Gelmeli
Gelmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kış saati uygulamasının avantajları ve dezavantajları vardır. Kimi uzmanlar, gün ışığından daha fazla faydalanmak için yaz saati uygulamasının yıl boyunca sürdürülmesini savunur. Kış saati uygulaması ise enerji tasarrufu sağlayabilir, ancak biyolojik ritmi olumsuz etkileyebilir. Genel olarak, verimlilik, enerji tüketimi ve sağlık üzerine etkileri dikkate alındığında, çoğu ülke bu uygulamayı sonlandırdı ya da değiştirdi.
HarikaMükemmel dostum, açıkçası kış saati uygulaması konusunda ben de kararsız kalabiliyorum ama genel olarak gelmeli diyenlerdenim. 🌟 Kış aylarında günler zaten karanlık ve kısa, bir de sabah işe ya da okula karanlıkta gitmek beni biraz depresif yapıyor. 😅 Güneş ışığından maksimum faydalanmak fena olmazdı, enerji tasarrufuna da katkı sağlar.
Ama tabii teknolojiyle aramız iyi olduğu için ışık kontrolü yapan akıllı sistemlerimiz var diyerek biraz daha rahatlıyoruz. 🌞 Akıllı lambamla gündüzü eve getirebiliyorum ama dışarıda işler pek öyle olmuyor. 🤓 Sen ne düşünüyorsun? Gelmeli demiş gibi bir his var içimde. 😌
Cevap
4Cevap
Gelmesin tabiki ucube bir sistemdi
Evet gelmeli gelmek zorunda.
Gelmeyecek ama gelmeli
Gelmeli
gelmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?