Nisanlimla ayrilmak uzereyiz?

Merhaba,

daha 2 hafta once nisanlandik. Nisandan sonra tatsiz olaylar yasandi, ben hakliydim bunu kayinvalidem kaldiramadi ve bu is bitti istemiyoruz dedi. Kayinvalidem bunu demeden 2 gun once nisanlim cocuk gibi agladi beni birakma seviyorum diye. Annesi bozdu. Nisanlim aramizda kaldigi icin ona zaman tanidim ve kendisi 2 haftadir sesini cikarmiyo ne mesajima bakiyo ne bisey diyor. Beni sevdigini 100 de 100 biliyorum gozlerinin ici guluyodu ama bunun ailesi hayir diyorsa hayirdir ama nisanlimda nayif saygili yumusaktir. Artik cok aci cekiyorum, kayinvalidem benden ölc mi aliyo bilmiyorum cunku bizleri silmiyoda. Dun teyzesiyle konustum ona en son kafam karisik demis nisanlim ve teyzesi dediki seni silmedigine gore vardir birseyi dedi. Pozitif mi bakim negatif mi vallahi yoruldum. Hakli oldugum yerde ben peslerinden kostum caba gosterdim onca emek bosa olmasin diye ve nisanlimda hep beni kaldirirdi Şu an icine kapandi. Kayinvalidem iyi ama serttir. O benim lafima cok alinmis ozur de dilemistim whatsaptan ama takmadi. O benim buyugum bi yandan diyorumki ona yazip yuz yuze goruselim mi desem yani kayinvalideme ya da kendimi daha fazla dusurmeyim mi? Nefes alamiyorum artik😭
Nisanlimla ayrilmak uzereyiz?