Türkiye bir ortadoğu ülkesi'midir yoksa avrupamı?
avrupa
ortadoğu
hiçbiri
yarı sömürge
tam bağımsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye gelişmekte olan bir ülke değil aksine gerilemekte olan bir ülkedir. Yabancı ülkeler bizi Arap ve barbar olarak nitelendiriyor. Bugün ülkeye yatırım yapmak yerine kadınlara takılmış durumda. Başbakan kesinlikle bir kadın düşmanıdır. O kadar konu varken o kadarda gereksiz konulara takılıyorlar ve ülkeyi sömürüyorlarki asla gelişmekte olan bir ülke olamayız. Yasalar dine göre şekilleniyor özgürlüğümüz yok. Bu ülkeden dahada adam olmaz
Avrasya
Türkiyedeki ABD Hava üssünün haddi hesabı Yok Onların bunların konsoloslukları kaynıyor Şehirlerimiz. Adana benim memleketim ve ne yazıkkı büyük bir kısmı ABD toprağı olarak geçiyor Ve o bölgeye giriş yapma gibi bir lüksünüz yok bilmemneyden bilmemneyden izin almadan oraya giriş bile yapamıyoruz. Türkiye Türklerin hariç herkesindir Türkiye kravat takip mercedeslere binip gece clublerine giden bir Afganistandır
Yok yani sorunun cevabını verdim fakat dolaylı yoldan verdim yani Türkiye Avrupanın ülkesidir Sadece Coğrafyası Ortadoğudadır.
iki arada bir derede
Atatürk tam bağımsız ve diğer ülkelere örnek olacak bir ülke istemiş
ne yazık ki örnek alır olduk
Cevap
7Cevap
Tam avrupa ülkesi sayılmaz da sömürge ülkesinde değil gelişmekte olan ülke :D
Kesinlikle Avrupa ülkesidir.. Diğerlerini söyleyeni kabul etmem edemem.. Türkiye üzerinde bulunduğu iki kıtadan Avrupa kıtasına siyasi kültürel ekonomik vb alanlarda bağlıdır.. asya kıtasıyla hiç bir alakası yoktur bu anlamda..
evet asya ile alakalı oldugumuzu bende düşünmüyorum hemfikiriz... ama insanlarımız ortadogu tipi takılmayı daha cok sevıyor sankı mesela dınledıgımız arabex tarzı bıle ortaya koyuyo bunu..
Peki neden sence avrupa bunu kabul etmıyor sadece İstanbul avp yakasını. avrupa bolgesıne katıyorlar dıger yanını ortadogu'ya neden?
Avrupa da kim kabul etmiyormuş? Ben hemen hemen bütün avrupa ülkelerinde bulundum ayrıca zaten benim işim ab kültürel uyum zaten... Gittiğimiz her ülkede hoş karşılanıyoruz ve gelip buraları gören herkes hayran kalıyor.. ayrıca ortadoğulu takılma dersen arnavutluk bosna bulgaristan romanya bizden beterler.. arabesk onlarda da var kıro onlarda da var.. ayrıca biz ülkemizi yalnış biliyoruz zaten.. ülkemizin sadece avrupa kıtasında kalan topraklarının yüz ölçümü bile avrupada ki 17 devletten daha fazla.. avrupanın en büyük şehri "istanbul"... ve avrupadaki insanlarda bunu biliyor.. o filmlerde haberlerde gördüklerimiz yalan.. siyasi olgularla kültürel olgular çok farklıdır...
ab ye girebilmek için 33 madde var bunları yerine getirmelisin.. bizim henüz 3 maddemiz tam anlamıyla uyuyor... bu maddeleri tamamlayan ülkeler alınır bakınız hırvatistan...
onlar zaten bize osmanlıdan kalma kuruk acısı :D
olsun yapacak bişe yok
yok katılmak veya katılmamak değil elimizden bişe gelmez savaş çıkarsa ne yapalım kim dinler bizi :D
yok birlik falan yok bence o konuda aynı fikirde değiliz işte..
ben inancımı kaybetmeyeyimde kim kaybetsin? erdoğan çıkıp %50 yi evde zor tutuyorum diyor %50 sokaklarda.. hangi tarafta olduğunun bir önemi yok sonuçta tarafsın diyor.. yani birlik falan yok
yapacak bişe yok
Medeniyeti bizden öğrenen avrupa şimdi bizemi medeni?
Kim demiş avrupa insanı medeni.
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni.
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni.
Desene hayvanlar bizden daha medeni.
diyede güzel sözler var. şahsen 7 8 ülke gezdim avrupanın medeniyet anlayışı çok farklı.
senin o batan güneş dediğin osmanlının torunlarıyız biz. içimizdeki pislikler ülkeyi bu hale sürükledi.
Demekki sen medeniyeti tek o taraflı yanı acık benden fılan mısralarında!
arkadaş bu ulkede son 100 yılda neler yasadı senın ne haberın var bılmem ya da nekadar... yok alevı yok kürt yok rum yok cerkez yok sünni yok hacı yok ateıst yok pkk yok devrımcı tipler. helekı son on yılda bastakı o. c ıyıce ulkemızı ve ınsanları cephelestırdı her sabah gazete almıyormusun bakmıyormusun? bırgun guzel bır haber okudunda ızledınde haberımızmı yok?
ustad bende ısterım ulkem guzel olsun buradakı maksadım medenıyetten zıyade hos goru bıtmek uzere !!! ulkende kı az kalan menfaatıde amerıkan kopeklerı parcaladı!!!
Türkiye şu an çöplüktůr başka da birsey demiyorum.
biz 3. sınıf bir ülkeyiz.
Avrupalı olduğumuz söylenemez.
Bir yanimiz Ortadogu bir yanimiz Avrupa
Kesinlikle!!
Hayaller Avrupa gerçekler Suriye.
ikiside fakat yerimiz yurdumuz orta doğu
sebep olarak doğuda öldürülen türkleri kastediyorsan bende o duruma gerçekten üzülüyorum fakat türkiye birleşmiş milletlere söz katabilecek bir güçte değil. hem müslümanlığı hemde türklüğü temsil eden çok önemli bir devletiz fakat kurtuluuş savaşından bu yana sözümüz çok geçmiyor. sabır etmek en iyisi savaş sadece ölüm getirir
Türkiye ülke değildir. İyi aksamlar
Türkiye için kıta yoktur
Ikisi arasi
Ben bolge secmem
karışık :)
Ortadoğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar