Türkiye Seçimleri?

Merhaba. Bilindiği üzere cumhurbaşkanlığı seçimlerine haftalar kaldı. Milletin adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurun adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Muharrem İnce aday olmuşlardır. Belli olmuşsa diğer adayların kimler olduğunu bilmiyorum. Öncelikle seçimin türü farketmeksizin oy verilen bir parti, kişinin karakterini ve ideolojisini ortaya koyar. Ben herkese çekinmeden ideolojimi, fikirlerimi paylaşan bir kişiyim. Öncelikle ben solcuyum. Şöyle solcuyum; Devrimci ve Atatürkçü ( Atatürk ilkelerini benimsemiş)'yüm. En başta algı operasyonu yapan zihniyete yaptığı bu algı operasyonlarını yanlarında bırakmayacağız. Bu algı operasyonlarıyla yıllardır milletimizin gözlerini kör, kulaklarını duymaz hale getirmiştir ve en önemli araçlarından birisi de paradır. Evet, Erdoğan zihniyetinden bahsediyorum. Geçmişte darbelerle milletimiz korkutulmuş ve geçmişten bu yana vatan için millet için yoldaşlarımızı şehit vermiştik. Bize karşı çıkanlar ise bu zihniyetin kendilerini ülkücü olarak tanıtan fakat ülkücülüğün ne olduğunu bilmeyen militanlarıdır. Bu militanlar da zengin işadamlarından yani paradan güç almaktadırlar. Böylece işçileri ezmekte olan zengin iş adamları ve zorba polislerinin yanında bu militanlar da vardır. Fakat bizler her zaman işçilerimizle yoksullarımızla beraber bu kötülüğe son verme uğruna ölesiye mücadeleler verdik. Erdal Eren bu zorba polislerden birini vurduğu iftirasıyla küçük yaşta idam edilmiş ve bunun gibi yoldaşlarımız çok acılar çekmişlerdir. Bazı genç arkadaşlarımız maalesef geleceklerinin biteceği endişesiyle bu zihniyetten korkmaktadırlar. Ama bizler bunlara karşı korkmamayı öğreteceğiz. Kadınlarımız da bu iğrenç adaletsizlikte canlarını vermiş ve sahip çıkılmamıştır. Kadına karşı yapılan cinayet ve şiddetleri özellikle son yıllarda artmaktadır ve faillerine gereken hesap sorulmuyor. Bunun hesabını zaten soracağız. Ama kadınlar eşlerine küçük bir zarar verseler dahi acımasızca cezalar veriliyor. Bu iğrençliğe de son vereceğiz. Oyum her seçimde CHP'ye.
Türkiye Seçimleri?