Görsele iyi bakın An agency of the European Union resmi web sitesi, Ermenistan, Azerbaycan, ve Gürcistan Avrupa Ülkesi olarak görülürken Türkiye AB için Bir Asya Ülkesi Mantık bu yani Azerbaycan Avrupa Bizden Daha Yakın, Bugün An agency of the European Union resmi web sitesin de Korona Virüs Tablosunu İncelerken Tesadüfen Fark ettim ve Bilinçli olarak yapılmış bir sıralama Görseldeki Web Sitesi AB nin Resmi Verileri Türkiye Asya Ülkesi Azerbaycan Avrupa Ülkesi olarak verilmiş
Valla abim Asya olarak bende kabul ediyorum coğrafi olarak öyleyiz. Avrupa ülkesi olduğumuzu sanmıyorum ama Ermenistan Azerbaycan Gürcistan da Asya Ülkesidir ben bunu anlamıyorum neden O ülkeler avrupa biz Asyayız Mana derin :)
Yahu Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan Nasıl Avrupa olur ama şöyle oluyor UEFA da Avrupa kategorisinde bizde öyleyiz madem Asyayız UEFA ya almasınlar bizi :) Tezat bir durum
Anladım Bunu Birgün Kazakistan Türkiye Avrupa elemelerinde Türkiyeye saldıran kazak taraftarların olayından sonra bir spor yorumcusu ne dedi biliyor musun adam aklımda değil googleden bulursun Yahu dedi Kazakistanın Avrupa Elemelerinde ne işi var ya dedi Asyanın göbeğinde :) bu iş de öyle bişe bizde Asyayız ama UEFA da Avrupayız Ekonomi Konuşuyor Kazakistan da Petrol var Azerbaycan da Socar var ama anlamadığım Bu yukarda görselini paylaştığım AB nin Resmi Sitesi Korona virüs vaka analizinde Neden bizi Asya gösterdi işte ordaki editörün Türk Düşmanlığını gösteriyor Parlementoda da var Türk Düşmanı üyeler, Hele Türk Bayrağını yere atan kardeşim İtalyan vekil
Avrupa gözünde biz tavşan gibi üreyen ülkelere komsuyuz bu sorun bizi alsalar birliğe söz hakkımız bir çok ülkeden bfazla olacak kalabalık nüfusumuz yüzünden bu yetmiyormuş gibi birde İran Irak Suriye gibi ülkeler ile komşu olacak Irak ve Suriye ile komşu olmak isteyen canım dir o bölgenin halkına bakarsan azerbeycan Gürcistan Ermenistan Kazakistan bu ulkelrin nüfusu az hemde çok uzak Avrupa senelerinde bir sakınca yok ama. bizde çok vat
Mümkün olsa Ermenistan ve Azerbaycanı Gürcistanı AB ye Aday eder bunlar nüfusları az okuryazarlık yüksek ama ekonomileri bizden kötü mühim olan ekonomiden ziyade nüfuslada alakalı zaten Arada bir AB Azerbaycana Yeşil ışık yakıyor Socar sağolsun
Güney Kıbrıs da Orta doğu ya yakın mühim olan değil ekonomi abim, Azerbaycan da Petrol var faktörü çok ama Azerbaycan ikna olur mu tabiki de olur ama onlarda Türkiye nin de girmesini isterler sonuçta Kardeş ülke
Kıbrıs'ın stratejik önemi var avrupa için ama azerbeycan birliğe alınırsa Rusya ile araları zaten gergin bu daha kötü yerlere gideceği için yapamazlar İş ticaretten öteye gidemez
ben olma ihtimalinden söz ettim zamanla olur mu olabilir ama mevcut olarak azerbaycan zaten rusya ile ticari ilişkileri iyi eski sovyet ülkesi Rusya Avrupa ve ve ABD ile Ters ülke, Ermenistanın hiçbir faktörü yok sadece Lobisi kuvvetli yoksa ekonomi falan Abye gram faydası yok Gürcistanda öyle Türkiye bunlardan çok çok farklı Almak istemiyorlar bizi ama bekletmeyi de seviyorlar gitmesin ama beklesin diyorlar biraz da elleri mahkum bize AB nin :)
Biz onlar için İran Suriye Irak gibi ülkelere karşı duvarız bize aslansin pasasin diyorlar milletçe huyumuzdur çabuk gaza geliyoruz bizde hemen aslanın kaplanın deyip kendimizi avutuyoruz
öylemi diyorsun :) peki o zaman tabloyu hazırlayan editör demekki bizi görmemiş azerbaycanı gürcistanı gördüğüne göre adamlar kapıdan kovsa biz bacadan giriyoruz
Adamların Bin Yıllık İdeolojileri var Bunlar kaç defa yapıldı bize Türkleri Asyaya sürmek AB nasıl alsın bir riski de Türkiyeyi AB ye kabul etsin elbet Bizi İsteyenler de var AB ye ama inan istemeyen ler daha fazla
Türkiye Avrupa Ülkesi Değildir. Avrupa seni kendine ait görmüyor Ermenistan Gürcistan ve Azerbaycan Avrupa Grubunda ama Türkiye değil İsrail Bile Avrupa Grubunda Burdaki Durum Politik ama anlamıyoruz adamlar bizi istemiyor sen Avrupa diyorsun :)
Kültürel ve yapı aynen onu gerektiriyor politik olarak da ayrı, tuhaf olan bazen grafik ve listeler de biz asya azerbaycan gürcistan avupa gibi ters bilgi vererek bizi kabul etmediklerini gösteriyorlar resmi olarak AB adayı ülkeyiz ama adamlar artık bahane arıyor
Yahu Azerbaycan Ermenistan Coğrafi olarak Asya Ülkesi ama Kültürel yapıları (Azerbaycan hariç) Hristiyan ve Avrupa Familyasından, Azerbaycan inan bana ufak ülke Türkiyeye göre Okur yazarlık %99.9 Türkiye de bu %75 lerde Azerbaycan bile bizden daha eğitimli biraz gayret etse Azeriler bile AB ye girer
bu kadar kompleksli olmayin illa AN ye girmek icin bu ezikliktir, AB nin kendi kulturu var, Turkiye nin kendi kulturu Japonyanin da ayri, zaten turkiye neden aday onu da anlamadim
Hükümetlerin yol haritasıda ondan Türk Halkı istemiyor ama Hükümetler istiyor, Biz İngiltere gibi Bretix yapamayız kampanya başlatsan suç olur bu sefer de halkı gazlıyor derler
Onlar işine gelenleri alıyorlar kral. Azerbaycan , Ermenistan, Gürcistan , İran bunlar hep Asya ülkesi ama çıkar söz konusu olunca Avrupa ülkesi gibi duruyorlar.
:) listede İran Asya ülkesi sadece Azerbaycan, Ermenistan ve Gürcistan EURO da TURKEY ASİA demiş Aslında Azerbaycan ve Gürcistan Gayret etse Türkiyeden önce AB ye girerler Ermenistanda öyle
İran da gaz petrol metrol satıyor ya bazen işlerine gelince çağırıyorlar görüşmelere ondan Avrupa gibi duruyor dedim 😅 birazcık çabalasalar girerler dediğin gibi. Ama Avrupa birliği dağılmaya yakın bir birlik sadece Almanya ile olmaz bir yer
güzel kardeşim iran asya ülkesi asla AB arasına almaz, ticari görüşmeler tabiki ayrı burda durum biraz politik Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan Avrupa Türkiye Asya Burda Mantık nerde Biraz diplomasi desteği var Rusya nın Faydası Hani Lafın gelişi dedim Rusya Zaten AB ye girmez ama Bu Tabloyu Hazırlayan Kişi Türkiyeyi Avrupada görmek istemiyor bide resmi site ciddiyete alınacak yer AB 50 senedir neden bekletiyor sanıyorsun
Dayı ne saçmalıyorsun sen ya, saydığın ülkelerin hiçbiri Avrupa ülkesi değil. Ben İran Avrupa ülkesi demiyorum ki zaten, Asya ülkesi diyorum işlerine geldiği zaman çağırıyorlar yanlarına diyorum? Bunu anlamayacak kadar ne yaşamış olabilirsin. Avrupa birliğinin onları Avrupa’daymış gibi görmesi coğrafi konumlarını değiştirmez. Kıta olarak Asya’da yer aldıkları inkar edilemez. Biz zaten Avrupa ülkesi değiliz ki Asya ülkesiyiz. İstanbulun bir kısmı, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli bunlar Avrupa’da kalıyorlar, kalan toprakların yüzde 95 i Asya kıtasında. Eee Avrupa birliği de siyasi politik ekonomik olarak güç demek o yüzden girmek istiyorsun işte oraya.
Politika işin içine girerse sen Amerikan kıtasında bile yer alabilirsin yeter ki politika girsin işin içine
İşlerinden ziyade Türk Görmek istemiyorlar abim AB Parlementosunda Türk Bayraklı Çikolatayı yere atan Hadsiz herife ne demeli, Parlemento da Türkiyeyi istemeyen üyeler var. Bunların Sorunu derin Tarihe dayanıyor Osmanlıya kadar gider canlarını çok yaktık zamanında ya Yoksa Azerbaycan veya Gürcistana bile bizim kadar Antipati duymuyorlardır Bekletiyorlar diyorlar aslında bekletmiyorlar Biz Bekliyoruz Kapılarında oda bize koyuyor işte Her Türkiye Hükümetinin Yol Haritası AB çıkarsak onlar itibar kaybedecek yoksa inan 100 sene bekle AB nin umrunda değil
bilmiyorum artık :) ama tayyar kardeş inan bana Avrupa Parlementosunun Üyesi olsam Türkiye nin AB girmesine Veto ederim. Almanya da Türk Asıllı Üyelerden veto eden de var ama neden biz Ülke olarak birbirimizle anlaşamıyoruz
hani gerçekten bilimsel sosyal ve politik bir değerlendirme bu karar veriliyor. türkiyenin yapısı AB ye girmeye gerçekten uygun değil, bunlar sadece ekonomi ile belirlenmiyor sosyal ve kültürel uyumda dikkate alınıyor. güney kıbrıs bizden çok mu iyi ekonomi de hayır hiç de ama onlar sadece ona bakmıyor Bugün Romanya Bulgaristan bizden sonra Aday oldu Bizden önce girdiler Güney Kıbrısda dahil, Sırbistan Arnavutluk, Makedonya, Moldova, Ukrayna Gürcistan gibi ülkeler eğer birkaç yıl içinde AB için Üyelik mevzuları konuşulursa şaşırma,
Yunanistan’la, Güney Kıbrıs antik Yunan tanrılarına dua etsinler onlara sempati duydukları için Yunanistan’a laf etmiyorlar yoksa 800 milyar Euro borcu niye ödesin Almanya
En İyi Cevaplar