İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun il genelinde 962 muhtara 2600 liralık akıllı telefon dağıtması tartışmaları beraberinde getirdi. Sürekli tasarruf politikalarından bahseden İmamoğlu'nun söz konusu uygulaması belediyeye 2 buçuk milyon liraya mal oldu.Not: Bende imamoğluna oy verdim ama yakıstıramıyorum bu davranısları..
Muhtarların buna ihtiyacı yok ki. Hepsinin geliri çık çok iyi. Bence aptallık yapmış. O paraya İstanbul’un bakkallarını dolaşacak bir ekip olulturup her bakkaldaki en yüksek borcu olan 10 kişinin borcunu kapattırsa çok daha güzel bir iş yuapmış olurdu hem de gönülleri fethederdi
Hani şehir hastanesinin yapımına bütçeleri yoktu. O kadar gereksiz ve boş bir şey yapmış ki ulan muhtarın tele ihtiyacı mı var ya. Aldın ne oldu şimdi?
Hani israfı önleyecektin? Daha beter israf ile geliyorsun.
Ekrembeyden cok ümitliydim ama ondanda bir cacık olmaz seçim öncesi ıett ye indirim yapıcaz dediler tam tersini yaptılar sonra ikindi ve akşamları sular az geliyor kim bilir ülkenin başına geçse eski Türkiye olacaz bir sonraki secimde gene akp kazanır
31. Mart - 23 Haziran arasi gecici Belediye Baskanligi yapan Valinin Istanbula astirdigi "Biz Imamoglunu istemiyoruz" pankartlari 3 Milyon TL tutmustu.
Bundan haberin var mi?
Sadece bir senede Bilal Erdoganin okculuk vakfina 800 Milyon TL aktaranlar burda birden israftan basliyor.
Yok efendim oy vermis yakistiramamis. Yalanada bak, cevap verenlerde diger AkTroller.
Türk halkı bunlara reva gibi göstermeyin böyle diyerek zaten halk akpnin israfçı olduğunu gördüğü için seçimini değiştirdi ama bende bu ülkenin insanın daha kaliteli liderlere ihtiyacı var bu arada ailemde bende imamoğlunu desteklemiştik
CHP parayi nerde yedi? Kardesim bu Telefonlar Istanbulun muhtarlarina verildi, yandasa, CHP üyelerine ona buna degil. Cik söyle bu CHPli bu parayi yedi de.
Onlar ile daha kolay iletisime gecebilmek icin, problemler ile daha hizli ilgilenebilmek icin, hizmet akisini hizlandirmak icin.
muhtarların kazancı ve yetkisi belediye baskanlarından daha cok.. neden onlara telefon veriyorsun kardeşim? 460 bin öğrenci okulu bırakmıs parasızlık yüzünden öğrencileri okutsan acları doyursan? nedir bu kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez politikanız?
istanbulun Muhtarlari 2.250TL maas aliyor. Yani Istanbul'da muhtarlik yapan biri suanda asgeri ücretten daha az para aliyor.
Muhtarlar nerde Belediye Baskanindan fazla para aliyor? Hem Imamoglu Istanbul'dazaten 30.000 ögrenciye burs sagliyor. 500.000 Fakire gida yardimi yapiyor, dagitan sütler ayri. Erdoganin devlet gücü ile tüm engellemelerine ragmen, IBB Meclisinin tüm engellemelerine ragmen fakire hizmet etmeye devam ediyor.
muhtarların evraklardan aldıgı paralar onların cebine kalıyor bir evraga 15 20 lira ödüyorsun.. ayrıca bana parti ağzını bırakıp vatandas agzıyla cevap verin.. kim kimin parasını maas alan muhtarlara dagıtabilir?
Atv yi birak sen Bilal Erdogana 800 milyon aktarilmis dedinya ispatla dedim, para aktarma diye birsey yok, bak ne diyeyim. once E. İmamoglu kendi ayıbini temizlesin, Bayraktar T3 ü feshetti neden? CHP li milletvekilleri ne dedi İBB Bayraktara para aktardı, ne oldu işin gerçeği 1 kuruş para aktarılmadıgi gibi Bayraktar 5 milyon para harcadiği bu etkinlikten Ekrem Imamoglu dogruları söylemez ise fesih edecegini söyledi, Imamoglu hani nerde niye çikipta bilinen birsey yani para aktatmadigini soyliyemedi yoksa gerçekleri soylemek yakişmiyormu imamogluna
Etik karşılamadım. Cep telefonu bir lux ihtiyaçtır. Buna ayrılan kaynak ile daha güzel daha gerekli işler yapılabilirdi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ya boşverin bide bu gelsin bide bu yapsın bide millet bunu görsün bunu anlasın bende binali yıldırıma verdim ama hiç önemli değil valla kim gelse kim ne yapsa birileri sürekli mutsuz konuşuyor artık siyasi olaylara pek takmıyorum gidiyorum oyumu veriyorum geliyorum eve
Aynen aynen bir de halkımızın yanındayız derler. Ulan muhtar zaten iphone kullanıyordur, demek istemediğin kullanmasa bile iphone kullanacak derecededir maddi açıdan. Aşağıda da arkadaşın dediği gibi dağıtsana fakir fukaraya. Yok dağıtmaz! Bide bunu savunan mallar yok mu kafayı yemek elde değil.
Halk afedersin ge. rizekalı. Zaten bu seçimde akpliler mallığı yüzünden gitti. Adamlar sattı reyisi. Ee ceplerine yansıdı. Ülke üzerindeki oyunları farkedemediler. Bak şimdi belediye nasıl terörist doluyor. Adam yanında teörrist karıyla geziyor dolmasın mı. Allah sonumuzu hayretsin...
bizim insanların sorunu futbol takımı tutar gibi parti tutması.. hangisi verdiği sözü tutar diye bakmıyor.. değiştir kardeşim her seferinde mecburmusun bunlara birazda diğerleri barajı geçsin elbet iyi birileri gelecektir
türkiye iflas ederse anasının nikahını bile görür :) şunu unutma gerçek para her zaman altın ve gümüştür.. kağıt para döner dolaşır eninde sonunda dolaşır sıfıra düşer..
dolar ne olur altın ne olur bunu hicbir ekonomist söyleyemez çünkü bu geleceği bilmektir.. ama hükümete yakın olanlar uluslararası finans merkezlrindeki işlemleri bilenler sıcak haberleri anında alabilenler bunu bilebilir.. benimde öyle imkanlarım yok.. ekonomi daha geniş çerçeveden bakıyor
dünyayı londra newyork şangay ve tokyo finans piyasaları yönetiyor.. bitcoin fırlamıstı bir ara sebebi tokyo borsasının tanımasıydı.. finansın arka planı genelde yahudi zenginlerdir