13 yaşındaki kızını 2 yıl arayla hamile bırakmış Sinop'un Durağan ilçesinde 2 yıl arayla hamile kalan 13 yaşındaki kız çocuğu Ö. N. T.’ye cinsel saldırıları gerçekleştiren baba Ömer T. (50), çıktı. Gözaltına alınan baba, tutuklandı. Soruşturma kapsamında önce engelli E. T.'nin (55) gözaltına alınarak tutuklandığı ancak DNA örneklerinin uyuşmaması üzerine tahliye edildiği de belirlendi. ⛔️ şuna baba demeyin babalığa hakaret etmeyin , nefret ettiğimi ifade edecek kelime bulamıyorum ya ! Sizinle aynı havayı solumak insanlığa hakaret adi herifler. Bu ülkede idam şaaaart ⛔️ Ben bu haberlere şaşırmıyorum. Kişi kızına şehvet duyabilir diyen bir diyanetin müridleri de böyle olur işte.
Kim suçlu şu adam mı yoksa kızına şehvet diyen kişi mi?
Bu olay 1 günlük bir olay değil. Bu kız bunları yaşarken annesi nerdeydi? İlk hamileliğinden sonra başkalarına dna testi yapan devlet neden tekrar aileye verdi bu çocuğu?
11 yaşında türbanlı bir kız çocuğu... Başkası bakmasın diye mi sokuldu türbana yoksa günah diye mi? Başkası bakmadı sadece babası hallendi!!! Bu kız günah işlemedi, sadece şu an 2 yaşında olan bir kız çocuğu dünyaya getirdi, biri de karnında... Üstelik babaları kendi babası. İğrenç, rezalet. Allah belasını versin demeye yüzüm yok zira inancımı sorgulama noktasına geldim...
Bunu varya benim elime verseler derisini yüzerim ben bu adi köpeğin içeri atıp zıkkımlandırıp besliceklerine koysunlar kafasını bir masaya vursunlar kellesine böyle adi köpek adi şerefsizler yaşamamalı okurken kanım dondu ya resmen
İkiside idam şart bence bunu gaylere verecen iyice bir düzecek sonra kazığa oturtup geberdecen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
canım, diyanetin dediği olmuş işte. Şerefsiz sapık bir adam kızına şehvet duymuş. Diyanet şehvet duy, izin verdim demiyor. Böyle sapıklar olabilir, dikkatli davranın diyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç bir baba kızına böyle bişey yapmaz vardır bunda bir iş
Yapıyorlar ben de duydum mesela mahallede bı adam kızına yıllarca tecavüz etmiş ablası evlenmiş bu seferde kardeşine başlamış ablası şikayet etmiş mahkemede hakime sizin bı elma agaciniz olsa ilk önce kendiniz mi yersiniz yoksa başkasına mi yedirirsiniz demiş böyle iğrenç zihniyet var artık ve sebep arıyor olmanız garip çevrenizdeki ya da haberlerdeko olanları görmezden geliyorsunuz sanırım