Kızın yanında küfür eden erkek size göre nasıl bir erkektir çok onemsermisiniz yoksa onemsemezmisiniz? Ben yanımda küfür eden erkekler den hiç hoslanmam hatta bir keresinde biri yanımda küfür etti diye iletisimimi bile kestim o derece rahatsız oluyorum kibar olmayan erkeklerden siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cevabın nedir?
+1 yılküfür eden bir erkek için normal bir durum. çünkü madem küfür etmek terbiye ile alakalı o zaman erkeklerin yanında da etmemek gerekir. demek ki bayanların yanında küfürlü konuşmamanın altında yatan neden edep değil bayanlar tarafından takdir edilmemek endişesi. bir bayan küfürlü konuşan bir erkek için " ne kadar da açık sözlüsün " gibilerinden bir şeyler dese emin olun pek çok erkek bayanların yanında da ana avrat sallamaya devam edecektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo endişe mendise değil. bir kız da erkeğin yanında küfür etmemeli ben bu olaya insan gözüyle de bakıyorum aslında kız erkek değil küfür etmek kız olsun erkek olsun kaba kotu birsey. O yüzden o bayanlarda ne kadar açık sozlusun dememeli😂
En İyi Cevaplar
+1 yılYıl olmuş hala kızların yanında küfür etmeyen adamlar var.
Evet ADAM onlar.
Umarım neslimiz tükenmez.68 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel valla tebrik ediyorum seni senin gibiler kaldimi ya 😊
- +1 yıl
Bazı söz konusu şeyler olmadığı sürece kızların yanında etmemeye çalışırım. Rahatsız ediyor beni. :)
Soran+1 yılEmin ol kızlarda aşırı rahatsız oluyor ve cok soguyorlar böyle şeylerden yapmamaniz gereken şeylerden bitanesi😊
- +1 yıl
Vatan gibi, ATATÜRK'e hakaret gibi, iti uğursuzu savunmak gibi. Böyle hassas şeyler olmadığı sürece etmiyorum zaten.
Soran+1 yılHelal sana 😄👏👏👏 o konularda her türlü küfürü edebilirsin😂
- +1 yıl
Oo izin aldıysam tamamdır :D
Sağol :D
Soran+1 yılValla o konularda insanın küfür edebi geliyor çok haklısın ne diyim 😂😂😂😂😄
- +1 yıl
:D :D :D
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadece kufur değil konusmayi bilmeyen kadina kotu davranan her erkek itici geliyo bana maalaef. Bagirip cagirmaya gelemem sorry /:
33 Yorumla
Soran+1 yılYa bağırıp çağırmak yine bişey değil ki küfür çok iğrenç ve kötü bişey
Soran+1 yılAynen öyle dikkat etmek lazım
+1 yılYobazın nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen kendini adam sananlardan biridir küfür etmek adamlık değildir
45 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya aynen küfür eden varya adam değildir katılıyorum bir bayanın yanında küfür hiç hoş bişey değil özellikle ben çok nefret ederim küfür edenin yanında sogurum çok kötü o kişiden
- +1 yıl
Sadece kadının yanında değil ortalık yerde bağura bagıra küfür etmek adamlık değil
Soran+1 yılAynen resmen ayilik kroluk yani
- +1 yıl
Ayıya hakaret yok lütfen insan sıfatını hak etmeyen varlık diyoruz
Soran+1 yılOda doğru evet insan sıfatını hak etmiyorlar😂😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
+1 yılBayanlara kufur ztn yakismaz eden bayanlarida. Ben sevmem acik kapali farketmez bu zmna kdrda hic bir kizin yaninda da etmedim edep ve saygi olduktan sonra bisey degismez ama bazi kizlar hatta erkekler kuculkten bir yana arkadas cevresinden ogreniyolar aliskanlik haline getiriyolar iste yaw onu birak 9 10 yasinda kucuk kiz erkek bile kufur ediyor bu kdr ahlaksizlik olunrmu sahsen benim kizim olsa dahi boyle pis islere sokmam! Ahlaki ogretirim
42 Yorumla
Soran+1 yılValla çok haklısın tebrik ederim kız erkek küfür kimseye yakışmıyor
- +1 yıl
Kizlarin kufur etmesi cok itici helede kapali kizlar tu sizin kalibiniza kapaniyolar hepsi ahlaksiz
+1 yılKüfür bende ederim ama orta seviyede diyelim bayanların yanında etmem. Öylelerine ben biraz demiyeyim de dümdük 'kro' gözüyle bakıyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya aynen kroo 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılHer ota köke küfür ederse tabii ki kötü ama ben de öfkelendiğimde basarım kalayı yanımda kız da olsa fark etmez.
22 Yorumla
Soran+1 yılOda senin düşüncen bişey diyemem😂😂😂
- +1 yıl
Saygılar.
Ortamdan uzaklaşırım çok itici ve kaba bence. Kendilerini kontrol edebilmeliler.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya da o benim ortamimdan uzaklasir😂
Sadece başlığını okudum ve öyle bir şey olursa
Sadece "İbne" bu der geçerim.21 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen aynen cok haklısın öyleleri cidden öyleleri yani 😂😄
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak sevmem kızın yanında küfür kaldı ki ben bile etmemeye gayret gösteriyorum.
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir özelliğin var sevinmelisin😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim :D
Soran+1 yıl😂😄😄 rica ederim
Baya baya sövdügüm için arkadaslarımın yanında sövünce farkında bile olmuyorum bazen ama asırı dikkat ediyorum :D
110 Yorumla
Soran+1 yılEt bencede 😂 ben birisinden ayrıldım yani arkadaşına benim yanımda p*zevenk dediği için ve daha bir çok erkek muhabbeti ettiği için benim yanımda. Sanki ilk defa kız goruyorlarda
Soran+1 yılBöyle erkeklerde var yani😂 sırf kızı yatağa atmak için her b*ku yapar böyle erkekler
Soran+1 yılBenim çok var kandırma ya çok çalışan oldu ama hiç birini yemiyorum maalesef hep bir yerden açık veriyorlar 😂
Soran+1 yılBana gelen erkekler yani benimle ilgilenen erkekler hep beni Afedersin yatağa atmaya çalışma düşüncesi içinde oldukları için geliyorlar. Yani hep öyle erkekler denk geliyo. Normalde benden gerçekten hoslanmış biri si hiç olmadı şanssızlık işte. Ben demi bişey var acaba diyorum ama yok açık giyinen bir kız da degilim anlamıyorum niye böyle
Soran+1 yılBen iyi niyetli ve saf bir kızım kötüler i kendime çekiyorum resmen. Iyi niyetli safim ama gercekleride görüyorum iyi niyetli olmam buna engel olmuyor
Soran+1 yılSen dediysen kesinlikle inanıyorum 😄 bir erkek bunu bana diyor sonuçta
+1 yılBen sadece sanalda ya da aşırı küfürlü ortamlarda küfür kullanırım :D
19 Yorumla
Soran+1 yılO yine iyi bişey zaten tek sanal da cesaret edebilir bir insan 😂
- +1 yıl
Aslında eskiden söylediklerimi seçerek söylerdim. Şimdi koy g. tüne beya diyorum :D umurumda değil yani ne dediğim :D awefw
Soran+1 yılBak ya küfür ediyo yine 😂 sanada bişey olmaz ama canlı canlı küfür eden bir erkek görünce sinir oluyorum 😂
- +1 yıl
Yok bee sinirlenmessem sanaldan bile etmem hiç. Sadece biraz argo ama çok değil :D
Soran+1 yılIyi yine valla 😂😄 nerde erkek görsem ağzında küfür nefret ettim erkeklerden resmen ya 😂
- +1 yıl
Öyle kızlar varken küfreden erkek görürsem dik dik bakar kızgınlığımı belli eder sustururum. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Sonuçta yanında bayan var.
Soran+1 yılSokağın ortasında sesli sesli eden öküz ve ayilar krolar varya hele onlar elime geçse fena olurdu😂😂😂
- +1 yıl
heytt dur sırada ben varım önce ben :D benden sonra sana bişey kalırsa kalanıda sen halledersin :D awefw
Soran+1 yılÇantay la 😂😄 kafalarına vurasim geliyo öyle tipleri görünce
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBayanlar varken küfürlü konuşan arkadaşlardan ben bile rahatsız oluyorum. Senin böyle hissetmen gayet normal.
22 Yorumla
Soran+1 yılNormal olduğunu biliyorum ama ben aşırı rahatsızlık duyuyorum ben çok kibar biriyim dir normalde ondan böyle oluyo heralde
- +1 yıl
Küfür eden bayanlardan olmandansa öyle olman daha iyi
+1 yılİğrenç birşey. Yanımda küfür eden erkeği kendi idrarımda boğasım geliyor. Çok mu argo oldu :D
29 Yorumla
Soran+1 yılHahaha Yooo hak ediyor o krolar😂😂😂
Soran+1 yılBirde çok tanımadığı kızların yanında küfür eden erkekler var artistlik yaptıklarını zannediyolar
- +1 yıl
Küfür ederek laf atan var birde o nasıl kafa ya
Soran+1 yılAynen ya. Okulda bir çocukla tanismistim ben çokta tanımıyorum ama benim yanımda arkadaşına gülerek küfür etti birde benim hoşuma gittiğini saniyor😂😂😂 sonra ona dedimki bir daha okulda yanıma gelme ne benimle görüş nede başka bişey yap dedim
- +1 yıl
Ohhhh iyi yapmışsın. Benim bir arkadaşım yolda yürürken kıza s ** çtığ ın b* ku yiyim mi ne demiş. Kusura bakma fazla argo farkındayım ama böylesi de var
Soran+1 yılAhAhaha o daha beter 😂😂 benimki p*zevenk dedi arkadaşına.
- +1 yıl
Bunları konuşmak bile zaman kaybı bırak kendi küfürlerinde boğulsunlar salla :D
Soran+1 yılValla ya ayı ve krolar yani😂😂😂
- +1 yıl
Aynen :)
Yakınlık derecesine bağlı pek sorun etmem ama bazı öküzlerde sülaleyi sayıyor sinir oluyorum ^.^
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne Öküzler var var ya. Çok tanımadığı kızların yanında küfür eden erkekler varya onlara uyuz oluyorum
Dikkat ederdim ama
artik kiz yaninda durmamaya calisiyorum diyeyim15 Yorumla
Soran+1 yılNeden kız yanında durmamaya çalışıyorsun küfür ediyorsun diye mi
Soran+1 yılValla bende erkekleri hiç sevmiyorum kucuklugumden beri hep böyleyim
Soran+1 yılAman püfff
Muhabbetin içine sıkıştırıyorsa sürekli hiç hoşlanmam.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yıla*k u küfür olmaktan çıkarılmasını teklif ediyorum o zaman şeker gibi çocuk olurum herhalde
20 Yorumla
+1 yılBen etmem. Ama genelde edenlere tepki gosterildigini gormedim. Kisisel tercihim etmemek 😊
20 Yorumla
+1 yılArkadaşımsa sorun olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılAma sevgilimse çok sorun olur benim için sevgili daha kötü tabi
- +1 yıl
Tabiki sevgilinin etmemesi gerekli sadece arkadaşta kabul ederim
sevgilim bana ya kızı der ben ona ya oglu böyle bir fantezimiz var
04 Yorumla
Soran+1 yılSizde maasall ah çok gevseksiniz😂😂😂 ama benim söyle bir huyum vardır bir erkek bana küfür ettiği zaman veya benim yanımda birine küfür ettiği zaman aşırı rahatsız oluyorum ve hemen o kişiyle ıletisimimi kesiyorum. Ve erkeğe sen kim oluyorsun diyorum hemen çünkü öyle şeylere hayatta gelemem😂😂😂
Soran+1 yılAynen çakicaksin bir tane varya 😂😂
+1 yılEtmemeye özen gösteriyoruz en azından susksj
11 Yorumla
Soran+1 yılOda iyi bişey 😂
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Problem etmeyenin kızın midesinden şüphelenirim
24 Yorumla
Soran+1 yılBencede problem etmeyip gülen kizlar var insanmı onlar diye düşünüyorum
Soran+1 yılHangi yazım hatası hahaha göremedim😂
Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Neysem oyum kendimi bir kız için değiştiremem direkte söylerim zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olduğunu kız bilsin, ama kızın yanında etmemelisin kizlar çok rahatsız oluyor gerçekten sen anlamayabilirsin
Soran+1 yıl😂😂😂 😂 gerçekçi bir yorum. Ama o huyunu istersen yok edebilirsin
Soran+1 yılBence insanlar isterseler kendilerini duzeltebilitler biliyorum her ne kadar zor olsada çünkü aileden öyle aldinmi öyle gidiyor ama imkansız bişey değil. Anlıyorum seni
Soran+1 yılDoğru söylüyosundur bilemem tabiki insanların nasıl bir hayat yaşadığını kimse kimseyi anlamıyor şu hayatta zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsinirlenice normal buluyorum ama kiza etmiyorsa tabi 😄
257 Yorumla
Soran+1 yılKıza edip etmemesi fark etmez kızın yanında küfür kullanmak kötü bişey
Cevap sahibi+1 yılevet oyle ama sinirlenince tutamayabilir agzina geleni soyler
Soran+1 yılBu ayı sinirinden değil zevkten küfür etti benim yanımda 😂😂 heralde sırf havalı artist görünmek için yaptı
Cevap sahibi+1 yılsalaklik yapmis o zaman 😄
Soran+1 yılAman zaten yaşı genç yani 20 yaşında o yaşlardaki erkekler böyle maalesef😂😂
Cevap sahibi+1 yılsen kac yasindasin ergenlik izleri devam ediyor adamda 😄
Soran+1 yılBen 19 yaşındayım ama kız olduğum için ve birazda karakterim dolayisiyla olgunum😄 ama arkadaşına benim yanımda gülerek p*zevenk dedi bende dedim ki bir daha yanıma gelme okulda. Gorursende beni kaç git dedim
Cevap sahibi+1 yılzevk icin kufur etmesi hos olmamis tabi
sevgilinin yaninda bu kadar rahat ve saygisiz olmasini istemiyorsun bence ayni sekilde ona soyle daha dikkatli davranir
Soran+1 yılAman ne uyaricam benimle konuşma dedim bitti. Zaten tek bunun yüzünden bitmedi başka şeyler de vardı ne yapmaya çalıştığını anladım o yüzden bitti
Cevap sahibi+1 yılbaska seyler varsa bilemem tabi iyi yapmişsin 😄
Soran+1 yılEve atmaya çalışıyordu kafama dank edince çaktim tabi 😂😂😂😂 yani beceremedi eve atmayi. Bende benden uzak dur dedim sakin bir daha yanıma gelme dedim. Sonra bir kaç zaman geçti bu seferde arkadaşı istek Attı 😂 bende ilk isteği kabil ettim sonrada red ettim öyle işte
Cevap sahibi+1 yılklasik kiz dusurmeye calisan erkek tipi bunun icin atmadiklari hava kalmaz kufretmek de dahil tek amaclari kizlari yataga atmaktir atmadan once ciddi dusunurler attiktan sonra ilgi azalir arkadasimdan biliyorum
Soran+1 yılÇok iyi dedin zaten pek ilgileniyo denilemezdi. yani ilgileniyodu ama yuzeysel içinden gelmiyordu. Anlarsın ya.
Soran+1 yılDedimki sakin yanımda dolaşma göz teması bile kurma yoksa seni okula rezil etmiyim dedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılilgilenmez evet sadece bos iltifatlarda bulunur o kadar dikkat et kendine uzak dur oyle insanlardan
Soran+1 yılAllah tan salak bir kız değilim yani evine gidecek kadar zaten 3. Gün olmuştu tanısalı hemen anladım ne olduğunu
Cevap sahibi+1 yılsevindim adina kendini kaptirma boylelerine fazla senin icin kotu olur
Soran+1 yılZaten yakışıklı çocuklar hep böyle pis oluyo çocukta yakışıklı bir cocuk tu. Yakışıklı olup iyi olanını hiç görmedim
Cevap sahibi+1 yılyakisikli olup iyi olanlarina ben cok rastladim ama hepsi asosyaldi
Soran+1 yılAynen haklısın öyleleri de var öyleleri tam bana göre 😂 bende asosyal sayılirim
Soran+1 yılPis olmaktansa öyle kalsın lar daha iyi bence yoksa nasıl birilerini bulcam ben 😂
Cevap sahibi+1 yılbak benim oyle arkadasim cok kizlar deger verirler mi dersen kesinlik le verir ama dostluga daha cok onem veriyorlar bulursan birakma derim
Cevap sahibi+1 yılayni sekilde kizlari de ben istiyorum mesela 😄😄
Soran+1 yılBulursam birakirmiyim hiç asla birakmazdim. Artık o kadar bıktım ki kötü erkeklerin denk gelmesinden
Cevap sahibi+1 yılbir tahminde bulunursam kesin guzel ve iyi bir kizsindir millet de senin iyi saf hallerini kullanmaya calisiyordur miknatis gibi uzerine cekersin bu tip erkekleri
Soran+1 yılGuzelmiyim bilmiyorum ama gerisi çok doğru valla. Ama erkekler benim hakkımda bir konuda hep yanılıyor sanıyorlar ki saf iyi güler yüzluyum diye çok iyiyim çok salagim sanıyorlar ama aslında asıl ben akilliyim farkında değiller sonradan anliyolar salak olmadığımı. Ama saf gibi davranmam iyi oluyo aslında onları bir nevi deniyorum kullanmaya calisirlarsa böylelikle iyi anlıyorum. Anladigimi gördüklerinde ise şok oluyolar😂😂😂 çekingen utangaç kızları hep saf görüyorlar ama hep yanilirlar genelde
Cevap sahibi+1 yılonlari deniyorsun ama 😄bir gun karsina oyle boyle degil baya yakisikli biri cikar karakteri de eski sevegiline benzer kaptirirsin kendini tavsiyem gozlemin iyi olsun davranislari hosuna gitmiyorsa sana yaklasmasina dahi izin verme ama oyle her kendi halinde takilan cocuga da iyi bu cocuk deyip yaklasma simdi diyeceksin ki nasil sevgili bulacagim ben o zaman diye ama zaten iyi bir sevgili bulmak yani gercekten seven birini bulmak da kolay bir sey degilidir
Soran+1 yılBen kimseye iyi demiyorum merak etme güven den bana bahsetme güven müven kaldimi sanıyorsun bende 😂😂😂😂 bana yaklaşan bir erkek senden hoşlanıyorum diyen bir erkek olursa katiyen inanmıyorum çünkü erkekler benden hoşlanmaz biliyorum iyi niyetli görüp kullanmaya çalışıyorlar çünki. Nasıl bulacam demiyorum zaten herkesin bir kısmeti olduğuna inanıyorum içim rahat o yüzden
Soran+1 yılAradan üç ay geçti arkadaşı instagram dan bana istek Attı ilk gün kabul edip ertesi gün atıp engel attım 😂😂😂 neden benimle bu kadar uğraştı anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılhahah simdi de zor seviyorum diyen erkekler pesine duser saka yapiyorum tabiki 😂 ne konuşmuşuz yaa
Cevap sahibi+1 yılelde etme duygusu iste o bahsettigin, elde edemeyince seni ugrasmak istemistir
Soran+1 yılKudurdu bence o o yüzden peşimi bırakmadı s*refsiz😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılya bak var ya ayni arkadasimdan bahsediyorsun o yuzden cok iyi anliyorum arkadasimda baska bir kiza yapti bunu ama kiz senin gibi degildi tabi
Soran+1 yılYazık o kız adına üzüldüm valla. Ama kizlar nasıl bu kadar kör olabiliyor ya. Ben bu tür erkeklere genelde safmisim gibi davranıyor um işte dediğim taktiği uyguluyorum eğer kötü çıkarsa ki çocuk kötü çıkıyo 😂 tekme yi atıyorum bir güzel aklı başlarına geliyo onların. Benim gibi çekingen iyi kızlarla uğraş manin ne kadar tehlikeli olduğunu anliyolar. O kız nasıl inanmış arkadaşına anlamadım. Ben ce kız anlamış ama oda istemiş galiba
Cevap sahibi+1 yılyok kiz dedigim gibi sana benzemiyor yani biraz kotu bir tabir olacak ama biraz erkeklere ilgisi fazla je demek istedigimi anlamissindir kiz da kotu aslinda hatta arkadasimi eski sevgilisine falan dovdurmustu ikiside normal degil yani 😄😂
Soran+1 yılHahaha desene deliler ikiside kızda pis bir kız. Kız bence saf olduğundan değil istediginden çocukla yatmıştır
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yıliste soylemedim onu yanlis anlasirim diye kiz da biraz fahislk var bunu da bilmeyem yok zaten sevdigi icin degil yani cinsllk icin cikiyorlar 😄
Soran+1 yılSonuçta İnsanız yani herkes cinsellik ister kız erkek ama bunu bastırmak lazım. Evlenmeden yapmanın ne kadar kötü sonuçlar doguracagini bilememis belliki o kız 😊
Cevap sahibi+1 yılbosuna demem ikiside birbirini buldu diye g, zekalilar 😂
Soran+1 yılHahahaha bu kadar asagiladigini bilselerdi birde senin acaba ne olurdu😂
Cevap sahibi+1 yılarkadasimi surekli asagiliyorum zaten 😂 hic sevmem kendisini mecburum arkadas olmaya baska arkadasim yok 😞 yani var ama uzaktalar
Soran+1 yılYazık sana ya 😂 ama ben kimseyle mecburiyetden arkadaşlık kurmam yalnız kalabilirim kendime yetebilen biriyim. Sörf yalnız kalmamak için asla pis biriyle takılma m
Cevap sahibi+1 yılcan sikintisi insana her seyi yaptiriyor ama 😄 oyle degil mi
Soran+1 yılBen biraz garip biriyim can sıkıntı si bana islemiyor pek 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılben de aksine yalniz kalmaktan korkarim hic bir seyden korkmadigim kadar
Soran+1 yılBen hiç korkmuyorum. Kucuklugumden beri yalnizim çünkü alışkın im böyle şeylere. Sende benim gibi olsan sende alışkanlık edinirdin😄
Cevap sahibi+1 yılyok ben inatci oldugum icin yapamiyorum arkadasim yoksa illaki olacak diyorum bulmaya calisiyorum elimden gelen her seyi yapiyorum bu her sey icin gecerli aslinda ama istesem de olmayan seyler var bunlar da beni deli ediyor kendimi uzuyorum olmayinca
Soran+1 yılÜzere gerek yok benimde isteyip sahip olamayacagim çok şey var bunlara sahip olamayacagimi biliyorum artık kabullendim çünkü. Mesela sana dediğim gibi beni seven birisi yok buna alıştım ve hayatımi buna göre yonlendirdim. Beni seven birisi olsa anladım bana kendimi farklı hissettirirdi😊
Cevap sahibi+1 yılerken sayilir aslinda ya zamanin neler getirecegini bilemezsin sen yeterki elinden geleni yap
Soran+1 yılCocuklugumdan beri böyle ama. Erkek çocukları beni hiç sevmezdi ilgilendikleri zaman ise amaçlarının başka şey olduğunu çok iyi bilirdim. Benden alacakları şeyler vardı çünkü. Yani benim yanıma ancak böyle bir erkek yaklaşır oda kesinlikle beni sevdiği için değil. Ama uzulmuyorum insan alisiyo biliyomusun herseye. Zaten bende yalnızlığı çok seven biriyim
Soran+1 yılbir gün gelirde biri bana farklı hissetirecek olursa işte o zaman doğru insanı buldum demektir😊
Cevap sahibi+1 yılumarim oyle olur senin icin de benim icin de uykum geldi 😂
Soran+1 yılBenimle on saat konuşmak zorunda değilsin isteseydin konuşmayı yarım birakirdin😂😂 neyse iyi geceler meşgul ettik senide
Cevap sahibi+1 yılama birakmamisim demi😊 mesgul etmen hic onemli degil istersen yarin bile devam ederim sadece yarin ise gitmem gerekiyor sabah 8:30 dan itibaren istedigin kadar konusabilriz, k, bakma yanlis birr sey soylediysem😊
Soran+1 yılYok yok yanlış bişey söylemedin ise gidiyorsan bişey diyemem iyi geceler😊
Cevap sahibi+1 yıltamam dir iyi geceler sana da istedigin zaman tekrar konusabiliriz 😊
Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı. Genel olarak küfür eden erkek sevmem.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende ya aşırı rahatsızlık veriyor neden olduğunu hiç anlamıyorum
Doğal erkektir. Tabi abartmamak lazım yinede
11 Yorumla
Soran+1 yılYani erkekler hep küfür ediyo zaten 😂
+1 yılAyıptır nefret ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılBende. Küfür eden bir erkeği affettigimi hiç hatırlamıyorum çok rahatsız oluyorum ben
- Aile & Toplum konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat etsem de arada kaçar.
11 Yorumla
Soran+1 yılDikkat ediyorsun buda iyi bişey 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle hoş birşey değil
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle itici bişey 😊
+1 yılBen de çok rahatsız olurum
10 Yorumla
+1 yılEttiğim olur. Neden etmeyecek mişim?
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çok rahatsız oluyorum kişiliğin böyle ben çok narin kibar biriyim tanıtan biliyo beni 😊
- +1 yıl
Ayrıca belirtmek isterim ki küfretmeyen kadın iticidir. Tabi burada küfür insanların annelerine kadar edilen boş küfürler değil. Küfür bir rahatlama biçimidir ve hayatın içinde vardır, olmalıdır. Freud' un dediği gibi 'Medeniyetin kurucusu ilk defa mızrak atmak yerine küfür kullanmış olan insandır.'
Soran+1 yılKüfürü bu kadar mesrulastirmasak😂😂
- +1 yıl
Olması gereken bu. Yaşadığın toplumda rahat kalabilmek için bazı şeyleri yapmalı insan, küfür de bunlardan sadece biri.
tam dayaklık
18 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen aynen tam dayaklik😄
Soran+1 yılBen küfür kullanmıyorum öyle huyum yok kızların yanında da kullanmam erkek değilim sonuçta
Soran+1 yılBen gozlemledigime göre bagirdigim çok oldu kız arkadaslarima falan ama ağzımdan hiç küfür çıkmadı. Aşırı sinirli olduğun artık bazı şeyler zoruna gittiği zaman yine küfür e bişey demem ama gerçekten agirina gidecek bişey olmalı
Soran+1 yılOna bişey demem ben. Çok ağır laf olucak ama. Öyle durduk yere herseye küfür etmek değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılGevşek ve cahil
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen gevşek çok dogruydu😂
+1 yılEtmesin
10 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!