Ailem iyi olmamı istemiyor?

Hep olumsuzu konuşan bir ailem vardı panik kaygılı takıntılı depresif insanlar ağır şiddet gördüm hem fiziksel hem psikolojik anlatsam hayaliniz şaşar deli mi bunlar dersiniz. Ben de orada anksiyete panik atak olmuştum. Yok sayılıyordum bundan dolayı öfkelerim vardı sinirliydim. Evlendim. Terapi vs aldım. Düzeldim. şu an çok daha iyiyim sinir kalmadı stres düşük seviye. Ailem bu halimden memnun değil gibi sürekli beni kışkırtmaya çakışıyor. Ne zaman arasam saçma sapan triplerdeler ne güzel düzeldin ettin yerine beni üzmeye çalışır tarz hakrwleri var. Konuşmadım uzun süre evime geldi özür dilediler. Şimdi mesafeliyim. Yine memnun değiller onlarla olumsuz şeyler evliliğim geçmişteki olumsuzluklar hakkında konuşmuyorum ya sarmıyor muhabbetim. Aramıyorum bu kes trip yine. Ben napıcam. şu an zaten onların gözündeki insanların gözündeki duruşum benim için çok önemli (sorun bu bunu terapistimle çalışıyoruz) bu bedenle çok tetikleniyorum. Ne önerirsiniz?

Güncellemeler
1 yıl
Sanki onlara açıklama yapmam lazım yaranmam lazım çok önemli varlıklar gibi hissediyorum tabi böyle bişe yapmıyorum ama zihnim bana bu oyunu oynuyor eğer öyle olmazsam yine bana zarar verirler diye korku oluyır
Ailem iyi olmamı istemiyor?