Spor Baş pehlivan Orhan Okulu oldu düşüncelerinizi aktarır mısınız? hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Centilmenliğin gücün ve dostluğun sporu kırk pınar yağlı güreşleri bu yılda bitti Baş pehlivan Orhan Okulu oldu düşüncelerinizi aktarır mısınız? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MansteinRommel Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Ali gürbüz ü destekliyordum ama Orhan okullu eski başpehlivan zaten. Haketti 0 1 Yorumla hayırsız_hergele 11 ay Son maçta milli sporcumuz centilmenlik dışı hareket yaptı gözümden düştü bide balabanı istemiyordum olmasın dedim adam güreşçi kimliğini Acun'un proğramında ayağa düşürdü bide resmi hesabına Survivor şampiyonu yazmış Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Tebrikler Orhan bey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ali gürbüz ü destekliyordum ama Orhan okullu eski başpehlivan zaten. Haketti
Son maçta milli sporcumuz centilmenlik dışı hareket yaptı gözümden düştü bide balabanı istemiyordum olmasın dedim adam güreşçi kimliğini Acun'un proğramında ayağa düşürdü bide resmi hesabına Survivor şampiyonu yazmış
Tebrikler Orhan bey