@Kırmızıankakuşu97 hdpnin meclise girmesi bişey ifade etmez, hdp meclise girince pkk güçlenecek diye bir olay yok. Barajı aşmazlarsa sonraki seçimlerde tekrar bağımsız olarak meclise girerler bişey değişmez. Ama akp fazladan 60 küsur milletvekili ve tek başına iktidar olmayı kaybedecek.
@Husus “O, hükmüne hiçbir kimseyi ortak kabul etmez.” (Kehf, 18/26)
“Hüküm vermek yalnızca Allah’a aittir: O, size, kendisinden başkasına tapmamanızı emretti. İşte dosdoğru din budur. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler.” (Yûsuf, 12/40)
“İyi bilin ki! Yaratmak da, emretmek de (hükmetmek de yalnızca) O’na aittir. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir.” (A’râf, 7/54)
“Allah, iman edenlerin velisidir. Onları karanlıklardan nura çıkarır; kafirlerin velileri ise tağuttur. Onları nurdan karanlıklara çıkarırlar. İşte onlar, ateşin halkıdırlar, onda süresiz kalacaklardır.” (Bakara, 2/257)
İbn Teymiyye (rahimehullah) şöyle demiştir: “Bilindiği gibi; Allah’ın, Rasulü ile göndermiş olduğu emir ve nehiyleri yürürlükten kaldıran, müslümanların, yahudilerin ve hristiyanların ittifakıyla kâfirdir.” [3]
“Onlar, hala cahiliye devrinin (şirk olan) hükmünü mü istiyorlar? Yakinen bilen bir kavim (topluluk) için Allah’tan daha güzel hüküm veren kim vardır?” (Mâide, 5/50)
@GeceBirDert Benim herhangi bir cemaatle veya kişiyle bir bağım yok. Akli selim olan her insan, kur'anın mesajını idrak edebilen her kişi hakimiyetin Allah'a ait olduğunu bilir.
@Hakanozturk1010 Aa iyi o zaman ne güzel :D Bu site hep çürük yumurta doluydu. Zaten seçime 3 gün kaldı inşallah devletimiz, miletimiz, ortadoğu ve islam için en hayırlısı olur.
Tatlım, benim yaşadığım sosyal çevre İstanbul un kalburüstü insanlarının olduğu son derece eğitimli bir semttedir... Önyargıların cehaletinin bir ürünüyse bir an evvel bundan kurtulmanı tavsiye ederim.. Yok olayın cehaletinle değil de zekanla alakası varsa o zaman bu durum hep sürecektir sende.
önümüzdeki seçimlerin kesinlikle hicbir önemi yok. bu seçimlerin tek önemi akpartinin çöküşü bitişidir. a parti b parti secilmis hicbir onemi yok. secimler kesinlikle tekrar edilecek. önümüzdeki 1.5 2 yılda 2 veya 3 seçim olur. sonunda toplumun herkesimine hitap eden milli mutabakat hükümeti kurulur.
Oy vermeden önce elini vicdanına koy ve bu videoyu izle lütfen. Gercekten bir mhpli olarak verebilecek misin? https://youtu.be/aiVg_4mhNZU Cevabini bekleyeceğim...
@mavigoz1234 hanfendi öncelikle ben parti tutmuyorum. Erdoğan ve bahçelinin şahısları inanın umrumda değil. Videodakilerden haberim var. Şu an siyaset yapanlardan herhangi birine masum demedim. Benimkini bir nevi kötüler arasından en iyisini aramak gibi düsünebilirsiniz. Mevcut siyasetçiler arasında oy verebileceğim en yüksek profilli kişi Erdoğan. baska kimse yok olsa da keşke versek.
PKK nın demokratik partisi bence çünkü selahattin demirtaş "apoyu özgür bırakacağız aponun heykelini dikeceğiz" diyen bir insan nasıl halkların demokratik partisinin genel başkanı olabilir
Hakkımı savunana oyy veririmm. Kürdüm görüsüme tek yakın parti HDP dir. Lakin ikinci tur da Ince ye oy verecegm. Ve Kürt halkının büyük cogunlugu Ince den yana oy kullanacakkk
Chpye verin bakalım oylarınız selo mitinglerde apoya özgürlük istesin aponun heykelini dikeceğiz diye bağırsın 2002 den önce sokaklarda Kürtçe konuşma yasağı vardı Kürtlere şimdi ki süriyelilere bakılan gözle bakılıyordu Fakat 2002den sonra doğu Anadoluya havalimanları gop projesi barajlar stadyumlar okullar hastahaneler elinizi vicdanına koyun ya Kürt'sün diye pkknın partisine oy vermene gerek yok ki
Yapacak tabikiii. Yillardr iktidardaa pasa pasaa yapacakkk devletn basina gecip bir de yapmauacaklar mı baska isleri nedirr onlarnn. Kürt halkından akp ye oy cıkmazz. Secimlerde herkes bunu görecekkk. Rte devrini kapatacagz Allahn izniyleee.
@Ghostshutterr gizlenmek zorundalar demek ki. iktidar o partilerde güç o partilerde açıkça söyleyen yine biziz. bu işte bir terslık var gibi ama işin özüne in"ince" ahh cümle icinde istemsiz reisi andım yine. neyse ince kazanacak bu seçimi bence hiç çıkmasınlar o gizliden o akkoyunlular :D
Ben gizlenme ihtiyaci duymadim șimdi bir ton șey yazip laf sokmaya calisabilirsiniz Ben oyumu cumhur ittifakina veriyorum. Akp ve MHP ye laf atmadan önce hdp ye oy verenlere de birșey soyleyin isterseniz.
@Khepri profil resminde mısır firavunları var. Amin Ra nin gözü ki. illuminatinin sembolü. Seth koymuşsun. Bunlar Allah'a şirk koşan firavunlar. Senin gibi dini bütün bı akapeli ya da mehape li ye yakıştı mı😁
@Khepri yoo kardeşim kimseye laf sokma çabam yok. yalnız bir akp'linin hdp demesi komik duruyor. sebebi ise habur sınır kapısındaki o vahim görüntülerdi. bu ülke bakanlarla pkk'lıların pkk bayrağı gölgesinde ağlayarak sarılmasına şahit oldu. görüntüleri hala youtube'de yüklüdür. neyse herkesin oyu kendine hadi bye
Aferin gündüz yüzlü Adam hala laf sokma cabasindaki komik Insan :) ki Parantez icinde AK partili oldugumu soylemedim. Ayrıca Merak etme polis cocuguyum Ben yașimin yarisi doğu da gecti Benim
@Khepri ben de subay çocuğuyum. Burda herkes birilerinin çocuğu. Ailemizin gölgesinden çıkıp birey gibi yorum yapıyorum. sen o bölgede yaşamımın yarışı geçti diyon ben o bölgenin çocuğuyum. Bahcecinin nazlı çeliğe verdiği röportajda MHP ye vermeye gerek yok önemli olan AKP diyor. Buyur aç izle. Ha herkes istediği yere verir. Saygı duymak hakaret etmemek lazım ama yadirgadigim yedi sulalenden hesap sormayan namert diyen kimdi?17-25 aralığın , somanin vs... Hesabı sorulacak diyen kimdi?
@Khepri ben de doğuda askerlik yaptım. milliyetçiyim. mhp'ye de oy verdim. fakat benim farkım şu ciğerim ben yapılanları unutamıyorum. senin varsayımla hdp'lilerle birlikteler dediğin chp veya iyi partinin tek derdi (ki onlarla birlikte değiller ama kötü de konusamıyorlar ) doğudan oy alıp iktidara geçme çabası. hırsızlık arsızlık ayyuka çıkmışken onları bu çaba içine sürükleyen Türk milletim utansın. Bu adam tek adam sistemi kuracak be. Babana bile güvenip emanet edemediğin şeylerin olduğu şu çağ'da koskoca bir milleti bir adamın 2 dudağına nasıl emanet edebiliyosunuz? Gerçekten cahil cesareti bu dostum. Yemin ederim mhp'de bitti. Bahçeli koltuk sevdasına vatanını satmıştır. Şu saatten sonra kimse mhp o ittifakta diye milliyetçilik naraları atmasın. Akp'nin icraatleri ortadayken hele!
@Khepri Benle siyaset tartışmayın la. Ben bunu istemiyorum. Geçmişten geleceğe şu ülkede neler oldu bitti bir düsünün, yapmak zorunda değilsin ama yıl yıl 2002'den bu yana akp ve yaptıkları diye olumlu olumsuz herşeyi bir kağıda yazabilirsin belki, sana kalmış. Bunlara rağmen vicdanın hala akp diyorsa helali hoş olsun o oy akp'ye.
Şu yazıklarımın hepsi boş aslında. Görüşlere de saygım var. Ben düsüncelerimi söyledim katılmıyorsan bileceğin iş dostum. Aklın var fikrin var neye istiyosan ona oy at. Bu ülkede tartışmak boş iş zaman kaybı bende seni haklı buluyorum iyi günler.
Senle neyi tartîșicam senin dogrularin sana Benim dogrularim Bana? Hala uzatmanin bir alemi yok oldumu? Yoksa benimde soyliyebilicegim cok șey var susuyosam boș yorum yapip tartismak istemedim icin.
@Turobaba_1907 chp HDP yle miting yapar onu görmessiniz. Bu sitedeki HDP li hainleri de allah bildiği gibi yapsın. TÜRKLUK ULUSUN TANRI TÜRKÜ KORUSUN, SELAM OLSUN TÜM ASENALARA SELAM OLSUN BOZKURT YÜREKLI YİĞİTLERE
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
286Cevap
Artık tamam 👌 ince ince geliyoruz..
"Muharrem İnce "tabiki Chp...😊
Adriana lima neden yok şıklarda. Fotoğrafının altına parti kur oy verelim yazmıştım demek kurmamış
HDP ye veren 20 kişiye sesleniyorum oy sadece insanlar kullanabiliyor
Üzgün olarak söylemeliyim ki kimseye vermeyeceğim herkes kendi derdinde ülke kimsenin umrunda değil
Türkiye'ye yatırım yapan ve TL mizi dış ülkeye kaptirmayanlara oyum
Ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak adaya oy vereceğim.
Yanlislikla akp dedim halbuki 100 oyum olsa birini bile vermem 🙂
Terörle işbirliği yapan partiye hiçbir şekilde oy vermem.
https://youtu.be/-ECjv1yIjfA
Oylar akp'ye değil o halde 🤗
@mavigoz1234 CHP yede olmaz rahat ol ;)
artigercek.s3.amazonaws.com/.../...jhEsO0t8fG.jpeg
Başaracağız, başaracağız, başaracağız..
Muharrem İnce
Bakıyorum da aramızda 194 tane vatan haini var... Artı yandaşlarda...
Sonuna kadar oyum AKP ye
Dün Ertuğrul, bugün Tayyip Erdoğan😎
Hdp nin barajı aşması lazım. Akp terörüne son vermek için
Terörü terörle mi kurtarcan nasıl bir fikir
@Kırmızıankakuşu97 hdpnin meclise girmesi bişey ifade etmez, hdp meclise girince pkk güçlenecek diye bir olay yok. Barajı aşmazlarsa sonraki seçimlerde tekrar bağımsız olarak meclise girerler bişey değişmez.
Ama akp fazladan 60 küsur milletvekili ve tek başına iktidar olmayı kaybedecek.
@Kırmızıankakuşu97 Terorun ana kaynagi aslinda akp dir. Ve gercekte bitmesini asla istemezler.
Hdp ile dostluk yapanın yanında durmam.
Yüreğine sağlık 😊😊😊
https://www.youtube.com/watch?v=CH09oVl9qZI
O zaman chp'ye oy veriyosun kardeşim. Tebrikler. :)
Ne chp si hdp nin dostuna oy falan çıkmaz benden hain hepsi
1 Oy Hdpye 1 Oy İnceye! Lilililili:)
CHP & Muharrem İnce..
Oy kullanma yaratıcına şirk koşma
Hakimiyet, kanun koyma, helal haram belirleme hakkı sadece Allah'a aittir.
Demokrat putperestler istemese de Allah mutlaka nurunu tamamlayacaktır.
sen ne konuşuyorsun değişik :D
@Husus “O, hükmüne hiçbir kimseyi ortak kabul etmez.” (Kehf, 18/26)
“Hüküm vermek yalnızca Allah’a aittir: O, size, kendisinden başkasına tapmamanızı emretti. İşte dosdoğru din budur. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler.” (Yûsuf, 12/40)
“İyi bilin ki! Yaratmak da, emretmek de (hükmetmek de yalnızca) O’na aittir. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir.” (A’râf, 7/54)
“Allah, iman edenlerin velisidir. Onları karanlıklardan nura çıkarır; kafirlerin velileri ise tağuttur. Onları nurdan karanlıklara çıkarırlar. İşte onlar, ateşin halkıdırlar, onda süresiz kalacaklardır.” (Bakara, 2/257)
İbn Teymiyye (rahimehullah) şöyle demiştir: “Bilindiği gibi; Allah’ın, Rasulü ile göndermiş olduğu emir ve nehiyleri yürürlükten kaldıran, müslümanların, yahudilerin ve hristiyanların ittifakıyla kâfirdir.” [3]
“Onlar, hala cahiliye devrinin (şirk olan) hükmünü mü istiyorlar? Yakinen bilen bir kavim (topluluk) için Allah’tan daha güzel hüküm veren kim vardır?” (Mâide, 5/50)
“Kim Allah’ın indirdiği ile
Sana katılmak la birlikte tefrika ya düşüyorsun ayrıca ebu hanzala yi mi dinliyorsun
@GeceBirDert Benim herhangi bir cemaatle veya kişiyle bir bağım yok. Akli selim olan her insan, kur'anın mesajını idrak edebilen her kişi hakimiyetin Allah'a ait olduğunu bilir.
Ya bir git bırak bu boş işleri hahaha
Ne diyon lan sen değişik
Devlet yönetmek incelik gerektirir 😉
Milliyetçi biri olarak İYİ parti ve Meral Akşener
Milliyetçi Hareket Partisi/Recep Tayyip Erdoğan.
Yanlislikla akpye bastim😑 cok tobee
Yanacaksın! Hfjdjd
Herkez bir gun dogruyu bulur
Sen once herkes yazmayi ogren
Tek derdimiz bu Olsun. Herkes
bence bu tarz paylaşımlar yapılmamalı tartışma çıkıyor. kimse kimsenin görüşüne saygısı yok.
En iyi parti akp yıllardır o yonetiyor Türkiye kalkindi daha ne istiyorsunuz
Ne kazandın simdiye kadar?
Daha iyi bir seçenekler olsada hükümete yenilik gelse.. Ama yok işte
Bilerek salladım vereceğim partiyi. Kendimi fişlettirmem
Ak partiden daha iyisi gelene kadar ak partiye devam
Hırsızdan daha hırsızı gelene kadar oylar belli partiye arkadaşlar bunu demek istemiş.
@DarkMask yok öyle dememis, dün milletveillerini baskasina peskes ceken yarin ülkeyide peskes ceker demis ama sen anlamamissin ;)
HDP ( Parlementoyu Kaptırmayacağız)
Süpersin :)
ak parti bu sitede bile önde 900 olmuş
chp 700
iyi parti 300
🤣🤣🤣🤣🤣
"Bu sitede bile" kısmı çok can alıcı aslında.. fakat gerçek bu..
@Comfyenough evet :)
@Comfyenough aynen burada herkes inceci meralci ama gercekler akparti diyor 😂😂
@Hakanozturk1010 Yok gençler size göre tayyip burayıda hacklemiştir :D
@FikirDanışmanı karstrdin sanirim biz muhalifleri ti ye aliyoruz Şu an 😂😂
@Hakanozturk1010 Aa iyi o zaman ne güzel :D Bu site hep çürük yumurta doluydu. Zaten seçime 3 gün kaldı inşallah devletimiz, miletimiz, ortadoğu ve islam için en hayırlısı olur.
@FikirDanışmanı ins kardes.
Site bayan kullanıcıları çoğunluk ak parti ağırlıklı sanırım
Arabalar ikiye ayrılır Mercedes ve diğerleri partilerde ikiye ayrılır ak parti ve diğerleri
Ne boktan bir yorum ya
@1başak beğenmediysen eksile geç zaten birsürü kişi eksilemiş
Anket sonuçlarına bakilırsa diğerlerinin toplamı ak parti kadar yok
asla ve asla teröre taviz vermeyeceklerini düşünüyorum
Kızıl derililere oy yok zaten selo pisliginin hapisten çıkmasına destek olacağı için iyice nefret ettim
Sen oyunu yşak kowboylara ver..
@aerolite hadi lan dagdan inme hdpli sizin gibi kahpeleremi yarasin benim oyum
Tatlım, benim yaşadığım sosyal çevre İstanbul un kalburüstü insanlarının olduğu son derece eğitimli bir semttedir... Önyargıların cehaletinin bir ürünüyse bir an evvel bundan kurtulmanı tavsiye ederim.. Yok olayın cehaletinle değil de zekanla alakası varsa o zaman bu durum hep sürecektir sende.
Suana kadar akpartiye verdim. simdi de akpartiye vericem ama sedece Devlet Bahçeli istediği için. Mevcut iktidardan kadrosundan çok rahatsızım.
bence bahçeliyi dinleme vicdanın ne diyorsa onu yap bitirdi mhp yi
Devlet Bahçeli sana camdan atla dese atlayacanmı?
@_SeRhAt_ Bizde hoca Allah u ekber dediğinde herkes saf tutar. Anlayana
Sizinle laf yarıştırmayı çok isterdim ama yaptığınız yorumlardan siyasetten anlamadığınız yorumlayamadığınız inanın çok belli.
önümüzdeki seçimlerin kesinlikle hicbir önemi yok. bu seçimlerin tek önemi akpartinin çöküşü bitişidir. a parti b parti secilmis hicbir onemi yok. secimler kesinlikle tekrar edilecek. önümüzdeki 1.5 2 yılda 2 veya 3 seçim olur. sonunda toplumun herkesimine hitap eden milli mutabakat hükümeti kurulur.
Oy vermeden önce elini vicdanına koy ve bu videoyu izle lütfen. Gercekten bir mhpli olarak verebilecek misin? https://youtu.be/aiVg_4mhNZU Cevabini bekleyeceğim...
@mavigoz1234 hanfendi öncelikle ben parti tutmuyorum. Erdoğan ve bahçelinin şahısları inanın umrumda değil. Videodakilerden haberim var. Şu an siyaset yapanlardan herhangi birine masum demedim. Benimkini bir nevi kötüler arasından en iyisini aramak gibi düsünebilirsiniz. Mevcut siyasetçiler arasında oy verebileceğim en yüksek profilli kişi Erdoğan. baska kimse yok olsa da keşke versek.
akp ile chp yi ilk defa bu kadar cekişmeli görüyorum
Muharrem ince adam
Yorumlara baktıkça bu ülkeden iflah olmayacağını anlamış bulunmaktayım. Hala savunuyorsunuz bu adamı ya pes doğrusu.
Iyi partiye vercek olanlar onun yerine CHPye verirseniz en azından Akp geçilebilir. Oyları bölmeyelim
ikisinin ortalaması alinmiyormu
Cumhurbaşkanlığı için İnce'ye
Meclis içinde İyi Partiye
Terör e karsi duruş ve hain yapilardan dolayi AKP atacam
Kendi görüşümü savundum klasik zit görüş cekemeyen yobazlar dislike yapmis 😁😁
İNCE den geliyoruz 💪💪❤
Ampul reisimiz yine kazanacak.
Orası kesin :)
sanırım boş atıcam ortada oy verecek biri yok perinçek de olabilir :) en azından ermeni soykırımında adam belli bir yol kat etmiş.
Halkların demokratik partisi
PKK nın demokratik partisi bence çünkü selahattin demirtaş "apoyu özgür bırakacağız aponun heykelini dikeceğiz" diyen bir insan nasıl halkların demokratik partisinin genel başkanı olabilir
Hakkımı savunana oyy veririmm. Kürdüm görüsüme tek yakın parti HDP dir. Lakin ikinci tur da Ince ye oy verecegm. Ve Kürt halkının büyük cogunlugu Ince den yana oy kullanacakkk
Chpye verin bakalım oylarınız selo mitinglerde apoya özgürlük istesin aponun heykelini dikeceğiz diye bağırsın
2002 den önce sokaklarda Kürtçe konuşma yasağı vardı Kürtlere şimdi ki süriyelilere bakılan gözle bakılıyordu
Fakat 2002den sonra doğu Anadoluya havalimanları gop projesi barajlar stadyumlar okullar hastahaneler elinizi vicdanına koyun ya Kürt'sün diye pkknın partisine oy vermene gerek yok ki
Yapacak tabikiii. Yillardr iktidardaa pasa pasaa yapacakkk devletn basina gecip bir de yapmauacaklar mı baska isleri nedirr onlarnn. Kürt halkından akp ye oy cıkmazz. Secimlerde herkes bunu görecekkk. Rte devrini kapatacagz Allahn izniyleee.
Sebebin nedir cidden inanıyor musun selo nun ülke yöneteceğine
@Harun057 devletın basına ıyıler gececek
Hayırlısı olsun bakalım
@Harun057 ınsaallah ALLAHIN ıznıyle
Sdece barajı gecmekkk. Ki gececegzz deee. Hdp barajı gectikten snraa ikinci turda da Kürtlern oyları Ince ye helal hosss olacakkk insAllahhh.
pekı akşener kalırsa ne yapacaksınız?
İnşaAllah kürt kardeşlerimiz geçen ki seçim gibi PKK ya ou vermez ve meclise almaz onları
@Harun057 sen hangı partılısın
@kertenalodan28 neyi değiştirir
@Harun057 merak ettım
İyi parti
@Harun057 güzel memnun oldum
Fakat direk iyi parti chp filan değil 2. Tura ince kalırsa akpye vereceğim
@Harun057 akp derken erdoğana mı vereceksın
Aynen
Çünkü incenin cumhurbaşkanı olduğunu düşünemiyorum
@Harun057 öyle yapacagına bos at daha ıyı
İncenin başa geçmesini istemiyorum rte ondan daha iyidir zaten rte meral arasında kalıyorum
@Harun057 ınsallah aksener ablamız kalacak ınanalım
@Harun057 rte ıyı dıyorsun ülkeyı de rte yönetıyor zaten?
Benim gibi bir çok insan meral chp ile ittifak yaptığı için oy vermiyor
Rte iyi zaten şu an memnunum da bazı şeylerin değişmesi lazım
@Harun057 ama meclıste cogunlugu saglamak ıcın sarttı
Merak olmazsa böyle devam edeceğiz
He iyi parti akp ile ittifak yapsaydı o zaman daha iyi olurdu
@Harun057 ıyı partı ıktıdara gelmek ıstıyor ıktıdardakı partıyle mı ıttıfak yapacaktı
Chp ile ittifak yapması aptalca oldu
Şu an kararsızım selahattin demirtaş hakkında yaptığı açıklamalar da kafamı karıştırdı zaten
@Harun057 sacma da olsa oldu artık
Heval niye bu kadar eksi vermişler :)
Kuduruyorlar cünküüü
Aaa neden :)
#HDP dediğin için mi
✌✌✌✌
Yanlışlıkla elim takip gitti geri alamadim bilgin olsun heval
Srn yok
İnce ince vurur o... Çok incedir...
İYİ Parti bu saatten sonra daha AKPye oy vermem
Recep Tayyip Erdoğan cCc
Ilk defa oy kullanicam ve bu zamana kadar iyi yonetmis olan rte ye vericem ama milletvekilerini henuz tanımadığım icin o konuda kararsizim
Her partide kendi çıkarının peşinde fakir yine fakir zengin yine zengin
Ya bir bitmediniz!
PKK'ya destek vermeyen, ayrıca görüşlerime daha yakın olan parti.
AK Parti.
Bu sefer tamam inşallah😊
inceden inceden geliyor reis
Akape ve mehape hep gizli üye dikkat ettin mi
@Ghostshutterr gizlenmek zorundalar demek ki. iktidar o partilerde güç o partilerde açıkça söyleyen yine biziz. bu işte bir terslık var gibi ama işin özüne in"ince" ahh cümle icinde istemsiz reisi andım yine. neyse ince kazanacak bu seçimi bence hiç çıkmasınlar o gizliden o akkoyunlular :D
Ben gizlenme ihtiyaci duymadim șimdi bir ton șey yazip laf sokmaya calisabilirsiniz Ben oyumu cumhur ittifakina veriyorum. Akp ve MHP ye laf atmadan önce hdp ye oy verenlere de birșey soyleyin isterseniz.
@Khepri profil resminde mısır firavunları var. Amin Ra nin gözü ki. illuminatinin sembolü. Seth koymuşsun. Bunlar Allah'a şirk koşan firavunlar. Senin gibi dini bütün bı akapeli ya da mehape li ye yakıştı mı😁
@Khepri yoo kardeşim kimseye laf sokma çabam yok. yalnız bir akp'linin hdp demesi komik duruyor. sebebi ise habur sınır kapısındaki o vahim görüntülerdi. bu ülke bakanlarla pkk'lıların pkk bayrağı gölgesinde ağlayarak sarılmasına şahit oldu. görüntüleri hala youtube'de yüklüdür. neyse herkesin oyu kendine hadi bye
Dogru diyosun bak resmi koydum dinden çıktık sanırım.
Aferin gündüz yüzlü Adam hala laf sokma cabasindaki komik Insan :) ki Parantez icinde AK partili oldugumu soylemedim. Ayrıca Merak etme polis cocuguyum Ben yașimin yarisi doğu da gecti Benim
@Khepri ben de subay çocuğuyum. Burda herkes birilerinin çocuğu. Ailemizin gölgesinden çıkıp birey gibi yorum yapıyorum. sen o bölgede yaşamımın yarışı geçti diyon ben o bölgenin çocuğuyum. Bahcecinin nazlı çeliğe verdiği röportajda MHP ye vermeye gerek yok önemli olan AKP diyor. Buyur aç izle. Ha herkes istediği yere verir. Saygı duymak hakaret etmemek lazım ama yadirgadigim yedi sulalenden hesap sormayan namert diyen kimdi?17-25 aralığın , somanin vs... Hesabı sorulacak diyen kimdi?
@Khepri ben de doğuda askerlik yaptım. milliyetçiyim. mhp'ye de oy verdim. fakat benim farkım şu ciğerim ben yapılanları unutamıyorum. senin varsayımla hdp'lilerle birlikteler dediğin chp veya iyi partinin tek derdi (ki onlarla birlikte değiller ama kötü de konusamıyorlar ) doğudan oy alıp iktidara geçme çabası. hırsızlık arsızlık ayyuka çıkmışken onları bu çaba içine sürükleyen Türk milletim utansın. Bu adam tek adam sistemi kuracak be. Babana bile güvenip emanet edemediğin şeylerin olduğu şu çağ'da koskoca bir milleti bir adamın 2 dudağına nasıl emanet edebiliyosunuz? Gerçekten cahil cesareti bu dostum. Yemin ederim mhp'de bitti. Bahçeli koltuk sevdasına vatanını satmıştır. Şu saatten sonra kimse mhp o ittifakta diye milliyetçilik naraları atmasın. Akp'nin icraatleri ortadayken hele!
Sende siyaseti sabaha kadar tartișabilirim ama boș vaktim yok. Sen haklisin.
@Khepri Benle siyaset tartışmayın la. Ben bunu istemiyorum. Geçmişten geleceğe şu ülkede neler oldu bitti bir düsünün, yapmak zorunda değilsin ama yıl yıl 2002'den bu yana akp ve yaptıkları diye olumlu olumsuz herşeyi bir kağıda yazabilirsin belki, sana kalmış. Bunlara rağmen vicdanın hala akp diyorsa helali hoş olsun o oy akp'ye.
Şu yazıklarımın hepsi boş aslında. Görüşlere de saygım var. Ben düsüncelerimi söyledim katılmıyorsan bileceğin iş dostum. Aklın var fikrin var neye istiyosan ona oy at. Bu ülkede tartışmak boş iş zaman kaybı bende seni haklı buluyorum iyi günler.
Senle neyi tartîșicam senin dogrularin sana Benim dogrularim Bana? Hala uzatmanin bir alemi yok oldumu? Yoksa benimde soyliyebilicegim cok șey var susuyosam boș yorum yapip tartismak istemedim icin.
Asıl ben ne tartışcam la senle. Boş yorumlarını da alıp git burdan hala yazıyor yav.
Cumhuriyet Halk Partisi. #tamam
Oyum CHP'ye inşallah olmayan eğitimi düzeltecek İnce gerçi bu millete İnce çok gelir iyilik olur ama yapacak bişey yok artık
Tek hak eden parti 💡
o ampul patlar ha
@kayae3 siyaset yapmayı sevmiyorum *
Gidiciler
Bu sene İyi partiye oy kullanacam
#ArtıkTamam benim oyum her zaman ki gibi CHP'ye
herşeyi unutur millet ama terörü destekleyenleri ve onlarla birlik olup ilerleyenleri unutmaz.
Akp mi aynn dogru soyluyon bunca yil fetoyle is birligi yapti vakiflarda cocuklara tecavuz ettiler serefsizler :8
@Turobaba_1907 chp HDP yle miting yapar onu görmessiniz. Bu sitedeki HDP li hainleri de allah bildiği gibi yapsın. TÜRKLUK ULUSUN TANRI TÜRKÜ KORUSUN, SELAM OLSUN TÜM ASENALARA SELAM OLSUN BOZKURT YÜREKLI YİĞİTLERE
1 Oy HDP ye 1 Oy İNCE ye
Adamsın
Yanlış 1 Oy HDP ye 1 Oy DEMİRTAŞ'A
Yazmama gerek yok diye dusunuyorum burda cok zeki insan oldugunu dusunerek.
Ak parti ile yola devam her daim 😎