Merhaba. Bilindiği üzere cumhurbaşkanlığı seçimlerine haftalar kaldı. Milletin adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurun adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Muharrem İnce aday olmuşlardır. Belli olmuşsa diğer adayların kimler olduğunu bilmiyorum. Öncelikle seçimin türü farketmeksizin oy verilen bir parti, kişinin karakterini ve ideolojisini ortaya koyar. Ben herkese çekinmeden ideolojimi, fikirlerimi paylaşan bir kişiyim. Öncelikle ben solcuyum. Şöyle solcuyum; Devrimci ve Atatürkçü ( Atatürk ilkelerini benimsemiş)'yüm. En başta algı operasyonu yapan zihniyete yaptığı bu algı operasyonlarını yanlarında bırakmayacağız. Bu algı operasyonlarıyla yıllardır milletimizin gözlerini kör, kulaklarını duymaz hale getirmiştir ve en önemli araçlarından birisi de paradır. Evet, Erdoğan zihniyetinden bahsediyorum. Geçmişte darbelerle milletimiz korkutulmuş ve geçmişten bu yana vatan için millet için yoldaşlarımızı şehit vermiştik. Bize karşı çıkanlar ise bu zihniyetin kendilerini ülkücü olarak tanıtan fakat ülkücülüğün ne olduğunu bilmeyen militanlarıdır. Bu militanlar da zengin işadamlarından yani paradan güç almaktadırlar. Böylece işçileri ezmekte olan zengin iş adamları ve zorba polislerinin yanında bu militanlar da vardır. Fakat bizler her zaman işçilerimizle yoksullarımızla beraber bu kötülüğe son verme uğruna ölesiye mücadeleler verdik. Erdal Eren bu zorba polislerden birini vurduğu iftirasıyla küçük yaşta idam edilmiş ve bunun gibi yoldaşlarımız çok acılar çekmişlerdir. Bazı genç arkadaşlarımız maalesef geleceklerinin biteceği endişesiyle bu zihniyetten korkmaktadırlar. Ama bizler bunlara karşı korkmamayı öğreteceğiz. Kadınlarımız da bu iğrenç adaletsizlikte canlarını vermiş ve sahip çıkılmamıştır. Kadına karşı yapılan cinayet ve şiddetleri özellikle son yıllarda artmaktadır ve faillerine gereken hesap sorulmuyor. Bunun hesabını zaten soracağız. Ama kadınlar eşlerine küçük bir zarar verseler dahi acımasızca cezalar veriliyor. Bu iğrençliğe de son vereceğiz. Oyum her seçimde CHP'ye.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kemale bascam
Erdoğan hariç diğerleri iyi. En iyisi Chp.
Yalnız yazılarımı okusan iyi olur bence.
Okudum kardes
Neler düşünüyorsun?
Benim hayattaki amacım çalışmak, haksızlıklarla mücadele etmek ve yoldaşlarımızın kanlarını yerde bırakmamak.
Bir de kadınlarımıza sahip çıkmak. Yardıma muhtaç kadınlara her türlü yardım etmek ve şiddet görünce şiddet uygulayan aşağılığa gereken ceza vermek. Bu arada kardeşim demen güzel bir söz.
Asla chp'ye oy vermem. Oyum reise
Demokrasiden dolayı saygılıyım. Peki neden?
İnancıma yaşamıma ters geçmişte yapılanlar belli. + hedefleri yok (erdoğani indirmekten baska) kendi ülkesinin bir çok şeyinden dahi haberi olmayan bir başkanları var. Ve hala aday olmakta ısrarcı. Net, cesaretli, korkusuz doğry karar alabilecek ülke yönetebilecek bir aday olduğunu düşünmüyorum. Seçim zamanları dışında adı duyulmayan biri
Benim düşüncem de Akp'nin yıllardır algı operasyonlarıyla seçimi kazanmakta olduğu
Savaş Ayın programı bile bir algı operasyonu örneğidir
Asgari ücret artışından yüksek oranlarda mal fiyatları artıyor. Bir de 2023 hedeflerinden bahsediyorlar. Hani nerede 2023 hedefleri?(!)
Gerçek enflasyon bile %100-150
Bir de akp yanlıları fazla maaş alarak durumun iyi olduğunu zannediyorlar. Ama ülkenin yarısından çoğunun yoksullaştığının farkında değiller.
Hadi bir iki yıl olsa tamam yıllardır algı operasyonuyla oy mu kazanılır allah aşkına bazen kabullenmek gerekir bazı şeyleri. Muharrem ince benim gözümde daha hedefkar amaç taşıyan aday mesela. Sağcı olmama rağmen. Ama kemal k. Asla değil ya göz var nizam var
Bir de laiklik yok. Bir cumhurbaşkanının belli bir dine sahip kesime değil her dine sahip kesime hitap etmesi ve bununla ilgili önemli kararlar alması lazım. Mesela Hristiyanlığa uygun şekilde kiliseler inşa edebilirler.
Bir cumhurbaşkanı millete cami önünde seslenemez. O zaman kilise önünde de seslenmesi lazım.
Erdoğan'a vereceğime kendimi öldüreyim daha iyi. O denli bıktım bundan
Çok yazık. Ama bu sefer seçimi biz kazanacağız.
Yoldaşlarımızı düşman sayan, Atatürk'e hayyaş diyen bir aşağılığa oy vermem. Asla
Ekonomimizin kötü olduğunu inkar etmiyorum ki. Ama var mı daha iyisi yok. Daha beter yapacak olana neden vereyim ki? Bir çok alanda başarılı oldukları inkar edilemez bir çok faaliyetleri millete katkıları var. Yetimlere, engelli ailelere maaş bağlanmasi erken emeklilik gibi bunlar ufak seyler değil. Ben chp'nin elinde olan bir ilçede ikamet ediyorum. Net söylüyorum 9 senedir etrafı kapatılıp park, tiyatro alanı yapılacak denilen yer 9 yıldır inşaat halinde. Bu olmasa dahi ne faaliyetleri var? Koltuğa geçmeden de ülkeye katkı sağlayacak projeler yapabilirsin niye yapmadin simdiyr kadar kendisini tutan neydi?
Senin inancın sana benim inancım bana. Görücez seçimden sonra. Ben iddialı konuşmuyorum. Hayırlısı neyse o olsun
Kemal Kılıçdaroğlu İzmirde binalar yaptı. O daha çok yapacaktı fakat Erdoğan aşağılığı engelledi
Kimseye hakaret etme lüksün yok. Sözde cümleye başladığında 'demokrasiden dolayı saygılıydın' ne oldu?
Ben vatandaşa hakaret etmiyorum. Hakaret edilecek olana hakaret ediyorum.
Ben akpye oy veren vatandaşlara asla hakaret etmem. Saygılıyım