzenleme de Genel Kurul’da görüşülmeyi bekliyor. Bekçilere toplumsal eylemlere müdahale, polise takviye destekte bulunabilme, silah taşıyabilme, araç ve üst arama yetkisi veren düzenleme ilk görüşülecek teklifler arasında yer alıyor.

Son günlerde zaten tepki çekiyordu bekçilerin hal ve hareketleri, şimdi birde 2 Haziranda meclise gelecek yasayla yetkileri daha da genişleyecek. Gerek var mıydı böyle bir şeye. Bana kalırsa yoktu.. Polislerin zaten böyle yetkisi var ve onlar eğitim görüyorlar o kadar.. Bekçiler ne yapıyor? Al lise mezunun millete posta koysun.. Oh ne ala!
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli arkadaşlar sorduğum soru üzerinden bana yüklenmekten vazgeçin.. Bu haberi sonuçta ben yapmıyorum ben yayınlamıyorum.. Kimseyi eğitim seviyesinden aşağıladığım, hor gördüğümde yok. Ne Polisle, ne bekçilerle derdim.. Ben sadece giderek otoriterleşen Türkiye'de böyle bir şeye gerek yok dedim.. Sonuna kadar fikirlerimin arkasındayım.. Hakaret, ve tehditleriniz gerçekten sıkıcı olmaya başladı.. Edepli olun biraz!!