Sinop'un Durağan ilçesinde 2 yıl arayla hamile kalan 13 yaşındaki kız çocuğu Ö. N. T.'ye cinsel saldırıları gerçekleştiren baba Ömer T. (50) çıktı. Gözaltına alınan baba, tutuklandı. Soruşturma kapsamında önce engelli E. T.'nin (55) gözaltına alınarak tutuklandığı ancak DNA örneklerinin uyuşmaması üzerine tahliye edildiği de belirlendi.
Bir insan nasıl böyle bir şey yapabilir öz be öz kızına, sinir oldum haberi duyduğumda.. Ülkemizin gelişmesini, çağdaşlaşmasını isterken böyle olayların yaşanması ve artması gerçekten üzücü.. Hangi cezayı verirlerse versinler o kızcağızın hayatı asla güzel olamayacak.
"İğrenç mahlukat öz kızını iki kez hamile bıraktı!" Böyle insanlara adalet ne ceza vermeli?
Biraz önce de bu habere yorum attım , buraya da benzerini yazıyorum nıspi. 80 milyon nüfus varsa , bu tür olaylar binli oranlardadır, ama sorun artıp eksilmesi değil, bu zaten başlı başına sakat bir görüştür. Bir tane bile olsa , oda 50 yıl da bir olsa, genede çağın ve ülkenin en büyük sorunu olarak görülmeli. Hatırlıyorum küçüklüğümde gece 2 , 3 lere süren bazan oyunlar oynardık, başka mahallere giderdik, ne bir korku , ne bir tedirginlik. Uzak bir mahalle keşfedince, sanki dünyayı keşfetmiş gibi olurduk, tahtadan evler yapar , kizlı erkekli sarılır, şakalasırdik, en ufak kötülük sûreyya yıldızı kadar uzaktı. Yani bundan 40 yıl öncekiler bugunki hsberlerden milyarda birini duysalardı, büyük ihtimal ülkede taş taş üstünde kalmazdı. Eğitim sorunu, yozlaşma, herşeyin anlamını kaybetmesi, sanallik-gerçeklik ayrı mı olmaması, yıllarca bastırılmış duyguların 'testesteron, östrojen ' suç olarak ortaya çıkmasına neden oldu. Yemek, içmek kadar doğal ve basit olan dolaşım-boşaltım sistemine bağlı olan doğrudan cinsellik bir gizem olarak görüldü ve merak uyandırması olağanüstü bir hale ve azılı suçlara bürünmesine yol açtı, hiç bir hayvanda olmayan suçlar insanoğlu tarafından işlenir oldu. Eğitimin verilmemesi, sorgulama olmaması, egemenlerin kendi çıkarları için kültmus gibi kullanmaları bu olguyu; 'pedofili , ensest vs.' gibi kalıtsal veya genetik olmıyan hastalıkların yayılmasına yol açtı. Böyle bir haber verilirken bile dikkatli olunması gerek. Yeryüzün de olabilecek belki en kötü hadise. Bu problemi toplumun üst akılları ele almalı. Neden, kadınlara yönelik genel de, ama hertürlüsü de var 'ensest, hayvanlarla...' , cinsel suçların en yoğun işlendiği ülkelerden biriyiz, sırasıyla hindistan, uzak doğu bir kısmı, orta-doğu, afrika vs? Yürekleri ortadan ikiye bölecek, insanları karamsarlığa, kendi aidiyetini sorgulamaya götürecek şeyleri dikkatli yorumlayın lütfen! Akıl almaz igrençliklerin olması , hangi şekil de olursa olsun, ne Annelik, ne Babalık, ne evlatlık, ne dostluğun kutsallığına zarar vermemeli?Özelden genele değerlendirme yapılmalı. Ve ezbere öğretim değil, gerçek eğitim beşikten başlanmalı.
Kızının susmasını bir kenara bırakalım, bir genç kız babası tarafından tacize uğramak istemez bir şekilde susmak zorunda kalmıştır, tehditlere maruz kalmıştır. Ama Cani herife insan demek bile utandırıcı iken böyle bir Baba olamaz. Avukatın savcının çözeceği iş değil, böyle canileri halka bırakıp linç edilmesi doğru olur.
Allah ıslah etsin sizin gibileri ne diyeceğimi cidden bilmiyorum ya okurken bile gözlerim doldu. Öyle baba olmaz olsun hele ki bunu kızına yaşattığı için , o çocuğun psikolojisi kim bilir ne haldedir , omuzlarında ne kadar yük vardır şimdi.. Adalet yerini bulmalı , bunlara kimse sessiz kalmamalı.
Böyle kişilere sorsan dört dörtlük müslümandır namazını kılan kişilerdenim der eminim. Şu yalancı sapık zihniyetlilerin bu ülkede mide bulandırıcı pislikler ve böyle kişilerinde baba vasfı taşıması midemi bulandırıyor
Ne desek boş ki. Böyle insanlar keşke hiç dunyaya gelmeseler! O senin kızın ya öz kızın! Adi herif! Sinirden deliriyorum şu an ya! Çok merak ediyorum nasıl baktı akrabalarının yüzüne? Hangi cesaretle? Kızın annesi napsın ya? Cidden böyleleri oksijen israfı CİDDEN?
Yaa bunlar insan mı? Hayvanlar bile bu kadar pislik değil, diyecek kelime yok utanç verici çok utanç verici. Biz kız evlatlarıyız her şeyden herkesten önce babamız bize sahip çıkacakken, dışarıda ki kötü insanlar dan koruyacakken, ilk önce babası iki kere hamile bırakıyor 13 yaşında ve haystı bitti onun ömür boyu sağlıklı hiç bir şey düşenemeyecek.
Haberleri baştan beri izlemeyi sevmiyordum ama bazen evdekiler izlediğince mecbur duyuyorum ve günde kaç kere bu tarz olaylar kadına şiddet olayları oluyor ki saymakla bitmez bunların hiç birinin hesabı dünyada sorulmuyor adalet diye bir şey malesef yok ama birinin psikolojisini etkiliyen onun canını alıp hayatından edenlerin vebali çok büyük ve acïlı olmalı o yüzden tanrıya inanmayanlar sırf bu yüzden bile inanabilirler
Bazıları herkesin çocuğu olur umarım diye dua etmesin bence herkes çocuğu hak etmiyor çocuğun hayatını maffedebiliyorlar hatta hak eden nadir insanlar var hem o çocuğu iyi yetiştiren hemde böyle bir vicdansızlık yapmayan
Ben bıktım abi. Vallahi bıktım billahi bıktım. Şaşırmıyorum artık nasıl olur diyemiyorum. Böyle caniler aramızda çok var biliyorum. Umuyorum ki tek tek kimseye zararları olmadan bir şekilde belalarını bulurlar. Söylemek istediğim çok şey var. Ama burada diyemiyorum. O yüzden gidip Twitterda kusacağım içimdekini. Zaten elimizden de başka birşey gelmiyor 2 gün sadece 2 gün sonra başka haber duyarız arkalarda kalırlar bunlarda. Ulan ulan insan mısın sen inşallah tıkıldığın yerde paramparça olursun.
Ben bu konuşmayı dinledim bu yaştaki kızlar çok mutlu eder veya harika çocuklar doğurur gibi bir cümle asla kurmadı bedenlerinin rejenerasyon yeteneği çok yüksektir o yüzden doğum için elverişlidir dedi sonra da ama o yaşta kızlar zihnen anne olmaya veya evlenmeye uygun değiller fizyolojileri müsait olsa da böyle bir şeye ilk ben karşı çıkarım 18 yaşında kızlar için bile evliliğin erken olduğunu düşünüyorum diyor sonunun kırıldığı yetmemiş bir de kullanmadığı cümleleri eklemişler iftira atmak ne kadar kolay
Akit tv ye çıkan yobaz düşünce sahibidir. 70 yaşında 13 yaşındaki kızla evlenmenin nimet olduğunu söyleyen kişilerin olduğu yerde olması tesadüf dimi? Haklı olsa kendinin savunacak sebebi olurdu, üniversite bile görevden aldı. Bir kadın olarak onu savunman ne acı..
Dediği şeyler yanlış madem neden konuşma kırpılmış karşı olduğunu söylediği kısım yokmuş gibi davranılıyor ve kurmadığı cümleleri dahi söylemiş gibi yazılar yazılıyor ben adamın haksızlığa uğradığını düşündüğüm için savunuyorum konuşmanın belli bir yerini kırpıp cümle değiştirmekte zerre iyi niyet göremiyorum kusura bakmayın o kanalda olması demediği şeylerin demiş gibi gösterilmesine sebep olamaz işten atılma sebebi sosyal medya linci sebebiyle üniversitenin kendi adını lekeletmek istememesi bir insan işten atıldıysa direkt suçlu olduğu için mi oluyor kendini savunmadığını nereden çıkardınız adam konuşmasının devamında karşı olduğunu söylemiş ve siz adamı karşıyım dediği davranışa yakıştırıyorsunuz bence sizin bunu yapmanız çok acı çünkü bu bir iftira belki adam gerçekten pedofilidir bilemem herkesin olma ihtimali var insanların içini bilemeyiz ama artık devamında ne söylediğini bildiğinize göre hâlâ suçlamanız anlamsız ayrıca bunu böyle yayarak gerçekten çocuk evliliğini destekleyen ve küçük çocukla evlenmeyi düşünen sapıklara bir profesörün yaptıklarını onayladığı izlenimi veriyorsunuz
Adam orda vücutlarının fizyolojisinin mükemmel olduğunu söylüyor hatta abartıp rejenerasyon yeteneği o kadar yüksek ki camdan düşseler ölmezler vücutları kendilerini yeniler diyor bu cümle bu yaştaki kızlar çok mutlu eder haline gelmiş bu şekilde yayınlayanlar masum bu adam pislik cidden nasıl bir ülke burası bilmiyorum pedofili sapıklardan ve çocuk evliliklerden nefret ederim iftiradan ettiğim gibi
Bu gibi adamlardan dolayı pedofili artıyor zaten. Eğitimsiz adamın zararı kendinedir. Bu gibi eğitimli tipler ise cahil bir sürü insanin ekmeğine yağ sürer. Akit tv yi ve benimsediği yobaz ahlâkı iyi araştırırsan, neden programlarına kendi kafalarına uygun birini çağırdıkları hakkında daha iyi fikrin olur.
Yahu bu konuşma o anlama gelmiyor kırpıp adam o yaşta evliliği savunuyor gibi orda burda yayanlar asıl onların ekmeğine yağ sürer Akit TV umrumda değil adını bile ilk defa duyuyorum ama bu adamın konuşması saptırdığınız kapıya çıkmıyor sırf oraya çıktı diye de konuşmasında böyle bir şeye ilk ben karşı olurum diyen adamın cümlelerinin çarptırılmasını savunacak değilim
Madem bu adam pedofili sapık dediği şeylerden bu çıkıyor kesmeden paylaşacaklar cümleleri değiştirmeyecekler yoksa sadece sevmediği birini linç ettirmek için iftira atan bir grup zavallı olurlar bu programı ne olduğu belirsiz bir kanalda birkaç kişi kesintisiz haliyle adamı karşıyım olmaz öyle şey derken görmüştü şimdi sayenizde ülkedeki bütün pedofililer bir profesörün çocuk bedeni mutlu eder dediğini düşünüyor tebrik ederim böyle yaparak pedofili sorununu kökten çözmüş oldunuz pedofililer artık profesörlerin de bunu onayladığını düşündükleri için yaptıkları şeylerden vazgeçecekler başarılı bir çalışma
Akit tv yi ilk kez duyduğunu soyleyen birine ne anlatsam boş. Sen sorgulayamaz ve tek noktaya takılı kalırsın. Kaç saatlik programı sen anla diye komple yayımlayacak halleri yok. Tabi ki alıntılar yapacaklar. Anlayan adamın 3 cümlesinden anlar. Anlamayan da sen gibi güya birini savunucam diye çuvallar. Okuduğunu anla önce.
3 saatini paylaşsın diyen olmadı başında 12-17 yaşında kadın bedeni doğurmak için elverişlidir dediği kısmı alıp bir cümle sonra ama psikolojileri uygun değil o yüzden böyle bir şey asla kabul edilemez dediği kısmı almamışlar ben şimdi bütün müslümanlardan nefret ediyorum dersem de inanmayım desem biri bunu alıp dersem de inanmayın kısmını kesip sadece başını koysa ben din düşmanı gibi görünürüm ama değilim 3 saatin hepsini yayınlayamazlarmış şaka gibisin gerçekten bu konuşma sonuyla beraber yayınlansa kimse bu adamı linç etmezdi senin gibi karalamaya yer arayanlar hariç o yüzden bu kısmı yayınlandı ve bunu gayet iyi biliyorsun boşuna çevirmeye çalışma hadi çooook iyi niyetli olayım öyle bakayım bu yaştaki kızlar çok mutlu eder cümlesi konuşmanın hiçbir yerinde olmadığı hâlde bu resme nerden gelmiş :D
Çıktığı kanalı beğenmeyebilirsin fikirlerini de beğenmeyebilirsin ama kimseyi demediği şeylerle bu kanala çıktıysa öyledir diye pedofili ilan edemezsin konuşmasını değiştirip kesilmiş halini adamı linç ettirmek için piyasaya süremezsin hepsine iftira davası açsa kazanır çünkü bu bir iftira 3 cümleden kimseyi pedofili ilan etmeyecek kadar aklım başımda artık devamını bildiği hâlde hâlâ aynı savunmayı yapanlar kendine baksın
Senin yolun belli, savunma psikolojisi altında siyasî görüşlerine yatkın birinden taraf olma çaban anlaşılıyor zaten. Ak it i ilk kez duydum diyen birisin, bu komiklik sana yeter. Bu tür sapkın zihniyeti de anca sen gibiler savunur zaten.
bir bu haberi almadığımız kalmisti... ben cidden artik ne diyecegimi bilemiyorum el alemin kizi bitti simdi de kendi öz evlatlarina yapiyorlar bunu yapan kişi kesinlille tüm insani duygularini yitirmiştir. Ben artik kimseye güvenemiyorum..
Bu ülkenin diyanet işleri "Babanın, kızına şehvet duyması haram değildir" diyorsa, 9 yaşında ki kız çocuğunu buluğ çağında görüyorsa, bunların olması kaçınılmazdır...
Bu adamı öyle bir koğuşa atacaksın ki yaşadığı her saniye için ölüm duası edecek kendine, yinede o kızın acısını dindirmez dünya bu kadar boktan bir yer işte lanet olsun mk çocuğuna