Kırklareli Valiliği ve Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü mera alanlarında hayvan otlatmayı ücretli yaptı. Alınan karara göre büyükbaş hayvanların her biri için 10 TL küçükbaş hayvanların her biri için 2,25 Tl ücret ödenecek. .Gerçekten haberi okuduğum zaman şok oldum. Umarım en kısa sürede bu karardan dönerler. Meralar köy halkının ortak kullanım alanıdır. Bu hakkı köylülerin elinden alınması yanlış bir karardır. Siz ne düşünüyorsunuz?
Benim korkumda şu gün gelecek üreticiyi devletine küstürecekler tamam vatan içi devleti için canını gerekirse verecek savunmak için ama. Üretim konusunda banane kardeşim diyip köşesine çekilecek. Kendi ailesi için üretecek öyle umudu şusu busu olmadan yaşayıp gidecek bu olursa. Dışa bağlılık hep olacak. Zorla üret millete sat diyemezsin ya küsmüş olursa bir kere.
Belediyenin göz diktiği şeye bak. Allah ın bitirdiği otu parayla satacaklar. Çiftçiye bu kadar yüklenilmez ya. Napsın adam gitsin ithal yeme dayalı besicilik yapsın dolar yükselsin batsın mı? Bunu yapan belediyenin vizyonuna tüküreyim
Cok sacma hayvanın nasibinimi alacaklar ellerinden önce hayvanlara sonra insanlara yazık köylüler hayvancılıkla ciftcilikle gecim yapsalar bile zor gecim yapıyorlar köylülerin nasibini ellerinden almasınlar otu yerde bitiren Allah suyu satıyorlar hadi kendiliginden cıkan otu neden satıyorlar gercekten anlamış degilim kavga kıyamet gecimsizlik olacak gibi duruyor
Manipülasyon olabilir kardeşim dikkatli olalım. Geri adım attılarsa doğru karar olmuştur. Biz millet olarak yanlışlara karşı birlik olmalıyız ama yalan haberlere itibar etmeyelim araştıralım. İyi günler. Sağlıcakla kalın.
@25mstf bu ülkede manipilasyon olmaz. bu ülkede dini imanı para bunların. yarın saçma isimlerle vergiler çıkarsa şaşmam çünkü vergi ile geçinen dünyada tek ülkeyiz.
Daha güncel bir bilgiye ulaşamadım vergi sıralaması olarak. Eğer sen ulaşabilirsen paylaşa bilirisin. İyi günler. Araştırmaya devam edin. İnternet elinizin altında.
Ciftci hayvancj zaten kazanamadigi icin sehre goc ediyor. Şimdi olacak olan şu artik kimse hayvancilik ve tarim yapmicak. Zaten bitmis olan bu sektor bu darbeyle yok olup gidecek.
Uçuşa geçecektik sözde, tam tersi çakılışa geçtik 😅 kasa da para yok tamam da. Bu da aşırı saçma değil mi ya 😂 Şey mi demek istiyorlar acaba, yeme yüklenin oradan para kazanalım