AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
valla çocuk dedikleriniz çatır çatır s***şiyor. gidin liseliler arasında ne muhabbetler dönüyor az dinleyin. belki çocuk dedikleriniz hakkında fikirleriniz değişir.
Onlar da biliyorlar ne haltlar yediklerini..
İstiyorlar ki bu ellerinden alınmasın!
çocuk savunuculuğu yapanlar gerçeklerden bihaber.
sırf şu sitede bile yüzlerce insanla konuştum. bunun büyük çocunluğu kadındı.
ve bu kişilerle samimi olduklarımın hemen hemen hepsi bana ilk cinsel deneyimlerinin 18 yaşından küçükken olduğunu ve bunda kendi rızalarının olduğunu söylediler. ben istanbula gittim , izmire gittim , izmite gittim , kendim iç anadolu da yaşıyorum burada da elbet duyuyoruz fakat saydığım illerde gençlerin ağzından bunu çok kez duydum. ben gene ihtiyatlı davranarak "liseliler arasında" dedim. orta okuldayken bile yapanlar var çünkü. bunu bile bile kendi rızasıyla evlenmek isteyene dur demem. kendi hayatı kendi tercihi derim.
sonuçta akıl baliğ olmak demek artık kafanın çalışması , yetişkin bir birey olduğunun göstergesi demek. ben neden insanlara bu kadar çocuk muamelesi yapıldığını da anlamış değilim.
o kadar çok çocuk muamelesi yapılıyor ki , ergenlik denilen dönem max 18-19 iken bugün 23-24 lere kadar çıkmış durumda. erkek olsun kadın olsun , insanlar 18 yaşına varmadan neyin ne olduğunu bilen, kendi kararlarını alabilen bireyler haline geliyorlar. sadece toplum olarak bunu görmek istemiyoruz
Aynen katılıyorum 👍
Ulan sanki 15 yaş çocuk sayılmıyor. Devlet kurumlarinda daha resit olmamissin derler ama konu cinsellige gelince böyle diyorlar. Kendi kendilerini parmaklayan herifler çıkıp parti kuruyorlar ondan sonra böyle oluyor işte.
18 yaş altı çocukların rızası olamaz demişsin. O zaman 18 yaş altı çocukların sevgili olmasına da karşı çıkacaksınız. Ama liselerde neler neler oluyor hepimiz biliyoruz. Bu iki yüzlü eleştiriler çok komik.
bir insanım hata yapmaya elverişli olduğu ergenlik yaşları. kimse bunu da savunmuyor ama bu yanlış diye diğeri doğru olmuyor. tecavüzle bunu bir tutamazsın
@lMEDUSA tecavüz ne alaka ya? 15 yaşındaki bir kız rızası ile bir erkeğin evine gidip öpüşmesi veya sevişmesi ile 15 yaşındaki kızın rızası ile evlenip cinselliği yaşaması AYNI şeydir. Aksini iddia eden iki yüzlüdür. Ben ikisinin de doğru olmadığını savunanlardanım. Ama burada sadece bir tarafı eleştirip diğer taraftan bahsetmemek olmuyor.
böyle şeyler ülkede bu gündem yoluyla ve aynı zihniyetteki insanların destekleriyle normalleştirilecek ve çocuklara verilen zarar artacak. kötüyü meşrulaştırmak bunların amacı. ben de ikisini de desteklemiyorum ama evlilikle bağ kurulması yanlış o yaşta birinin hayatını çöpe atması tam anlamıyla
Anayasada bunun için 18 yaş sınırı konmuş ama dinimiz bulu cağına giren insanı sorumlu tutuyor bunu reddetmek bir anlamda dini reddetmek.
Cinsel resitlik yaşı kanunen 16dır
Tamam benim bildiğimden daha erkenmiş ama dinde dahada erken adamda dediğini ona göre söylemiş muhtemelen
Eskiden anadoluda insanlar olgunlaşırlarmış zihnen. Şu an 30-40 yaşında adamlar bizimle çocuk oluyor burda. Eskiyle yeniyi karşılaştırıp böyle bir kanıya varmak man tık sız
Hay sizin uçkurunuz kurusun emi! Rahat bırakın artık çocukları işiniz siyaset yapmaksa siyaset yapın sapıklık değil ueter gerçekten!
Çocuklar seksi biliyo ama
kelimelerin kifayetsiz kaldiği yere kadar geldik artik
homoseksüelliği savunan kafaların 15 yaş cinsel tercih için olgunluk diyen birini sapık diye nitelendirmeleri günümüz algısının özeti gibi
15 yasinda boyfriend olunca da normal.. o boyfriend ile mervelere ders çalışmak en normali...
@Be_smart o kısmı özgürlük (?) sayıyorlar
ama aynı 16 yaş evlenecem derse sapık adam kandırdı çocuğu oluyor
Ben kızının erkek arkadaşına kendi elleriyle teslim eden anne gordum ya.. batılı, çağdas.. kiz 15 yaşındaydı... hele şu LGBT ye alkış tutup, bunu yermek ayri bir mide sorunu... gay ve lezbiyen olanlari desteklemek sevgi oluyor
@Be_smart kendi çelişkilerini görmezler
cinsel olgunuk nedir haberler yok
yasalardan haberleri yok
kendilerini avutup dursunlar
Zamanında cehape de böyle iğrenç birşey yapmıştı
Sokcu ya da sağcı değilim. Asla siyaseti siyasiyi ve hükümeti oldum olası sevmemişimdir ve bir kere bile hiç birine oy vermedim 🤨
Allah akıl fikir versin diyorum. Artık dilim damağım kurudu anlatmaktan, ama bu cahiller asla anlamıyorlar, veya anlamak istemiyorlar.
Yahu koca ülkenin derdi kalmadı bu boş adamları çıkarıp zeka seviyesini iyice yerlere çekiyorlar. Cehalet bu ülkenin kaderimi be
gelde söyle
Birşeyi bilmek ayrı onu kullanmak ayrı. Cinselliği bilebilir bu bir duygu açığa çıkarımı ancak bunu bilip kontrol etmek akıl irade gerektirir. Yahu onlar daha çocuk neyin kafası bu
Bir lider olarak kendi topuğuna sıkmaktan başka bir şey değil. Bunlar nerden türüyor ben anlamadım, bilerek mi çıkarıyorlar bu tipleri..
Bu dediği yanlış bir şey. Ama burada gelip de Avrupa diye göt yırtmanın manası da yok. Çünkü kanunen Avrupa da Cinsel rıza yaşı 14 e indirildi
15 yaşında ki bir kız cinsel ilişkiye girince modern kız oluyor ama 15 yaşında evlenirse suç oluyor öyle mi?
En hakkı isyan, üfff ✌🏼
o degil de 15 yasindaki cocugun evlenmesini desteklerler 25 yasindaki insanlarin evlenmeden birlikte olmalarina ya da ayni evde yasamalarina siddetle karsi cikarlar😂
var bu iste bir terslik
sapıkça yobaz zihniyetleriyle çocukları zehirliyor bu yılanlar
Yani 15 yaşında orda burda birinin altına giriyorsa okul köşelerinde sevgilisiyle fingirdeşebiliyorsa evlenebilecek yaşa gelmiş demektir bence
bir cahil zihniyeti daha görüyoruz burada farkınız yok
hdgfjsdhgfh orta okuldayken bunu söylese okuldaki tüm kızlar hamile kalırdı bundan eminim
avrupadada ayni karar alindi yapacak bisey yok. karsilikli riza varsa suca girmiyor
Karşılıklı rıza varsa suç olmuyor mu? Yani bildiğimiz zina fuhuş suç olmuyor öyle mi?
@Machine_X Adamlar yasa cikartmis ben ne yapayim! fuhusa ceza var, cunki vergi alamiyorlar. Dunya para ustune donuyor zaten, zinayimi dusunuyorlar saniyosun sanki.
Ben sana bir şey demedim düştüğümüz hallere üzülüyorum sadece
‘dünya para üstüne dönüyor’ KESİNLİKLE
"Beyler, gelin. Toplu tecavüze gidiyoruz." Der gibisin Fatihcim. 😡😡😡
ALLAH BELANI VERSİN!!
:D :D bu sapıkları kale alıp konuşmayı sevmiyorum :D
Niye şaşırıyorsunuz ki? Siyasal İslamcıların alayı böyle düşünüyor ve bu ülkede bu adamlar yüzde 50 oy alıyor. Şaşırmayın. Daha iyi günlerimiz bunlar.
Hukuken bu ifade yanlışır. Dinen bir sakınca yoktur. isteyen istediği şeye inanır.
Merak ediyorum bunlar cinsellikten başka bir şey düşünmüyorlar mı 🤔
O zaman kızı var ise 15 yaşına geldiğinde talibim oldumu😄
Rızası var ise itiraz kabul etmiyore
Gerçekten bu ülkede bu kadar çok geri*zekalı var mıydı
suriyelilere kaldı ülke
acaba kendi kızı içinde böyle şeyler sorsalar kabul edermi.
Böyle bir düşünce olabilirmi 15 yaşın da bir çocuk cinsel olgunluğa erişmiş olsa bile aklen olgunluğa erişmemiştir.
Ya gercekten reziller evlilik oyuncak mi kucucuk cocuklar için bile belden asagi dusunuyorlar
Bu ve bunun gibi o_rospu ço_cukları ile aynı ülkede yaşamak utanç verici bir durum
beyninin sapkın bir zihniyete sahip olduğunu düşünüyorum bu tip düşünce yapısına sahip herkesinde ciddi bir ruh hastalığına sahip olduğu için tedavi olması gerektiğini düşünüyorum.
Bunlar eski cağlarla karıştırıyorlar. O zamanlar çocuklar çok daha erken olgunlaşıyormuş. 15 yaş şimdiki 20 sayılıyor. Ama günümüz çocukları geç olgunlaşıyor
Günümüzde birçok ülkede cinsel resitlik yaşı 15tir. Avrupa'da bu yaşın daha da düşürülmesi konuşuluyor. Çağdışı olmakla itham ederken aslında çağdışı olan siz oluyorsunuz.
Çok doğru söylemiş cinsellik orta okul a kadar indi
sapkınlığın nirvanasına doğru ne kadar zorlayabiliriz temalı bir düşünce
15 yaşında ki bir çocuk rızası geçerli olsa ne olacak o yaşta olgun düşünebiliyormu 18 bile çocuk daha kendi ne zaman isterse o zaman evlensin bırakın o çocukların hayatını karartmayın zorla evlilik olmaz
Zorla evlendirelim demiyor zaten. Evlenmek isteyenler evlenebilsin diyor.
Kardeş evlenmeseler ne olucak millet kafasına göre yaşıyor dert etmeyin bunları.
18 yaşında birisi vekil olabiliyorsa 15 yaşında da ilişkiye karar verebilir. Ama evliliğe değil.
Fatih Bey'in 15 yaşındaki kızı veya torunu ilişkiye girse hisseder acaba! 😎😡
Bu gidişle evlilik yaşını kızlarda 7 8 e kadar düşürecekler. Sapkınlıklarını çocuklara yöneltmeleri o kadar mide bulandırıcı ki anlatamam. Sözde bunlar birde 5 vakit namaz kılan dindar kesim. Din çocukla dedesi yaşındaki adam ilişkiye girsin demiyor
ne alaka salak herif nerenle okuyup dinledin konuyu çarpıtma sol beyinli
Teşekkür ederim ekran görüntüsü alıyorum mahkemede hakaret davasında görüşürüz. Ip adresi ile kimsin devlet bulur seni
Siyasal islamcilarin alayinin A. k hemde alayinin A. k ayirmadan tek tek A. k
ANNENIN AMINI seveyim kardeşim CHPLİ TERORİST
@TürkİslamNeferi1453 sen or. spu cocugu oldugunu itiraf etmissin annesiz p. c kurus
G. t yalayici arap p. cleri bide Turk adini kirletme p
C vatan haini kaldir onu
hadi ordan orooooooospu çocuğuuu sünnetsiz
İyi 15 yaşında kızını versin bana inanalım töbe töbe ya lan 2020 deyiz ya
2020'de olunca ne oluyor?
Allah bilir hangi çocuğa gözü diktiler.
Çevresi dikkat etmeli.
Keşke ülke nüfusu şöyle 40-50 milyon arasında sabitlenseydi...
20 milyon iyidir
Avrupa’yı örnek alıyorlar Belçika’da 14 Fransa’da 15 diğer ülkelerde 17 yaşına kadar çıkıyor cinsel reşitlik
Bunları destekleyenlerin kafasına tükürüeyim ben. Pislikler kadınları pis emellerine alet ediyorlar
5 milyon suriyeli geldi taze kan
demek istediğim ülkelerini yıktılar taze kan derken zihniyet
15 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz ya yapmayın Allah aşkına
15 yaşından itibaren günah sevap cetveli başlıyorken, evlilik nasıl bir sakınca olabilir?
@MütefekkirSeyyah_ evliliğin içinde hersey var beyfendi evcilik oyunu değil bu 15 yaşında günah sevap cetveli başlıyor evet ama o yaşta hata yaparak yanlışlarımızdan ders alıyoruz kendi karekterimizi oluşturmaya olgunlasmaya başlıyoruz hayatı tecrübe etmek gerek evlilik içinde
Her kız 15 yaşında evlensin demiyorum zaten.. Onu yetiştirmek için de gittiği yerde olgunluk gerekir..
Benim annem 15 yaşında evlendi.. 16’sında beni kucağına aldı..
Babam 23 yaşındaydı..
Fakat babaannemlerle yaşadıkları için babaannem kızı gibi yetiştirdi..
Böyle ihtimal var ise, zina edip günaha gireceğine evlenmeliler
Neyse ne desem boş sanırım
1936 da çıkan yasada da 15 yaş evliliği geçmiştir tek parti döneminde
Vay kardeşim insan değil bunlar,15 yaşinda kardeşim var çocuk la onlar daha
Türkiye' Avrupa birliğine girmek için halkı saldı kendi başına ne bk yerse yesinler diyo hükümet kurnaz
Vay değil de yavsk yazmıştım ben ahh KS
Psikoloji bilminden birhaber açıklama sadece.
Cinsel olgunluğa 15 yaşında mı erişiliyormuş?
Evet?
@GeriDöndümBebek Tamam
Katılıyorum.. Zinanın önünü kesmek için olması gereken
Eskiden 15 yaşında çocuklar evlenince ana baba olacak olgunluk vardı şimdi 15 yaşında çocuklara bakıyoruz da bakkala ekmek almaya gidecek olgunluk yok geçtik ana baba olmayı
Bu sapıklar b. kunu çıkardı artık. akillari fikirleri çocuk istismarını meşru göstermek
Bunun gibiler o yaşa gelip 15 yaşındaki nir kızın aklına daha erişememişler. Bence esas vahim olan bu.
15 yaşında cinsel olgunluğa erişilmez, 15 yaşında üreme yeteneğine ulaşılır. Üreme yeteneği ile üreme olgusu ya da cinsel olgunluk aynı şey değildir.
Galiba 11 yaşında da kızı var Allah yardım etsin o kıza
Bırakın da o yaşta çocuklar çocukluğunu yaşasın evlilik büyük sorumluluk isteyen bir şey
Kizlarin yakasını birakin artik gencliklerini doya doya yaşasınlar 15 yasinda kiz çocuğun olunca kendisi evlendirsin sonra dönüp toplumda yüzüne tükürsün senin
Cahil insanları oldukça tetikleyici bir konuşma yapmış diyorum