AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
15 yaşında Zina mı daha kötü yoksa evlilik mi? Vallahi cehenneme gireceksiniz domuzlar!
Böyle pckuruları yüzünden kadın olmaktan da anne olmaktan da korkuyoruz
Emin olun bilinçli yaptırılmış açıklamalr. Birileri bir planlar içinde.
Cİnsel değil zihinsel olgunluğa erişmesi lazım ki neye rıza gösteriyor farkında olsun
Batida bu 16 yaş. Zorla evlen diye bir durum anlamadim ben..
Kendi kızını evlendirsin o zman 15 yaşında şerefsiz (gene dayanamadım kusura bakma biplersin)
Evet olabilir 15 yaşında birinin de arzuları olabilir ama bunu söylemek siyasilerin haddine değil.
Batılı ülkelerde zaten bir çok çocuk 15-16 yaşlarında bu eylemi yapıyorlar zaten ama adamın durduk yere mi dedi bilmiyorum, bunu demesi normal değil
Bu aralar bu tür olaylar artmaya başladı hayırdır inşAllah
Bu partiyi asla sevmem. Çocuk evlendirmelerine de karşıyım. Ama o yaşta çocuk, çocuk doğurup çöpe atabiliyor buna ne buyrulur. Aileler evlendirmeyeceklerse çocuklarına çok iyi sahip çıkmalılar
Kendi çocukları için konuşsunlar. Başkalarını karıştırmasınlar buna. Nasıl insanlarsınız siz ya!!!
Bunların ağababalarıda 30 yaşındayken 15 yaşındaki kızla evlenmişti
Aptal saçma açıklamalar bitmez ki anasını satayım şu memlekette..
Avrupa ve İngiltere de cinsel ilişki için rüşt yaşı 14 e indiriliyor... Acaba bu medeniyet olabilir mi?
Tamam aslanım git kızını ver milletin çocuğunun yatağına 14 yaşında, tamam mı rahatlarsın belki
Avrupa medeniyeti aşıkları kızını 14 yaşında veriyor mu?
Tamam birader 14 den sonra herkesin keyfine kalmış ya Avrupa'da ha ondan bahsediyorum kimin sıpasına kime verdiği umrumda değil a*q 😂 sadece sistemin yanlışlığından ve leşliğinden bahsediyorum daha çocuk olan akıl mantığı oturmamış bir insan evladını sen böyle serbest bırakamazsın
Çok saçma tamam erişmiş olabilir ama düşünceler daha hala oyun oynayan bir çocuk
neye göre kanun 18 yaş erişkin diyor ama bence 24 yaş erişkin bu ülkede bunlar tartışılır şeyler
O zaman 24 yaşında erişkin olsaydı 24 yaşında mı evlenme yasal olacaktı?
ben de onu diyorum devlet 18 yaşında eskiden askere alıyordu şimdi 20 yaşında. evlilik yaşını 25 e çekse 23 te evlilik mi olur diyeceksin
24 yaşına kadar zaten birçok insan gayri meşru şekilde yaşıyor bazı şeyleri
işte bunu yasal yapmak isteyene karışmaları saçma bence isterse 18 yaşında evlensin banane. Ne aceleniz var falan diyorlar. Zina mı yapsınlar sizene diyemiyorsun çomar oluyorsun bu zihniyete göre anında
Erkek için 18 kadın için 16 evlilik yaşı başlamıştır diye biliyorum
Kanunları yasaları yok sayalım diyo
Millete aşılıyor
Vay anarşist vay
Rızası olmasa bile rızası vardır diyen bir ülkede , çocuk gelin olaylarının kınanması gerekirken hadi biz geleneğe dönelim eskiler böyleymiş demek de iyi trollükmüş👍🏼
Zaten bu devirde reşit olmayan her türlü srefsizlik yapiyo ona kafası basiyo yani hükümetin reşit olmayanları korumasını yanlış buluyom bu zamanda
Bu videoda bu konu geçiyor. Orada adam ne diyorsa katılıyorum. (Haberi eleştirene katılıyorum)
15 yaşında biri cinsel olgunluğa erişmemiştir. Sadece çocuk yapabilmek cinsel olgunluk değildir
Hangi çocuk kendi rızasıyla evlenmiş. Hep aile soruyla evlendiriliyorlar
Kritik nokta bu zaten.
Bir de parti başkanı mı bu herif... Yazık.
Hemde doktoralı😄😄
Eminim bunca dert bunca sorun varken ilgilenmemiz gereken tek sorun budur. Yazık gerçekten.
Babası ne boktu kendisi ne bok olacak. Türkiye'yi bu halde getiren pislik geni taşıyorlar
O yaştaki daha mantıklı düşünemeyecek yaşta boşanmalar olur çokça ne evliliğinden bahsediyor bu?
hangimiz daha sapık ruhluyuz diye bir yarış içindeler adeta.. bye
Şu kadın meclisleri bide 18 yaş altı çocuklara eşcinselliği aşılayan kadıköy belediyesine laf etse keşke kahpeler
Klasik siyasal islamcı bunlarım zihniyetleri en kötü zihniyettir
zorla evlenmeye herkes karşı. Fatih Erbakan da karşı. Zorla evlilikten bahseden kim? "15 yaşta evlilik" kelimesini duyunca zorla olarak algılanız unutulmaz r komedi olarak geçer tarihe... İşinize geldiği gi anlayıp tribünlere oynayın ve r iki de başkalarına lafınız olsun ilk eleştiri yaparken ki , sizin dine karşı simiyetinize inanalım...
Sapık işte, kendi çocuğu olsa aynısını düşünür mü bakalım
Yani elbette memlekette o kadar gözle görülür sıkıntı varken bunlar konuşulacak son şeyler ama yanlış olduğunu düşünüyorum niye diyecek olursanız
Okullarda ilk okuldan itibaren seks dersi verilsin cinsel bilgiler dersi verilsin diye ortalığı ayağa kaldıran sözde aydınlıkçılar, 15 16 yaşında kız, eğer kendi isterse evlenebilir diyen birine niye kızıyorsunuz
Kendi isteği ile 13 yaşında zina yapan seks yapan bir kıza kimse karışamaz ama 15 16 yaşında bir kız kendi rızası başta olmak üzere evlenebilir sözüne ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, peki niye bunu yapıyorsunuz
Hadi onu da ben söylim, zamanında sizi bu ülkeye gönderen, bu ülkede söz sahibi eden kafirler ALLAH ın izin verdiği şeyi helal yoldan değil haram yoldan yapın emri öyle verildi çünkü zamanında size
Sizde evliliğe karşı çıkıp zinaya eyvallah diyorsunuz, herkese özgürlük diyorsunuz bu ülkede ama bir Müslümanlara özgürlük yok size göre
Hammmmına boşşaldıklarım
Kendi isterse evlenebilir bence de sonra zina artıyor
@Selinnsss özgürlük özgürlük diyorlardı, herkes özgür, isteyen istediği yaşta evlenebilir tabi ki de... Adamsın bu arada 👏😄
Sevgili kızım, 18 yaşını doldurmamış herkes çocuktur. Böyle sapıkların siyasi partilerde olmaması lazım..
Sevgili Güzin abla, aslında Güzin abla olmadığını, o kadıncağızın yıllaaaaaar evvel vefat ettiğini biliyorum. Ama kullanıcı adını görünce dayanamadım bir dert yanayım dedim. Sevgili güzin abla, çaresizlik içindeyim. Bana öğretilen hayatla yaşadığım hayat arasında bizim galaksiyle andromeda galaksisi arasındaki kadar fark var. Çok şükür okuyan ve okuduğunu anlayan biri olarak, biraz da Allah tarafından verilmiş bir yetenekle eğriyi doğrudan doğruyu eğriden ayırt edebiliyorum. Ancak içinde yaşadığım dünya yasyamuk be Güzin ablam. Bak burada delinin biri kuyuya bir taş atıyor yüzlercesi de çıkarmaya çalışıyor. Halbu ki bu platformda konuşulması gereken yepyeni yapıcı fikirler, ne yaparız da ulusumuzu diğer uluslardan bir adım daha öne çıkarırız temalı konular, mükemmel nedir? Mükemmel olamasak bile ne yaparız da mükemmele yakın oluruz gibi tatlı tartışmalar olması gerekirken bak milletin konuştuğuna. Ki ben bu platformda daha kötüsünü gördüm. Örnek vermek gerekirse 36 yaşındaki bir kadın imdat başlığıyla yardım istemiş. Ben de acıdım bir derdi mi var diye baktım. Soru aynen şöyleydi : ''Arkadaşlar dün evi temizlerken üvey babamın çantasını merak edip karıştırdım. Ve çantanın içinde 3 adet dildo buldum. Sizce bunları ne amaçla almış olabilir?'' Ben de dedim ki ''Adamın günahını alma bacım, belli ki garibim boyun kireçlenmesi yaşıyor. O aletleri kıpraşım moduna alıp boynuna tutarak rahatlıyordur belki''. Bir diğer örnekte Genç bir hanım kardeşimiz diyordu ki ''Arkadaşlar geçen gün erkek arkadaşım beni evine çağırdı. Biraz sohbet etti sonra pantolonunu indirip zorla aletini ağzıma verdi. Sizce amacı ne olabilir?'' Tabi ben yine elimden geldiğince aydınlatmaya çalıştım. Dedim ki ''Kardeşim hiç kötüye yorma. Ne mutlu sana ki ağız ve diş sağlığına önem veren bir erkek arkadaşın var. Belli ki çocuk senin dişlerindeki tartar tabakasını görünce ağzını aletiyle fırçalamaya çalışmış''.
Bu vatandaşlar yabancı değil Güzin abla. Aramızda gezen bizim halkımızın insanları. KS nin çocukları. Şimdi sana sorarım Güzin abla, eğriye doğruya bunlar mı karar verecek? Biz bunlardan mı öğreneceğiz evlatlarımızın cinsellik yaş sınırını. Hayatları boyunca bir kitap okumamış, hatta uzun metrajlı soruları bile üşenip okumayan ama oturduğu yerden ahkam kesen bunlardan mı öğreneceğiz hayatı?
O adet görme çağına göre çocuk yapabilecek durum için olabilir diyor sanırım lakin 16-18 en iyi çağ. Gönül rızası için.
Sapıklık resmen. Beyinleri çürümüş bunların.
Kendini gidip taş devrine ışınlasın lütfen
O kadar boş teneke var ki bu sitede beyinleri örümcek ağıyla dolu adam o kadar haklı ki bugün bacım peşinde oradan oraya kosan köpeklerin içine gelmiyor tabi
Nesine haklı çıldırıcam ya ne pis zihniyetli bir mahluksun sen 15 yaşında bir çocuk bu cinselliği nasıl bağarştırabilirsin
@Beybii22 kaç yaşındasın şu an sen
15 yaşında biri neye göre çocuk oluyor? Hormonlar gayet devrede oluyor. Akil olarak diyorsan 25 yaş bile ergen kabul ediliyor
Işte bu yüzden sizin gibi siyasal islamcılara OY YOK !!!
Rezalet
Bununla birlikte bu sitede 15 ve altı neler var
Bence evlilik için 18 yaş gerekli, 15 çok küçük bir yaş
Bulunduğumuz zamanda böyle birşey söz konusu olamaz
Ne diyor bu !
Ne diyor...
Görün şunları..
Hey Türkiyem.
Çekelim fişi !
Pedofili bu bir de bunu savunan çocuk salonları var
Düşünmeye çalışarak büyük zahmete girmiş. Oksijen israfı.
Kanunen aile rızası ile 16 yaşındaki kız evlenebilir
Bu gav vat da pedıfilik çıktı.
ben 15 yaşında biriyle evleneyim dememiş 15 ve 17 yaşında iki birey dinen evlenebilir ama hukuken evlenmez. Mantıklı olansa 18 i beklemektir.
bu zihniyete 24 saat kufretsem usanmam
Sapkın bir zihniyet daha..
bence doğru söylemiş. yanlış birşey yok bunda
Bu adam gerçekten geri...
Bıktık vallahi bıktık.
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an..
Bu siyasal İslamcıların hepsi aynı zihniyette
bence araplar kızlarını gömerken islam sayesinde aydınlandılar ama islamı anlamak lazım
Sol kesim çok namuslu doğru diyorsun
zorla evlenmeye herkes karşı. Fatih Erbakan da karşı. Zorla evlilikten bahseden kim? "15 yaşta evlilik" kelimesini duyunca zorla olarak algılanız unutulmaz r komedi olarak geçer tarihe... İşinize geldiği gi anlayıp tribünlere oynayın ve r iki de başkalarına lafınız olsun ilk eleştiri yaparken ki , sizin dine karşı simiyetinize inanalım...
Çok merak ediyorum da bu ahlak çığırtkanlığıni suleymancilarin kursuna gidip külot le giydirilmeyen kız çocuklarına gösterdin mi, Ensar vakıflarında tecavüze uğrayan 56 çocuğa ve bunlara bir kereden sey olmaz diyen aile bakanına, kadına şiddete, tecavüzlere karşı gosterdinmi? İşinize geldiği gi davranan sen ve sizin giler. İnsanlık onuru için sizin gilerden uzak durmalı. Önce bir insan olmayı öğrenin
Ya sen beni nerrden tanıyorsun da önyargılı ve genelleme yaparak konuşutorsun beyinsiz misin illa hakaret mi edelim? İsla alerjiniz var anlıyoruz a haddinizi aşıyorsunuz. Elbette ensar vakfı gi yerlerde hainlerin lerek bu olayları yapıp size koz vermelerini savunmuyorum. Bu olaylar doğal değil İsla leke çalmak için yapılan tiyatrolardı. Diyanet de hiyanet için de. İslda şu an tek doğru Ehli Sünnettir. Gerisi sizin inanmak istedikleriniz ve size sunulan oyunlardır...
Allah belasını versin
Lütfen troll olduğunu söyle bana
Bekliyorum, başımıza taş yağacak.
Igrenc igrenc igrenc mide bulandirici
Hiç şaşırtmadı, soyu belli.
erbakan bey iyiydi bu niye böyle oldu anlamadık
Bunların alayı soysuz
Mutlu yuva mı kurmuşlar😁😁😁😁😁😁😁
Bir bildiği var demek ki demek gelmiyor içimden...
Sesli güldüm
yazıklar olsun iğrençsiniz @eeelif56
Kendini cok s. kmisler 15 yasinda heralde