"Herkesin polisi kendi vicdanidir, fakat polis vicdani olmayanlarin karsisindadir"Ulu Önder bu sözüyle bu mesleğin ne kadar mühim bir meslek olduğuna dikkat çekmiştir. Tabi layıkıyla yapılınca.
Ülkede suçlar ve kötülükler var ise bu da demek oluyor ki ; herkesin içinde ki polis yani vicdanı layıkıyla görevini yerine getiremiyor.Peki sizce ülkede gün geçtikçe kötülükler artıyorsa vicdan sahibi insanlar azalmakta demek doğru olur mu? Sence içindeki polis görevini layıkıyla yapıyor mu?
Emniyet Teşkilatımızın 173 yılı kutlu olsun!!!
Emniyet Teşkilatımız 173 yaşında! Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Sence içindeki polis görevini layıkıyla yapıyor mu?
Bir polis memuru olarak şunu söylemek istiyorum Teşkilatımız personelleri gerçekten çok çalışıyor çok fazla mesai yapıyoruz çalışma saatlerimiz çok fazla ve malum tehlikeli bir iş normal insanlar ile muhatap olmuyorsun birçoğunuzun filmlerde bile görmediği hayal bile edemeyeceğiniz derece pis insanlar ile muhatap oluyoruz buda psikolojik olarak yıpratıyor dengemizi bozuyor Her meslek grubunda olduğu gibi teşkilatımız da da işi yapamayan personeller var onun önlemi alınamıyor maalesef Ama herşeye rağmen Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına layıkıyla hizmet etmekten gurur duyuyorum.
Benim içimde ki Polis elinden geldiğince görevini yerine getirmeye çalışıyor ve vijdanım bu konuda da rahat... Emniyet mensubu arkadaşlarım da var ve benim tanıdığım kişiler görevlerini de layıkıyla yerine getiriyor... Ha görevini yapmayıp yerine getirmeyenlerde var ama çürük yumurtalardan dolayı hepsini de aynı kefeye koyacağımız anlamına da gelmez...
Yetkiler iyi yeterli, yerinde bilinçli kullanınca sıkıntı yok.
Teşkilatta bazı arkadaslarımız yetkilerine tam olarak vakıf değil nerde nasıl hareket edeceğini bilmiyor.
Şöylede bir durum da var verilen bazı yetkiler ucu açık. yetkiyi kullandığınızda bazen kastı aşan bir durum denilerek yargılanabilme basınızın ağrayabilmesi bazı konularda polisi pasif davranmaya itiyor.
Bu sizin dediginiz de doğru ama misal yeni polis olup göreve yeni atanmis bir kişi kendini o şekilde ispatlamak kendini göstermek için yapiyo kendini bilen görevinde eski olanların hic öyle bir derdi yok onlarinda yetkisinin az olduğu kanisindayim
Bizim teşkilatta görevini layıkıyla yapıp yapmadığına senden yıldızı çok olan ya da vatandaş değil sicil amirin karar verir... Herkezin bir sicil amiri vardır herkez birinin sicil amiridir içimizdeki polisin görevini layıkıyla yapıp yapmadığına kendimiz karar veremeyiz anliyacagin muhterem...
Her kurumda çürükler olur ama genel olarak vatandaş huzurlu yaşıyorsa bunu polise askere borçludur. Siyasi düşüncesi veya kişisel yaraları yüzünden tüm teşkilatı karalayanların başı sıkışınca polis diye feryat etmesi ise büyük nankörlüktür Allah bu vatan için zerre faydası olan herkesin yardımcısı olsun.
Polisleri sevmiyorum. Ayrıca görevlerini de layıkıyla yapmıyorlar bence. Kız yurdunun önünde kız kesen bir ton polis oluyordu. Güya huzur verecekler ama bakışlarıyla rahatsız ediyorlardı.
Ablacım ne yapalım düşüncen yanlış sen rahatsız olmuş olabilirsin gel seninle objektif bakalım 19 yaşında bir kızın 36 37 yaşında tamam yaşını göstermiyordu kızda baya olgun duruyordu ama adama yazdığını gördüm çoğu öğrenci bayanda polis asker sevdası var bütün instagram facebook hesaplarında paylaşıyoruz kızları uyarmak için nafile polis günü diye kaç kız geldi yapıştı bugün resim çekilelim diye içerde bayan polislerde var onlarada erkekler yapıştı gerçi 😂 itiraf edeyim kızın resime gülmekten saftı kaydı 😀
kutlu olsun gururla ve onurla. Allah ayaklarına taş değdirmesin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne zaman ve nerede demiş bunu ulu önder? Aman sorgulamayin. Aman düşünmeyin. Kafanız ağrir. Ver sloganı ver ver. Ne Mutlu Türk'üm Diyene... Hasss. tir. Az kaldı ölülerin ölmesine...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
vicdanim polisten daha iyi calisiyor.. en azindan hirsizlari tecavuzculeri adam oldurenleri ayni gun salivermiyor benim vicdabim.
Kimisi bos gezenin bos kalfasi cunku. Hava atmak icin polis olmuslar. Ulkemin sayılı cok az polisi var bana göre digerleri egolarini tatmin eden bikac gerizekali
En İyi Cevaplar