Ramazan bayramında hayal oldu... kurban bayramında memleketlerimize gidip bayram kutlayabilir miyiz dersiniz?
30 Temmuz’da başlangıç.
30 Temmuz’da başlangıç.
2021 yılında aşısı yapılcakmış öyle açıkladılar. 2021 yılına kadar demek , 2021 E kadar risk demek. Yani imkansız kardeşim. Koronavirüs bence 3 yıl kadar devam eder. Hemde dünya saglık örgütü en kötüsünü görmedik demiş. Yani 2 3 . dalga geliyor demek umarım olmaz
Kim açıkladı 2021’i?
@iamsweetpsychopath saglık bakanınız Fahrettin koca kardeşim
Teşekkür ederim duymamıştım da
@iamsweetpsychopath rica ederim. Önemli olan bu dönemi iyibir şekilde atlatabilmek
@iamsweetpsychopath ama bugün Cumhurbaşkanı bayram sonrası yani Haziran ayında normalleşmeyi öngörüyoruz dedi. ?
Bence oldukça iyi gidiyoruz; okullar erkenden kapatıldı, sokağa çıkma yasakları arttı ama insanımız çok bilinçsiz ve cahil, sizde de öyle değil mi?
Hala daha görüyorum dört gün sokağa çıkma yasağı geldi diye oflayıp puflayanlar var çok irite oluyorum sanki keyfi bir durum.
@iamsweetpsychopath kesinlikle katılıyorum
@iamsweetpsychopath Hem süreç yönetimi hatalı , hemde insanlar biliçsiz oldugu için Türkiye açısından durum biraz daha Normalleşmeyi uzatıyor. Salgını azaltmıyor. Öyüzden iyibir süreç yönetimi planlama şart. Ama halkında bilinç düzeyi artması gerekiyor
Tabii ki de çok daha iyisi olabilirdi ama çok daha kötü ülkeler var bence bu bariz ortada.
@iamsweetpsychopath 4 Günlük sokağa çıkma yasağına uf diyen bir adam. Ciddiye almıyordur bu dönemi ve biliçsizdir. Hatta 2 günlük yasak geldi diye , Millet her yeri talan etti. Burada şu sonuç çıkıyor , Millet çok açgözlü. 2 Günlük yemessen ölmessin yani. bir insan 2 ay aç kalsa ölmez .. Millet hem biliçsiz hemde çok açgözlü
Cumhurbaskanı normallleseyi görüyor olsada. 2021 yılına kadar bitmez. Çünkü Cumhurbaskanı eldeki veriler üzerinden gider. Ama 2 3 dalga gelirmi kimse bilmez. Hemde fahrettn koca 2021 yılında ancak aşı çıkar bu nedemek 2021 yılına kadar hayat normal olmuyacak demek.
@iamsweetpsychopath evet çok kötü ülkeler var. ama Değerlendirmeyi Kötü ülkelere değil. İyibir süreç yönetimiyle değerlendirmeyi İyi ülkelere göre yapmayız. Sonuçta istatistikteki her bir can kayıb artışı. 1 İnsan demek , 1 ailenin ocagına ateş düşmüş demek. Öyüzden iyibir süreç yönetimi şart. Bence süreç iyi yönetilmiyor hemde İnsanlar fazlasıyla Sorumsuz , hemde bilinçsiz , hemde keyfine düşkün oldugu sürece Devlet ne yaparsa yapsın. Süreç iyi gitmez
Allah yardımcımız olsun diyelim o halde, biz bilinçli olmaya devam edelim umarım tez zamanda biter...🥺 iyi geceler 😊
@iamsweetpsychopath iyi geceler. Allah değil BİLİM kurtarcak bizi.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Cevap
6Cevap
O tarihe kadar etkisini kaybetmiş olur artık umarım.
İnşallah biterde kurtuluruz.
Bu virüs 2 sene sürer
Hayir izin vermiyorum
Inşallah canım ya ama sanmiyorum
1 sene daha devam eder
Kötümser senaryo
Büyük olasılıkla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?