•Yurdum insanina sahip olmasi •Üc farkli iklime sahip olmamiz •Üc tarafi denizlerle cevrili olmasi •Asya'yi ve Avrupa'yi baglayan bir sehire (Istanbul) sahip olmasi •Hicbir yerde olmadigi kadar zengin mutfaga sahip olmasi •Soz konusu vatan olan bir durumda hemen birbirine kenetlenebilen bir halka sahip olmasi (15 Temmuz Destani) . . .
Jeopolitik konumu , dış politika da izlediği yurtta sulh cihan da sulh ilkesi , sömürgeci olmayışı , sorunları hep diplomatik yollardan çözmede ki çabası ve çoğunlukla başarısı. Geçmişte bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir yer olması ve benzeri.
Bir çok kültürden izler taşıması ve ailevi değerlere önem veren toplumsal yapıya sahip olmamız ♡ İnşAllah gelecekte de bu güzel yönlerini koruyabilir ülkemiz ♡
bızım farkımız bız vıcdanlıyız bı yere dusene tekme atmayız elınden tutarız baska ulkelerde zerre kadar vıcdan yok vıcdanın olmadıgı yerde hıc bısey olmaz
Rteye halife mehdi diyen insanlara cahil sığır demeyeceksin de ne diyeceksin? Ben kendi kulağımla duydum abdestsiz rtenin adını ağzımıza almamamız lazım diyorlar sen ne konuşuyorsun hala
@AÇKÖPEK Senin o sağır kulağına skayım.. Sazan.. milleti kendin gibi aptalmı sanıyorsun. mk. Zaten ne sapıklık varsa siz duyuyorsunuz. Camiye gitmeyen köpek imamın vaazını veriyor sosyal medyadan. :D
En İyi Cevaplar