Adalet yok, vicdan yok, saygı yok, sevgi yok insanoğlu kendi menfaatinin peşinde. Paranın, zevkin anlık bile zevk olsa tecavüz eder hani anlıktır kalıcı zevk değil ne olacak sen tecavüz ettik zevkini aldın sonra? Ne olacak havalara mı uçacaksın bari öldürmeyin anlaşarak birbirinizin zevkini yaşayın ha sevgilin var ha yok öldür öldür nereye kadar sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde var.
Herkes bir çıkar için
Dünyada olan savaşlar vesaire hepsi çıkar için
Trilyon trilyon para için savaşı çıkarırsın, bir zevk için tecavüz edersin.
Her şey bir çıkara bakar.
Kimisinin çıkarı olmuş para, kimisinin çıkarı olmuş zevk bari öldürme öldürünce hiçbir şey olmuyor olan kendisine oluyor öldürmeden konuşup anlaşabilsek desem oda olmaz
Medya medya mahvetti en çok
Haberlere bir sürü tecavüz haberleri köy
Erkekler düşman ilan edilsin sapıklıktan teki değil hepi. Kadınlar düşman ilan edilsin sapıklıktan teki değil hepi
Yabancı ülkelerde adını unuttum kadın gardiyan mahkuma tecavüz ediyor kadın öğretmen öğrencisine
Bizde ise erkek kadına işkence tecavüz
Onlarda kadın işkence tecavüz
Bizde erkek
Onlarda kadın suçlu
Anlamıyorum
Yani ne gerek var
Bizde kadın bulamayan erkek tecavüz ediyor
Onlar erkek bulamıyor diye tecavüz ediyor
Bizde kadınlar
orada erkekler bıkmış
Ben kadın bulamıyorum diye tecavüz edeceğim anlamına gelmiyor ya da kadınları seks objesi olarak görsem de yine seks objeleri diye tecavüz edeceğim anlamına gelmez ha anlaşırsın yakınsın vesaire zevkini alırsınız00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ülkemi seviyorum ama ülkedeki bazı kişiler tarafından bu ülkede kalmak istemiyorum haksızlık çok bunların adaleti onların yönetmeliği yüzünden uzman Çavuş bile olamıyorum ama oyunu formayı gidip Fransa’da da giymeye razıyım öyle bir ateşte bilendim ki yapacağım bunu adaletsizlik çoktur ülkede ama şimdilik çok şükür Ülkemi seviyorum ama ülkedeki bazı kişiler tarafından bu ülkede kalmak istemiyorum haksızlık çok bunların adaleti onların yönetmeliği yüzünden uzman Çavuş bile olamıyorum ama oyunu formayı gidip Fransa’da da giymeye razıyım öyle bir ateşte bilendim ki yapacağım bunu adaletsizlik çok ülkede ama şimdi çok şükür halimize bizden kötüleri de var
10 Yorumla
- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılDün gece yemek molasında haberleri okurken rastladım bu olaya. Hem çok üzücü hem de çok tiksinti vericiydi.
İki insan artığının iki cana kıyması ve bu da yetmezmiş gibi o kıza tecavüz edilmesine cidden söyleyecek söz bulamıyorum. Daha kötüsü bu iki şerefsiz yarın bir gün ceza indirimi alıp erkenden çıkacak. İşte bu daha iğrenç!30 Yorumla
+1 yılAdalet hapsetmekle yetmiyor, bunu yapanlara kısasa kısas yaşatmak gerekiyor acı çektire çektire de öldürmek lazım. İdam bunlara ödül, hapis yatmaları ise tatilden farksız. İki gün sonra ellerini kollarını sallaya sallaya çıkacaklar. Allah bin beter yapsın çok sinirlendim !
Ahlaksızların, vicdansızların, merhametsizlerin, insan olamamışların yüzünden; insanlığımızdan utanır olduk, kadınlığımızdan utanır olduk, yaşamaktan korkar olduk. Adalet beklemekten yıldık artık ! Bir bitmediler !50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖlenler için üzüldüm lakin dünyanın neresine gidersen git ölüm mutlaka insanı buluyor. Bu bir trafik kazası da olabilir boğulma da cinayet de. Ülkeye mal etmek neden?
Norveç dünyada en az suç oranı olan ülke ama adamın biri çıkıyor ve ok ile insan avlıyor 🤷🏻
O zaman Norveçliler de senin söylediğin şekilde düşünsün.10 Yorumla - Gündem konusunda 345 cevap paylaştı.
u +1 yılŞımdı bunu yapanlara kıssas gerekmez mi
Hayvanlara becertmek lazım bunları ellerını kollarını baglayarak atlarla çiftlestırmek
Ya arkadas bu nasıl vahset bu nasıl hayat bu nasıl ınsan yetıstırmektır nerede bunların vıcdanı , aile mevhumu nerede inancı
Cok ofkelendım daha kötü şeyler yazmamak adına susuyorum keşke bu haberı gormeseydım 😔😐40 Yorumla
+1 yılya sizin ben yedi ceddinizi yedi sülalenizi soyunuzu sopunuzu skiiiim, ulan Allahsız kitapsız kansızlar ulan öldürdünüz geçtim tecavüz ne ya, tövbe estafurullah tövbe estafurullah, Allah mekanlarını cennet eylesin zavallıların, o *rospu çocuklarının da cehennemden boktan balçıktan çıkmasın suratları.
40 YorumlaBu kişiler cezalandırılmıyor. Çok ağır cezalar olmalı, öyle ömür boyu hapiste ye iç yat da değil çokk ağır.. Ama bunlar çoğu zaman yüksek makamlarda tanıdıklarına güveniyor ve bir şekilde serbest kalıyor ya da aftan yararlanıp çıkıyor. Sonuç olarak cezasını çeken kişi var mı bilmiyorum sorguluyorum.
40 YorumlaBunu yapanların zihinsel durumuna, psikolojisine, çevresine, eğitimine bakılması lazım. Bunu yapan insan zaten insan değil insanlıktan çıkmış bir varlık. Bilinçli ve kontrollü doğumlar, ana, baba ve çocukların psikolojik ve sosyolojik gelişimleri için düzenli eğitimler alması, psikoloji ehliyeti gibi çözümler bulunması lazım. Bu varlıklar insanlıktan çıkmadan önce bir insan evladıydılar. Hapislere atmak bir çözüm değil ortada, çıkan yine yapıyor, gelecekte bu tarz insanların tohumlanıp heryerden bitmesine neden olmadan önce insanlarımızı düzeltmemiz gerek. Adelet orta da yani var mı yok mu belli değil bu olaylar olmadan önce bir önlem alınmalı. Bu varlıklar idam edilsede arkası geliyor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılAta erkil sorunları çözmek konusunda, protest yaklaşımların acı sonuçları olduğunu sohbet ortamlarında fikrim sorulduğunda da her zaman dile getiren birisiyim, uzman yaklaşımlar gerek böyle konulara aktivist cesareti ile çözülecek mevzular değil bunlar, gençlere ortam ve şartlar ile ilgili genelleme yapılarak kontrolsüz özgüven aşılanıyor ve sonuç bu şekilde "LANET OLSUN" dedirtiyor hepimize.
00 Yorumla
+1 yılÜlke ile ne alakası var bunun, ülkemizde olan bu tarz iğrenç olayları sanki sadece bizde varmış gibi lanse etmekten bi vazgeçin artık.
Ayrıca biri de çıkmış adalet mi var demiş. Olayda ki suçlular serbest bırakıldı diye bir şey göremedim, adalet ne alaka?
Tek hücreli canlı gibi ezbere yorum yapmanın alemi yok. Olay ortada, yapanlara laf söyleyin.03 Yorumla- +1 yıl
Cinayet suçunun cezası yeterli mi sence? Kaldı ki af falan çıkıyor sürekli, ayrıca bir ton indirim uygulanacak faillere de.
- +1 yıl
Cinayet suçunun cezası nedir?
- +1 yıl
Türkiyede uygulanan en fazla 10-15 yıl hapis cezası. Karamanda mesela birkaç yıl önceki bir cinayette sadece 18 yıl verildi, indirim af vs saymıyorum bile. Yeterli mi sence?
Gündem konusunda 465 cevap paylaştı. Bir husümet bir intikam davası olabilir.
Çünkü benim her zaman savunduğum bir tez vardır..
"Düşmanını çok uzakta aramıyacaksın"
bu cinayetin altından yatan başka sebebler olduğunu düşünüyorum..
Allah rahmet eylesin..
Umarım adalet yerini bulur..
Yaptıklarını yanına kalmaz.
Mühebbet hapis yerler inş..11 Yorumla
+1 yılBakin bu olay savunulamaz ve adalet kesinlikle şart. Herseyi yapalim sokaga dokulelim sosyal medyada ses getirelim hadi baslat ben varım. Ama hukumeti sevmeye bilirsin devlet adamlarindan menmun olmaya bilirsin AMA BURA SENIN VATANIN yasamak istemiyor hu ulkeyi begenmiyorsan DEFOLUP GIDERSIN. Bunu senin icin degil adaleti hukumeti begenmeyip vatanini terketmek isteyenlere soyluyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrica burada tecavuz diye birsey yazmiyor
Evet, hâlâ bu ülke de yaşamak isterim. Kötü olaylar dan ziyâde güzel olaylar da bir hayli çok. Lâkin medya da ilgi çeken kötü haberler olduğu için, sürekli bunları duyuyoruz. Bu yüzden haber sitelerinden uzak duran birisiyim. Hayatın çok güzel yanları var. Ülkemizin de her köşesi cennet.
20 Yorumla- Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılbu ülkede yaşamak değil sorun.
sorun bu ülkenin içinde yaşayan şerefsizlerde !
şimdi bunu yapanı bulup yargı önüne çıkartıyorsun değil mi?
tutukluyorsun, ifade alıyorsun, az ceza veriyorsun toplum tepki gösterince az daha ceza ekliyorsun falan.
bence devletin bunları hapiste beslemesine gerek yok.
en güzelini abd yapıyor.
basıyor zehirli iğneyi mesele halloluyor.
bunları yapanları yaşatmaya gerek yok.
su yemek ve oksijen tüketmesinler.40 Yorumla Bir köpek bir çocuğu ısırdı diye ülkeyi ayağa kaldıran insanlar bu insanları da barınaklara aç susuz kapatılsın diye neden ayaklanmıyorlar acaba şaşırıyorum
70 Yorumla
+1 yılGüvenlik görevlileri kendini polis diye tanıtmış. Düzgün yaptırım yokki önüne gelen ben polisim avukatım savcıyım diyebiliyor. Normal polise bile kimliğini gösterir misiniz diyince bir triplere giriyor. Saçma sapan ülkeyiz.
30 YorumlaGündem konusunda 499 cevap paylaştı. Şimdi bu çocukların anne ve babasının verdiği vergiyle hapishane de yiyip içip yatacaklar öyle mi? Hayır hayır bu adalet değil. En iyi adalet kısasa kısastır. İbreti alem için tüm Türkiye'nin gözleri önünde asılmalıdırlar.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ne bos konusuyosun sen. Bu nasil adalet diyosun, sanki yapan pislik bulundu da ceza almadi gibi. Sadece bu ulkede mi oluyor bunlar? Sen git yasama bu ulkede. Istatistiklere bi bak nerde daha cok cinayet, nerde tecavuz, nerde intihar daha cok. Bos bos konusuyosunuz. Hala bu ulkede yasamak isyiyoruz evet, burasi bizim ulkemiz. Sen git tutan yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya zaten bu tür olaylar karşısında adalet yerini bulmadığı için bu k@hpelerin gøtü kalkıyor. Adalet tecelli edecek de buraya kadar yani. Bundan öncesi hani?
Cevap sahibi+1 yıl@Mayysamira adaletten kastin ne? Idam olmali ama mumkun degil. O zaman mesele adalet meselesi degil biz neden boyleyiz bunlar neden oluyor diye sorgulamak lazim. Ama sanki hicbiyerde olmuyor sadece bizde var gibi konusmayin buna algi denir.
- +1 yıl
KS nin fenomenleri genelde provakatif paylaşımlar yapıyor. adım gibi eminim bu paylaşımlar için fon adı altında rüşvet alıyor yönetici aynı teyit. org daki gibi.
Cevap sahibi+1 yıl@enteresanbiadam buna bende eminim hep algi, hep provokatif paylasimlar. Yalan haberler. Nede olsa sazan surusu Vr arastirmadan inanan
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. İşin ilginç yanı, tecavüzcülerden biri CPH İl Belediye Başkanının yiğeniymiş.
Allah belalarını versin, ne diyelim başka.40 Yorumlahayatın baharında olan bun genclerden ne ıstedıler.. hapiste dar alan.. gelmesi şart işkence şart. vede tecavüzcüler tacizciler. hadım edilip normal koğuısa atılmalı ömür boyu tecavüzü yaşamalı .. işte o zaman akılları başın a gelir..
30 Yorumla
+1 yılLanet olsun öyle insanlara bu nasıl canilik böyle işte bu durumlarda Avrupa daha iyi haklar daha çok kadın hakları özellikle adam evli eşi vermiyor adam zorladı kendi karısını diye 7 yıl hapis verdiler işte adalet
00 Yorumla- Gündem konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar mülteci falan değil, nezih Anadolu ahlakının yetiştirdiği tipler.
Bu ülkenin insanı barbar, eskiden bizi eziyorlardı, statükocular vardı diye ağlayıp duranların şikayet ettikleri şey kendilerine ülkenin yularını bırakmamaları zamanında.10 Yorumla Gündem konusunda 322 cevap paylaştı. Ya arkadaş ne zorun var da insanları öldürüyorsun anlamıyorum ki bir tanesi sanırım akrabası Bu ülkenin acilen terapiye ihtiyacı var çocukla belli ki dertleri var da kıza niye tecavüz edip öldürüyorsunuz şerefsizler
20 YorumlaCezaların caydırıcılık yok ki
15 yıl adam öldürme.
Neden çekineyim ki? Çok canıma tak ediyorsa yaparım.
Yat çık.
Hayattan beklentisi kalmamış insanları caydırmaz bu cezalar.11 Yorumlaİçler acısı bir durum hepimizi derinden etkileyen bir olay ama sonda dediğiniz hala bu ülkede yaşmak isteyen var mı demek de nedir her ülkede şerefsiz vicdansız ırz düşmanı var konuyu getirdiğiniz nokta çok yanlış ve provakatif bir alan
04 Yorumla- +1 yıl
Yeterli ceza verilmiyor da o yüzden, Karamanda mesela cinayet oldu, adam yerde yaralı yatan adamı pompalı tufekle parcaladı resmen, sadece 18 yıl aldı ki 18 yıl yatmayacak bile. Belki 5 yıl yatar belki çıkmıştır, sürekli af oluyor, ceza indirimi oluyor...
- +1 yıl
KS nin fnomenleri hep provakatif paylaşımlar yapıyor. adım gibi eminim bu paylaşımlar için fon adı altında rüşvet alıyor yönetici aynı teyit. org daki gibi.
- +1 yıl
Yıllardır düzelmiyor, nasıl düzelir bundan sonra?
+1 yılOlay bu şekilde bahsedilmiyor amaKaybolan Hasan Aydoğan'ın babası Sedat Aydoğan, oğlunun cenazesinin bulunduğu ile ilgili asılsız haberlerin yapıldığını belirterek, "Biz acımızla uğraşırken yalan haberlerle uğraşmayın" dedi.
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru olanı neymiş ki
- +1 yıl
@Respect067 Arkadaşım hazırcı olmayın, elinizin altında internet var. İnternet bilgi kirliliği ile dolu. Doğru kaynaklardan bulup araştırın. Sosyal medya tık almak için yalan haber, duyar, ve nefretimizden beslenir. Heryerden detaylı araştırıp kendi mantığımızla tartmalıyız. Ben bile olay tam olarak ne bilmiyorum. Her sayfa bir şey uyduruyor.
- +1 yıl
Benim için çok önemli bir durum değil bunun için araştırma yapmaya gerek duymadım. Burada 750 kelime yazacağına bildiğini söylesen kafiydi. Herneyse eyvallah
- +1 yıl
yalan haber suç
+1 yılEvden çıkmıyordum pek daha da çıkmam heralde. Bu nasil psikopatlik. Hayır bir de bu kadar öfkelenecek kinlenecek ne yapmış olabilirler en fazla.
40 Yorumla
+1 yılBu ne ya!
İnsanlar sapıtmanın önüne geçmiş Allah belası versin bunların.
Ülke de onlar yaşamasın biz değil.20 Yorumla
+1 yılDünya yaşanılacak yer değilde bakma işte zorla gönderilmişiz
50 YorumlaBen galiba insanlardan çok korkuyorum. İnsanlarımız insanlıktan çıkmış hayvan bile bunu bir hayvana yapmaz ya
30 YorumlaKan dondurucu!!! Allah Ailelerine sabır versin çok fena bir durum. Allahım bu Cinayetler ne zaman bitecek
20 Yorumla
+1 yılBöyle canilere bu hayatı zindan etmedikçe, aldığı her nefesi haram etmedikçe, böyle olayları çok duyacaz ve sadece kınamakla yetinecez maalesef.
30 Yorumla
+1 yılBunu bir kişi yapmamış neden hala idam gelmesi gerektiğinin örnegi bu acıyi yaşatan bir yaratik cezaevinde karnı doyurulamaz asılması ve etlerini parca parca kesilmesi gerekiyor...
10 YorumlaAynı şekilde onu yapanların çocuklarını annesini ve babasını bunun karşısına getireceksin. Annesine önce tecavüz edeceksin sonrada hepsinin kafasına sıkacaksın bu da izleyecek. Adalet böyle olur
00 Yorumla
+1 yılcinayeti, Hırsızlığı , dolandırıcılığı hatta uyuşturucu kaçakçılığını anlarım ama.. bi kadına tecavüz edip öldürmeyi ne aklım alıyor ne vicdanım.. yazık
10 Yorumla
+1 yılAdalet bu ülkede sadece bayan ismi...
Fırsatım olsa yaşamam bu ülkede...
Bu ülke hem menfaat ve 3 kuruş para için yapmayacakları şey yoktur..00 Yorumla
+1 yılÇok kötü ya kim bilir ne hayallerle yaşıyorlardı hayatlarını. Bu üklede adalet aramak boş kuyuya taş atmaktan farksız, adalet kavramının hiçbir işlevi yok, anca konuşulur.
01 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kiminle nerede nasil ilişkiler kurduğuna herkes dikkat etmeli. Yanlış zamanda yanlış mekanda olunursa kız erkek demez zarar verirler.
Günümüzde gençlerde en çok ihtiyaç duyulan şey akıl..10 Yorumla
+1 yılEvlilik planları yapan iki masum genç hasta ruhlu saplantılı iki cani ve medyaya yansımayan bir sürü iğrenç ayrıntı daha var... Allah ailelerine sabır versin..
10 Yorumla
+1 yılkorku filmi gibi. hangi ruh hastalariymis yapan nasil bi psikolojiye sahipler. ne zannediyorlar kendilerini? yaptiklarinin aynisini gozleri onunde kendilerine yapmak lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu ülkede hala yaşamak isteyen var mı? demek de ne demek yahu? yaşamak istemeyen sik... gitsin!!!
bunu yapanlar kimmiş, kimlermiş, neden bahsetmiyorsun? içkinin su gibi tüketildiği, ahlaksızlığın kol gezdiği, eğitim sisteminin laik bir düzen ile yapıldığı bir ülkede bunun gibi olayların olması normal..00 Yorumla
+1 yılYani yazıklar olsun gerçekten.
İlk okuduğumda da dehşete düştüm, canımızı yolda bulduğumuzu sanıp öyle davrananlar ülkesi burası nede olsa10 Yorumla- Gündem konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılBen cehennemin bu dünyadan daha iyi bir yer olduğunu düşünüyorum, sadece bu kadar diyeyim.
30 Yorumla - Gündem konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne yaa bunu yapanlar derhal idam edilmeli idam bunlara ödül işkence edilmeli bacım çocukları
30 Yorumla
+1 yılDün haberi gördüğümde sinirden deliye döndüm böyle insanlığı s..
20 Yorumla
+1 yılBu tarz insanlar normal insan değiller. Canavarlar bunlar. Hepsinin imha edilmesi lazım. Kan dondurucu.
00 YorumlaBerbat derece de korkunç bir şey, söyleyecek söz bile bulamıyorum maalesef. Allah ailelerine sabır versin, bunu yapanlar da idam edilmeli.
00 YorumlaGündem konusunda 408 cevap paylaştı. Elim ayağım titriyo sinirden bi kıravat takım 5 yılda çıkarlarsa bide bırakın sistemi kaos çıksın o zaman daha iyi
00 Yorumla
+1 yılya var ya yakalayacaksın kısasa kısas yapacaksın o makatlarına yagsız jop sokup aynısını yapacaksın namussuzlar ya
00 YorumlaÜlke artık kıssas diye bağırıyor insan kanunları caydırıcı değil, kol kafa keseceksin ki bak cesaret edebilen oluyor mu. Kıssasta hayat vardır
00 Yorumlaallah belalarini versin ne igrencliktir Allah'ım o cocugu dusunemiyorum kiz zaten bitik erkegin hic yasamamasi gerekek birsey nasil bir varlik bunlar
00 Yorumla
+1 yılBunlar nasil insanlar hic mi vicdanlari yok hic mi merhamet etmediler bunlar vahsi serefsz bunlar ASILCAK pislikler
00 YorumlaPolis yakalıyor arka kapıdan üstten gelen bir emirle adamı arka kapıdan geri bırakıyorlar böyle bir adaletimiz var işte!!
00 YorumlaBu nasıl adalet derken? Daha yeni buldular, yapanları da tutukladılar. Ne olması gerekiyor? İdam yok ülkemizde.
02 Yorumla- +1 yıl
Tutuklasalar ne olacak 5 ay sonra eli kolu serbest hiç eli kana bulaşmamış hiç cana kastetmemiş gibi serbest bırakılacak tutuklamakla iş bitiyor mu
Bu nasıl kafa ya bu nasıl bi canilik insanların geldiği noktaya akıl sır ermiyor. Nasıl bi kinki 2 zavallı insanın canına mal olmuş.
00 YorumlaVahşilik bunun adı. İnsanlık nereye gidiyor bilmiyorum. Tek bildiğim hiç ama hiç iyi bir yere gitmediği...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ülke dünyanın sayılı pislik yuvalarından biri. Bir şey değişir diye umut edip duruyoruz, ama tek kurtuluş bu ülkeyi terk etmek. Ben 1 yıla gideceğim inşallah ve arkamı dönüp bakmam bile o saatten sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu sene cinayetler arttı. Hiç kimsenin keyfi yok. Herkes birbirine mermi atacak durumda. Bir olaya karışmamak için asosyal olmalısınız. Başka yolu yok.
10 YorumlaBu nasıl bir kin, nefrettir. Ne biçim bir insanlıktır. İnanılmaz.
10 Yorumla- Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten şoktaym
Bu vahşi insanlarla aynı ortamda olduguma inanamıyorum10 Yorumla mide bulandırıcı , dikkatli olmak lazım temiz insanlar az çocuk diye diye dünyanın ,
hayvan oranı arttı00 Yorumla
+1 yılbu nasil olay be nasil hayatlar var valla ailelerine sabir diliyorum
10 YorumlaBazen insan istiyor ki kısasa kısas olsun. Yapan yaptığını yaşamadan ölmesin.
10 Yorumla- Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat