Ailem Pöh olmama izin vermiyor?

Merhaba, okuyanlara ve tavsiye vereceklere çok teşekkür ederim. Ben kadın Polis Özel Harekat olmak istiyorum, ancak ailemi bu konuda ikna edemiyorum, asla izin vermiyorlar. Ailemin tek evladıyım, tek kardeşim. Yakın zaman içinde de dedemi kaybettik annemin babasıydı annem 6 aydır kendini toparlayamıyor, bana da sende ölürsen ne yaparım diyor, hasta olduğumda sabahlara kadar yavrum diye başımda bekleyip ağlıyor. Böyle olunca da Pöh olmama izin vermiyor. Konuyu her açtığımda "sen şehit olursan sana birşey olursa bu acıyı çekemem diyor". Babam da aynı şekilde düşünüyor. Ancak ben herşeye rağmen pöh olmak istiyorum, ülkemizde terör estiren ve onu destekleyen ülkelerin inadına teröristlerin soyunu bitirmek istiyorum, şehit olmaya varım, şehit olmak istiyorum, bu vatan uğruna, şu hayatta sırf siz vatandaşlar güvende olun diye, rahat edin diye ve vatanını korumak istiyorum ve şehit olup canımı vermek istiyorum hazırım. Siz canım ülkemin canım vatandaşları vatan ve sizler uğruna şehit olan herkesi ve bizleri unutmayın yeter.🇹🇷 Türkiye bölünmez bir bütündür.
İnşallah ailemi ikna edersem bunları gerçekleştireceğim dostlarım, sizce nasıl bir yol izlemeliyim, nasıl ikna etmeliyim ailemi pöh olmam için?
Ailem Pöh olmama izin vermiyor?