Ödeme gücü olmayanlar Askıda Fatura Bırak diyerek ödenecek fatura bilgilerini giriyorlar. Ödeme gücü olanlar ise gücünün yettiği faturayı Askıdan Fatura Al diyerek seçiyor. Ben az önce bir fatura ödedimve fitremi de vermiş oldum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'na vesile olduğu için de sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Gerçekten güzel bir uygulama. Az da olsa yardım ettim. İnsan iyi hissediyor güzel bir şey yapınca. Umarım iyilikler çoğalır.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
6,5 Milyon TL fatura ödendi şu ana kadar. Talep yoğun. Zira yurtdışından siber saldırı yapıldı. Site yurdışına kapatılmak zorunda bırakıldı. Burası Türkiye. Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz.
Amin de bunu engellemeleri imkansız. Burada suç isnat edemezler. En fazla ne malum fatura ödendiği derler. Çıkarırlar ödenen faturaların belgelerini kendileri rezil rüsva olurlar. 😂
Ah imamoğlu olsada etsek bu kainat lideri tayip ilgimizi kemigimizi kuruttu... yinede azda olsa edelim türkiyemin yeni gerçek lideri sabret herşey çok güzel olacak güzel günler göreceğiz...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Belki de ekski bir Akp'li olarak Sayın İmamoğlu'nu yürekten kutluyorum ve saygılarımı sunuyorum.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olay parti mevzusu değil. Neden bunu anlamak istemiyor insanlar?