Eğitim & Kariyer Sizce hayvancılıkta para var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta, hayvancılık işinde yani hayvan alıp satmada para iyi oluyor mu Sizce hayvancılıkta para var mı? Cevapla İş Soruları Satış Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
herooo Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Harikasın kazancı var. Fakat zor ve zahmetli. Sermaye çok isteyen bir iştir. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Küçük başta , şu an büyük baş pek kazandırmıyor. Sadece mandıra işi olmaz.. 0 0 Yorumla
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl var varolmayada işi bilmen anlaman lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşi bilen anlayan birisi bu işi yaparak aylık kaç kazanır aşağı yukarı? Yorumla aheste_06 +1 yıl kaç hayvan baktığına bağlı kaç kişi çalıştığına bağlı ve yerine çevresine bağlı Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 377 cevap paylaştı. kurban bayramında satışlar patlar sadece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Harikasın kazancı var. Fakat zor ve zahmetli. Sermaye çok isteyen bir iştir.
Küçük başta , şu an büyük baş pek kazandırmıyor. Sadece mandıra işi olmaz..
var varolmayada işi bilmen anlaman lazım
İşi bilen anlayan birisi bu işi yaparak aylık kaç kazanır aşağı yukarı?
kaç hayvan baktığına bağlı kaç kişi çalıştığına bağlı ve yerine çevresine bağlı
var ama zahmetli ve emek istyen bir iş
Kimden alip, nereye satmayi planliyorsun
var ama cok ugrasmak lazım
Sevgilin falan bu işi mi yapıyor
kurban bayramında satışlar patlar sadece
Kârlı bir iş
Su dönemde yok
İnekte var