AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Sonra neden ilerlemiyor bu ülke dersiniz eğitimci bunu yaparsa ne beklemekleki daha
Ceza almamanın verdiği cesaretle herkes sulanır. Nefret ediyorum hepsinden.
Hic bir habere şaşırmıyorum, trnin normali artik bunlar
atıyor hafızaya eve gidincede asılıyor badem bıyıklı şakirt abimiz
İnsan diline sahip olmalı
Ucuz ruhlu çöp tipler dedirtmemeli kendine...
Hiçbirşey olmaz. Yarın iktidar tarafından bir yerlere genel müdür olarak sessizce ataması yapılır.
Vercekler bu kuş bokunu bize kum torbası yapcaz antremanlarda 🐍
Tek çözüm eşek sudan gelene kadar dayak. Bu zihniyet başka türlü yıkılmaz
İste okumuşta adam olamıyor görüyorsunuz karakter meselesi bu
Bu badem biyiklarin okumuşu okumamişının yüzde 95 ayni zihniyet icindeler...
Bunun gibiler yüzünden yolda yürüyemiyoruz ve ne yazık ki erkeklerin çoğu böyle, odaklandıkları tek bir şey var; karı, kız
Okumuş cahil, okumuş ahlak yoksunu ya da okumuş insan olamamış... Az bile kalıyor bu sıfatlar
Görüldüğü üzre eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır
Kart zampara...
O kızlar dediği torunu yaşında onun.
İnanmıyorum ya ne kadar iğrenç insanlar var ya. Kızların gibi göreceğine... Tövbe tövbe
En büyük sıvışma istifa etmek herhalde daha neler görücez bklm
T. C. 'için alışılmış bir durum. Böyle bir mevki için ise tam anlamıyla, skandal.
Görevinden istifa etmesi bişey ifade etmiyor ceza almalı
Kovulucağını anlamış, gururundan kendisi istifayı vermiş... 😅
Oha ben bir de Gazi'ye gitmek için bir sene mezuna kaldım
Yok ya kimseye guven yok, hocalara bile goruyoruz her sey ortada
Tenesir paklicak bunlari.. Daha gormedigimiz bilmediginiz neler vardir neler.
Sanki kimse bu esprileri yapmıyor ya herkes yapıyo art niyetli olsun olmasın evli olsun olmasın bence kimse büyütmesin
Senin cinsiyet kadın mı gerçekten? Senin hoşuna mı gidiyor laf yemek
@Derinmavisucan ne alaka ya hiç mi bel altı esprisi yapmıyorsunuz, bu adam normal insan peygamber değil, ben olayın bu kadar büyürülmesini saçma buluyorum, ifadesi çirkin evet, yüz ifadesi kötü, ama abartılması saçma, herkes evliya olmuş memlekette, 2 sn boş şeyler konusuluyor
Senin o boş dediğin şeyler yüzünden kadınlar ölüyor, hep erkeğin bir eğlencesi gibi , üzerinde her türlü hakka sahipmiş gibi görüldüğü için kadın. İyi sen dalga geçilmesi devam et mal gibi kullanılıp atılırsın 40 ına gelince.
@Derinmavisucan beni ne yaptığımı ne ile uğraştığımı bilmeden boş boş yargılama, zaten istifa etti gereken yapıldı, sensin mal ayrıca, ağzını topla istersen, ben gerekli duyarlılığı tasıyorum, hatta yazarken baştan açıklamalı olarak detaylı açıklamayı yaptım, 2 sn için adam öldürülemez onu diyorum çünkü gerçekten durumu bilmiyoruz, bu muhabbetin altından eğer adamın bir suç davası, bir taciz olayı, bir suç defteri çıksa anlarım ama daha ne oldugunu bilmiyoruz bile ve adamın yüz ifadesinden hoşlanmadığımı da söyledim, sen de böyle mal olursan dibindeki normal katilleri asıl suçluları göremezsin at gözlüğü ile
2 sn lik şey ya anasını sattımının yerinde herkes peygamber olmuş, herkes hemen her şeyi çözüyor psikolog ya, hiç küfür etmiyor kimse çünkü, herkes evliya yalancı çobanlar
senin gibiler yüzünden kadınlara yönelik bu aşağılayıcı üslup değişmiyor, bir erkek, kadın görünce niye kendini şaşırıyor? Ben yolda rahat yürümek için, hiç bir erkeğin bakmaması için , istediğimi giyip istediğim gibi yaşamak için savaşıcam, dinMiş evliyaymış, atatürkçüymüş, hepsini gördük, erkeklerin acilen düzelmesi lazım, yüz ifadesini beğenmemiş... kafaya bak,
@Derinmavisucan ben adamı savunmuyorum, abartılmasını savunuyorum, hadsizlik etme gereken açıklamayı yaptım, beynin almıyorsa senin sorunun
Senin gibiler dediğin nedir kardeşim ben hayatta böyle bir adama prim vermedim laf ta yemedim 3 kuruşluk ciğerinle muhalefet olma
Ben o adamın dininden bahsetmedim demek istediğim peygamberlik değil, sanki o kadar mükemmel insan yani demek istedim, sen dikkat et bu örümcek kafanla seni kullanmasınlar
Yazdıklarımda gereken açıklamayı yaptım algılamıyorsun
Senin gibiler yüzünden ne ya aptalın tekisin tek taraflı kendin söyle kendin dinle, naptın bugüne kadar fiili olarak bu ülkede ne olaylar oldu konusulması bu mu kaldı 2 saniyelik sanal olay yani çenemizi yoralım. Ben de senin dediğini diyorum, tepki verelim gerçek olaylara imza toplayalım, her şeyi yapalım internette paylaşalım, ama bu adamı bu kadar rkonusmak neden oohooooo saçma zaten işinden oldu suç duyurusu başladı, şimdi mercimek beynin bastıysa defol
Sen savaş ama doğru yerde savaş bebeğim anlamadığın açıklamalarıma muhalefet olarak değil yoksa aynı seyi konusuyoruz :)
Asıl sen algılamıyorsun tepki verem insanlara sen konuşamazsın, ne büyüttün diyemezsin , Bir kadına bir erkek önce insan gözüyle bakmayı bilecek
Adamsa herkes, daha ciddi olayları yatırır gündeme, eski haberleri ortaya döker, üstüne gider ADAMSANIZ, böyle 2 sn lik ertesi gün unutulacak saçma esprilere muhalefet olarak değil ADAMSANIZ GİT change. Orga ver imzanı
Gidersin suç duyurusunda bulunursun sanal e devlet üzerinden adını soyadını yazıp okey 👍
Mal sensin sen kullanılırsın bir bok ta yapamazsın 🙋♀️
@Derinmavisucan madem bu adam gereksiz öğretmen mi dekan mı ne olmuş büyütülmesin elensin kimse saygı duymasın basit şeylere tepki olmasın bu kadar ya 2 sn lik olay senin bile her an basına gelebilir mantıklı düşün
@Derinmavisucan sanki hakaret etmişim yorumumda ben muhalefet olanlara ya gerçekçi olmak ta suç
Yaparım merak etme elim kolum var. Ama imza da versen ne yazık ki bu ülkede adalet işlemiyor.
@Derinmavisucan evet bu bir örnek, bu adam buraya nasıl gelmiş meslekte, insan biraz dikkat eder tabiki ergen değil sonuçta, ama diğer tüm kötü olaylara da tepki verilmesi gerke bunu herkes için söylüyorum ve bize gerek kalmadan devletin yapması gerek, bu adam tekrar mesleğe gelebilir kimin adamı oldugunu bilmiyoruz çünkü göstermelik istifa sonra af bilememne ama insanlar sadece her şeye tepki göstersin, ben tepkili olanlara da bişey demiyorum sadece haber konusu olması, abartılması, internette her yerde karsıma çıkması kadarıyla yorum yaptım keske her konuda bunları görsek
Yoksa etrafımızda varsa bu tarz kişiler asla prim verilmemeli bir kötülüklerini görülünce şikayet vs, kim olursa ve hangi meslekten olursa olsun isterse her şeyin başı olsun
Ben zaten hep ufak tefek, incir çekirdeğini doldurmayacak, kıl tüy şeylerle uğraşıyorum (!) bye
@Derinmavisucan bak ama sen bana hakaret ettin ben sana bir şey olmadı burda sanki ben kadınları savunmuyorum, her neyse
Al iste buna eğitimci deniyor demi allah senin tovbe ya
Sana ne desem manasız kalır toplumun yüz karasısın içindeki pislikte boğul lanet yaratık.
Acayip utanç verici...
Bunedir hacı adamın yerine ben utandım.
Abartıldı, istifaya gerek yoktu. Kim kimi ayıplıyorsa önce kendı gunahlarına bakacak
İşte kız babaları bu yüzden kızlarına çok karışıyor kızlar bunu anlayamıyor.
Türkiye'de kız olmak çok zor allah kolaylık versin
Bunun gibilerinin de belasını versin
Kendi çocuğuna da bu şekilde bakılsın ve davranılsın istermiydi acaba? Terbiyesiz herif..!
Abazalık yer mekan mevkii tanımıyor görmüş olduk iğrençlerrr
sapık zihniyetleri görevlerinden tamamen alabilecek bir iradeli yönetim keşke ülkemizda olsaydı.. anca görev yeri değiştirilir.. uyduruktan bir yazili kınama cezasi verilir ancak.. bye
İğrenç sapık herif kaç yaşına gelmiş resime bile böyle konuşacak kadar nasıl bir zihniyet bunlarınki
İşim gücüm yok aptal salak bir dekanın neler dediğiyle uğraşcam.
Her önüne gelen bilgisiz aptal insanları o konuma oturtmaları baştan hata zaten, birçok kişi var bu şekilde görev yapıyor sözde, asıl sorun bu şahısta değil onu oraya oturtan kişi ve kurumlarda!
İmam böyle yaparsa cemaat ne yapsın? Bence grup yapsın mk😂😂
Akp yakın olan isimler nedense sapık sübyancı ahlaksız çıkıyor
Şaşırdık mı hayır
Nasıl yani kızların resimlrrinşdr görüyoruz böyle çaktırma derken
Sapık işde anlayın..
Online derste mi anlamadım
Galiba resimlerini görüyoruz diyor..
Bu adamın profesör ve de dekan olduğu ülkede önlisans mezunu olup üç kuruşa eşek gibi çalışmak benim ne kadar mal olduğumu gösteriyor, kendime bile acıdım. Ülkeyi öğrencileri eğitim sistemini falan saymıyorum bile.
Hiç şık olmadı bu durum hocam. Her nekadar empati yapsamda zor bir durum ama olmasaydı iyiydi
adamın tıpı bagırıyo badem bıyık lanet olsun bıde dekan olmus bedavadan ışte
Yamuldun hocam bittin artık 😅😅😅
rezil herif şimdi yamulturlar zaten atarlar aklı başına gelir
Ah güzel kızım şöyle bir dünyaya geleceksin belki ama sana önce iyi ve ahlaklı bir insan olmayı öğreteceğim.
Oğlumu demek istedin herhalde
Liyakatsız insanları getirirsen bir yerlere böyle olur
kız öğrencileriyle düşüp kalkan hoca çok hocasına vermek isteyen kızda çok
istifa etmis zaten ama abartiliyor.. bu sebeple aciga mi alinir
Görevden alınması uygun olur bence.
Bunun kiz cocugu varsa igrenc böyle bir dünyaya cocuk getirlmz igrenc
Şaşırmamak lazım niye şaşıyorsunuz bu gözlerimiz neler gördü neler sorsan tacize uğramayan Kız yok
Badem bıyık varsa gelecek herhangi bir kötülüğe şaşmayın.
Ben birgün hepsinin hesabını sorcam siyasete girebilirsem eğer.
Tipsiz abazan anca kız resimlerine bakar bu zaten... Sapık
Allah belâlarını versin oksijen israfı bunlar
Saygi terbiye ahlak edep.. nerede?
Içlerindeki kötülük nasılda dillerine düşüyor..
Suç bireyseldir. Görevden alınmalı.
Kumpas kurdular derse şaşırmayın
Okumuşda adamlıkdan nasibi alamamış böyleleri
İstifa etmemeliydi kovulmalıydı