Aynı anda iki kızı idare eden erkekten nasıl intikam alınır?

Bir çocuk var ortak arkadaşımız biz bununla yakın olduk kafalar güzeldi beraber olduk. Ama çocuk benle beraber olduktan sonra Gerçekten samimi davranıp sırtını dönüp uyumadı. Zamana bıraktı hayırlısı olsun güzel günlerimiz olsun dedi ve bunun eski sevgilisi var 1 yıllık kız bunu affetmiyo şimdi arkadaşlar kız buna bişey hissetmiyo ama konuşuyolar asla affetmiyo ama kız affetse çocuk koşa koşa gider çocuk bana umursamaz konuşmuyo ilgili davranıyo ama aynı anda ikimizi idare ediyo gibi şimdi ben bundan nasıl intikam alabilirim sizce? aramızda yaşananlar olmasa direkt konuşmayı keserdim ama bunu onu yanına bırakmam bikaç kez gönderme yaptım biraz anladı zaten çocuk bana eski sevgilisiyle konuştuğunu arkadaş olduklarını söyledi kız ona arkadaş gözüyle baksada çocuk ona öyle bakmıyo çocuk sevgiisnden değil hırsından kızı elde etmek istiyo affetmesini istiyo tamamen hırsı yüzünden neyse banada hep ileriye dönük konuşuyo karnım laflarına tok bugün onla buluşcaz salak ayağına yatıyım kendime bağlıyım sonra bırakıyım mı olanları izliyim mi yoksa direkt söyliyim mi ben böyle bişeyi kabul etcek bir kız değilim diye? Lütfen yardımcı olun.
Aynı anda iki kızı idare eden erkekten nasıl intikam alınır?