Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok komik!
19yaşındaki bir kız çocuğu gelip 16yıl önce dinim engelleniyordu diye laf yapıyor.
Evladım sen hatırlıyor musun bikere.
Önce donunu topla.
O tarihte acaba tek başına su içebiliyormuydun.
Saçma.
Biri çıkmış paradan Atatürkün resmini CHP kaldırdı diyor.
Ukelalığa bak.
Yasa vardı dememiş biriside.
Yasa!
O dönemde küçüçük kızlara tecavüz edilmiyordu hatta erkeklere.
Tecavüzcü herkes için tecavüzcüydü.
Aile bakanımız hatta bir bayandı;
Bir kereden birşey olmaz dedi.
Ohaaaaaaa!!!
Çüşşşşş!
50bin suriyeli bayramlaşmaya suriyeye gitti.
Gelecekler.
Bizim verdiğimiz paralarla...
Ben şehit kızıyım.
Benim Babam şehit olacak.
Suriyeli burada bizim namusumuza göz dikecek sokakta kıroluk yapacak
Ben hiçbirinize ne gözyaşımı nede babamın kanını helal etmiyorum.
İslamcılığın "İ" sinden anlamayanlara son bir diyeceğim var;
Bu Araplar varya bu Araplar.
Kabeyi koruyan Osmanlı askerini,
İngilizlerle kuşatıp Askerimizi şehit edenlerdir.
Muaviye döneminde Arap müslüman diğer müslümanlardan üstündedir diyenlerdir.
140 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu bunlar zaten çuvalladıkları için, altından kalkamadıkları için, her şey kötüye gittiği için, çok daha kötü günler geleceği ve bir daha asla seçilemeyeceklerini bildikleri için erken seçime gittiler.
Tabiki TAMAM diyorum
Hayırlısıyla bir gitselerdi.
Birde tutup seçim vaatleri veriyorlar, ekonomi düzelecekmiş, tarım kalkınacakmış falan...
Yahu tarım ve hayvancılığı siz bitirdiniz, ekonomiyi mahfettiniz, gelir getiren tüm fabrikaları sattınız.
Görende sanır ki 16 yıldır başka bir parti iktidardaydı, herşeyi kötü yaptı, bunlar gelip düzeltecekler
Bizim aklımızla alay etmeyi bırakın artık yahu.
Bir gidin artık gidinnnnnnnnnnnn !
Oyum CHP ye152 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜstelik rte "erken seçime gitmek vatana ihanettir, acze düşmektir" demişti, hemen ardından erken seçim kararı aldı.
www.yurtgazetesi.com.tr/.../...anettir-h88302.html- +1 yıl
Kadın haklı bence dağılalım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılCumhuriyet Halk Partisi'ne vermeyi düşünüyorum öncelerde ak parti sevdalısı değildim fakat recep tayyip erdoğanı çok seviyordum fakat kanal İstanbul gibi güzelim istanbulumu adacığa dönüştürecek projeleri yüzünden bunun gibi saçma şeylere parayı yatırıp ülkenin dış borcunu arttırdıkları için madem bu proje gelip geçecek gemilerden para almak için? ne gerek var bikaç yıl sonra antlaşma zaten bitecek gene alırsın boğaz senin boğazın sonuçta neymiş efendim boğazda patlarsa petrol yüklü gemiler istanbula zarar verirmiş eee kanal İstanbul'da boğazın sadece 5 km arkasına açılacak gene patlarsa istanbula zarar gelecek ne yani boğazdaki zenginlerin canı canda benim gariban fakir halkımın canı patlıcanmı kanalda patlayan gemi fakirleri öldürücek nasılsa tabi devlet için önemli olan zaten bu... neyse kısaca yapılan saçma şeylere yapılan yatırımlar yüzünden chp
130 Yorumla
+1 yılSn. Muharrem İnce Qantum diyor, nano teknoloji diyor, robot koordinatörlüğü diyor Sn. Erdoğan çıkmış millet kıraathanesi diyor. Sn İnce gençleri eğitime bilime teşvik ediyor. Sn Erdoğan işsizliği bitirmek için çabalayacağına işsizleri kahveye tıkmayı kekle bedava internette hazıra kondurmayı beleşe yaşamayı vaad ediyor. Bu iş çalışmakla olur eğitimle bilimle olur ülke bu şekilde gelişir. Kahvede beleş kek çay internetle pişpirik atmakla değil. İşte üniversite mezunu Sn. Muharrem ince ile üniversite okumayan Sn. Erdoğan arasındaki fark budur. Bu yüzden oyum Muharrem İnce’ye
132 Yorumla- +1 yıl
@1başak teşekkür ederim keşke herkes bizim gibi düşünse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
HDP'yi ufo gören masum köylü yaptılar ya daha diyecek sözüm kalmadı. AKP'ye vereceğim çünkü CHPyi PKK'lılar kuşattı. Utanmadan Apo ve Atatürk posterlerini yan yana getirdiniz. Erdoğan , açılım yaparak Türkiye tarihinde hiç bir başbakanın yapamayacağı şekilde Kürtlere büyük bir şans tanıdı. Hem bu toplumun ekmeğini yiyeceksin , milletvekili olup meclise gireceksin kalkıp hak ve hukuğumuz yok diyeceksin. Milletin nice evlatlarının canına kıyacaksın , avmlerde tren istasyonlarında , meydanlar bomba patlatacaksın haklıyız mağduruz edebiyatı yapacaksın. HDP'ye oy vermeyi düşünen Türk evladı kendine gel. Bunlara tanınacak en büyük şans tanındı. Artık barış söz konusu değil , Türk devleti işgalci değildir , Bu devletin her türlü imkanlarını ve haklarını kullanıp terör estiren HDPli ve PKKlılardır işgalciler. Meral Akşenere , ülkücü diyenler Hani , Alparsal Türkeşe olan sadakatiniz nerede? Bu kadın gerçekten ülkücü olsaydı ayrılmazdı , Bir kelimesi var "15 temmuzda her şey değişecek" Bu ülkücü ağzımı fetö ağzımı? Türkeşe yakın bütün isimler bizatihi duyduğumu söyleyeyim "Erdoğan Türkiyenin son umudu" gelin sizde oyuna gelmeyin. CHP zaten gönül vermişlerin çoğu dine ve dindara düşman insanlar. Rakı balık roka yaşam felsefesiyle hayat sürenlerin partisi bu düzen bozulmasında tünele , yola , havalimanına , ikramiyeye , sağlık hizmetlerine falan ihtiyaç yok. yeterki tesettürlüler meclise , kamuya ve üniversiteye girmesin. Bizbize takılalım mühendis olalım üretmeden indirelim maaşları. Bir yol yağımına 1 işçi 18 müdüre devam sistemi CHP. Anlat anlat bitmez. AKP evet AKP. %100 kusursuz değildir ama bu ülkeyide tüm karanlık hesaplardan örümcek ağı sarmış kemikleşmiş pislik çarklarından kurtaran yegane partidir. Hatta bu artık bir iman meselisi olmuştur. Bizlere bağnaz diyorsunuz ama en büyük bağnaz ve faşist sizlersiniz CHP , HDP. İnsanları hor gördüğünüz sürece rol keserek başarılı olamacaksınız.
62 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlar lütfen bir kere düşünün ülkenin durumunu, ekonomi bitmiş işçi çıkarılıyor habire işin içinde olduğum için daha iyi biliyorum, euro, dolar almış başını gitmiş, elektrik, doğalgaz, su faturaları eskiye göre ne kadar arttı, evimize doğru düzgün et, kıyma alamıyoruz eskiden tavuk alırdık o bile pahalandı, benzin, mazot, gaz almış başını gitti,60 liralık otobüs bileti şu anda 120 TL olmuş, dış ülkelerle olan ilişkilerimizde bazı ülkelerle tamamen durdu, bazıları ile durmak üzere durumuna geldik, eski turistler gelmez oldu, her yer suriyelilerle doldu bu yüzden suriyelilerin daha ucuz iş yapmalarından dolayı bizim gençlerimiz iş bulamaz oldu, ekonomik kriz var, ya altın aldı başını gitti, en azından millet düğünlerde çeyrek altın takardı artık onu bile takamaz hale geldi, liselerdeki, üniversitedeki eğitimler bitik ben gayet iyi biliyorum, okullara bedava verilen kitapları öğretmenler kullandırmıyor bile, internette sansür var, özgürlüğümüz kısıtlı, haa şu anki hükümet hiç mi iyi birşey yapmadı bol bol YOL ve hastane var doğru ama bunlar milletin karnını doyurmuyor, ülkemin her yeri saman dolu ama yinede dışarıdan alıyoruz samanı, artık birşeylerin değişme vakti, bunları sizde görmüyor musunuz yaa,16 YILDIR AYNI PARTİ İKTİDARDA BİR SEFERLİK DE BAŞKA PARTİ GELSE NE OLUR DİYE DÜŞÜNMÜYOR MUSUNUZ, YANLIŞ TERCİH YAPSANIZ BİLE MERAK ETMEYİN HEMEN ÜLKEMİZ BATMAZ 5 YIL SONRAKİ DİĞER SEÇİMDE ESKİ PARTİNİZE DÖNERSİNİZ, AMA ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI BU ÜLKEYE TAZE KAN LAZIM LÜTFEN Bİ DÜŞÜNÜN VE KASKETİNİZİ Bİ ÖNÜNÜZE KOYUP SADECE DÜŞÜNÜN
42 Yorumla- +1 yıl
Hacı sen ne diyon la... Bu millet düşünmesini bilse canını kurtaran insanların verdiği bunca emeye saygı duyar ve emeklerini elin abdlisine rusuna kazına yedirmezdi...
Cevap sahibi+1 yıl@ZodyakBeyi Şu an yaşamak derse yaşıyoruz hamdolsun tabiki ama iki üç günü birinde makarna ye, azıcık tavuk al bir sürü para ver, kıyma al 50 liraya yaklaşmış kilosu alama, eczaneye git bir sürü para ver ilaç için yok muane parası yok ilaç fark ücreti, yok ilave ilaç parası vs, markete git alışveriş arabası dolmadan 300 lira tutsun, işsizlik alsın başını gitsin, cebinde para olmasın, esnaflar iş yok diye ağlasın, eğitim denen birşey yok etrafımdaki çocuklar daha matematik bilmiyor ya toplama yapmaıyor 13 14 yaşındaki çocuklar, evde parasızlıktan oturmaktan sıkıl, internet eskiden sınırsız 25 30 liraydı şu an en ucuzu 60 lira, suriyelilere üniversitede karşılıksız bir sürü para ver bana ise kredi çıksın faiziyle geri al benden, BEN GÖNÜLDEN İNANIYORUM YAPACAKLARINI ÖZELLİKLE DE MUHARREM HOCANIN, Meral Hanım ile Muharrem Bey arasında kalmıştım ama kararımı verdim halk çocuğu olan Muharrem Hoca ya vercem oyumu,16 yıl oy verildi şu anki hükümete, bir de Muharrem Hoca ya oy verilsin
Bir arkadaşın paylaştığı su metin bence herseyi mukemmel bir sekilde açıklıyor.
Arkadaşlar lütfen bir kere düşünün ülkenin durumunu, ekonomi bitmiş işçi çıkarılıyor habire işin içinde olduğum için daha iyi biliyorum, euro, dolar almış başını gitmiş, elektrik, doğalgaz, su faturaları eskiye göre ne kadar arttı, evimize doğru düzgün et, kıyma alamıyoruz eskiden tavuk alırdık o bile pahalandı, benzin, mazot, gaz almış başını gitti,60 liralık otobüs bileti şu anda 120 TL olmuş, dış ülkelerle olan ilişkilerimizde bazı ülkelerle tamamen durdu, bazıları ile durmak üzere durumuna geldik, eski turistler gelmez oldu, her yer suriyelilerle doldu bu yüzden suriyelilerin daha ucuz iş yapmalarından dolayı bizim gençlerimiz iş bulamaz oldu, ekonomik kriz var, ya altın aldı başını gitti, en azından millet düğünlerde çeyrek altın takardı artık onu bile takamaz hale geldi, liselerdeki, üniversitedeki eğitimler bitik ben gayet iyi biliyorum, okullara bedava verilen kitapları öğretmenler kullandırmıyor bile, internette sansür var, özgürlüğümüz kısıtlı, haa şu anki hükümet hiç mi iyi birşey yapmadı bol bol YOL ve hastane var doğru ama bunlar milletin karnını doyurmuyor, ülkemin her yeri saman dolu ama yinede dışarıdan alıyoruz samanı, artık birşeylerin değişme vakti, bunları sizde görmüyor musunuz yaa,16 YILDIR AYNI PARTİ İKTİDARDA BİR SEFERLİK DE BAŞKA PARTİ GELSE NE OLUR DİYE DÜŞÜNMÜYOR MUSUNUZ, YANLIŞ TERCİH YAPSANIZ BİLE MERAK ETMEYİN HEMEN ÜLKEMİZ BATMAZ 5 YIL SONRAKİ DİĞER SEÇİMDE ESKİ PARTİNİZE DÖNERSİNİZ, AMA ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI BU ÜLKEYE TAZE KAN LAZIM LÜTFEN Bİ DÜŞÜN VE KASKETİNİZİ Bİ ÖNÜNÜZE KOYUP SADECE DÜŞÜNÜNÜZ14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum para ve kâr amacı gütmeden gerçek bir lider gelmeli bu ülkeye dediğin gibi ülkenin durumu berbat halde ve hala da hala aynı partiyi seçmekte diretenler var. Ülkenin durumu belli bir degisiklik olmalı dediğin gibi kesinlikle
- +1 yıl
@behindthenoon ve o ayni partiyi seçmekle diretenler kimlerse onlarla tartisip dogruyu gostermeye çalıştım elimden geldigince ve denemeye de devam ediyorum gormen lazim onlara sectikleri partinin yaptığı affedilemez buyuk yanlislari yalanlari hatalari soyledikce nasilda ofkeyle saldirip terorist ilan ediyorlar beni nasilda deliriyorlar inanilir gibi değil bu nasil bir hastalık halini almissa artık nasil koru körüne baglanmislar ya uzucu. Bizler 80 ve 80 ustu puanlarla atanamamis öğretmenler olarakta mutlaka bir degisim istiyoruz.
- +1 yıl
İnan bende o kadar sinir oluyorum ki millet kendi evinde rahat diye herkesi rahat sanıyorlar. Dışarı Suriyeli kaynıyor binlerce şehit verildi dolar almış başını gidiyor ve hala seçmekte diretenler var umarım hakkı olan alır ve ülke oldugundan daha iyi bir duruma gelir
- 1 yorumu gör
- +1 yıl
@behindthenoon hatayliyim aksam disari cikip antakya parkında rahat dolasamiyoruz son bir kac yildir burasi yasanilmaz bir sehir haline geldi ya hangi birini sayalim aklim mantigim almıyor nasil hala ayni partiye oy vermekte israrci olabiliyorlar inanilir gibi degil. Dualar ediyorum insallah bir degisim olur insallah.
+1 yılAslında Türkiye de ABD de ki gibi sadece iki büyük parti olsa daha güzel ve iyi olur. Cumhuriyetçi ve demokratik parti gibi. Sol partiler CHP çatısı altında , sağ partiler de MHP çatısı altında gibi. BBP , MHP ye katılmalı , SAADET , AK PARTİ ye , DSP , CHP ye katılmalı. Türkiye de ki asıl sorunsa parti değil lider eksikliğidir. Çünkü kemal kılıçdaroğlu ve devlet bahçelinin sadece adları lider , liderlik vasıfları yok. Girdikleri her seçim mağlubiyet ve hezimet. Deniz Baykal da öyleydi.21 sene olmuş bahçeli kaç seçim kazanmış , Baykal ve kılıçdaroğlu kaç seçim kazanmış. Partileri büyük ama sözde liderleri küçük düşünüyor. AK PARTİ lideri sayesinde 16 yıldır tek başına iktidar. Çalışkanlığı , hitabeti , karizması , cesareti , dürüstlüğü ve samimiyeti gibi etkenlerden dolayı. Girdiği genel , yerel ve referandum tüm seçimler zafer. Anayasa mahkemesi kapatma davası olmadı ,16 temmuz 2016 askeri darbesi olmadı. En sonunda MHP ve BBP gibi partiler bile AK PARTİ saflarına geçti. Peki 4 sene de değişti? niye 4 sene önce ekmelettin ihsanoğlunu desteklediniz. Kızgın muhafazakarlar ve milliyetçiler oylarını iyi partiye verebilir. Yani AK PARTİ ye bir karı olmaz. Örneğin 2015 seçimleri ittifak yok ama zafer var. Fırat kalkanı ve zeytin dalı gibi operasyonlar sınır ötesi operasyonlar teröre büyük darbe vurdu. Sandığa yansıyacağını düşünüyorum. Yalnız ekonomik gidişat sanıldığı gibi parlak değil. Erdoğanın bazı yanlış söylemleri , seçmenleri kızdırabilir.
51 Yorumla- +1 yıl
4 sene de ne değişti ve sınır ötesi operasyonlar.
sen hdp yi parti olarak yazmıssın büyük yanlış hangi ülke bir terör örgütünü meclise çıkarttı bu zamana kadar çok merak ediyorum aklım hayalim kafam almıyor ya adamlar TÜRK ASKERİNİ şehit ediyor halk arasında bombalar patlatıyor ama ülke içinde parti kurup meclise giriyorlar biz buna nasıl izin veriyoruz anlamıyorum ya bu işin neresinde mantık var ben askere gitmeyen bazı gençlere hak verir oldum düşünsenize askere gideceksin ülkeni korumak için ama senin ülken seni korumayacak sana ateş açanları meclise sokup oy verecek var mı böyle bişi?
924 Yorumla- 21 yorumu gör
- +1 yıl
@DeΠep nefesini bunlara tüketme değmez.
- +1 yıl
@Gravityfire Aynen
- +1 yıl
Medya zehirlenmesi yaşamış arkadaş doktor kendi haline bırakın dedi
- +1 yıl
@DeΠep akıllı sanıyorlar ya kendilerini bitiyorum biz sanki 20 yaşındaki gençlerin ölmesini isteyecek kadar kötü kalpliyiz
- +1 yıl
@TM2012 hani çok müslümansınız ya Hz. Muhammed demiş ki tas içindeki sütün bitmiş olduğunu görseniz ve yanında bir kedinin ağız çevresi süt olmuşsa bile o sütü o kedi içti diyemezsiniz velhasıl gözünüzle görmediğinizi konuşmayın derim
- +1 yıl
@Onsuzbirisi he he hepiniz o dağlarda geberin inşallah her şehidin kanı size haram zıkkım olsun vatan hainleri. yazmayın lan o zaman yorumumun altına ermeni tohumları sizin gelmişiniz geçmişiniz ermeni bu ülke her zaman TÜRKİYE olarak kalacak kürdistan diye kıçınızı yırtacağınıza sktrn gidin suriyeye o zaman yallah kodumun ermeni tohumları.
Mecliste MİLLET İTTİFAKI (Chp-İyi Parti-Saadet) koltuk üstünülügünü alacak gibime geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=bn8Dz7i7uQw
Oyum CHP ye oyum Millet ittifakına, seçimden sonrada Millet İttifakı devam edecek.
Herkesi Millet İttifakında oy kullanmaya davet ediyorum.
sen, ben yok
ayrıştırıcı dile izin yok, ülke hepimizin...
zenginliği adilce paylaşıp toplumun her kesimine yaymak için
hukuk için, adalet için ortak aklın yine egemen olması için
bu bir Türkiye hareketi...
Milliyetçiliği ayaklarımın altında ezerim diyen akpeye partisini emrine veren devlet bahçeliye oy atacaklar bunu içlerine sindirebsiliyorlarsa onlara bir şey demiyorum. Ama bunu içlerine sindiremediklerini biliyorum onların adresi CHP, İyi parti...
Milli görüşün adresi siyonist ve amerikancı Akp değil. Oylar Saadete...40 Yorumla
+1 yılElbette Aponun heykelini dikeceğiz diyen Selo şerefsizine destek çıkan, terörle mücadele de hiç bir projesi ve vaadi olmayan, terör ittifakı İyi Parti, CHP, HDP, SDP'ye değil; 16 yıldır iftiralara, darbelere, uluslararası baskılara rağmen milli duruşunu bozmayan ve başını bu devlet ve millet için bu yola koyan Cumhur İttifakından AK Parti'ye vereceğim.
1012 Yorumla- +1 yıl
#pinokyoittifakı na hayır yola devam
- +1 yıl
@Kkaleonur Pinokyo bunlardan daha masum :D Kılıçdaroğlu tam gargamel.
- 9 yorumu gör
- +1 yıl
@Kkaleonur Ben hala anlamıyorum. Millet Erdoğana olan nefretinden kimlere oy vereceğini şaşırdı. Baksana şuna yaa. Atatürkçüyüm diye geçinen insanların, Atatürkün kurduğu partinin düştüğü duruma bak. Yazık bugün Atatürk CHP de olsa acaba HDP Arabaları Ankara'ya girebilir miydi?
- +1 yıl
@Kkaleonur Ama bunlar el sıkışıyorlar; Afrin kahramının apoletlerini söküp Teröristi hapisten çıkarıcaklarmış :D
- +1 yıl
@Kkaleonur İnşallah sonumuz 1918 gibi olmaz.
- +1 yıl
Haburdan davulla zurnayla New York senfoni orkestrası karşıladı değil mi, Oslo da da Mozart el sıkıştı.
- +1 yıl
Şiwan Perwer'le el ele gezen bunun sonucunda 1090 şehidin ölümüne yol açan, Fethullahın yanından ayrılmayan ak partiye mi veriyorsun! Ver öyleyse. Ama biz de sizi anlamıyoruz.
- +1 yıl
Dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 1.686,12 TL,
Gıda harcaması ile birlikte giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 5.492,24 TL oldu.
Bekar bir çalışanın aylık yaşama maliyeti ise 2.084,36 TL olarak hesaplandı. - +1 yıl
@mavigoz1234 O konuda maalesef bir bilgim yok. Fakat herkes insan ve hataları olabilir. Tayyip Erdoğan Fetö'nün yapılanmasına başa geçmek için izin vermiş olabilir. Yani başa geçerken Amerika sayesinde Fetö sayesinde başa geçmiş olabilir. Ama davos bizim için bir milattır. Tayyip erdoğan çelme taktı amerikaya ve şuanda güçlenme yolundayız.
akp diyenleri anlayamıyorum ya çok mu rahatsınız, o milletten alınan milyar dolarlar cebinize mi giriyor da hala onu savunabiliyorsunuz. Ya da tek derdiniz 2023'de hayalini kurduğunuz büyük devlet mi? ekonomik kriz gelsin başınıza tokmağı yiyin de aklınız başınıza gelsin.
1422 Yorumla- +1 yıl
Onun araciligiyla yemlenmeseler bunca seye ragmen utanmadan akp diye bilirler mi?
- +1 yıl
@sanaldabirgercek bu affedersın mal kafalar anlamaz
- 19 yorumu gör
- +1 yıl
@ekayi61 ıyı partıye
- +1 yıl
@ekayi61 söylüyorum dınlıyor musun
- +1 yıl
@ekayi61 kınını bır kenara bırak ülkenın bekası söz konusu
- +1 yıl
@ekay61 kinini
- +1 yıl
@ekayi61 tansu çıllere aşık mıydın
- +1 yıl
@ekayi61 tansu çiller mi
- +1 yıl
Ben kinci değilim hatta değişkenim. Bak Tansu Çiller geri gelsin benim oyum gözüm kapalı onadır.
Mhp
Anavatan
Dsp
Ve bu partilerden devşirilen partilere.
Bu partiler idamı kaldıran ve dış mihraplara sözünü geciremeyen zavallı partidir benim gözümde ve bu partilere kesinlikle oy vermem.
- +1 yıl
@ekayi61 akp sözunu gecırdı mı
- +1 yıl
@ekayi61 ıncırlık üssü nıye kapatılmıyor
- +1 yıl
Onu oraya koyan Parti'ye sorun.
Ve herşeyin zamanı var oda olur. Zamanında Irak a kendi topraklarından harekat izni verilmemişti. Tek isteğim adam gibi biri çıkıp diyecek ki idamı geri getireceğim namusu ve şerefi üzerine yemin edecek işte o zaman benim düşüncem değişir. Vatana ihanet , çocuk istismarcılar, yok yere sebepsiz insan öldürenleri ipte asan her partiye benim kapım sonsuza kadar açık. - +1 yıl
@ekayi61 ama ıstese ıktıdar kapatamaz mı
- +1 yıl
@ekayi61 bızım en büyük düşmanımız amerıka degıl mı o zaman nıye düşmanımıza destek olyoruz
- +1 yıl
Bizim tek düşmanımız abd mi
Rusya
İran
İngiltere
Almanya
Ve lanet Fransa ile israil
Bunlar sadece ekonomik olarak iyi oldukları için söyledim.
Onların orda durması destek olduğumuz anlamına gelmez.
Varsayalım kaldırdık İsrail, Kıbrıs, arabistan, Kuveytte üs kurabilir hem orda bedava durduklarını sanmıyorum.
Bilmediğimiz birşey var ama ne. Bunca zamandır o kadar parti geldi neden her şey akp den bekleniyor. İnan açık oylama yapalım desinler. Üssü kaldırmak iicin. ilk sence kim karşı çıkar parti olarak. Neden onlar muhalefet olarak kaldıralım şu üssü diye sormuyor ya da mitinglerde dile getirmiyorlar.
- +1 yıl
@ekayi61 haklısın tabı
- +1 yıl
@ekayi61 ama kapatılması gerekıyor bır , şekılde
+1 yılNereye oy versem farklı bir sistem içine girip yine Türkiyeyi girdaba sokacaklar. Bir parti demiyor ki İsrail napıyor? Suriyeye çöktüler amaç ne? Biz ortadoğu pisliğinden nasıl çıkarız? Büyük İsrail'e hizmet etmeyen hangisi bana bir gösterin nolur. Gösteremezsiniz. Ülkecilik oynuyoruz çünkü. Ülkenin içinde Amerika ve İsrail nefretini dizginliyorlar. Biz dün seçmedik bugün de seçmiycez yarın da. Ben oyumu elbet kullanıcam kötünün iyisine, kafatasçı olmayanına, düşüncelerimi rahatça söyleyebileceğim ve yönetimini sorgulayabileceğim birisine.
32 Yorumla- +1 yıl
Kimmiş o bende merak ettim😅
- +1 yıl
Eski bir ülkücü olarak kesin olmamakla beraber yüksek ihtimal ince.
+1 yılHer partiye hoşgörü gösterebilirim düşünce özgürlüğü ne de olsa
Ama hdp yi parti yerine koyanlara inanamıyorum Suriye’lere o kadar laf ediyoruz ama burda terör den yargılanan terörün yanında olan partinin başındakini adam yerine koyuyorlar
(Ve bu yorumumu beğenmeyen hdpliler görüşüme kaba tabirle cevap vermezseniz sevinirim sağ alt taraftaki seçenek bünün için var )912 Yorumla- +1 yıl
Diyosun ki ben lafımı sokayım ama bana cevap vermesin hiç kimse.. Yok öyle yağma uyanık spor seni..
Hdp ne teröristtir ne de teröre destek verir. Bu dediğiniz sıfatların hepsine akp ve yancısı fırdöndü mhp sahiptir.. Lakin sorun şu ki malum partilerin hitap ettiği eğitimsiz kitle malesef bunun farkında olmaktan çok uzaklar. Ve senin gibi de atıp tutuyorlar boş, boş.. - +1 yıl
- +1 yıl
Sen kaç üniversite okudun da hdp den başka parti olmadığını anladın ablacım ahh pardon benden sadece 3 yaş büyüksün
- 9 yorumu gör
- +1 yıl
şu an hukuk okuyorum bu sana yeterli olur şekerim
- +1 yıl
Selahattin demirtaş'ın okuduğu gibi :)
- +1 yıl
Biz onun izinden giderek avukat oluruz sen tayyibin izinden gidersin din tüccarı olursun :F
- +1 yıl
Ayrıca 3 yaş değil 2 yaş büyüğüm işte (21-19) bunun bile hesabını yapamıyor sen oy verme bence ahahahaha
- +1 yıl
Biz dini yaşarız tüccarlığını siz yaparsınız canım. Profiline küçük bir göz attığım yeni evlenmişsin görücü usulü sorun görücü usulü olması değil sorun senin evlenip daha sonra kadınların uygunsuz fotoğraflarını çok beğeniyorum bir kadınla nasıl birlikte olabilirim demen. her zaman görüşlere düşüncelere ve insanların seçimlerine saygı duymuşumdur. sorun zaten kadınları beğenmen de değil evliyken kadın ya erkek farketmez biriyle birliktelik düşünmen sen bence gel de Tayyip diye sanki amca oğlunmuş gibi seslendiğin o adam dan din hakkında bilgiler al olmadı bana gel sana gusül abdesti nasıl alınır gösterim de tövbe et. kocana da yazık çünkü
Birde şu gülme randomunu çok kullanma bence itici oluyorsun - +1 yıl
Bu arada hukuk okuyorum demişsin oku ablacım oku da sellahatin ilerde idam falan alırsa sen kurtarırsın belli mi olur
- +1 yıl
@Onsuzbirisi
@aerolite
http://www.resimag.com/p1/d5fe63a688.jpeg
http://www.resimag.com/p1/4330c9946e.jpeg
http://www.resimag.com/p1/21fdbe4abb.jpeg
Hukuk okuyup (okuluna gittiğinden bile supheliyim ) şehitlerimizin kemiklerini sizlatacagima din tuccarligi yaparım daha iyi. En azından siz beyinsizler gibi vatanhaini yandaşı olmamış olurum. Bu topraklarda colugunu çocuğunu arkada bırakıp şehit olan binlerce mehmetçik varken siz nasil bir nankorsunuz hdp yi savunan $iktir olup gitmeyi bilecek Türkiyede n. - +1 yıl
Ya canım bırak bunları Demirtaş dağlara çıkınca teröristlerimize yardım için kadınlarımızı ortak kullanalım dese kabul eder bunlar öyle miğdesizler .
Bu oyu verirken içeride yatan masum insanları düşünün. Onlar da kandirildi ama yargılanıyor ulke yönetmiyorlar , rahat yataklarında uyumuyorlar. Pkk ya baris sürecinde musammayi gosterip sonrasinda chp onun yaninda diyip isten siyrilani, arkasindan etmediği laf kalmadığı halde onla işbirliği yapan mhp yi. Bu arada benzin 6 lira dolar 5 oldu euro 6 ya gidiyordu. Medya diye bisey yok herkes yancı. Gorusunu belli eden hapis yatma tehlikesi yasiyor isinden oluyor. Tekel fiyatları belli. Vergide dunya 4. Su olduk rekor kırıyoruz. Daha sayim mi? Oy atarken iyi düşünün sadece..
30 Yorumla
+1 yılAga ak parti başlarda çok iyiydi. Tamam ülkeyi şahlandırdı ama sonradan bozf
Du. Neymiş duble yol yapmış. Ben kullanamıyorum o yolu? Köprü yapmış. Su altından geçen tren yapmış. Ben kullanamıyorum? Başbakan taaa kapımıza gelsi işyerimizi güler yüzle üniversiteye satıp bizi işsiz bırakıp gitti. 39 aile işsiz kaldı. Sürüm sürüm süründük. Chp ye zaten kesinlikle vermiyorum. Chpnin sahip olduğu belediyede yaşıyorum. Yolları kazıp yspıyor. 18 yıldır bunu görüyorum. Oyuncağa çevirdi iyice. Onun yüzünden yılda 6 kere tekerlek değiştiriyorum. Utanmadan yollardan kısıp ücretli park alanları yaptı. Buranın tarihi değerlerini sattı. 1 ağaç için çirkinlik çıkartıp sırf pankartı görünmüyor diye önünü kapatan ağaçları vahşice katletti. Hdp ye zaten vermem. Hdp başlı başına terörist yandaşı. Onun da bir faydası yok. Mhp milletini vatanını cidden seviyor ama onun da bir faydası yok. İyi parti zaten vatan hainiyle dolu. Oyla icraat yapacaklar gözüme bile görünmesin zaten. Şu an kimse oy haketmiyor.10 Yorumla- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBir adam eğer canlı yayına çıkıp muhalefet liderlerine karşı konuşamıyorsa halktan bir şeyler saklıyordur. Sırf bu sebepten bile iktidara oy verenler sorgulamalıdır. 24 saat onu konuşup gel deyince muhatap almıyorum demek minderden kaçmaktır. Herkes gelir mindere ve halkı ikna eden kimse o seçilir. Muharrem ince ve tüm muhalif adaylar bu konuda rahat olduğu halde iktidar korkuyor. Seçiminizi buna göre yapınız.
91 Yorumla Benim oyum kendime! :/ Şaka bir yana CHP'ye galiba.
120 Yorumla
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan 2002 öncelerini araştırın bakalım bir hastaneye saati geldiğinde gidiyorlardı şimdi her saniye gidiyorsunuz ekmek kuyruğu vardı şimdi bakın bakalım var mı öyle birşey yağ tuz şeker kara borsadan satılıyordu şimdi öylemi eskiden başı kapalı olanları işe, okula, sınava almıyorlardı şimdi bakın bakalım öyle birşey var mı nankör olmayın ey Türkiye 🇹🇷
80 YorumlaHerkesin siyasi görusu kendinedir ben chpye oy veriyorum Muharrem İnce'ye verecem herkes birbirine saygı duymak zorundadır. Özgur ülkede yaşıyoruz CHP'ye terorist vatan haini diyen gerizekalılar sizlere saygı duyulmaz Barzaniyle el ele verip de Kürdistanın lideriyle miting yapan da akpdir zamanında fetoyla da olan da sizdiniz kuyruk yok simdi diyorsunuz ama hala kuyruk var analarımızın gozyaslari dinmeyecekti hala şehitler veriyoruz suriyelileri doldurdunuz basımıza bu sapık hırsız dolandirici suriyeliler ülkemizde rahat etsin askerimiz polisimiz şehit oluyor suriyeliler defolup gitsinler
40 Yorumla- Gündem konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü vatansever, bütünleştirici ve alternatifsiz.
Hizmetse hizmet. Devletse devlet.
Bugüne kadar Osmanlıdan sonra dünyada itibar kazanmış iki kişiden biri Mustafa Kemal Atatürk diğeride Recep Tayyip Erdoğandır.
Vatana millete hayırlı olsun.910 Yorumlarecep tayyıp erdoğan ülkeye hangı ıtıbar kazandırmış?
- +1 yıl
@kartenalodan28 Bugüne değin yapılanları göremiyorsan benim sana anlatmam imkansız.
Ne demiş einstein reis; "Aslında herkes dahidir. Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir."☺ - +1 yıl
ben sana ne anlatayım kı anlayacak mısın
- 7 yorumu gör
- +1 yıl
doğru duzgun bır secım yapamıyoruz
- +1 yıl
@kartenalodan28 yo kardeşim benim kimseye, kimseninde hiçkimseye müdehale hakkı yok. hürsün her konuda. kime oy atarsan at sana bana kim ne diyebilir.
maksat yeterki vatan millet bayrak uğruna olsun. - +1 yıl
ALLAH razı olsun
- +1 yıl
@kartenalodan28 hepimizden inşallah. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
- +1 yıl
ben gelecekten korkuyorum
- +1 yıl
@kartenalodan28 ben bu dünyaya gözlerimi açtığımdan beri korkuyorum. çünkü bizim bizden başka dostumuz yok. önemli bir milletiz önemlide bir coğrafi bölgedeyiz. bugün norveç gibi kervan geçmez bir bölgede olsaydık inan bana birgünümüz böyle geçmezdi. ama biz Türkiyeyiz ve herhangi bir millet değiliz.
zorluklar herzaman olacak ve yakamızı hiç bırakmayacak. - +1 yıl
ne olacak böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılAKP ve CHPye oy verenlerin ot kafalı olduğunu düşünüyorum tamamen taraf meselesi. Sanki futbol takımı tutuyorsunuz. Ya 2018 yılındayız bir mantıklı düşünün ya 16 yıldır AKP başımızda neler yaşandığını bir düşünün ya fetö fetö diye bağırdıkları terör örgütünü kendileri yarattı yetmiyormuş gibi PKK yandaşlarını pislik teröristleri meclise aldı nasıl göz yumabiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. CHP ye Atatürk'ün mirası demişsiniz ama afedersiniz şuanki CHP üyeleri Atatürk'ün b. ku bile olamaz. Bir tane Atatürk'e yakışan vatan millet sever adam yok. Hdp zaten terörist buna oy veren zaten vatan haini. Gerçekten ülkenizi bu kadar mı sevmiyorsunuz gelecek nesli bu kadar mı düşünmüyorsunuz. Allah aşkına mantıklı bir şekilde şu taraf bu taraf olmadan objektif bir bakış açısıyla düşünün. Düz beyin gitmeyin...
00 Yorumla
+1 yılBenim oyum CHP'ye!
https://youtu.be/-ECjv1yIjfA
DİYORLAR Kİ CHP PKK PARTİSİYMİŞ, ÖYLE DİYENLERİ
BU VİDEOYA ALIYORUM! AÇIN GÖZÜNÜZÜ ARTIK! NEDEN BU KADAR ÇOK ŞEHİT OLUYOR SANIYORSUNUZ? BU BARIŞ SÜRECİ NEDENİYLE ZAMANINDA 1090 ŞEHİTİMİZ OLDU. AÇIN GÖZÜNÜZÜ, LÜTFEN AÇIN.72 Yorumla- +1 yıl
Biz demiyoruz resimler kanitlioyr PKK patisi oldugunu
www.aydinlik.com.tr/.../...165sh840coqctfh9e71.jpg
Yargilayacaklar sonuna kadar okusub. Bazı seylerin değişmesi gerektiginin kanısındayım. Durmadan degisen sistemi turk lirasinin dış borsada deger kaybetmesi adlet boşluğu terör partisi hdpnin meclise alinması ve meclisteki uyuyon popo buyuten vekillerin hala durmaları ancak Şu an bunları yapabilecek tek bir parti ve aday yok ne yazik ki...
50 Yorumla
+1 yıl16 sene önceki gibi dinime görüşüme el uzatılsın istemiyorum. Ülkemin adı avrupada bilinmez tanınmazdı. o günlere geri dönmek istemiyorum. Özellikle kendi ülkesinin cumhurbaşkanına saygısız parti bakanları başa gelip bize saygı öğretecekse kalsın... Hiç biri kusursuz değil ama ülkeyi Erdoğandan başkası yönetemez.
120 Yorumla- Gündem konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılBurada oy kullanmaya ve tartışmaya birilerinin fikrini değiştirmeye çabalamaya hiç gerek yok
Buradaki ankette AKPye %1 bile çıksa gerçek seçimde en az %45 çıkacak
Çünkü AKP yargıyı da orduyu da emniyeti de medyayı da hatta seçim kurulunu dahi ele geçirmiş vaziyette
Seçim sonuçlarına müdahale edip kendilerini galip sayacaklar nasıl olsa
16 Nisan referandumunda gördük bunu
Oy kullanmayı dahi düşünmüyorum o yüzden60 Yorumla
+1 yılOy ulu orta açık edilecek bir şey olsaydı perdeler ardında kullanılmazdı. Böyle bir sorunun "KS"bin kendisi tarafından sorulması çok rahatsız edici. Başkası sorsa cahil gözüyle bakarım. Mahrem algısının ne kadar kısır olduğunu Türkiye'de her gün daha çok anlıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu site reklamla gelir sagliyor. Bu testte ucret karsıligı yaptirilmiştir kesin
Ülke icin neler yaptigini anlatmaya gerek yok ve neden avrupa nato abd recep tayip erdogani istemiyor düsünün bir
110 YorumlaAk parti diye bir parti yok
Ama chp var vizyonu misyonu olduğundan başa kim geçerse geçsin çizgisi aynı
Rte giderse parti dağılır o yüzden ak parti diye bir parti yok91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılülke madem iyi durumda neden erken seçim oluyor? madem şuanki cumhurbaşkanı iyi neden aynı kişiyi tekrar seçelim? taze kan lazım taze kan tabiki oyum 80 milyonun cumhurbaşkanı olacak olan Muharrem İnce'ye.
110 Yorumla
+1 yılbu sitenin çoğunluğunun akp çıkmasına hiç şaşırmadım... nerde muhafazakar yetiştirilmiş duygularını bastırmış şu an saman altından su yürüten, bir sürü iğrenç çarpık ilişki yaşayan genç var buraya doluşmuş.
73 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
- +1 yıl
Ne biliyorsun bu testin gercekligini? Sen bildigin yoldan sasma
- +1 yıl
@sanaldabirgercek gerçekliği ne demek arkadaşım katılımcı sayıları ortada işte daha neyin gerçekliğinden bahsediyorsun.
Vatan hainii HDP lilerle ortak kongre yapan chp ye vermeyeceğim kesin. Ülkü Ocakları var olduğu sürece allah Türklere yardım ettiği sürece bu ülkeyi yikamiycaklar o hainler. HDP li vatan hainleri de defolsun buradan
60 YorumlaChp ye vericem. Sıkıldım hep aynı parti yönetiyor biraz da farklı kişiler yönetsin bakalım ne olucak iyiye mi yoksa kötüye mi gideceğiz bunu anlamak için. Baktım chp iyice batırıyor ülkeyi diğer seçimde de ak partiye veririm
80 YorumlaYine HDP, mhp'den yüksek😂😂😂
92 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim oyum Recep Tayyip Erdoğan’a. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden memnunum. Ayrıca dinime saygı gösteren bir parti olduğu müddetçe her zaman oyumu Akp’den yana kullanacağım.
100 Yorumla
+1 yılCHP kesinlikle.
ekonomi için, adalet için herşey için CHP diyorum.100 Yorumla
+1 yılO değil dalga geçtikleri iyi parti mhp yi geçicek bu seçimde bahçeliye selamlar :D
120 Yorumla
+1 yılDaha dune kadar AKP diyordum ama artik akparti harici hepsine verebilirim
186 Yorumla- +1 yıl
Fikrini ne değiştirdi?
- +1 yıl
@murekkepne memurlarin arasinda ayrimcilik yapiyorlar dedemi İstanbul'da kürt diye isten attirmislar halami fetocu diye ise almadilar kizin ne sucu var o kadar okudu elektro muhendisligi yarim puanla kaybetti issiz kaldi ama ilahiyatcilara direk okuyup muhendislik yapabiliyorlar babam ziraatte caliisyor yillarca o hemsirelerde memur neden onlara yaptigi imkanlardan babam faydalanamiyor k. bakmada ben adaletsizlige goz yumamam
- +1 yıl
Helal olsun keşke sen gibi bu vb
şeyleri sorgulayabilen çoğalsa bizim köylü bir adamın oğlu polisdi görevden aldılar memlekete dönerken kaza yaptı öldü babası hala Tayyip diyor. - 3 yorumu gör
- +1 yıl
@adrenalin64 adamın gercek yuzunu gordukten sonra...
- +1 yıl
O eksileyenlerde kudurun 😂
- +1 yıl
Bu arada benim babam da emekli ziraatçı ben de sağlıkçıyım.
+1 yılAkp/Ak Parti
.
.
.
.
Eksileyenlere kol gibi girecek bu seçim 😀111 YorumlaAdalet için CHP tabii ki de, biraz akıllanın artık yeter.
101 Yorumla
+1 yılMilletvekili seçiminde iyi parti
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce 💪💪100 Yorumla
+1 yılGemicikleri olmayanlara, halk açlık sınırının altındayken saraylarda yaşamayanlara, fetöcülere ne istediniz de vermedik demeyenlere, fabrikaları satmayanlara, çay ve kek vaadi olmayanlara, vsvsvsvs oyum sayın muharrem inceye✌
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDün evime Muharrem İncenin partisinden geldiler az kalsın adamları dovecektim defolun gidin evimden ya çocukları dedim defolun gittiler. Bizim aile toplam 450 kişi Sonuna kadar akpartiliyiz
1010 Yorumla- +1 yıl
Seçimden sonra görüşürüz
Cevap sahibi+1 yıl@kartenalodan28 Tayyip baba giderse bak sen Türkiye'nin haline eve Amerikan polisleri askerleri baskın yapacaklar. Sonra Amerika' Suriye'de oldugu gibi iç savaş çıkacak Allah o günleri göstermesin Amerika'da 1861 de başlayan savaş gibi
- +1 yıl
gıdınce ışsız kalacağım dıye korkuyorsun
- 7 yorumu gör
- +1 yıl
anamı nıye karıstırıyorsun amacın ne he
- +1 yıl
adam gıbı tartısamıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yıl@kartenalodan28 biz neden korkalim siz korkun ne bok yiyecez diye seçimden sonra görüşürüz hadi by sakın unutma seçimden sonra
- +1 yıl
benı fetöcü dıye ıhbar mı edeceksınız
Cevap sahibi+1 yıl@kartenalodan28 herkesin görüşü kendine kimse kimseye karışan senin bana karışma hakkın yok benimde sana onun için bana korkak deme fena olur
- +1 yıl
, şıddete de basvurabılırsınız yanı
Cevap sahibi+1 yıl@kartenalodan28 bana kim korkak dediyse dediğine pişman ettim
+1 yılSuriyelileri aldığı için ak partiye atmayacam o kesin
1515 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
- +1 yıl
Suriyeliler ona atar zaten bize gerek mi var 😒
- +1 yıl
yani ailem akpli ama ilk oyumu akşenere atacam ikinci tur muallak
- 12 yorumu gör
- +1 yıl
Ben muharrem inceyle akşenere atacağım ilk tur muharrem :) ailem diğer oyunu akp den yana kullanmisti ama şu anda onların görüşü değişti onlarda inceye atacaklar
- +1 yıl
İlginç akpden inceye geçmek değişikmiş
- +1 yıl
Ailecek sağcı solcu diye bir kavram yoktur bizde seçenekler arasında en iyi ülkeyi kim yönetebilecek kapasitedeyse ona atarız Biz Atatürkçüyuz ama bir önceki seçimde akp ye attık çünkü kılıçdaroğlu'nun devleti yönetebilecegini dusunmuyorduk ama Son 4 yılda olaylar daha da kotulesti başka bir lider şart bu ülkeye bu yüzden oy inceye
- +1 yıl
Anladım Hayırlısı olsun bende ne sağcı ne solcuyum. Ama Akp ve chpden haz etmiyorum zira ülkeye yine en çok zararı bu iki parti veriyor kendi düşüncem o yüzden iyi partiye atarım ikinci turda akşener çıkamazsa boykot yaparım büyük ihtimal
- +1 yıl
Bu ülkeye chp ne zarar vermiş evet türban konsunda falan hatalar yapılmış kabul ama bu sorunlar günümüzde bitti bu ülkede chp varken devlet birçok fabrika kurdu demiryolları kendi kaynaklarıyla yaptı tarım hayvancılık süperdi 0 dan ne hallere geldik. Bak Tayyip ise ülkenin bütün mallarını sattı üretim yok orduya fetöyü soktu yargıyı verdi Atatürk düşmanı hergün yalan söyleyen geçmişi karanlık bir insan ince herkese eşit yaklaşacak fabrika kuracağım diyor öğrenciye işçiye öğretmene emekliye sahip çıkacak birçok sosyal projesi var Tayyip ise ona buna kin tutuyor hala yol kıraathane diyor. İkinci turda ince kalırsa boykot etmen ülkeye hiçbir fayda sağlamaz ancak Tayyip in inmesi bu ülke için adeta bir devrim niteliği taşıyor lütfen oyunu inceye ver Tayyip in gitmesi lazım bu ülkeden artık
- +1 yıl
2,5 milyon daha Suriyeli gelecek daha. Ar*p sevicileri
- +1 yıl
Daha Suriyeli gelmesin ya lütfen topluca gitsinler
- +1 yıl
@behindthenoon hepsi potansiyel oy. Kendi ülkelerini umursamadan terk eden bu kavim bugün benim ecdadim Çanakkale'de şehit dusmese sığınacak ülke bulamazlarken o ecdadın torunları olan bizleri beğenmeyip bir gün ATAMUZ'a şükür etmiş değiller.
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 lan amma komiksiniz yaslar kac gencler 😂 siz boyle deyince auwww akpden oylar baska yerlere gitti 😂
- +1 yıl
@behindthenoon sen gundemi 4-5 yil geriden takip ediyon heralde az 2018 e gel 😂 tr suriyenin yarisini aldi sen suriyeliler oy atcak diyon 😂 bak lutfen rica ediyorum boyle komik duruma dusmeyin
- +1 yıl
@Hakanozturk1010 kardesimden 7 yaş küçüksün. Oyların nereye gittiğine bakacağız 24 nde. Bu arada lan sen de çok komiksin. hic birimiz senin kadar komik olamayiz
Neden AKP?
CHP, IYI ve HDP partilerinin sunduğu "yapıcaz" dediği şeyler belli. Neymiş FETÖcüleri salıcaz Hayinleri dışarı çıkarcaz onları koruycaz böyle saçmalık mı olur? Hani bende çok isteyerek oyumu AKP'ye vermiyorum, fakat diğerleri tamamen hain oldu artık yani RTE karşıtlığıda bir yere kadar. Yani ya RTE ya da ülkenin afedersiniz BOK'a boğulması.63 Yorumlabop esbaskanı kım
- +1 yıl
@kartenalodan28 O da var doğru fakat bilmiyorum. Kararsızım.
- +1 yıl
ya kardesım bak bu secımler hayatı öneme sahıp gel sen benı dınle ıyı partıye ve meral ablaya ver serefım üzerıne yemın edıyorum pısman olmayacaksın
Oyunu hdp ile saadete verenlere lafim yok ama artık bastaki adamlarin degismelerini istiyolarsa baskanlik seciminde bosa atmaktan bir farklari yok bence
60 Yorumla- Gündem konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılak parti der giderim
dip not ; bu soruda üyelerin altına görüş yapanların alayını engelleyin. karakteri olan insan başkasının görüşüne saygı duyp iyi veya kötü bişe yazmaz. basın engeli. bir karaktersizi daha engellemiş olursunuz40 Yorumla
+1 yılBu sitede oylar kesinlikle Chp ağırlıklı olur diye düşünüyordum Akp olması hem şaşırttı hemde sevindirdi var olun kardeşler :)
70 Yorumla
+1 yılsiyasetle pek uğraşmam ve taraf tutmam ama karşılaştırdığımda AKP gayet iyi ve etkili!
93 Yorumla- +1 yıl
Hala akp diyor
Ulke bo ka batti - +1 yıl
patatesin kilosu 6 tl olmuş neyden bahsediyorsun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHdpliler Chp ye de oy verebileceklerini söylemişler, bu demektir ki ikiside terör partisi.. Allah bu düşmanlardan bizi uzak etsin.. oyun Akp..
112 Yorumla- +1 yıl
@mavigoz1234 kolkola girip adalet diye havlayanda siz degildiniz sanirim ;)
artigercek.s3.amazonaws.com/.../...jhEsO0t8fG.jpeg
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif süpersin
+1 yılDolar olmuş 5.5 tl ... OSMANGAZİ köprüsü omuş 90 TL
TEKEL SATILMIS
ŞEKER FABRİKASI SATILMIŞ
BOĞAZDAN HAZİNELER KALDIRILMIŞ
İZMİRİN ALTINDAKİ KOZMİK ODA PATLATLMIŞ
Ülkede milli servete dahi hiç birşey kalmamış
Değişim Şart !130 YorumlaTerör sempatizanı ve yandaşlarından uzak olan bir partiye oy vereceğim.
6850 Yorumla- 47 yorumu gör
- +1 yıl
https://youtu.be/-ECjv1yIjfA
Hangi partiye vereceğini bilmiyorum ama hangisine vermeyeceğini biliyorum 🤗 - +1 yıl
@mavigoz1234 helalsin be
- +1 yıl
- +1 yıl
@Abuzer-Kadayif en azından ne istemediğini biliyorsun bu çok güzel bir şey
- +1 yıl
Bende ilişki konusunda böyleyim ne istediğimi bilmiyorum hala ama en azından ne istemedigimi biliyorum
- +1 yıl
Ben chp yi destekliyorum demedim ya niye böyle oluyor tayyip Erdoğan i istemeyen illa chp li mi olacak ki chp li de değilim
- +1 yıl
@Berikaaacan Tayyibi desteklemiyorsan ya CHP lisin ya HDP li ya da Meralci.
bunlarin ücüde ayni ne farkederki ;)
en azindan neyi istedigini biliyoruz. Terör istiyorsun devletin yikilmasini istiyorsun, insanlarin ayrismasini istiyorsun türkiyenin 16 yil önceki rezil haline dönmesini istiyorsun.
Daha senin hangi partili oldugunun ne önemi varki? - +1 yıl
@Abuzer-Kadayif Yooo ben hüdapar cıyım yazasım geldi
- +1 yıl
Çok merak ediyorum sen ne istiyorsun madem hepsi terör bunların geriye sadece feto kaldı?
- +1 yıl
@Berikaaacan feto dedigin kim?
Fetoda o ücünün babasi zaten. Meral has kizi.
Muharrem ortanca oglu , kemal büyük oglu, temel abisi, seloda kapisindaki köpegi.
Tayyip eskiden dostuydu bunu inkar edemem, ama Şu an bir numarali düsmani.
Düsmana fetocu demek beyaza kara demek gibidir.
Hüdapara vercen demek :D sende bir acayipsin kusura bakma. :D - +1 yıl
@Abuzer-Kadayif ters köşe yaptım dimi hüdapar diyerek
- +1 yıl
@Berikaaacan madalya takasim geldi sana :D
- +1 yıl
@Abuzer-Kadayif Türkiye de 52 tane yanlış olmasın cemaat tipi yapılanma var ve bunlardan sadece 1 tanesi olan feto İzmir de bjr konuşmasında videoda görmüştüm diyor ki bizim iktidarda gözümüz yok vs sonucu gördük hadi biri gitti kalan 51 tanesi ne olacak gene sizler suçsuz Meral Akşener vs suçlu oldu öyle mi
- +1 yıl
Muazzam kandjriyorsunuz kendinizi bayılıyorum ya bunu nasıl yapıyorsunuz daha düne kadar feto bu ülkenin en değerli insanlarından biri diyen bakanları ne çabuk unuttunuz
- +1 yıl
Ah be siz unutsanız da unuttursanuzda o Yüce Allah unutur mu hiç
- +1 yıl
@yerlii valla size göre sizden olmayan herkes pkk li o yüzden siz kendi partinize vermeye devam
- +1 yıl
@Berikaaacan cematlerin ne zarari var?
Adamlar ülkeyi yikma derdind edegilki feto gibi. Sen izmirliysen zaten senin dinle imanla alakan yoktur. Oyüzden anlamazsin bu isleri.
Kandirilan biz degiliz asil sizsiniz. Heleki merale güvenip ona yoldaslik ediyorsaniz vay halinize.
Dünün solcusu bugünün sagcisi, her firsatta davasini satan hainin teki. Bugün davasini satan yarin ülkeyi satar. bak yukari dogru cik orda iki video paylastim foto ve bülent ecevitin kendi sesinden videosu.
Izle bakalim kim neymis iyi ögren sonra burda maval okuma bana :D
Saan madalya takacam diyince costun hemen , heyecan yapma madalyayi rüyanda takacam gercekte degil :D - +1 yıl
@Abuzer-Kadayif ben İzmirli değilim Elazığlıyım kardeşim İzmir de ki videosundan bahsetmiştim
- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun benim dinle imanla alakami onu allah bilir sen allah misin kardeşim herşeyinizden şirk akıyor ya
- +1 yıl
Senin gibi kendjni allah sanan biri bana madalya taksa ne takmasa ne sen kimsin ki gaza geleyim ben kardeşim sıradan birisin sen senin şimdiye kadar ne başarın var da ben senin övgünle mutlu olayım ya da yerginle mutsuz olayım yapmayın ya bak eleştiriniz bile kırıcı anlıyor musun ben izmirliusem dinle zaten isim olmazmis valla cami önünde köpeğe tecavüz eden de gördük siz öyle inançlı iseniz ben olmayayım zaten
- +1 yıl
@Berikaaacan cehalet akiyor yorumundan. Hatta akmiyor fiskiriyor resmen.
Kalkmis birde bana sirkten bahsediyorsun. Allaha ortak kosmak sirktir önce bunu ögren.
agzini topla terbiyeni takin.
Ben nerde yazdim allah oldugumu tövbe hasa?
senin gibi cahillerden cekioyr bu ülke ne cekiyorsa, zaten inancli olmazsin sen bu kafayla bosa burda aglama.
Yazdiklarimi nerenle okuyorsun bilmiyorum ama git doktora görün. - +1 yıl
@Abuzer-Kadayif kardeşim neyin kafası bu ya sen nerden biliyorsun benim inancımı sana kâfir desem olur mu
- +1 yıl
@yerlii bosver dostum cevap verme kudurmus kö pek gibi saldiriyor etrafian bunlardan baska birsey beklenmez. Dinsiz ateist iste nolacak.
- +1 yıl
@Berikaaacan bana allah diyen kafir desede sasirmam. Asil sen neyin kafasini yasiyorsun?
Ne ictin? bonzaimi cektin? cakmak gazimi kokladin?
- +1 yıl
@Abuzer-Kadayif kardeşim ne Çakmak gazı ne bonzaisi ya kendine gel her sizin gibi düşünmeyen anormal değil sakin ol benim annem Tayyip hayranı çok seviyor ama ben anneme kalkıp da makarna yedin beynin küçüldü hayırdır anne kömür isi mi seni bu hale getirdi demedim ya
- +1 yıl
Sadece bjr seçim sakin ol. Farkında mısın her türlü sövdün saydın amacın ne senin ben anlamadım kendinize gelin lütfen
- +1 yıl
Kimse kimsenin imanıni bilemez guzwl kardeşim yapmayın şunu artık ya böyle yapa yapa milleti oldugunuz değerlerden sadece tiksindirirsiniz
- +1 yıl
Maşallah dinimi imanımı ne guzwl sorguladın sen Öyle ya yeter artık kardeşim yazma
- +1 yıl
@Berikaaacan ben senin kardesin degilim bu bir.
ikincisi sen baslattin bu olayi. BEn sana o madalya lafini saka olarak yazdim, yoksa seni tanimam etmem beni alakadar etmezsin,
ama ne zamanki bana allahsin diyip sirk kosuyorsun dedin iste ozaman senin düsmanin oldum.
Sen hakettin.
yazdiklarini iyi oku. Burda dini yorumlara karistiran sensin sonrada hakli gibi su üstüne cikmaya calisanda sensin.
Utan kendinden. Nasil bir bayansin sen? - +1 yıl
@yerlii bosver kardesim cevap verme o bana yaziyor seninle alaksi yok, yani benim yazdiklarima karsilik onu yazdi.
- +1 yıl
@Berikaaacan adalet yürüşü de hiç bir şey yok bakma sen bu manyağa 🤗 onlar adaletsiz yaşamaya alıştıları için yutkunamıyorlar da.
- +1 yıl
Burada yazanlara rağmen bu şekilde savunuyorsan seninle tartışmaya değmez.
@Abuzer-Kadayif
“Biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil, bilakis bu tip yapılar din ve devlet düşmanı oldukları, Selçuklu ve Osmanlı’yı batırdığı için yasakladık. Çok değil yüzyıla kalmadan eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki, bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirlerine düşeceklerdir.” - +1 yıl
- +1 yıl
Cidden çok üzülüyorum çünkü her gecen gun araplasiyiorlar boşver in muhattap olmayın Mevlana ne güzel demiş ' cahille Münakaşa etmeyin zira ben yenemedim hiç '
- +1 yıl
Adam kalkmış izmire izmirliye laf diyor bunlar Yunan torunu değil ya o yüzden zorlarina gitmiş ayrıca KS YORUMUMU KALDIRIP DURMA ARTIK bu pedofili zoofili din simsarlarinın yorumunu kaldır
- +1 yıl
Bak dikkat edin bu zihniyete ne zaman Dara düşseler hemen dinsiz misin öyle misin böyle misin yok bel altı vurmalar falan. Canım benjm adeta 2. peygamber dediniz bir yerinin kılıyım dediniz kocamı bırakır giderim dediler ben O isterse veririm diyen kızlar var ben bunca yıllık Atatürk seven bjr insanım bir kere olsun ıssıririm yalarim bile demedim sizin o militanlar gibi valla devam edin size hak eden gelecek rahat olun ya çomarlari muazzam bir kitle ya doğuştan esrarlı bunlar
- +1 yıl
Akpliler dini kullaniyor dini siyasete karistiriyor bence siz hdp yi suclamayin kendinize bakin. Bunca yil fetoyle beraber oldunuz feto sizi kullandi 15 temmuzda 1200 kisi oldu hepsi akp yuzundendir.
- +1 yıl
@Turobaba_1907 eğer yorum bana ise ben hiç bir zaman akp ye oy vermedim. Çok şükür.
+1 yılTabi ki de terörist ve terör seviciler inat akpye vereceğim
89 Yorumla- +1 yıl
- 6 yorumu gör
- +1 yıl
- +1 yıl
Dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 1.686,12 TL,
Gıda harcaması ile birlikte giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 5.492,24 TL oldu.
Bekar bir çalışanın aylık yaşama maliyeti ise 2.084,36 TL olarak hesaplandı. - +1 yıl
İstikrar suruyoooooooorrrrr k*cimizdaki delik buyuyooooooorr
- +1 yıl
https://goo.gl/images/sSrhdY Terörist kelimesini Tayyipten mi öğrendin?
- +1 yıl
Şu yorumumun altına yorum yapıp hakaret eden arkadaşlar kondom kadar değeriniz yokki sizi şeyime takayım. Sizin kadar bol vaktim yokki burada kahve siyaseti yapayım sizin gibi
+1 yılTabiki de AkParti. Zaten bu partiye oy vermeyen nankördür net.
1042 Yorumla- +1 yıl
Öğretmeme gerek yok zaten nankörsünüz 😊
- +1 yıl
doğru sana katılıyorum burda insanlar ac iken asgari ücrete iükür etmeyi bil diyip te kendisi orda burda kazandığı haram paralar ile deveyi hamudu ile goturenlere oy verenler nankordur evet kardeşi kardeşe kırdıran olur olmaz vaatlerle yol yaptık bilmem neye kac katrilyon yatırım yaptık diyip te bu yandan insanları sefalete zorlayan beyinlere oy verenler nankordur haklısın
- +1 yıl
Siz de bir tutturmussunuz yol amkoyim tabii yapcak kopek gibi yapcak işi ne? zihniyete bak arkadas gozunuzu bir açın bir etrafa bakın suriyeliler senden iyi yaşıyor velet
- 39 yorumu gör
- +1 yıl
Mustafa Kemal yaşasaydı chp nin ve muharremin yüzüne tükürürdü be. Mustafa Kemal'in izinden giden Tayyip. Eğer Mustafa Kemal de ülkesini seven bir adamsa şu an yaşasaydı Tayyip e oy verirdi.
- +1 yıl
yokki onlarda bu bewyin işte boyle oöurgasızlar olduğu sürece buy adam başımızda daha çok duracak sen kendi ülkende miülteci gibi yalıyorsun daha onu bile goremeyecek kadar omurgasız bir beyinsiz isen sefaletide sürünmeyi de hak ediyorsun ama allaha şükürler olsun ki evet kimyagerim işsizim ama onun bunun yalakası değilim çok şükür
- +1 yıl
Öncekiler neden yol yapmadı peki? Öncekilerin görevi değil miydi? Ssk yı batırdı be keMAL. Ssk yı batıran birine mi ülkemi teslim edicem? Bir diğeri de sapık muaarem. Yazdığı şiirleri görmedin sen herhalde. ya da kendi partisinden bir kadına tecavüze kalktığını da bilmiyorsun. Araştır da öyle gel
- +1 yıl
ben şimdi başımızdaki chp iyi demiyorum atatürkün kurduğu parti olduğundan ve bende ATATÜRKÜN TORUNU OLDUĞUMDAN vereceğim tabiki
- +1 yıl
Valla şuana kadar hep kazandı hep de kazanacak. Sizin dediğiniz değil. Çoğunluk ne derse o olacak. Haydi yürüyün işinize.
- +1 yıl
evet çoğunluğun dediği olacak doğru çoğunluğu koyun sürüsü demekki :D çobanı sürüyü nereye çekerse oraya gidermiş ya kotun sürüsü olduüunu kabul ediyosun demekki şak şak şak alkışşşş :D
- +1 yıl
Ya siz koyuna kurban olun be. Hadi biz koyun olalım. Sizin gibi domuz olmaktansa. Her boku yiyorsunuz yani. Domuz olmaktan iyidir koyun olmak. Siz koyunun sıçtığı boku yiyin 😂😂😂
- +1 yıl
Fransa da akp nin secim hilesi yakalandi gerci neyden haberiniz var ki sizin kim aç diyorsun kim tok ki kimin işi maaşı var ki? bu secimde hirsizlik olmazsa (ki 16 yildir oluyor yine olacak ) rte nin kazanma sansi yok sizin gibi koyun çok az kaldi millet uyandı gözünü açtı
- +1 yıl
@Клвдияивановна bunlara laf anlatılmaz ufacık bir beyin kırıntısı yok
- +1 yıl
Bak arkadaşım. Kendin yazdın bak 16 yıldır hile oluyor dedin değil mi?
- +1 yıl
Bak çok düzgün konuşacağım 16 yıldır hile mi oluyor diyorsun?
- +1 yıl
hadi omurgasız yalama yürü anca gidersin git ona buna yalat kendini iyi yalama olur senden :D :D :D
- +1 yıl
tatlım bak düzgün konuşmak kim sen kim sana bunları anlatırdık ta boşver hadi sen yalakalığa devam
- +1 yıl
Evet ensar vakfı da chp nin işi demi ya cahili arastır gel diyor adam en azindan siir yaziyor be daha adamin diplomasi yok sen rte defne samyeli olayina goz yumacak kadar çiçeksin
- +1 yıl
kanka bunun gibiler çocuk tecavuzculuğunude servest bıraktı aytnen ensar vakfının tediği bklar sayın çalışma bakalının bir kereden bişey olmaz dediklerini unutmadık daha şrfzlik yapma yalaka sana diyorum
- +1 yıl
Öncelikle şunu söyleyeyim. Her ama her sandık başında chp lisi mhp lisi akp lisi hdp lisi oluyor. Bu bir gerçek. Oylar açılırken yani sayılırken mesela ben zarfı açtım orada hdp ye oy basılmış misal. Ben onu kaldırıp herkese gösteriyorum o oyu akp lisi görüyor, mhp lisi görüyor, chp lisi görüyor. Yani her oy, sandık başında her partiden 1 kişi oluyor. E buraya kadar anlaştıysak. 16 yıldır hileli dediğin/dediğiniz oylar hileliyse bu her sandık başındaki chp lisi hdp lisi salak o zaman. Birsürü sandık açılıp sayılıyor. Başlarındaki chp lisi hdp lisi salak o zaman yıllardır hileli oyu görüp kabul etmişlerse. E sizde hileli oya göz yumacak kadar salak olmayın ne diyeyim ki.
- +1 yıl
ı sandıkların ysk da ne hileler sonucunda alındığını biliyomusun peki?
- +1 yıl
Şiir dediğin " memelerin al al olsun, dökeyim kağıdın üstüne." mi olmalı? Erotik erotik şiirler. Hadi buna göz yumuyorsun. Kendi partisinden kadına tecavüzde bulunmak ne demek? Kadın anlatıyor ya kadın kendi ağzıyla anlatıyor. Mahkemeye de verdi. Abi kör müsünüz?
- +1 yıl
Biz salak değiliz onu sen kafana takma bilmiyorsun iste iş orada bitmiyor merkeze gidiyor ardindan tv lere aktariliyor çok zor bisey sandin galiba ya ne korsun ac gozunu aaaccc
- +1 yıl
kim yapıyor bunu pardon kim diyor yada?
- +1 yıl
Muharrem ince: 3. Köprü gereksizdi. ( inceciler alkışlar )
2 dk sonra
Muharrem ince: 4. Köprüyü de ben yapıcam. ( alkışş )
? Jskdjskjxşw
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz aptal dememe gerek yok görüyorsunuz. - +1 yıl
Neyi kim yapıyor kim diyor? Şiirleri mi?
- +1 yıl
sen hangi gazeteyi okuyosun pardon ya da jhangi tv kanalını izliyosun bakalım soyle dürüst ol ama
- +1 yıl
ordaki inceyi anlayamayacak kadar körsün peki daha erdoğan yokken yapılan üniversiteleri erdoğan kim yaptıı beeen yaptım diye söylemesine ne diyorsun yapmadigi seye ben yaptim diyor?
- +1 yıl
Ya bitanem. Sizin evde internet yokmu? Veya Google? Haydi varsa bir muharrem incenin şiirleri diye bir yazar mısın? Lütfen. Oku gel ondan sonra konuşalım.
- +1 yıl
Yok canım yapmadığı şeylere ben yaptım demek sizin işiniz. Havalimanlarını güya kılıçdaroğlu yaptı ya ;) yok canııım sadece havalimanı mı köprüleri de o yapmış olsun hadi :)
- +1 yıl
Srdugum soruya cvp veremiyorsun benim işim kilicdarogluyla degil su an
- +1 yıl
işte bak daha orda başka partileri kotuleyip kendi partisini yücelten bir parti olduğunu dahasını da soliyimmi yandaş gazeteleri okuduğunuz veya yandaş yayın organlarını izlediğiniz nerden belli bu arkadaşın dediği gibi orda soylenenlerin bile neye gonderme olduğunu daha anlayamamışsınız sana onerim halk tv fox tv gibi yerleri izle gazetelerden de sozcüyü takip et buda sana son sozum daha yazmıyorum hadi by
- +1 yıl
Canım muharrem ince nin EROTİK şiirlerini halk TV de izledim zaten. Ayrıca Fox solcuların kanalı :) gidipte fox da akp yi övecek halleri yok sizde aptal rolüne yatmayın. :) ben size diyor muyum atv yi izleyin diye? Çünkü sağcı kanalı yani sürekli akp çıkıyor atv de de chp çıkacak değil ya. Ha ben tarafsız kanalları da izledim. Orada da sürekli muharrem ince yi gömüyorlar. ayrıca ben kendi vatandaşına , milletine "salak" diyen bir adama oy moy vermem.
- +1 yıl
Ben atv de izlerim fox da izlerim aradaki fark bu sen diger seylere goz yummus kulak tikamissin ben bunu yapmiyorum kim ne diyo niye diyo soruyorum arastiriyorum neyse size kıraathanelerde iyi sek*sler pardon kekler
- +1 yıl
Saçın açık diye, bir sakallı tecavüz etsinde gör... a... ı.
- +1 yıl
@blackwhite11 akılli ol be kardesim exper 1 provakator iste paralı sanal asker :)
- +1 yıl
İşte cahilliğini de göstermeseydin iyiydi. Kıraathane nin anlamına bak da gel karşim haydi. Sizin beyniniz zihniniz orada olduğu için tabi diyecek bir şey yok. Ha yine de insanlık yapıp anlamını da söyleyeyim. Kıraathane: müşterilerinin okumaları için gazete ve dergi bulunduran , geniş , temiz ve iyi döşenmiş kahvehane. :) şimdi sen üşenip googleye kıraathane ne demek yazamazsın :)
- +1 yıl
Ay o sakallı sana denk gelmesin dikkat et :)
- +1 yıl
O yollari yaparken çok ac doydu yaya gezenler simdi jeeplerde geziyor sen gibi sanal askerler calin davulu vura vura sesiniz secime kadar. Secimden sonra kime siftineceksiniz?
- +1 yıl
Seçimden sonra seni burada görmek istiyorum 😂😂
- +1 yıl
Şu ana kadar 1 tane kitap okumayan insan da oraya gidip kitap okuyacak he he yedik tamam
- +1 yıl
Sen okumak zorunda değilsin ayrıca bu kadar insan dediğine göre 70 milyonu tanıyosun
- +1 yıl
Sen türkiye deki okuma oranı ne bilmiyorsun galiba cidden çok boş konuşuyorsun bir nok bildiğin yok
Parti olarak MHP cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdogan
200 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseçme seçilme hakkını kadınlarımıza veren Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kemiklerini sızlatıyor bu ülkenin kör kütük yobaz akpli kadınları az insan olan ATA'ya saygıdan ötürü uzak durur akp'den Hey gidi heyy
6188 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 az ötede ağlama başla bu ülkeye fetoyu chp sokmadı osloda chp oturmadı dolmabahçede chp pazarlık ypamdı 29 ekimde pydlileri sınırdan geçirip chp alkışlatmadı
Sizin zihniyetiniz bozuk siz Atatürkü para veya bina adlarına koyarak yaşatmaya çalışıyorsunuz yazıklar olsun size ATatürkü paraya koyup koymamamk önemli değil Attürkün Türk miletine vermek istediği öğretmek istediklerini öğrendindiğn ve gayret ettin vakit Atatürkçü olursun. https://youtu.be/QLktoBwoCH8 bunu izleyip demek istediklerimi daha iyi anlayabilirsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 sus pus oldun
- 185 yorumu gör
- +1 yıl
Ulan canım paranın üstünden o fotoğrafı Akp kalırsa yine böyle önemli olan fotoğraf değil mi derdin once onu bir de bana
Ülke chp ye kaldığında nasıl b*ka batirdıklarini herkes gördü. %400 zamların geldiği vakitlerde başta chp vardı. Ulan sen ne anlarsın be Televizyon kadar kafan var düğmesi kadar beynin yok
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 o attığın fotoğrafı yalanlandı ey gidi ülkei ztn akp batırdı sizde oturur tatar böreği yersiniz sizin gibi gerikafalıların oy kulanma hakları ellerinden alınmalı kör kütük cahiller ve bu arada chp li değil atatürkçüyüm bunun altını çiziyim. %400 zamların yapıldığı yıl hangı yıl söyle bakıyım biliyor musun acaba? Fettulah güleni bu kadar büyüten kişi kim? CHP'mi? Her yere bu kadar fetöcuyu kim soktu CHP mi? ya da her istediklerini CHP mi verdi fetoculara kak git kör kütük cahilsiniz kalkmış siyaset yapıyorsunuz Atatürk teşke 1927 de vermeseydi size seçme seçilme hakkı teşke yobazlara oy kulanma hakları ellerinden alınmalı.
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 neden fabrika açmıyor issizlere iş yerine tatar böreği yediryor sanki kıraathaneye giden kitap okuyacak bedava çay kek wifi kullancak ey gidi eyyy al buda kanıtı www.cumhuriyet.com.tr/.../...lgesini_gosterdi.html siz bu montaj işlerini iyi öğrenmişsinizdir fotoculardan
- +1 yıl
Sahte olduğunu söyledi ve ispatlandı oyle mi 😃 ya git ötede ezik ezik takıl sen. 1300 ciltlik kitap diyorum oraya senin gibi keşler girmez merak etme. Öyle mekanlara wifi icin gidiyorsun milleti de öyle sanıyorsun heralde. Fabrikalar satılmadı özelleştirildi. Tabi özelleştirmenin ne anlama geldiğini bilmeyince her yerde bos boş konuşuyorsunuz. Gidip de oyumu cinsel tacizden dosyası olan muharrem sapigina vermeyeceğim. Sen ve senin gibilerin öteki dünyada yatacak yeriniz yok. Çünkü vatana hizmet edeni kotukleyerek vatan hainliği yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 2. tur tayip kaybettiği vakit buraya gelip elimizden alınan özgürlğkleri geri kazanınca çok açık şekilde sana bir çok şeyi izah edeceğim bekle ama !
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 1. turda bittirsin tayip erdoğan kafama sıkar intihar ederim ama 2. tura kalrısa aynısı yapacak göt var mı sende? Ve ayrıca 16 yıldır ülkeye neler oluyor biliyoruz tatar börekleri gelir farbikarlar gider siz gidin çay ocakalrında kek çay için yiyin bedava wifi kulanın kitaplar okunmaycak boşun apara harcıyorlar kesin onada müsteri sözü verip yandaş mütahite yaptırırlar.
- +1 yıl
Sen nasıl bir m@lsin Allah rızası için ya? Kafasına sıkacakmiş 😂 dünya hayatı icin ahiretimi mahvetmem ben. Seçimi kaybetti diye intihar etmem. Ama davam uğruna can veririm. Senin gibi intoharceen değil şehit olan olurum. Aynı kiraathaneyi chp yapsa oo yıllardır kutuphanelere önem verilmiyordu chp en iyisini yaptı cart curt overdiniz. Ama Akp yaptı ya batiyor size. Aslında Tayyip kazanırsa kafama sıkarim sesin ya seninle muhatap olmaya bile gelmez. Yaradana saygın yok yöneticiye saygın olmasını beklemek hata olur
Sen ötede havla dur. Ülkenin ite de ihtiyacı var
https://m.youtube.com/watch?v=_lV5MeLLw28 - +1 yıl
“Kör kütük yobaz akp li kadınlar “
Kör değilim Allah’a şükür yobaz hiç değilim anam babam ve Recep Tayyip Erdoğan sağolsun bu cümlede sadece akp kısmını üstünüme alıyorum. Artık o kadar iğrençleştiniz ki neyi kötülesek diye kuduz köpekler gibi etrafta dolaşıyorsunuz. İslam ülksinin başındaki adam dinini savunuyor diye din tüccarı dediniz.
Ama RECEP TAYYİP ERDOĞAN IN dediği gibi dini biz yaşarız tüccarliği siz yaparsınız.
Adam diye partiden aday gösterdiğiniz kişi ben beş vakit namaz kılmam ama hergün (!) cuma namazı kılarım diyo.
Türkiye =müslüman ülkesi =islam
Yani bize hergün cuma namazı kılan adam değil ülkesi için savaşmaktan asla vazgeçmeyen mümkünse cuma namazlarını hergün değilde cuma günleri kılan adam lazım
Cevap sahibi+1 yıl@çılgın_ölüler Bizi yanlış yola yönelten soysuz kimseler bilirsiniz ki, çok kere din perdesine bürünmüşler, saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldata gelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz... Görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, harap eden fenalıklar hep din niteliği altındaki küfür ve kötülükten gelmiştir. Onlar her türlü hareketi dinle karıştırırlar. Halbuki, Allah'a şükürler olsun hepimiz Müslümanız, hepimiz dindarız; artık bizim, dinin gereklerini öğrenmek için şundan bundan derse ve akıl hocalığına gereksinmemiz yoktur. Analarımızın, babalarımızın kucaklarında verdikleri dersler bile, bize dinimizin esaslarını anlatmaya yeterlidir. ATATÜRK NE GÜZEL ANLATMIŞ
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 kudur soysuz köpek hangi üniversite de okuduğunu sorabilir miyim? bayburt gümüşhane anca alt klasdaki yobazların gideceği okularda takıl Koç üni. bilgisayar mühendisliği okuyorum kim kör kütük cahil anlaşılıyor zaten ey gibi ey
- +1 yıl
Atatürk’ün mirasini yiyen chp birde islam adı altında para yemeye çalışan gülen ikiside miğdemi bulandırıyor. birinin foyosu ortaya zaten çıktı diğerinde az kaldı
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 ATATÜRK çok güzel demiş dini siyasete alet eden düşük karakterli insandır diye.
Cevap sahibi+1 yıl@çılgın_ölüler Lan gevşek Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? Verin cevap bunlara eğer chp ise Akp veerdoğana oy verecem
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 sen allahın vek, ilimisin haşa isediği zaman içer alkol siyasileri diniyle değil yaptıklarıyla yargılayın cahıl kefaşeler sizi siz onu bunu geçin sporuma cevap verin ahmkalar
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? Verin cevap bunlara eğer chp ise Akp veerdoğana oy verecem cevap ver gevşek
- +1 yıl
Sence kim dini siyasete alet ediyor. Adam siyaset yapıcak diye dinden mi çıksın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ikisini birbirinden çokta güzel ayırıyor. bence çekemeyen soysuzlar din tüccari gibi saçma ithamlarla din ve siyaseti birbirine karıştıranlar belli. Birde artık ATATÜRKÜ arkanıza alıp yaptığınız şu saçmalıklıklara son verin.
Cevap sahibi+1 yıl@çılgın_ölüler Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? Verin cevap bunlara eğer chp ise Akp veerdoğana oy verecem açıklayın sorumun altından s, ktir olun g, d, n oropu evlatları
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 sende gereksiz bir döl israfısın daha okudğun üniversiteyi söylemedin ben chp li değilim ama kemal o gece havalından gitti ist bir belediye başkanının evine darbeyi akp biliyordu bilerek engellemediler kahraman olmaya çalıştıular o gece ölenlerin veballerini nasıl ödeyecekelr acaba ben açıklaım şimdi kalk sen açıkla sorumdaki herşeyi Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? Verin cevap bunlara eğer chp ise Akp veerdoğana oy verecem
Cevap sahibi+1 yıl@çılgın_ölüler lan gevşek kefaşe hangi üniversitede okuyrosun soylesene bi? yobaz cahil ya da şehir ne doğu anadolu anadolunun kırsal yerlerımı? anca sızın gıbı yobazlar oy veririr karapartiye ey gidi eyyy.
- +1 yıl
Her zamanki gibi kimin tarafında olduğunu köşeye sıkışınca ettiğin küfürlerden çok belli. noldu canım çok mu koydu soysuzların yanında olman birde üniversite okuyormuş pehh. sen okusan nolur bu vatana ne yararın olur. Suriye’lerden çok senin ve senin gibi soysuzları temizlesek memleket tadından yenmez yani. Şimdi sen mesajı okuyunca bir sinirlenmissindir EGO’n sarsılmıştır ağzını bozmak için hazırsındır falan yaz yaz olmayan zekanı kullanda et küfürünü böylece seviyemiz belli olur
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 ite ihtiyacı varsa git durma sizin gibi soysuz köpekler bu ülkei 16 yılda bu hale getirdi ülkede 3 milyon fetocu olduğu sanılıyor acaba bu kadar feto yapılanmasını kim yaptı?
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 evelellah 15 temuzda nefret etsekte halk tarafından seçildi diye saygımız sonsuzdu çıktık direndik bizde ama ülkeyi batırdılar dolar olmuş 4,73763005 euro olmuş 5,49334837
gram altın olmuş 194,17 siz geeveleyip durun ne yaptı ülkeye yol köprü haricinde eğitim sisteminin içine tükürdüler fabrika desen yok genç issizlik yuzde 20 issizlik yuzde 11 kalkmış tatar böreği çay wifi kitap kahve açacakmışmış cahiller oraya harcıkalrı parayla alt yapı yapsınlar gördük gaziantep ile ankaranın altyapsını 1 yağmurda emin ol o kıraathanelerede bedaca çay çörek wifi için gidecek insanlar emin ol sende öyle yapacan çünkü kitap okuyacak olsan yobaz olmazdın böyle nitelikli lise almışlar fen liseleri ve imamhatipler imam hatip nedir üst klas öğrencileri imamhatiplere mecbur bırakıyorsunuz yobazsınız hepniz körsünüz hepiniz cahilsiniz hepiniz ben bu ülkeye yazılım yazıp hizmet ederken sizin gibi yobazlar kıraathanedemi oturacaksınız yokya- +1 yıl
Muharrem ince gibi ben üniversite okudum diye diye öldün bittin
Bide kopyala yapıştır yapıyorsun herhalde köpek gibi hep aynı kelimeler hav hav hav başka bir şey Yok
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 o kıraathaner açılırsa avupaya gider orada özel sektöre hizmet ederiz bize asalsendan iş teklifi geldi seneye mezun olunca bu yıl için sıtaj seçim sonucuna göre karar verecez millet yatarken biz enayi değiliz biz çalışsacaz siz yatıp keyif süreceksiniz giderim yurt dışına paşa gibi alırım 7-8 kat daha fazla maaş gelir burada harcarım sizde yersiniz tatar böreğini oturursunuz aşağıya bn okuudğum üni ye girmek için gunde 4 saat uyuyordum dirseklerim çürümştü yok ya bir akıllı siz bu ülkede
Cevap sahibi+1 yıl@çılgın_ölüler hangi üniversite okudunu söyle lafı dolaştırma yobaz herif seni ben inceye değil MERAL AKŞENERE VERECEĞİM OYUMU yobazlar tayfa sizi Ve bir daha bana köpek ya da hakaret edersen ağza alınmayacak şekilde küfür edeceğim sana
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 elhamdulilah 5 vakit namazımı kılarım ben atatürkçüyüm chp li değilim
- +1 yıl
Senin yaptığın yazılıma sokayim. Bu zekayla nasıl yazılımci oldun sen. Nüfus çoğalıyor besin kaynakları tükeniyor avrupa ülkeleri olası bir 3. Dünya savasından korkarken sen hala dolardan bahsediyorsun. Ülkeye savaş açılınca ülkeyi savunma sistemi kurtaracak. Hani şu chp zamanında %5 olup Akp iktidarıyla her yil nerdeyse %10 artarak %85 e kadar gelen savunma sanayiden bahsediyorum. Sen hala dolardan bahset sanki dolar yeyip içiyor @mk salağı. 16 yıldır başta akp var ve onun ekmgini yiyorsun begenmiyorsan maaşta almayacaksin.
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 evet ülkenin yarsı yobaz yenimi anladın ama yeni yetişen nesile güveniyorum tekmeyi vuracaklar ülke kalkınacak
ayrıca ülkenin yarısı tayipçi değil onuda bil görecez seçimlerde yuzde 30 küsürmü alır 40 küsür mü alır görecez 2. tur ince ya da akşener cumhurbaşkanı adayı yolsuzluğa bulaşanlar mahkemeye- +1 yıl
Aaa olur mu öyle şey senin gibi üniversite okumuş biri küfür etmemeli ne de olsa üniversite bu
Fetocular çoğaldı biz yobazız oyun soysuz- ay pardon merale hepsini anladık biz hepsini
Cevap sahibi+1 yıl@çılgın_ölüler Eğer meral Akşener fetocu ise dokunulmazlığı yok 1 yıldır fetocu diyorsunuz adalet bakamlığı akp de iç işleri bakanlığı akp de tutuklayın atsınlar hapse neden atmıyorlar? Kadın diyor ki Köyümden çıksın fetocu alın içeri beni diyor ey gidi eyyy kanıt gösterin diyor susuyorsunuz ey gidi şeref namus yoksunu halsiyetsizler din altına sığınıp ülkeyi yiyp sizin gibi ahmakalrı dolandıranlara kızıorum sizin gibi mechuplara kızmıyorum
- +1 yıl
Biraz cesaretli olsan profilini acip yorum yaparsin, gizli profil ardindan yok kocta okuyorum yok aselsandan teklif geldi yok yobazsiniz felan diyip klavye delikanliligi yapma burda yav sak!
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 hava savunme füze sistemin yok abd bombalasa nükleer silahla her ilinde halkı saklıyacağın sığınağın yok uçak olarak f18 kulanıyorsun 12 tane deniz altıcığı var devletin ama tayibin oğlunun gemicikleri var Türkiyen, in en iyi yazılımcıları arasında olacağım sen benle geç dalganı ben günde4 saat uyuyup çalışıp dirsek çürüttüm alın terim var benim buralarda dolar sadece 1 kuruş artınca türkiyenin borcu kaç milyar tl artıyor haberin var mı senın sana o parayı söylicemde aklın almaz o paranın yuzde 1 ini bile görmeyi bırak telafuzunu yapmayanlar anlamaz siyasetten
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif klavye delikanlılığı hahahaha gerçekeler popona battı sanırım.
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00
1 mhp den ayrılıp iyi partiye geçen mhp nin finas kolu diye nitelendirline genç bir kişi ve yapılan bağışlar sadece benim ailem 20-25 bin tl bağışladı
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 ben chp yi savanmuyorum zaten siz atatürkçüsünüz öyle mi lan şurda 2 soru solsam abuşup kalacaksnız daha ilkerklini doğru dürüst sayamazsınız anca açarsın yeni sekme ordan bakarsın
- +1 yıl
sen ac profilini bak kimin neresin ene batacak göreceksin.
gizli profil arkasindan biraz sonra sen ince de olursun ama ben ana kalin kalin bir sokarim felegin sasar ;) - +1 yıl
senin ailen önce ac karnini doyursun madem bu kadar zengisnin burda ne isin var?
Az salla yalanlarini.
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 beyinsiz diyorsunda daha okudun okulu söylemiyorsun yav konuyu çok saptırdınız bu ülkeye29 ekimde pyd lileri sokan müslüman yerli ve milli olan kişi kimdi söyle?
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif Buraya senin ağzı açıklıktan bok kokanlarlar, poponu silecek peçete bulamayan fakirler gelmiyor sadece düz bir forum sitesi olarak algılamayın burada tartışıp konuşuluyor ama sizin gibi yobaz sürüsüyle olmuyor bu
- +1 yıl
artistlik yapma lan profilini ac adam gibi gel kendini savun. Perde ardindaki arap kadinlar gibi konusup durma.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif az ötede ağla çomar seni
- +1 yıl
lan ya vask korkundan 3,5 atiyorsun profilini acamiyorsun.
Biliyorsunki acsan seni si ke bamyaya gömecem birdaha buralarda gezemeyeceksin. Kalkip bana artistlik yapma burda.
erkeksen ac lan o profilini!!!
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif pp açacam ama öncelikle Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? bunları yapan yerli ve milli olan dinine bağlı şahsiyeti açıkla profili açacam
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif çacam ama öncelikle Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? bunları yapan yerli ve milli olan dinine bağlı şahsiyeti açıkla profili açacam
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif böyle sesinizi keserim işte çacam ama öncelikle Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? bunları yapan yerli ve milli olan dinine bağlı şahsiyeti açıkla profili açacam
- +1 yıl
hergün meydanlarda seloya özgürlük naralari atan kim?
Bugün allahi kitabi agzindan düsürmeyen daha gecen sen eramazanda bodrumda elind birayla poz veren kim?
Ulan sende akil olsa biraz düsünürsün. Meral bile dün soylulara hizmet ediyordu bugün sagciyim diye sizi kekliyor.
Kendi davasini satan bir insan ülkeyi hayli hayli satar.
Cevap sahibi+1 yılf böyle susarsınız def olup gidersiniz sorumun altından çomar sürüleri bir bakıyorumda sustunuz çacam ama öncelikle Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? bunları yapan yerli ve milli olan dinine bağlı şahsiyeti açıkla profili açacam
- +1 yıl
Sen birdaha hakkini küfür etmeden savunmasini bile bilmiyorsun. Yalan yanlis kendini cok mükemmel birisi gibi gösterip burda kalkip bize maval okuma.
Sen kocta okuyorsun öylemi? Sen aselsandan teklif aldin öylemi?
Ulan sen bu halinle ise giripte milletin görüsüne saygi duymayip insnalara küfretiginde seni tuvalete bekci bile yapmazlar.
Burda zaten yalan söyledigin apacik ortada.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif ağlıyonmu sen ne yaıyon ben ATATÜRKÇÜYÜM chp li değilim ben yüzümü güneşe döndüm ağlama hadi profili açacam sevap ver cevap. çacam ama öncelikle Fetoyla kim kim kolaydı Gel bu hasret bitsin diyen kimdi 17-25 milad diyen kim ne istedilerde vermedik diyen kimdi. 29 ekimde pydliler ülkeden geçiren kimdi? bunları yapan yerli ve milli olan dinine bağlı şahsiyeti açıkla profili açacam
- +1 yıl
olum profilini ac diyorum hala laf salatasi yapiyorsun.
Lan okadar cesaretliysen acsana profilini. :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif kudur it sürüsü seni sen nerde okuyorsun? bak açıkla sorularımı profili açacam ztn orda mesjlarşırız öğrenci kimliğimide atarım elhamdulillah yalanla işim yok sen hele açıkla sorularımın cevabını bak öğrenci kimlğimide atacam aselsanın mailinide atacam iyipartiye yaptığımız bağış dekontunuda atacam sen yeterki açıkla sorularımı hadi nedense soruları sorunca hiç pp aç demiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif açacam tama söz hatta öğrenci belgelmin fotoğrafınıda yaptığımız iyi partiye bağışıda aselsanın gmailinide hepsinin fotoğrafını atacam ama tek şartım var şu sorularıma cevap ver önce sonra dediğim her şeyi yapacam koçta okuduğumuda kanıtlayacağım sakin ol sen sadece 3 tane isim çıkacak ağzından çok zor değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif acacam pp lakin sorularıma cevap ver bende o cesaret de var yalan mı değil mi söylediklerim onuda kanıtlayacağım merak etme sen
- +1 yıl
lan profilini ac !! Hala küfredip klavye delikanliligi yapiyorsun.
Sen benim okudugum okulu ancak rüyanda görürsün.
Sen yüzünü günese dönmüssün dogru yüzündeki b o klar cabuk kurusunda birdaha sicsinlar diye :D
Profilini ac öyle konus. Erkeksen ac dedim ama erkek degilsinki sen, böyle kari gibi dirdir edersin ancak :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif lan gelip sroumun altında bana sallayan sen sonra küfür edersin diyen sen.
diyorumki açacaığım ama şartım var soru sordum cevap ver bana hakaret et sonra bir şey diyince kofor otmo diyorsun sen sorularıma cevap ver. Ayrıca sana bir şey diyimmi okuyacağın okul maksimum ya özel ünidir ya da gümüşhana zonguldak bayburt falandır daha ilersine gidemezsin ztn
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif tamam bnde diyorumki adamsan sorularıma cevap ver karı gibi dır dır yapma tirrekanca karı gibi ağalrsın burda
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif kadın gibi zırlayıp sustun hadi cevap sorularıma
- +1 yıl
profilini acamayacak kadar korkak olan birine cevap vermeye gerek yok.
Cünkü ya ets oynayip hayal kuran 15 yasindaki bir velettir.
ya da böyle türkiyenin ücra kösesinde acliktan nefesi kokan zenginlik hayalleri kuran solcu bir yav saktir.
Baska söze gerek yok. anlasilan sen o unilerden birine zorla girmissin ki ha bire herkese aynisini yaziyorsun.
Ben sana diplomami gösterdigimde aglamana bile gerek kalmaz gidip kendini intihar edersin ;)
ERKEKSEN AC PROFILINI !! ama sen erkek degilsinki olum. Sen bildigin tarnseksüel ib nelerden birisin. Kalvye basinda öter durursun böyle.
Profilini acinca haber et, yoksa bosa havlama burda. ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-KadayifALLAHU TEALA ŞAHİDİM OLSUNKİ AÇACAM yeterki şu sorulara cevap ver sen öğrenci kimliğimide iyi partiye yaptığımız bağışın dekontunuda aselsanın attığı mailide hepsini gösterecem cevap ver önce sorularıma Allahı şahit tuttum kendime hadi ver cevap verdiğin dk anında direk açıp yolluyorum dediğim şeyleri şu anda çok pis göt oldun başladın ağlamaya hangi üniversite okdunutahmin etmek istedim kötü üni adı verdim ama sen bundan alınmadın ve tepki göstermedşn çünkü öyle birde okuyon benim emeğime okuluma hakaret ettiler hemen karşı çıktım ben kanıtlaycağımda Allahu Teala şahidim olsun.
- +1 yıl
simdide müslüman oldu bak hele suna.
Biraz önce allahin yarattigi insanlara yobaz diyen, onlara hakaret küfürler yagdiran, bir bayana bile küfredebiecek sekilde azan birisi kalkmis simdi Allahi sahit gösteriyor.
Iste bu yüzden halk size inanmiyor halk sizi sevmiyor.
kim gö t olmus ortada.
Ben senin o yazdigin ve kücümsedigin universitelere itiraz etmedim. Orada okuyanda benim ülkemin insani mezun olanda benim ülkemin insani.
Bu ülkeye faydasi oluyorsa okulun bir önemi yok.
senin gibi allahi sahit gösterip insanlara sevmedigim bir partiye oy veriyorlar diye hakaret etme geregi duymuyorum.
Aramizdaki fark bu.
Essege altin semer vurmuslar essek yine essek olarak kalmis. ;)
Umarim bu sözümü anlamissindir. - +1 yıl
Hakkini adam gibi savunsaydin burda kimse sana hicbirsey demezdi.
Atatürkcü olabilirsin saygi duyarim.
iyi partiye chpye ya da baska partiye oy verirsin saygi duyarim senin tercihindir beni alakadar etmez.
Ama burda millete hakaret ederek kendini biryerlerde göstermeye calisirsan ona müdahale ederim.
Burada seninle küfürlesmek icin yazmadim sana bunu bilmeni isterim.
Hakliysan (ki hakli degilsin) haksiz duruma düsüyorsun kendi yazdiklarinla.
Bence sen bu yazdigimi iyi oku. Belki degismek istersin ve insanlardan daha cok saygi görürsün.
Bu sekilde devam edersen emin ol basindan bela eksik olmaz, seni ne ailen nede baska hickimse kurtaramaz. Bunun sayisiz örnekleri var medyada.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif sen hiç küfür hakaret etmedin bana yüzündeki bok kurusun derken sen müslümandın ya da o kadınlar bana köpek derken müslümandı kardeşim derken müslümandınız siz yani kendinizi zeytin yağı gibi üste çıkartıyorsunuz ya helal olsun size
- +1 yıl
Akp li kadınlara yobaz dedin ve iki de bir karı gibi ağlama diyorsun diğer arkadaşa , bir de kadın bir adaya oy vericem diyorsun. ne olduğun belli değil bir daha kadın kelimesini küçümseyici bir cümlede kullanma bazen böyle konuşurken ya da küfrederken seni babanın doğurmadığını bir annenin olduğunu hatırla Koç üniversitesinde okuyan arkadaş
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif siz gidip kırathanede bedava çay WiFi ve keklenirlen ben bu ülkelere hizmet edeceğim ama o kıraathanede açılırsa Avrupa’ya gider orda çalışırım Milet yan gel yat yapacak kıraathanede ben zamanlında 4 saat uyku ile çalışıp didinecem sonra ben ülkeye hizmet edecem ülke sanayisine sonra akp yaptı biz yaptık ohoooo diye kosarhanede coşarsınız yok ya
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif en baştan okuduysan gelip sorumun altına üşüşen yobaz kesim ağlıyor bana burda ben olacaklarındiyorum ve her Türk vatandaşı ATATÜRKÇÜ olmak zorunda sevip saygı göstermek zorunda yapmayan haindir sizin deyiminizle gayri milli
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif hiç üşüyen yılan eve alınır mıda yobaza saygı duyacam benim sırtımdan geçinsin saygı duyacak Mışım külahıma anlat
Cevap sahibi+1 yıl@çılgın_ölüler fark ettiysen o bana derdi ben ona cevap ver pp açan diyorum hakaret ediyor bende herkese anlayacağı dilden konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılATATÜRK’e annesine hakaret edene ağzını açmayanlar ya da teşke Yunan galip geldin diyip ATATÜRKÜN ANNESİNE sallayıp hastanede onu ziyarete gelen yerli milli ve müslüman kimdi acaba? Bunlara ses çıkartmayan gerçekler söylenince avazınız çıktığı kadar cırlayın çünkü yarası olan gocunur !
- +1 yıl
her türk atatürkcü olmak zorundami? :D
sen bonzai felanmi cektin?
Biraz önce allah kitap diyordun simdi kalkip atatürk diyorsun.
Seni avrupada kimse ise almaz rahat ol, o hayallerini sen baska bahara sakla.
Sende cesaret olsa o profilini acarsin. Erkek degilsin ki cesaretin yok.
Bak travestiler bile acik profille yorum yaziyor ama sende travesti kadar cesaret bile yok.
Kalkip burda maval okuma.
sen ne yazdiysan sana yyni sekilde karsiligini verdim. Küfrettin bende karsiligini verdim, adam gibi yazdin o sekilde cevap yazdim.
Ne edersen onu bulursun.
- +1 yıl
Hic burda hakliymis gibi konusma. Sen avrupa hayali kuran ise yaramaz bir kazmaya sap olamamis bos insanlardan birisin.
Uni felanda okumuyorsun. Bosa burda millete yalan söyleme.
Koc universitedini ancak rüyanda görürsün :D - +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif siz ancak mileti ötekileştirin kutuplaştırın akp ye oy vermiuyecem diye bana vatan hayini diyen akp liler : 15 temuzda bende direniyordum. ben oldum hain oy vermiyorum diye ben size yobaz diyince ben oldum gene şerefsiz sizin halsiyetinize olmayan onur şeref ve namusunuza tüküriyim onu geçtim Atatürkle din kitabı bağladın orda da ne alak din ayrı atatürk sevgisi ayrı Haşa Allah kuranda Atatürk'ü sevmeyin mi diyor ama sizin gibi düşük profilli insanlar anca bilip bilmeden sağdan soldan duydukları ile Atatürk'ü karalarlar Ben eğer ülkemde namazımı kılabiliyorsam ne kadar akp tarafından hak ve özgürleklerimiz baskı altında olsada genede hak ve özgürlüklerimiz var ve hepsini bu adama borçluyuz sevmeyen gayri millidir. Eğer sende az yürek olsa pp aç diteceğine zırt pırt önce soruma cevap verirsin ama sende biliyorun kimin ne yaptığını ama gende gidip onlara vereceksin oyunu ne yaptılar devlete yol köprü hariç bu devlete?
Cevap sahibi+1 yıl@çılgın_ölüler neden akp? ne yaptı devlete ne kattı ne ne aldı açıkla
- +1 yıl
@çılgın_ölüler zaten yalani ortaya cikti diye kuduruyor. :D
Cesareti yok profil acip dediklerini ispatlamaya ancak camur atiyor burda millete.
Bunun gibi cok var burda avrupa hayali kurar ama emin ol liseyi bile aciktan zorla bitirmistir. :D :D
Kendilerini tepeden gösterip millete maval anlatiyorlar tabi yersen :D :D - +1 yıl
lan acsana profilini :D hala bak laf salatasi yapiyor korkak :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif aynen senin hayattaki hedin kıraathanede tatar böreği yip bedava wifiden klavyeden milete bok atmak gibi hedefin çekemiyorsun kuduryorsun. Oy vermiyoruz diye ötekileştriyorsunuz bizi hain olarak nştelendiriyorsunuz yobazsınız kabul edin yobaz. Ben kıraathane açılırsa gidecem avrupaya yer paramı yatarım aşağı akp gitti vakit dönerim ülkeme tekrardan.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif ! tane şart koydum yerine getir açacağım laf kalabalığı yapma. Cevap vereceksen sorularıma ver vermeyceksen sorumunun altından kaybol git ilerde çemkirmeye başla
- +1 yıl
ulan burda akp ye oy veriyor diye iki saattir bu kizlara agzina geleni sayan sen degilmisin? :D
Hala bize camur atiyor. Sen ötekilestirioyrsun milleti.
Profilini acacak kadar cesareti olmayan birini kaale alip ne sorusunu cevaplicam
10 yasindaki veletsin allah bilir, burda konusup duruyorsun hayal aleminde. Papagan gibi hep ayni seyleri yaziyorsun internetten bulmus copy paste yapiyor baska birsey yok :D :D
erkeksen profilini ac diyorum. Niye acamiyorsun? Traveti kadar cesaretin yok utan kendinden :D :D :D
- +1 yıl
ERKEKSEN AC O PROFILI!! Yoksa konusma sus!
Erkek degilsinki gari gibi virvir edip duruyorsun lafi cevirioyrsun durmadan.
Sart koymusmus? Sen kimsinki sart koyuyorsun?
Önce ac profilini bir bakalim gercekten sart koyabilecek captamisin :D :D :D
Klavyeden herkes sart koyuyor akli sira :D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif aynen melih gökcek kalkacak diyecek oyunuzu cumhur ittifağınamı tetörist ittfağına mı vereceksiniz diyecek ben burda bunu diyenelre yobaz diyince hakaret alacam sonra ben laf edince ben oldum halsiyetsiz o. evladı siz olsunuz ahlaklı pir pak köpek diyenler kardeşim diyenler bok çabuk kurusn dyienler hiç bir şey olmayacağınımı düşünüyorsunuz kendinize sizin ben ta...
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif eğer sorularıma cevap veremyıp pp aç demeye devamj edersen ağza alınmaycak şekişlde seni rencide edecem ya sorulara cevap ben açayım pp ya da s. ol git sorumun altından adamı sinir etme halsiyetsiz terbiyesiz adam diye sokta doalşırsın. Kesin ATATÜRK düşmanısındır da
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif lan o. evladı seni sorumun altına gelecen ahkam kesecen hakaret edecen lan bir yere kadar tahummul ederim hadi ordan git s. evladı seni sen kimsinde aban emir veriyon vatan haini seni
- +1 yıl
O kadar çok küfür biliyorsun ki etmeidigin laf kalmadi ama hala ağza alınmayacak kufur edecekmişsedecekmişsin Desene seviyen o kadar yerdeki hala etmedin ağza alınacak küfürleri. Sen nesin biliyor musun? Duydukları bir kulağından girip diğerinden çıkan doğruyu görmeye tahammülü olmayıp bağnaz kafasıyla düşünmeye devam eden kendini üstün görebileceği tek yer ( o da şüpheli) okulu olan ambalajı Parlak içi de bir o kadar boş bir nankorsun. 1. Kısımda Tayyip kazanırsa intihar ederim dedin adını soyadını falan soyle de haberlere çıktığında kim olduğunu bilelim.
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 aynen 1 . turda alcak mış mış alır 1. turda seçimi aynen sen avcunu aç iyi bir yala şimdi Allah büyük devletimiz kalkınacak sizin gibi yobazların gözü açılınca gelip helalik almaya tuşursunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 sizin üstün gördüğünüz tek şey kıraathanede wifiye bağlanıp tatar böreği ymek artık yarın emperyalistler kapıya dayandımı tatar böreği atarsınız kafalarına ya da wifi leri
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 tayip 2002 de gelirken geçmişimi vardı belediye başkanıydı meral akşner iç işleri bakanıydı. Sen böyle içi boş laflarla nereye gideceksiniz ama o savunduğunuz adam uğruna 15 temmuzda çıktık direndim lakin seneye alıp bavulumu gidecem yiyin tatar böreğini oturun aşağıya. Ay sonunu zorla görüyor millet artık gider her gün sabah öğle akşam tatar böreği yer çay içer mutfa masrafı ceplerine kalır nerde istihtam nerede? Sizin mercimek tanasi kadar beyninizin almaycağı şeyler bunlar ey gidi
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 bunda 1-2 yıl sonra sizde ışığı gördüğünüz vakit helallik almaya gelceksiniz.
o kdar din iman dedin lan şeref yoksunları o zmana sizi desteklemeyeni neden vatan hayini diyerek zan altında bırakıyorsunuz hak değil mi bu? Bir tek siz mi doğrusunuz bu ülkede? Yol köprü yapıldı başka ne yapıldı ülkeye fabrikalar kapatıldı tekel kapatıldı ptt özelleştirildi limanlar özelleştirildi. yap işlet devlet diye bir ekonomi modelleri var rezalet efsane zarar ediyor devlet. Tabi siz onuda savunursunuz şimdi
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 Atalarımızından sadece ztn bir osmanlıyı bilin sorsak fatih kçaıncı mehemettir ya da kaçıncı padişah diye susar kalırsınız tarhi anca trt den dizi izleyerek öğrenirsiniz. Sonra yobaz denilince ağlayın tabi ağlıyacaksınız yaranız var gocunuyorsunuz genel kültür 0 tek bildiğiniz zeytin yağı gibi üste çıkmak
- +1 yıl
bana baksana sen sen kimi tehdit ediyorsun lan yav sak?
hadi hodri meydan olum. Gel lan eger g ötün yiyorsa ac o profilini edecegin kürüleri et bak ben seni burda nasil evire cevire si kim atioyrum ondan sonra görürsün gününü.
omurgasiz mahluk.
hala ötüyor gizli profil ardindan.
erkek bile degilsin lan sen.
Tehdit edecek g ötün varsa ac olum profilini. Bak ben meydandayim beklyiorum seni
- +1 yıl
or osbu cocugu onun bunun evladi soyunu sopunu sikigimin pic kurusu. Döl israfi anasinin a mmin a kazzik caktigimin göt lalesi.
Senin serefini sülaleni si kerim lan.
Erkek sen ac dedim o profilini suratinin her santimini s ik tigimin fa hisenin dogrudugu popo veren.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif sen tehdit ediyorsun bana tehdit ediyorsun diyorsun gelmiş sorumun altında laga luga yapıyorsun ama su bende kendi klasımın altındaki mahlukatlarla muattap olursam olacağı buydu her neyse zaten en baştan eğitim farkımız var diğer farkları diyerek küçültmek yakışmak eğitim farkı bile size yeter siz istediğiniz kadar didişin artık kaideye almıcam sizi havlayın durun.
kalkmış cin olamdan adam çarpacaksın birde
- +1 yıl
lan senin anani avradini soyunu sopunu s ikerim putperest dinsiz pe zeven k
- +1 yıl
tehdit ediyorum lan. Seni bulup si ke bamyaya gömecem!!!
erkeksen ac profilini.
G Ö TÜN YIYORSA AC LAN!!!
- +1 yıl
a ansini avradini si ktigimin klavye pi ci. Yetti artik seni alttan aldigimiz. Aldigin nefesi si kerim lan senin.
Oros bu devsirmesi.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif hahaha öyle zevk alıyorumki şu anda bilemezsin gerçek yüzünü çıakrt yobazlığınıvur dışarıya.
sen bana put peres diyon güzel tama okey dinden çıktın farkında değilsin öyle rahatladım ki şu anda Sen haşa Allah mısın ya da vekilimiisnde benim putperes olduğumu biliyorsun.
sana şöyle güzel, inden bir nefiden çevirdiğim bir şiir.
Bana demişler Kafir
Bende derim onlara mumin
Yarın çıktıkmı Allah katına
bir baktık ikimizde yalancı
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif https://youtu.be/QLktoBwoCH8 belki ataürk hakındaki görüşlerin değişir izlede öğren bir şeyler ben kaçtım öpüldün kuş gibi haifledim şu anda oh mis
- +1 yıl
noldu pi c kurusu. hala daha bana dindn bahsediyor a mm ina kodugumun evladi.
Senin yalanlarini ortaya cikartip havani söndürdüm diye tabi isine gelmedi.
sen kesin tanidigim birisindir yoksa bu kadar korkmazsin.
O profilini acacak kadar cesareti olmayan yav sak kalkmis bana burda ahkam kesiyor.
Lan senin soyunu kuruturum lan!!! Ser efsiiz pez evenk.
Hem anama aime küfrecedeksin sonrada kalkip alah katindan dinden imandan bahsedeceksin öylemi seni oros bu co cugu seni.
dinsiz pez evenk.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif gülmekten kırılıyorum sne cevap ver sorulara pp açacam sonra gelirsin istersen kavkada ederiz ama mermiden hızlı koşman lazım onu diyim öncelikle gelmen için xD
- +1 yıl
Sen kari gibi etek giy gez disarda. ben seni hafifletecem daha rahat ol.
Böyle kacarsin iste bacım nun firlattigi pic kurusu.
Herseyde atatürkü bahane edip arkasina saklanirsin a mmina kodugumun ac k öpekleri.
atatürk yasiyor oolsa ilk sizi asardi a mk bölücü pi cleri. - +1 yıl
ac g ötüne gül olum. ben meydandayim senin gibi korkak p ic degilimki.
Kizlara bile rezil oldun profilini acacak cesaretin bile yok.
Sogan erkegi ib ne.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif ben atamın arkasına saklanmıyorum sadece seni ATATÜRK düşmanı olarak gördüm izle fikrin değişir belki diye attım. Sen kalkmış burdan ne çıkartıyorsun Allah aşkına ya sen söv söv vur yobazlığını dışarıya. cevap ver sorularıma rte de direk pp açık dövmeye mi gelecen gel ama dediğim gib mermiden hızlı olmak zorundasın
- +1 yıl
gizli profil ardindan bana ahkam kesme etekli yav sak.
atatürk ün ardian saklanip burda herkese artistlik tasliyorsun. Atatürk bu ülkeyi senin gibi korkaklara emanet ettiyse gelecegi tahmin etmek cok zor olmasa gerek.
Ben atatürk düsmani degilim hayranida degilim.
atatürke ben küfretmiyorum, ama senin gibi ardina saklanan gizli pi clere ediyorum.
Mermiden hizli olmam gerekioyrmus :D :D :D :D
yani okadar korkuyorsunki profilini bile actiktan sonra kacacaksin öylemi :D :D :D
Koc unisi hayali kurmaya devam et sen, iyi partiye bagis yapma hayalinede devam et.
Ama seni ben bulacam bunu unutma!!!
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 Türkiye' nin 16 Yıldır Zarar Etmesini (Cari İşlemler Dengesinde Açık) Nasıl Yorumluyorsunuz, Bu Konuda Ne Düşünüyorsunuz? ↗ alın da şah eserinize bakın tabi analaycak beyin sizde mevcutsa. onu geçtim benim sen le ya da diğer kadınla sıkıntım yok sıkıntılı olan şu karşımdaki mağara adamı
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif sarıyer taraflarındayım gelirsin bulursun. Ne yapcan canımımı alcan al senden mi korkacağım gördük iki lafta ettiğin lafları tek korkumuz Allah izmirde nasıl soyunu denize doktuysek sarıyer sahile atmasını iyi bilrim seni
- +1 yıl
@Sessiz00 bosver bu senin karsinda bile senden korkup annesinin etegi altina saklanir :D :D :D
Tavesti kadar bile cesareti yok bu yavsa gin.
Kesin benim bildigim birisi yoksa acardi profilini.
Biliyorki yalanlarini yüzüne vuracam popo gibi kalacak ortada.
Böyle korkaklardan erkek felan olmaz bunlar klavye basinda öter ahkam keser aksam etek giyip otobanda gezer :D :D :D :D
Kaale alma, cesareti olmayanin sözlerine hic bakma hayalperest.
Koc unisi felanda yalan emin ol. Bu varya liseyi bile bitirememis oyüzden böyle kendini havalarda gören hayal kuran issiz gücsüz birisidir :D :D :D
erkek bile degil daha nediyim. :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif sen daha demin karı gibi falan ağlama derken adam oluyordun şimdi bir kadınla konuşuyorsun az utan kadınlara bakış açınız bile nasıl belli oluyor. Ben pp yi cevap verirsen sorulara açacam dedim lakin sarıyerde evimde oturuyorum buyur gelsahiline akdar kaçarsın
- +1 yıl
lan senin daha sanal alemde bile benim karsima cikacak cesaretin yok birde evde oturuyormus gel diyor
hahahahahahah :D :D :D
- +1 yıl
@Sessiz00 bu ancak tuvalete gider.
sana dedim ya bu avrupa hayrani issiz gücsüz birseye sap olamamis kazmalardan birisi.
Sen buna ne bakip inaniyorsun? :D :D :D :D
ac karnini bile doyurmaktan aciz bu avrupaya birak gitmeyi evden disari bile cikamaz korkusundan.
baksana sanal alemde benim karsima bile cikamiyor hahahahaha :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 %52 şaibeli mühürsüz ve kaçak oyları geçerli sayın yozdo ollo oko de sonra xD sen önce mhp akp toplam oyuna bak ikisi toplam yuzde 50 yi geçiyormu acaba mhp 5 alır akp maks 42 alır seçimi verirsiniz ağlama başlar sonra
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif neydi put peres miyim gavur muydum ne oldumu unuttum da
- +1 yıl
lan bir kiz kadar bile cesaretin yok hala kalkmis kiza konusuyorsun utan lan utan :D :D :D :D
- +1 yıl
evet öylesin putperest dinsiz pe zevenkin tekisin :D :D :D :D
Sen buda heykellerine tapiyorsundur kesin :D :D :D
Ha birde en önemlisi korkaksin olum. erkeliginden utan , 18 yasindaki kiz kadar cesaretin yok :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif doğru aç kalsam karnımı doyuramam kıraathane gitmeyedceğim ama siz artık açlığını bitirireceksiniz tatar böreği ile karnınız doyacak sonunda yaşasın tatar böreği
- +1 yıl
hahahahaha tatar böreginimi kiskandin? :D :D :D
siz adam akilli yemeyi sevmezsiniz gidin ickinizi zikkimlanin, kiraathane size iyi gelmez orda raki kokusu fealn yok :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif sen böyle de de bana dinden çıkıp Allah (c. c) ye şirk koşuyon inanmazsan gir imamlara birine sor birine put perest kafir demek haşa Allaha şirk koştururmu kişiyi diye.
- +1 yıl
hahahahahahah ulan sabahtan beri yobaz diye bagriyorsun, anamiza ailemize küfürler ediyorsun sen müslümansin ama biz dinden cikiyoruz öylemi? :D :D :D
Bonzai felanmi cektin sen? :D :D :D
sizden hersey beklenir :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif İçki içmem sigara kulanmıyorum lütfen bilip bilmeden ithamda bulunma ama sen git sigaryı zıkkımlan kesin içiyorsunundurda ama int iyi araştır sigara içmek haram bu arada ;)
- +1 yıl
ac profilini lan :D :D :D
olum utan biraz utan. 18 yasindaki kizdan utan ayip lan.
cesaretin bile yok profilini acacak kadar :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif aileye küfür ya da yobaz denmekle dinden çıkmıyorsun aw sen şirk kostun haşa bismillah allaha sen hiç ana avarat sörmedin benim anam avradım yok zaten sen dediklerin nereye varıyor onu araştır önce
- +1 yıl
Ülkeye yararı olanı kotulemek vatan hainliği sayılmıyor ise ne oluyor? Vatan hainliginin Allah katinda affı yok istersen 5 vakit namazinda niyazında ol. Gerçi sen camileri kapatacağım diyen merale vereceksin oyunu. Ya da hergün cuma namazı kılan muharrem yandaşı da olabilirsin. Allah kelami kullanması zoruna gittiği için "din tüccarı " lafını atan bir beyinsiz tarafı misin yoksa? RTE 1.5 yıl daha koltuğunda kalır kaybedip kaybetmeme ihtimalini yok ederdi. Sen ve senin gibi mallarda " bu seçimde kaybedecek " diyemezdi. Ama adam koltuk adamı değil dava adamı siz gibi içinde para aski değil üstünde kefeniyle ciktigi bir yolu var. 15 temmuzda eğer gerçekten feto yandasi olsaydı kahraman gibi gözükme derdine girmez satardı ülkeyi gider çatır çatır yerdi parasını. Ama o halkı meydanlara çağırdı. Cunku senin gibi itlerin attığı iftiralardaki gibi bir adam değil o. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 üncüsünde hele bir dur derler. Bu adam kötü olsa bu halk s@lak mi da 16 kez ust uste seçsinler
- +1 yıl
simdide bize mülsümanlikmi tasliyorsun? :D :D
esip gürlüyordun biraz önce noldu? ;)
Lan 18 yasindaki kizdan bile korkan adamsin daha burda cikmis utanmadan konusuyorsun
:D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 sende git feto ile kol kola yürüyenlere ver.
Sen ver vatanı kurtaran akp ye
ben fetocu merala
yarın çıktıkmı Allah katına
bir bakmıssın ikimizde yanılmış...
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif aynen sen git hocaya sor hocaya ama feto ya sorma o hain ama sen bylock may lock işin vardır ordan sorarsın işin belli olmaz
- +1 yıl
Yok senin gibi buda heykelinin önünde yoga yapar enerjimi evrene salarak sorarim istersen ama ben putperest degilim :D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif öyle bir şey demedim demek bana düşmez zaten
- +1 yıl
Profilini acsana abla :D :D :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Sessiz00 bu arada vatana ihaneti affetmiyecek Allah diye bir şey yok yalan yanlış şeyler söyleme ağzımı açtırma gene her neyse konuyu dağıtmıyım sana göre -ki yanlış yoldasınız- vereceğiniz patri hizmet ediyormuşmuş güya Türkiye' nin 16 Yıldır Zarar Etmesini (Cari İşlemler Dengesinde Açık) Nasıl Yorumluyorsunuz, Bu Konuda Ne Düşünüyorsunuz? ↗ bu tabloyu yapanlar devlete mi ceplerine mi hizmet ediyorlar acaba?
- +1 yıl
lan sen niye gidip gidip kiza catiyorsun? :D :D :D
sen ac su profilini ciksana karsima benim. Söz mermiden hizli olacam bak :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif bak soysuz hadini aşma soyunu sopunu diye küfür etmesini biliyon ahlaksız köpek seni sen sorulamarıma neden cevap vermiyorsun onu desene nedne çünkü ne olduğunu biliyon ama aptal beynin idrak edimiyor işte eğitim bu yüzden şart
- +1 yıl
proflini acacak kadar cesareti olmayan yav sak bak yine baslarsan bu sefer mezardaki gecmislerine uzanir bu is ona göre. Köpek görmek istiyorsan aynaya bak olum orda enkalitelisini görecsksindir :D :D :D
Sanal alemde bile karsima cikacak cesareti olmayan be yinsiz kalkmis bana artistlik tasliyor.
:D :D :D
Sorularina cevap vermek icin karsimizdakini görmemiz lazim ama senin olmayan bey nin malum iste :D :D :D
Su an sen karsimda os uruk cicegi gibi sallanip duruyorsun, ben sana ne cevabi verim? :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif yaşın 35 ama zihin yaşı 10 eğitim seviyesi ise okul öncesi eğitim
- +1 yıl
Nerden biliyorsun?
Öyle olsa senden korkmam lazimdi. AMA sen sanal alemde bile korkudan altina si carken ben senin karsinda bekliyorum ;)
Hangimiz 10 yasinda belli oluyor :D :D Ha bu arada egitiminide yazmissin zaten biliyorduk bosa yazmana gerek yoktu , koc mahallesi korkaklar ilkokulu okul öncesi sinifindasin :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif sana beyinimin olduğunu en basit yolla kanıtlıyımi? ben akp ye oy vermiyorum beynim var sen akp ye oy veriyon beyin yok onu geçtim T. C tarihinde sanırım ilk oy kullanan hayvan sen olacaksın
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif sen kimsinki senin kat be kat eğitimi üstün olan birine eğitimden laf atmaya çalışıyorsun daha okuduğun/mezun olduğun üniyi demedin korkak sorularımada cevap veremiyoesun korkuyorsun s.. bir taraflarını diye soysuz korkak herif. Pp açmadan korkmaya başlaaycaksan böyle ohoooo sen ver cevap sorulara merak etme topuklara sıkacam çok kaşınmazsan
- +1 yıl
herkesi kendin gibi oros bu cocugu vatan hainimi saniyorsun sen?
ben insanim ama sen kendi familyani hatirlattigin icin sagol Sokaktaki köpek bile senden daha degerli benim gözümde, ozaman senin hayvan kadar bile degerin yok, omursagiz mahluk :D :D :D
Biraz önce dindarlik tasliyordun simdi havlamaya basladin :D :D
Beynin olsa gecmise bakar ders alirsin, ama omayan beynini varmis gibi sanip hala burda havliyorsun.
Meralin etegi altina saklanma ac proflini biraz erkek ol lan :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif beri bak beri lan snein ananı ta varya 7 düvelini... ermeni dölü sen kimsin banja vatan hayini diyorsun s.. döl israfı lan senin 7 düvel soy sopunu varya s.. ermenisine bak kalkmış vatan hayini diyor hıyar ağası orp cocugu senin sopundur doğmamış çocuklarınla torunlarını tecavüzcüler sevsin köpekler ölüleririnin mezarına işesin
- +1 yıl
senin gelmisini gecmisini gelecegini dogmamis cocugunu mezardaki dedenin cürümüs kemiklerini senin meydana gelmeni saglayan babani doguran anani, bacisini soyunu sopunu yedi sülalende ne kadar kadin kiz varsa hepsinin gelmisini gelecegini dondurur si kerim eritir yine si kerim.
- +1 yıl
lan oro sbunun firlattigi döl artigi ac lan profilini. ac.
anasini taksim meydaninda bagirta bagirta si ktigimin pic kuruusu.
ermeni dölü senin gibi nerden ciktigi belirsiz kahbe devsirmelerien denir.
sülalesini si ktigimin anasini g ötünü si kip babasinin agzina bosaldigimin kenar mahalle popo pi ci. - +1 yıl
senin dikili mezar tasin bile olmayacak, mermeri alip yontmadan seni o tasla s ikip gö mecem oro osbunun coc ugu.
- +1 yıl
ananin etekleri altina saklanip klavyeden bana artistlik taslarsin ha, seni bulacam olum. Kim ermeniymis kim kimin sülalesini si kecek göreceksin sen.
seni bulup gömmeyeni si kim!!!
Oros bu cocugu. Cesaretin olsa acarsin profilini böyle karilar gibi saklanmazsin ib ne travesti p ic kurusu.
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif vatan haini de sonra haklı çıakcaksın yok ya adam san sarıyer sarıreye gelirsin lan merak ediyorum acaba nasıl bulacaksın beni hadi anlatsana
- +1 yıl
sen bekle olum, daha öncekileri nasil bulduysam senide öyle bulurum sen rahat ol ;)
Vatan hainisin lan. dinsiz peze venk! Putperest ib ne!
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif illa diyorsun savcılığa git götümden kan al diyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif şansını zorlama gider yarın sarıyer adliyesine hakında suç durusunda bulunurum görürsün onya ile konyayı
- +1 yıl
gitmezsen oro sbu cocugusun. Tüm yazdiklarini kaydettim.
hadi g ötün yiyorsa git sikayet et, bak bakalim kim kimden nasil kan aliyor.
Sariyer adliyesinin direklerini ordakilerin g özü önünde g ötüne sokarim senin.
senin gibi piclerdenmi korkacam lan ben?
Ib ne sere sfiz sen daha sanal alemde benim karsima cikacak cesaretin yok , gidip sikayet edecekmis birde
popo korkusu basa bela iste böyle si k gibi korkarsin :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif öldürme tehdi ediyorsun ben azından nefsi mudafa için sana mermiden hızlı koş dedim ağzından çıkanı kulağın duydsun haddini bil belanı arama ölümle tehdit. ilk hakaret eden sen kışkırtan sen küfür eden sen her haltı yiyen sen üstüne üstlük insan dışı ölüm şekilleri ile tehditler. hadini bil karşında 10 yaşında çocuk yok. Türkiyede toroslar döneni kapandı aklını başına topla git tatar böreğini ye
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif yazdığın her şeyi bende aldım başıma gelecek en küçük bir sıkıntıda sorumlu olarak sen tutluacakcın. Hodri meydan
- +1 yıl
nefsi müdafa ha `? sen bana silah cekmekle beni tehdit ediyorsun öylemi?
Lan seni varya kafa atarak gömerim birdaha birak silah cekmeyi nefes alacak halin kalmaz pic kurusu.
Vatan haini yav sak.
o tatar böregini tepsisini isitir firin küregiyle senin g ö t üne sokarim biradaha sicamazsin,.
Kim önce küfür etmis hersey kayitlarda var olum. anama ailem eküfür etti bende vurdum öldürdüm dicem bu kadar basit ;)
Böylesi p clerin yasamasi haram, bugün bana küfreden yarin baskasinin hanimin akizina eder, en iyisi ben bunu gebettim ülke bir pislikten kurtuldu derim.
Lan senin gibi pi clere ben papuc birakacam adam degilim olum bunu bil. Burda kizlara saldirip ahkam keserken oyununu bozdum tabi isine gelmedi.
Karsimda 10 yasinda cocuk olsaydi keske, daha akilli olurdu en azindan senden daha cesaretli olurdu. Böyle gari gibi gizli gizli konusamazdi.
Beyaz toros bitti biz ranger lara devam ediyoruz rahat ol. ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif evime gelip beni bulacksın diyorsun bende korkutma amaçlı dedim. Bitti nokta Başıma herhangi bir şey gelirse sonucuna katlanırsan son ikazım git yatıyonmu ne yaapıyosan yap ne senin ne benim başım ağrısın hadi uza
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif ben senle beni bilirim diğerleri beni bağlamaz hakaret ettiler hakaret ettim kişi kendinden meçhuldür onun adıne sen konuşma ya da dava açamazsın kendi rızası varsa açar ona söylediğim şey seni bağlamaz dediğm gibi ne senin ne benim başım ağrısın tüm herşeyi bir yakınıma yolladım başıma gelecke bir olayda savcılığa başvurlacak hadini bil.
- +1 yıl
merak etme basina birsey geldiginde kimsenin haberi olmayacak rahat ol.
ama ben sana o bana yazdiklarinin her harfini öyle bir yedirecem varyaaa, böyle birdaha sosyal medyada sanal alemde kalkip birillerine birsey yazarken 100 defa düsüneceksin.
Tabiki yasarsan ;)
Cevap sahibi+1 yıl@Abuzer-Kadayif sen anlamadın sanırım beni halan daha devam ediyorsun aç internetten bak cezana bakiyim eğer devam edersen yarın ilk işim savcılığa gitmek olacak iyi hal indirimi yok haberin olsun takım giyip pişmanım demen ettiğin tehtiller için indirim olmayacak aklını topla başına defol git yat
- +1 yıl
üzülme sen ben dava acmakla ugrasmam. Ben senin gibilere kendi kanunlarimi uygularim.
Onlarin hakkinida alirim senden ;)
seni alttan aldim ilk basta adam gibi konusmadin, durmadan tepeden tepeden konusup artistlik yaptin.
simdide popo korkusundan 3,5 atiyorsun burda.
Noldu esip gürlüyordun biraz önce?
ama varya o aileme küfretmicektin olum ermeni lafini demiyecektin.
senin sonunu bu laflar hazirladi.
Ben bu laflarin altinda kalmam!!! Bunu sana yedirecem, hemde harf harf!!
- +1 yıl
hala beni tehditmi ediyorsun lan?
Olum senden menfaat bekleyen kim`? Senden korkan senin gibi olsun. Iyi hal indirimiymis yok bilmem neymis, ne lan ondanmi korkacam?
Sen bana ettigin küfürlerin cezasini cekeceksin !!! Savciya selam söyle, sana ne yaptin derse gösterirsin yazdiklarini bak bakalim ne cevap verecek.
Ha bu arada ben takim giymeyi sevmyiorum. Seni sikerken rahat olmak isterim oyüzden esofmanla gelirim oraya rahat ol ;)
Cezai indirim felanda beklemyiorum, senin yaptiklarini sana ödetimde sonrasi neyse gider cekeriz cezamizi ama senin yaptigin yanina kalmamali!!! - +1 yıl
Nerdesin lan?
Korkudan tuvalete felanmi saklandin? :D :D :D
Annenin eteginin altinami girdin? cik disari bakim :D :D
- +1 yıl
@Abuzer-Kadayif meralci arkadaşa hediye 😃
https://youtu.be/20GtiGySjq8
İyi izle iyi - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
lan yazsana nereye kactin hemen? gel korkma gel dövmicem seni :D
+1 yılHala Mhp’ye oy veren var şaka gibi. Neyse Ks yönetimi aslında önemli olan başkanlık seçimiz
Bunun bir de başkan adayları ile olanını yapabilir misiniz?50 YorumlaBüyük resme bakıp ona göre oy kullanmak lazım. Terör ve sempatizanlığından uzak YIKICI değil YAPICI birileri muhakkak vardır oyumuz oraya ALLAH'ın izni ile
40 Yorumla
+1 yılHDP teror partisiyse neden mecliste
Selahahtin demirtaş suçluysa neden c. baskani adayi cumhurbaşkani adayiysa neden içerde?
Bir oy "HDP"ye bir oy SELOYA ✌️♥️42 Yorumla- +1 yıl
Senin başkan dediğin insan "apoyu özgür bırakacağız aponun heykelini dikeceğiz" diyen insan değil mi
Doğuda kürt kardeşlerimizi öldürüp çocuklarını dağa kaldıran insanlar bu adam değil mi
Neden cumhurbaşkanı adayı diyorsun aday olmasına izin vermeseler "ülkede özgürlük yok, Tayyip korkuyor, ülkede seçim özgürlüğü yok
Şunu söyleyim ;vaatlerin çoğu emeklilere ya da yaşlılara.
1. Perinçek in bir seçim vaadi var onu sevdim.
2. Akşener ablanın şu takibe düşmüş kredilerle ilgili Dayanışma fonu mantıklı
3. Karamollaoğlu nun şeçim vaatlerini anlamadım
4. İnce;”Sana baktım Recep söyle” Thug Life süper
5. Erdoğan;”...” seçim vaatlerini siz doldurun?03 Yorumla- +1 yıl
Kek 😂
- +1 yıl
Kıraathane 😂😂
+1 yılBunlar eskileri bilmez ülkeyi Erdoğan kalkindirdi Muharrem İnce gelip ilk 1 2 sene bol keseden dağıtacak herkes diyecek ki oo ne Cumhurbaşkanı sevmisiz sonra bir kriz olucak yaprak gibi kalicaksiniz.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz asiret olarak toplandik be chp diyecegiz neden diye sorarsaniz
1 dolar yuzunden
Pasaport icin cunku degeri kalmadi yurd disina cikarken 2 saat sorguyu cekiyorlar
3 ekonomi icin
4 her gun sehit gelirken kelle dedikleri icin
5 kullamadimiz kopuru yuzunden bizden para alirken
6 her seyi sattiklari icin ve boyle gider51 Yorumla- +1 yıl
Bekar bir çalışanın aylık yaşama maliyeti ise 2.084,36 TL olarak hesaplandı.
+1 yıleğitimci ve eğitimli insanların olduğu atatürkün kurduğu ecevitin şerefle idare ettiği parti CHP liyim.
51 Yorumla- +1 yıl
@Baskentliguzeli
teşekkür ederim
+1 yılHDP bile MHP'yi geçiyor, ki bu sadece anket. Gerçi, HDP MHP'yi hep geçiyordu.
Oyum Atatürkçü kadına!53 Yorumla- +1 yıl
HDP gümbür gümbür geliyor 😂😂
- +1 yıl
@azgınadam1903 Önce azgınlığını dindir yeğenim.
- Devamını Gör (398)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar