Bekçilere üst arama yetkisi geldi, bundan sonra bekçiler durdurduğu kişi veya araçta yeterli şüphenin varlığı halinde eliyle yoklama suretiyle elle kontrol yapabilecek.
Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bekçilere üst arama yetkisi geldi, bundan sonra bekçiler durdurduğu kişi veya araçta yeterli şüphenin varlığı halinde eliyle yoklama suretiyle elle kontrol yapabilecek.
Bekçilere üst arama yetkisi verilmesi, güvenlik açısından önemli olsa da, bireysel haklar ve özgürlükler üzerinde endişelere yol açar. Bu yetkilerin nasıl denetleneceği ve hangi sınırlar içinde uygulanacağı önemlidir. Şeffaflık ve güçlü denetim mekanizmaları, güvenlik ile özgürlükler arasındaki dengeyi korumak için gereklidir.
Şaka mı bu? Bekçi kim ki? Yolda yürüyüp olası bir suç durumunu polise bildirmesi için atanmış kişi sadece. Bekçi mesleğinin türeme sebebi de kadınların sokakta tacizci birine denk gelmesi durumunda bağırıp sesini duyurabileceği birilerinin olması. Bekçiler kafe parklarda oturup çekirdek kola yaparak görevlerini genelde aksatıyor orası ayrı bir konu. Vasıfsız insanlara yetkiyi arttırırlarsa anarşizm türer. Yakında tutuklama yetkisi de verirler bunlara, herkes polisçilik oynar.
Bu verilen yetkiyi nasıl kullanacaklarına bağlı görev ve yetkilerini insanların refahı için mi yoksa bazen çıkarları için mi kullanacaklarına verilen bu yetkiyi bizim güvenliğimiz içinse doğru bir karar bence
İşlerini yapmadıktan sonra bir anlamı yok ki. Hakkıyla işlerini yaparlarsa güzel bir şey. Herkes cebinde madde ile belinde silah ile iç cepte bıçak ile dolasıyor.
Cevap
18Cevap
İlginç ülkenin İlginç işleri
Yanlarında polislere aratıyorlar ki artık polisle gelmezler 4 farklı yerde 3 kere aradılar sakin durmuyorlar
Kadınları erkek bekçiler mi arayacak? Bu ne rezillik.
Kadın bedeni ile erkek bedeni bir mi?
İlk yorumumda bu haberlere atıfta bulunduğu için o ilk yorumu yazdım. Kadını arayacaksa kadın bekçi aramalı. Nokta.
Aynı talepte bulun o zaman! Şimdi yorumumdan gider misiniz beyefendi? Kendinize ait fikirleri ve istekleri kendinize ait yorumlarda belirtiniz.
Aynı talepte bulunabileceğinizi yazmak gayet cevap. Kadın bekçilerinde erkek bekçiler kadar çok olmadığından eminim. Sadece polemik yaratmak için yazıyorsunuz ama çok yanlış. İyi günler dilerim.
İyi olmuş gece gezen milleti rahatsız eden kekolara karşı işe yarar bence
Bekçi olacak sagligim elerse polis olmak isterim 😃
Saçma olmuş diycem güvenlik bile bazen arıyor yani şaşırmadım
Bekçinin polisten bir farkı kalmadı, bence polisin yetkileri bekciye verilmemeli.
Kadın bekçi olursa yetkisini kullanmasına izin verebilirim , yoksam yok 😀
Kızlara kız erkeklere erkek olursa olur yoksa olmaz 😃
Çok saçma böyle bekçi diye ugrascaklarina direk polis olarak alsınlar
Yeni yetkiye uygun bir eğitim alması sağlanır bundan sonra mutlaka.
Sağ, sol zamanında zaten arıyordu bekçiler milletin üzerini çok yararı dokunmuştur devlete.
Ülke güvenli ülkeler listesin de değil arasa ne olur aramasa ne olur.
Çok saçma, o halde polise daha fazla yetki verilmesi lazım. Geçen gün haberlerde adam polise vuruyordu polis ateş bile etmiyor.
sonunda bir işe yaracaklar hadi bakalım bacım bol sans.
Bekçi demeyin alınıyorlar polis deyin 😂
Korku toplumu yaratmaya ne gerek var?
Üst arama yetkisi ile bedenleri elleyecekler
Bence bu yetki zaten olmalıydı
Olur yarın yapacak bir şey yok
Bi onlar kalmıştı ellemeyen
Naneyi yedik diye yorumladım
Elleyerek mi arayacaklar o kısmı anlayamadım.
Boş boş duracaklarına bunu yapsınlar bari
Bunu yıllardır yapıyolar zaten
Onlarda kolluk kuvveti olması gereken bu zaten
Olumlu bi karar hatta geç kalındığını düşünüyorum
İyi oldu bence
Saçmalık
Saçma
Olması gereken bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?