Esim ile Ayrilmak üzeriyiz neyapim ben?

Esim ile Ayrilmak üzeriyiz o beni hamilelikte Hergün dövdü sonradan bebek dogudu cok güzeldi hersey bir kac zaman gecti Hergün döviyordu köpek gibi davraniyordu bana zorla sahip oluyordu hamileyken bile. Ertesi gün hic birsey olmamis gibi devam ediyorduk seviyourz birbirimizi ama Hergün döviyor okadar feci evden kovdu bende neyapim bilmedim bir erkek ile tanisdim onun yanina yerlestim bende saten cok uyuturucu kulaniodum esim ile de... Oda bana werdi cok kötü hisediyorudm kendimi sonra bilmiyorim nasil oldu ilsikiye girdim onunla hamile kaldim ben böyle biri degilim ne deresniz deyin ben kendimi cok kötü hisediorum onun yaninda kendimi güvende hisetim bir an ama
uyutrucu olmasa böyle bir hata yapmazdim sonra gecti bir kac hafta esim e geri döndüm cok aladi Hergün elini kirdi Üzüldüm ondan geri döndüm gecti biti iy biri oldu sandim ama dövmeye devam Hergün orus.... Diyor bana ama Hergün yaptiklarimi yüzüme wuriyor. Bazen cok mutluyuz cok seviyoriz birbirimizi ama bazen kavga simdi ben böyle yaptim diye benle dah birlikte kalmayi katlanamaz bende Öyle ama hamileyken beni döviyordu o beni Öyle kötü biri yapti ben onun icin bütün hayatimi biraktim :( neyapim bilmiyorim cok kötü biriyim ben
Esim ile Ayrilmak üzeriyiz neyapim ben?