arkadaşlar sevgilisine küfür eden erkekler hakkında ne düşünüyosunuz ?
- erkekler şimdi ya da geçmişteki sevgililerinize küfür edermiydiniz ?
- erkekler şimdi ya da geçmişteki sevgililerinize küfür edermiydiniz ?
Birinci soru : Bir erkek karşısındaki kıza göre bir yerlerinde bir şeylerinde zayıflık hissettiğinde o kızı siddet ya da korku ile baskı altına almak ve yanında tutmak için küfür eder. Kendine güvensizliği oranında küfürün ağırlığı olur . En şerefsiz küfürcü de , kıza bir ortamda ..kerim'li biten laflar edendir, o an kızı etrafındakilerden utandırmaya çalışsa da aslında o etrafındakiler o küfürcüyü tükrüklerinde boğup kızı da özgürlüğüne bırakmak isterler . Buna kimse karşılık yazmasın , konunun psikolojisi bu , karşı çıkan olursa önce bir uzmana gitsin .
İkinci soru : Durum ne olursa olsun 1 kere bile bir kıza karşı bırak küfürü aşağılayıcı , dalgacı , alaycı , ağlatıcı bir söz çıktığını hatırlamıyorum
öyle erkek olmaz olsun
sevgili denir be öyle adama pislik . asla etmez benim sevgilim lan der bazen ona bile cok kızarım kendine küfür ettiren kız diyede sorsaydın keske tam kepazee :):)
Gebertirim.
Bana sevdiğim adam "lan" dediğinde bile köpürüyorum. Küfür edecek, sessiz kalacağım öyle mi?
Yok öyle bir şey. Dünyayı dar ederim.
Cevap
31Cevap
Çok fazla damarıma bastıgında genelde ortamda uzaklasırım cunku bir sure sonra ekran kayıyor goruntu gıdıyor. Ama küfür etmeyi hıc bir sey haklı kılamaz kı hele kı bır bayana ben bir yerde gordugum zaman bıle bebeye saldırasım gelıyor.
İnsan misin lan it ! diyecem.
Şahsa küfür değil olaya ya da duruma küfür ederim yeri gelince.
Şahıslar küfrü hak etmez, etse de ha bu adam o şahsın istediğini ona vermez.
Ben ne istersem onu tadar ve ne yazık ki küfür istemiyorum.
geçmiştekilere herkes eder yok ben etmem falan filan zırvalıklarını gececek herkes...geçmişteyse tatsız bitmiştir ve acı vardır bunda :) trafikte bile olur olmadık seylere kufur ediyoruz heleki hele kalbimizi kıran insana sen dusun
Senin amk... Benden iyisini bulursan onunda amk dediğim biri oldu... Sadece anladığı dilden konuştum...
Sinirlendiğimde çıkar ağzımdan ama çok pişman olur defalarca özür dilerim. Küfürden kastım da o.spu v.b. sıfatlar asla ortaya atarım genelde ya da bir şeye isyan ederken çıkar. Karşımdakini asla rencide etmem.
Küfürden nefret ederim ,onu kullanan ağıza... istesem de çevresindeki kadınları düşünür, sahibine acırım sadece.
o ne iticiliktir öylee . Kız arkadaşına küfür etmek
Kendi acizliğini sözlü şiddetle yansıtıyordur.
Küfür etmem.
küfür erkeğin duygularının üstükapalı söyleme şeklidir :) küfür erkeğin ezik tarafıdır. erkeğin kendine acımasıdır içteniçe...
küfür eden kızlar kadar itici ve gereksiz olan erkektir.
BİLMİYORUMDA BANA BU GÜNE KADAR HİÇBİR SEVGİLİ KÜFÜR ETMEDİ ETSEYDİ AYRILIRDIM ÇÜNKÜ KÜFÜRDEN NEFRET EDİYORUM
Saygı olmayan ilişkinin temeli uzun sürmez
Kızlar içinde geçerşi bu, bir kızda lan sittir git kelimesi bile yeter uzaklaşmak için...
Küfür ve dayak atanlar nedense daha çok yaranıyor ama bugüne kadar ağzımı bozmadım.
Küfür etmem. Onların hepsi aciz ve geri zekalı adamlar.
Direk gitmek yerine ayrılalım diyip hatalarımı anlatan kıza 4 saat sövmüşlüğüm vardır.
Çok saçma küfür etmek mantık yoluyla sorunlar çözülebilir mesela konuşarak :)
sevisirken ederse sorun yoktur sinirliyken etmemeli
Eski sevgilim etmişti.Bu yüzden eski sevgilim oldu zaten.
küfür eden erkek bişye değmez değişmez bende yedim ama küfür etmedim seviye farkı bigün anlasın
O erkeklerin kafasını yerlere sürterek kıvılcımlar çıkartmak istiyorum.
küfür etmek kadar, kendini küçük düşürecek başka bir hareket var mıacaba?
Bi kere bilader demişliğim var. Küfür gibi geldi sanırım :)
e: seni ta mk!
k: tamam.
e: hadi.
k: ihihihi.
Ne pis geyiğiniz varmış.
Erkekliğin şanına yakışmaz.
"O zaten kaşardı" sayılıyor mu? :P
Bugün küfür eden erkek yarın dayak da atar.
erkek arkadaşına küfür eden kız kadar iticidir
Küfürü kim ederse etsin ağzına iki tane vururum
sinir hastasıysa normaldir
Erkek denmez ona yarında döver o kızı zaten..
etmem. edene de erkek demem.
yaın bigün karısını döver çocuklara söver
acizdir, acizliktir,
eder miyim hiç ya. o benim en kıymetlimdir.
saygı olacak aga .
Basarım tokadı
etmeyen yok sanırsam
yoh etmirem
çok iticii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar