Ailem bana iyi gelmiyor?

Ailem sürekli en ufak biseyde bana kendimi sorgulatıyor özellikle ablam örneğin kaşıma çok masum bı şekilde çizik atmayı denedim ve ben kendimde beğenmedim açıkçası ve tekrar uziycaginida biliyorum Almanya'da yaşayan evli ablam bunu görünce bana mesaj olarak işte psikolojik yardım almalısın seni bu şekilde hicbi yer kabul etmez gerçekten kendini bulmaya çaliştiginin farkindayim belliki kafan yerinde değil sen iyi değilsin gibisinden hatta daha fazla özgüvenimi zedeliycek şeyler söyledi bı kaş için bı insan ablası bile olsa kendine bunları demesine izin vermelimi ben 18 yaşındayım üniversite öğrencisi olucam ben canım bı insan olsam bu zamana kadar bir çok hataya düserdim zaten gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum bı boşlukta gibi hissetmemi sağlıyorlar ailem hatta özellikle bu ablam alttan aldım ama hala devam ediyor düzgünce açıklama yapsamda sanki ben onun kuklasıymışım ve her konuda tip ve düşünce tarzımı ve seçimlerimi ona Göre yapmam gerekiyormuşum gibi davranıyor benim ayrı bir birey olduğumun farkında değiller ve ben ne zaman kendimi bulsam kendimi iyi hissetsem bi şekilde bi kaş için bile benim düzgün olan psikolojimi senin psikolojin kötü kötü Sen iyi değilsin değilsin diye konuştukları için ister istemez kendimden şüphe duyuyorum ama ailemden uzaktayken kendime geliyorum bunun farkindayım... benim durumumda olsanız ne yapardınız?
Ailem bana iyi gelmiyor?