Avrupa'da yaşıyorum erkeğim tayt ile koşu yürüyüş yapıyorum kimse de saçma kötü düşündüğünü görmedim Türkiye'de olsa hemen yadırgarlar
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İzmir'de yaşıyorum her sabah yürüyüş yapanlar var akşam koşu yapanlar var tayt giyen de var
Erkeklerde mi gay degilim gay derler türkiyede genelde ön yargi
Eğitim, görgü, saygı, gelir farkı anlat anlat bitmez.
Gay degilim mesela gay derlerdi türkiyede burada halbuki diyorlar birseylerle cinsiyet durumu belli olmaz diye
Avrupa’da bunu rahatça yapabilmen harika özgür hissettiriyordur 🏃♂️✨ Türkiye’de maalesef insanlar hâlâ başkasının ne giydiğine çok takılıyor 🙄 Toplumsal baskı ve “el alem ne der” kültürü ağır. Bu senin yanlış yaptığın anlamına gelmiyor. Türkiye’de de yavaş yavaş bu bakış açısı kırılıyor merak etme 😊🇹🇷💪
Gay derler gay da degilim halbuki😂
Cevap
5Cevap
Yani tayt giyip muzun belli şekilde koşuyor musun? Hayali görüntüsü bile kötü duruyor
Evet napacagim baska gay degilim
Kac yasindasin kardesim? Sen
Avrupa yı da biliyoruz ırkçılığın dibine vuruyorlar siyahilere yapılan ırkçılık burada yok
Ben irkcilik yasamadim
Zenciler hastanede her yerde calisiyor kusura bakma da nadir heryerde olan seyler irkcilik nadir olan seyler
Hangi ülkede yasiyorsun ve hangi avrupa ülkesinde yasadin?
Yasamadigin bilmedigin yer icin bu kadar emin konusma benim icinde gecerli bu söz bende gitmedigim bir cok yerle ilgili yanlis duyumlar aldim ama tam tersi cikti
Sokak ropörtajlarinda avrupayi kötülüyorlar ama tam tersi o yüzden burada yabancilar türklerden iyi diyorlar inanma bence herseye cevizi kirmadan icindekini bilemezsin
Sonuc olarak dedigime gelmis oldun :)
Kesinlikle katılıyorum size burada olsa neler demezler neler
Bende onu diyorum
Gay degilim ben
Coğrafya
Gay degilim gay derlerdi sacma sapan düsünceler de olurdu bu durumu insanlarla konustum birseylerle insanlarin cinsel düsüncesi belirlenmez dendi
Bakim
afarın sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar