Bana dedi ki whatsapptan araşalım benim telefonum dinlenebiliyor daha önce başıma geldi o yüzden de whatsapotan yazışmak da istemiyorum. Kim dinliyor dedim işte polisler dinliyor benle alakalı değil de benim görüştüğüm birini dinliyorlardı ondan dolayı dinlediler dedi. Böyle bişi mümkün mü?
Bu kişi evli karısının dinlemesinden mi çekiniyor diyeceğim ama kadın nasıl dinleyecek ki?
Bu kişi evli karısının dinlemesinden mi çekiniyor diyeceğim ama kadın nasıl dinleyecek ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana hikaye anlatmış gadası
Sebep?
Durduk yere şahıs dinlemesi yapılmaz.
Yakalanma korkusuna bi tarafından hikaye uydurmuş. Dinleme yapılırsa veya teknik takibe alınırsa ne kullanırsa kullansın ne yaparsa yapsın her koşulda her şey tespit edilir.
Siz karısının dinletmesinden korkuyor mu diyorsunuz yani? Kadın nasıl dinlesin telefon konuşmalarını? Böyle bir teknoloji yok aw kaldı ki olsa da yasa dışı oluyor kadın bunu nasıl yapsın
Yasadışı bazı yazılımlarla yapılabilirliği mevcut. Birilerinin dinletmesinden korkuyor demedim. O karısına yakalanma korkusuna size böyle bir hikaye uyduruyor.
Tabi birde şu ihtimal var. Şahsın önceden de bazı bu tip vukuatları olmuşsa ve eşi giderek savcılığa dilekçe vermişse her koşulda zaten görülür. Bu tip olaylar çoktur. Geçmiş kayıtlar çıkarılır ve mahkemede delil olarak kullanılır
Nasıl yani boşanmak isteyen kadın mahkemeyle adamın konuşmalarına mı baktırıyor yok yahu öyle olsa herkes yüklü nafakayla boşanırdı hangi erkeğin vukuatı yoktur Allah aşkına. Siz ne diyorsunuz şimdi daha önce kadın bunu yapmıştır ve adam bundan korkuyordur mu?
Sordunuz açıkladım
İnanıp inanmamanıza bir yorum yapamam
Hayır inanıp inanmamak değil ben anlamaya çalışıyorum siz tam olarak ne diyorsunuz şimdi? Kadın daha önce bunu yapmış adam bundan mı korkuyor?
Yalnız nette şöyle bir bilgi var “Toplumda çok merak edilen konulardan birisi de boşanma davası sırasında eşlerin telefonlarının dinlenip dinlenemeyeceği noktasıdır. Boşanma davasında telefon kayıtları delil olabilirse de telefon dinlenmesi mümkün olmamaktadır.”
Nette pekçok bilgi kirliliği var. Gayrı resmi olarak yapılan her türlü kayıt delil niteliği taşımadığı gibi aksine suç unsurudur kaydı yapan kişi için.
Ben o şahse istinaden olabilecek ihtimalleri sıraladım sadece. Kesin bundandır ya da bu olmuştur demedim. Oldukça net ve anlaşılır yazdım.
Eşine yakalanma korkusu ile bahane üretiyor olabilir.
Eşi bir şekilde resmi olmayan yöntemlerle dinliyor olabilir ki bu da zaten program vs gözetmez her şekilde dinler.
Eee gayriresmi kayıt alıp mahkemede delil olarak sunamayacaksa ki dediğiniz gibi suç ne diye kadin dinlesin? Gerçi dinleyip buluşma noktasına gidip basabilir ki bu da delik olur doğru. Yani polislik bi konu değil adam kadının iş çevirmesinden korkuyor mu diyorsunuz?
Son defa söylüyorum! Hepsi olabilir!!!
Bi tarafı yemiyorsa beyzadenin böyle birşeyede kalkışmayacak!
Şunu da ayrıca belirtiyim. Whatsapp sesli görüşmeler dinlenmiyor dinlenemiyor gibi zırvalar tamamen saçmalık ve yalan. Gönül rızası ile kullanım koşulları ve yurtdışına veri aktarımı kabul edilirken basit bi sesli görüşme mi gizli kalır?
Bundan pay biçin. Durduk yere asılsız gizem yaratmamak gerekir. Daha da fazla aydınlanmak ve anlamak istiyorsanız direkt olarak siber suçlara gidin öğrenin. Tabi gerekçeli sebep gösterirseniz açıklarlar. Aksi halde basit bi sihirbaz bile söylemez sırrını!
Kanka annem eski polis sordum birinin dinlenmesi suçlu olması ya da suçlu kişiyle iletişim kurmasından dolayı olabilirkis
Adam doğru söylüyor yani konunun karısıyla alakası yok öyle mi?
Sen neden evli adamla konuşuyorsun ksrdesim
Öyle birsey yok savcilik karari olmadan kimse öyle bisi yapamaz kaldiki wp ne alaka tel desen anlarim
Siz karısının dinletmesinden korkuyor mu diyorsunuz yani? Kadın nasıl dinlesin telefon konuşmalarını? Böyle bir teknoloji yok aw kaldı ki olsa da yasa dışı oluyor kadın bunu nasıl yapsın
Adam bir gizem yaratmaya çalışıyor, kadınların böyle gizemi sevdiğini okumuş bi yerden.
Yok hiç alakası yok