İsin daha tuhaf taraflari var , bu kadar salak birinin bunlari yapmasi ve bu kadar insaninda buna bu kadar inanip para yatirmasi cok ilginc!
İlk parayi yatiran 16 yasinda cocuk 4 bin tl ystrmis :D
Bizim millet olarak sorunumuz , hem cahilligimizi gormuyoruz hemde ukela ukela ahkam kesmeye bayiliyoruz !
Bundan bir zsmsn once bir tanidik geldi abi ciftlik bank diye birsey var diye, ilk o zsman duymustum, sence nasil diye sormustu, anlattim ona, kara para kacirmanin en idealyolu pc oyunlari... Uzak dur dedim ,
15 bin tl para yatirmis megerse :D
Sabah ekonomi haberlerini izleyen herkes ekonomist memlekette :D :D olacagi bu :)
İnsanlar gercekten yonetilmeyi cok seviyor , ben buna karsiyim arkds...
Zamaninda Cavit Caglarlar...
Suleyman Demirel in yigeni Murat Demirel ler takim elbiseyle bankayi soyup bize hirsizligin oyle filmlerde oldugu gibi kafaya baysn corabini gecirmekle olmayacagini gostermisti!
Sonrada cikarildigi mahkemede yuce Kuran dan ayetler okumustu...
Bana neleri hatirlattin
Sinirlendim ya @coffeyyJohn Nash :)
Birde tr ye gelip paryiden adsy fslan olursa deliririm :)12 Yorumla- +1 yıl
Süleyman Demirel' in akrabalarının yolsuzluğu o zaman medyada geniş geniş yer aldı ama şimdi yolsuzluklar pek medyada gösterilmiyor. :) O zamanla bu zamanın farkı bu :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPartiyi bilmem ama 2 sene sonra benzer bir sey yapsa millet yine pesinden gider
12 Yorumla- +1 yıl
Sence milletvekili seçilir mi? :) Mesela memleketi Bursa diyelim, Bursa' nın 1' in, 6' ıncı bölgesinden filan? :)
Cevap sahibi+1 yılKesin
Kendi partisini kurup iyide oy alabilirdi bu zeka ile ne kadar dolandırıcı desek de her yigidin harcı değil bu adamın yaptıkları zeka işi...
13 Yorumla- +1 yıl
Yukarıdaki 4 partiden 1' ini uygun görmüyorum diyorsun yani :)
- +1 yıl
Umarım rahatsız etmiyorumdur. " Türkiye' nin Dünyanın En Düşük Vergilerine Sahip Olduğu Yalanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? " adlı soruma cevap verirseniz sevinirim :) Türkiye' nin Dünyanın En Düşük Vergilerine Sahip Olduğu Yalanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? ↗
Gündem konusunda 361 cevap paylaştı. AKP'den başka bir partiye yakışmazdı orası dolandırıcıların, hırsızların, hilekarların, dansözlerin toplandığı tek adres de ondan.
24 Yorumla- +1 yıl
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Burada ben bu soruyu sordum diye bana saldıranlar, laf atanlar var :) Oysaki 4 partiyi de gösterip sormuştum.
Kafanızda böyle bir algı var demek ki :)
Düşünceye de kilit vuramazlar ya :)
Dolandırıcı Mehmet Aydın' a en yüksek oyu alarak layık görülen parti bu algıyı yaratmasaydı, dikkatli olsa idi :)
Yapacak bir şey yok :) - +1 yıl
Aynen öyle Hanımefendi :)
- +1 yıl
shahmaran Hanımefendi " 7 Yılda 2.3 Milyon Sığır İthalatına Rağmen Dana Etinin Fiyatı 79 Kuruş Yükseldi, Hangi Plan Tutmadı Da Fiyatlar Yükseldi? " adlı soruma cevap verirseniz sevinirim :) 7 Yılda 2.3 Milyon Sığır İthalatına Rağmen Dana Etinin Fiyatı 79 Kuruş Yükseldi, Hangi Plan Tutmadı Da Fiyatlar Yükseldi? ↗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Gündem konusunda 792 cevap paylaştı. kaçtığı yer bilinip , teknoloji bu kadar gelişmişken neden yakalanmıyor peki?
bu kadar parayla dikkat çekmemesi mümkün değil. sonuçta o parayla mütevazı bir yaşam sürecek değil illaki dikkat çekecektir niye böyle oluyor?
Yaptığı yanına elbet kar kalmaz ama , bu türkiyede ki hırsız zihniyetli insanlara büyük bir davetiyedir bana göre..
Şener şenin bununla ilgili bir filmi vardı , 'Namuslu ' diye.. izlemişsen bilirsin , yakalanmadığın ve paran olduğu müddetçe kralsın demek gibi olmuyor mu bu?
Bana sanki bunlara da para ödemişte , bunun sayesinde hala keyfine bakabiliyormuş gibi geliyor...
Gerçi , yakalansa ne değişir ki ,
Bir reza zarrab vakası daha yaşanır.
Bir gecede yeni kanun çıkar ve bir bakmışsın serbest..22 Yorumla- +1 yıl
Bu ülkede Jet Fadıl gibi Yeşil Sermaye dolandırıcılıkları defalarca yaşandı :) Adamlar serbest. İhlas Finanszedeler hala " Biz şu siyasetçi Almanya' daki şirket toplantısına katıldığı için para yatırdık " diyor ama nafile :)
- +1 yıl
https://youtu.be/CQRSv55vjcQ
Dinledin mi bunu :)
+1 yıltabii ki akp.
en fazla cikar kandirildik derler.
neticede hakkinda örgüt kurmaktan sorusturma acildigi icin abdye kacan firari fetö ile yillar boyu omuz omuza yol alip kandirildik diyebilecek kadar yüzsüz bir liderleri var 😂44 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle cevap için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
asil trajedi bu hirsiza para kaptiranlar türkiyeye oynanan büyük oyunu cözdüklerini sanip iki poh poh ile bas hirsiza oy kaptiriyor, sorsan bir onlar akilli gercegi gören tek bunlar 😂
yalniz adam hirsiza para kaptirinca bundan kendi zarar görür, kaptirdigi oyun zararini nesiller yasacak.
ve bu sahislar sözde helal haram hesabi yapan sahislar, nasil ödeyecekler hirsizliga ortak olmanin vebalini inanclarina göre aceba? 😂 - +1 yıl
Aslında hırsızlığa karşı değiller ki. Kendileri veya bir yakınları çalarsa hırsızlığa karşı değiller. Bunu da sürekli " Sen olsa çalmazmıydın Abi, sen olsan akrabanı kayırmazmıydın? " diyerek onaylıyorlar.
- +1 yıl
hzrahibeteresa Hanımefendi " 7 Yılda 2.3 Milyon Sığır İthalatına Rağmen Dana Etinin Fiyatı 79 Kuruş Yükseldi, Hangi Plan Tutmadı Da Fiyatlar Yükseldi? " adlı soruma cevap verirseniz sevinirim :) 7 Yılda 2.3 Milyon Sığır İthalatına Rağmen Dana Etinin Fiyatı 79 Kuruş Yükseldi, Hangi Plan Tutmadı Da Fiyatlar Yükseldi? ↗
Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Duruşmalar biter, 5 yıl geçer, paşa paşa gelir. Vekil olmasına gerek kalmaz. İllede olacam derse, küçük partilerden birisini alır, adını değiştirir pak parti der, olur. Parasıyla değilmi🙂
42 Yorumla- +1 yıl
Türkiye' de iyi bir seçim kampanyası ile barajı geçebilir bence :D
Gündem konusunda 3,7b cevap paylaştı. Banker Kastelli miydi Onlar' dan hortumculara , Ihlas' ta, Saadet Zinciri' nde batanlara biz akillanmiyoruz tarihten.
Kafamizi kullanmadikca herkes bizi soyar tabi.
Devlet neyi denetliyor.
85' lik dedem hastanede sira bekler, raporu olan 85' lik ninemi doktor illa ayağına çağırır.
Burokrasi bu ülkede avantacilarin dayanagi.
Dogalgaz için belediye tonla islem cikardi bize en son.
bir vatandas olarak kendi yasadigim en basit seyler ve ofkeliyim!10 YorumlaGündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Turkiye de hırsızlığın, sahtekarlığın partisi de bellidir reisi de. Arife tarif gerekir mi sence.
Bu arada tebrik ediyorum. Mükemmel ortalamissin. Bize de kale önünde topa dokunmak kaliyir sadece. Goller senin hakkın 👍🎼🎼🎼🎼🎶🎼🎶🎼🎶🎼14 Yorumla- +1 yıl
Çiftlik Bank başarılı olsa idi " Bizim dönemimizde böyle girişimler çıktı ve başarılı olup Dünyaya yayıldı. Bunları bizden önceki CeHaPe zihniyeti - Sol Zihniyet - Memur Zihniyetliler yapamaz. Çünkü onlar çağın gerisinde kalmışlardır. Çünkü onlar zenginlik ve para düşmanıdır. " diye reklam edecek siyasetçiler bu oluşum batınca " Bunun bizle ne alakası var ki " diyor :) Her b*oktan kendine fayda sağlamaya çalışan, her b*oku kendine yontan zihniyet sorumluluklarını yerine getirmediğini bile kabul etmiyor. Kardeşim bu RTÜK' ü kim yönetiyor? Buna en çok üyeyi hangi parti yolluyor? Ticaretle ilgili Bakanlık millet evini arabasını satarken nerede idi? Çok basit sorular ya. Hiç polemiğe girmeye bile gerek yok :)
- +1 yıl
Bazı g*ötlerin zoruna gitmiş :) 1990' larda batan bankalara para yatıran insanları değilde siyaseti suçlayanlar bu olayda siyaset suçsuz para yatıranlar suçlu diyor :D İnsan bu kadar mı çifte standartlı olur :)
Gündem konusunda 2,9b cevap paylaştı. Elbette AKP den olurdu bunu sormak bile büyük hata.
52 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)
Yine de sormak gerekiyor bence :) Hala bunun partiyle ne alakası var diyenler var :)
Bence bu partilerden hiçbiri bu şarlatanı wekil olarak almaz? bu tam bir mezattır hangi partiye geçiceni bence aydın kolpası kendi seçmek ister bence onun adına tahmin yapmamız lüzumsuz
11 Yorumla- +1 yıl
Cevabınız için teşekkürler :)
Hırsız partisi yakışır ona sadece AKP ye gider ki o da ister zaten..
83 Yorumla- +1 yıl
Cevap verdiğin için teşekkür ederim :)
Peki neden söylediğin parti? Bunun birkaç nedenini bizimle paylaşır mısın? :) - +1 yıl
Haha peki :)
Bu adamı fazla abartıyorlar. 17-25 Aralık'taki ayakkabı kutuları metodunun yanından geçemez bu adamın yöntemi. :)
22 Yorumla- +1 yıl
Neden eksilediler anlamadım. Halkbank' ın Avukat masraflarını karşıladığı, Türkiye' de lahraman ilan edilen Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ABD' de kendi üstü olan Genel Müdürün ve siyasilerin rüşvet aldığını kabul etti. Yani abukat tuttukları adam rüşveti yolsuzluğu kabul ediyor, bunlar da eksi vererek bir b*ok yaptıklarını zannediyorlar.
+1 yılBu şerefsizi artık kimse kabul etmez deşifre oldu ama yinede burası Türkiye rahmetlik aziz nesin aklıma geliyor
22 Yorumla- +1 yıl
Jet Fadıl insanları dolandırdıktan sonra çıktığı mahkemede " Birkaç yatırımcı daha bulmam lazım. Onları bulunca proje tamam. Siz de biraz daha para verin. " minvalinde şeyler söylemişti :) Bu ülke Jet Fadıl' a defalarca kandı ve Yeşil Sermayenin dolandırıcılığını defalarca tattı. İhlasezedeler var bu ülkede.
- +1 yıl
Çok şey var ama şu an kritik bir süreçten geçiyor Türkiye ve seçimler yaklaşıyor bu noktada ihtimal vermiyorum
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiyorum ki koyunlar onu, o koyunlari çok seviyor :|
336 Yorumla- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr ne diyorsun :)
Parti kur oy verelim :D :D - +1 yıl
- +1 yıl
77 bin 843 kişiden 511.7 milyon TL toplamış. Hanımefendi sizce bu 77843 kişi seçimlerde hangi partiye oy veriyordur? Çok iyi niyetle bu soruyu soruyorum. Sadece bu insanların oy kullandığı bir sandık olsa hangi parti birinci çıkar?
- +1 yıl
Sorgusuz, sualsiz sandığa kimler gidiyor sizce?
- +1 yıl
Adres belli :) Bugün ak dediklerine yarın bok diyen kimlerse onlar :)
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr baska dernek falan kurcan mi :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr guzellik ve sanatla ilgili birsey olabilir :D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr ilgi alanin olmasi gerekli degilki :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr kuruyorsun yani dernegi :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr karar verince soylede bir ziyarete geliyimm :D
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr ben hergun dernege gelirimm :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr geldigimde biraz gulumse olurmu :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr gulmek sana cok yakisiyor, evrene guzel bir enerjimi gonderiyorsun ne :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr evet cok rahatsiz ettik, gidiyor mysun, sen gidince olmaz ki
Ama nu gulus cok guzel.
+1 yılşimdi yaşını bilmediğim için akparti mi bunun hocası yoksa bu mu akpartinin onun hesabını yapıyorum
(akpartiden kastım belli)11 Yorumla- +1 yıl
Peki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla AKP si MHP si yok bu işin 😀
AKP li olunca ya da MHP olsa srvinecekmiyiz az bile yaptı bence tombik keşke bir daha yapsa41 Yorumla- +1 yıl
Cevap verdiğin için teşekkür ederim :)
+1 yılvallahıde bıllahıde hepımız bılıyoruz nereden vekıl olacagını:))
24 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle, soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler :)
Hepimizin bildiği " nereden vekil olacağı " parti hangi parti acaba? :)
Hepimizin bildiğini yüksek sesle seslendirin lütfen :) - +1 yıl
estagfurullah rıca ederım
Allah ile Kandıranlar Partisi:)
haa bıde bazı yerlerde su adresı kullanmıslar;)
akp1453@hotmail. com :)))) - +1 yıl
Haha peki :) Verdiğiniz bilgiler yeterli oldu :)
- +1 yıl
Beyefendi " 7 Yılda 2.3 Milyon Sığır İthalatına Rağmen Dana Etinin Fiyatı 79 Kuruş Yükseldi, Hangi Plan Tutmadı Da Fiyatlar Yükseldi? " adlı soruma cevap verirseniz sevinirim :) 7 Yılda 2.3 Milyon Sığır İthalatına Rağmen Dana Etinin Fiyatı 79 Kuruş Yükseldi, Hangi Plan Tutmadı Da Fiyatlar Yükseldi? ↗
+1 yılBunu sormaya bile gerek yok. Tabiki AKP, kaziklanan kisilerin coguda AKP.
22 Yorumla- +1 yıl
Cevap verdiğiniz için teşekkürler :)
Çevrenizde bu sisteme para kaptıran mı var? - +1 yıl
Hayir yok, AKPlilerden uzak duruyorum.
Kendi partisini kurar bence.
Milletimin bu halleri, yazık.23 Yorumla- +1 yıl
Ona uygun bir parti yok mu seçenekler de ya da Türkiye' de? :)
- +1 yıl
Haha peki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKerizleri silkeledi adam. Bunlara yatıranların çoğu da akp’li. Tanıdıklarımdan biliyorum. Çok güzel oldu ama.
44 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim Beyefendi :)
Bu arkadaşlar üzgünler mi?
Cevap sahibi+1 yılUmurumda değil. Biz konuşurken dalga geçiyorlardı. Kandırıldılar yine. Fareye tıklayarak inek otlatacağını sanan ve bundan para kazanacağını düşünen koyunlara neden üzüleyim?
- +1 yıl
Para verip bakkala göndermeyeceğim adamlara evini, arabasını teslim etmişler. Ben de şaşırdım :)
- +1 yıl
Umarım rahatsız etmiyorumdur. " Türkiye' nin Dünyanın En Düşük Vergilerine Sahip Olduğu Yalanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? " adlı soruma cevap verirseniz sevinirim :) Türkiye' nin Dünyanın En Düşük Vergilerine Sahip Olduğu Yalanı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? ↗
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaw adam niye bir partiye üye olsun Çiftlik Parti kursa zaten iktidar olur. Her vatandaşıma para vericem dese oldu bitti... adam cumhurbaşkanı olacak kapasitede ama sen onu vekil yapıyon
12 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle, cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)
Haha güzel cevaptı :) - +1 yıl
banker kastelli, çaycı banker yalçın gibi onlarca olayın yanında mahkemeler intikal etmeyen dolandırıcılıklar. en son çftilik bank. bütün olayların yaşandığında kimler iktidar bakın anlayın.
11 Yorumla- +1 yıl
Sağcılar iktidarda :) Turgut Özal Başbakan Yardımcısı iken Banker Kastelli skandalından sonra istifa etmiş :)
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Bana sanki bütün partiler aynı kişilere çalışıyomuş gibi geliyo o yüzden farketmez hangi partiden olduğu 😉
20 Yorumla
+1 yıleski dönemleri düşündüğümüzde en güzel chp ye yakışır bu seçeneklerden.. malum ordada menşei değişik tip dolu kılıçdaroğlunun mazisine çok benziyor bu adam
13 Yorumla- +1 yıl
Cevabınız için teşekkürler 😊
- +1 yıl
aynı pencereden bakmadığımız kesin ilk defa siyasi bir görüş yazıyorum sırf sizin için:)
- +1 yıl
Olabilir. 😊
+1 yılSorunun cevabı açık ve basit akpden olurdu yabancılık çekmezler😂😂😂
30 YorumlaBence Akp’den yana olurdu.
53 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle, soru cevap verdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Teşekkür ederim :)
Peki Çiftlik Bank' ın sahibi Mehmet Aydın neden o partiden yana olurdu? Birkaç neden ve örnek sıralayabilir misiniz? :) - +1 yıl
Haklısınız :)
+1 yılAk partiyle çoooook ortak yönleri var
63 Yorumla- +1 yıl
Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)
Peki o parti ile Çiftlik Bank' ın ve kurucusu Mehmet Aydın' ın hangi ortak yönleri var sizce? :)
" İkisi de bende yolsuzluk, hırsızlığı çağrıştırıyor " derseniz bile yeterli olur :) - +1 yıl
Aynen son dediğiniz cümle 😃
- +1 yıl
Olabilir. Buna kimse karışacak değil ya :) Siz herhangi bir partiyi aklınızda hırsızlıkla - yolsuzlukla çağrıştırabilirsiniz :) Düşünceye de engel yok ya :)
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her yerde kazanan parti kimmmmm
Yaşasın akppppppppppppp😀02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar inceyi anlamamışlar :D
+1 yılAkp kapardı öyle adamlar lazım
44 Yorumla- +1 yıl
Cevabın için teşekkür ederim :)
Neden o partiyi seçtin, nedenlerinden birkaç tanesini söyler misin? :) - +1 yıl
Tabi :) Çünkü söylediğim parti içerisinde iyi yalan söyleyen insanlara doğru olmayan şeyleri doğru gibi gösteren bir nevi dolandırıcı ağzı laf yapan insanlar çoğunlukta bu tosunda öyle biri ikna etmiş herkesi işlerine yarar diye düşünüyorum bir kandırılma vakası daha yapabilirdi :D
- +1 yıl
Haha haklısınız :D
- +1 yıl
:D :D
+1 yılNe kadar ne kadar ne kadar ne kadar saçma bir soru ve ne kadar ne kadar ne kadar politik hedef gösterici bir açıklama.
19 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var. İnsanlar cevap veriyor.
- +1 yıl
Andaval mı yok?
- +1 yıl
Neden rahatsız oldun?
- +1 yıl
Soru açıklaması oldukça politik, yönlendirmen rahatsız edici
- +1 yıl
Olabilir, Türkiye' de siyaset böyle zaten. Neden rahatsız oldun gerçekten anlamadım. Türkiye' de siyasiler insanların Annesine küfür ediyor. Bu oldukça basit ve normal bir soru.
- +1 yıl
Bak düştü birtanesi😂
- +1 yıl
49 yaşında adamsın yüzüne tükürmem.
Bence yönetimimiz Küba gibi olsun TBMM de bir tane güvenilir parti yok.
00 YorumlaBu konularda ciddi olarak bir fikrim yok. Özür dilerim.
İlginç bir strateji...00 YorumlaCesaret edip geri gelemez bence
16 Yorumla- +1 yıl
Bunun içinde herhangi ğartiden siyasete giremez diyorsun 😊 Jet Fadıl (Fadıl Akgündüz) 2002' de hakkında yakalama kararı varken seçilip Milletvekili olmuştu ama 😂
- +1 yıl
Girse hangi partiden aday olurdu sence? :) Oy alacağı bir şehirden aday olsa?
- +1 yıl
Parasını yatıranlar Konya, Kayseri gibi şehirlerden ama AKP' den seçilmeyeceğinden emin misin :)
+1 yılAdam efsane akıllı bence kendi bir parti kursun 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Ona uygun bir parti yok mu seçenekler de ya da Türkiye' de ? :)
- +1 yıl
Hayır bu adam kadar kendini garantiye alan parti yok 😂
- +1 yıl
Evet, Uruguay' a kaçtı :)
- +1 yıl
😂 😂 evet adam akilli
+1 yılMehmet Aydın tam. manyak :)
17 Yorumla- +1 yıl
Parti hangisi olur sence :)
- +1 yıl
Ak parti tabii aga dolandırıcı adam
- +1 yıl
Cevabın için teşekkürler. O partiyle ilgili olumsuz bir yolsuzluk - hırsızlık algısı var heralde kafanızda. Bunun için öyle söylediniz.
- +1 yıl
Tüm siyasiler dolandırıcıdır aslen
- +1 yıl
Haklısınız :)
- +1 yıl
Ama bunların belli ne olduğu dostum :)
- +1 yıl
Çok belli ediyorlar çaldıklarını :)
+1 yılYeni bir parti kurardı cahiller partisi
20 Yorumla
+1 yılParti kur oy verelim 😂
12 YorumlaMehmet Aydın mı kursun? :)
- +1 yıl
Evet😀
- Gündem konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılAkp-veya Chp den olurdu
13 Yorumla- +1 yıl
Cevabın için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Peki sizin Cevabınız ne
- +1 yıl
AKP' ye göre 2002 öncesinde hangi banka batmışsa, hangi ekonomik kriz olmuşsa, hangi bela ülkenin başına gelmişse o siyasetin ve yönetenlerin suçu. AKP böyle anlatıyor.
Ben de haksızlık yapmamak için onların mantığı ile düşünüyorum. AKP' nin mantığı ile düşündüğüm zaman Devletin tüm kurumları, Bakanlıklar şuanda AKP' nin elinde ve AKP bu dolandırıcılığı engelleyemediyse o zaman AKP' nin burada denetim sorumluluğu var. Çünkü Devlette memur olanlar için bile " Görevi kötüye kullanma ve görevi ihmal " suçları vardır. Burada en büyük ihmal de AKP' nin. Başka bir partininse siz söyleyebilirsiniz. Ben de diyorum ki: Mehmet Aydın siyasete girecek olsa Çiftlik Bank' ı kurup 511 Milyon TL toplayabildiği dönemde ülkeyi yöneten AKP döneminde AKP' den siyasete girerdi.
Mantığım yanlış mı?
+1 yılHahahhha ankete bak 😅
10 Yorumla
+1 yılTosuncuk partisi kurmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler 😊
- +1 yıl
Ne demek 🤗🤗🤗
Bende ks yi dolandiricam..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin a şıkkın
34 Yorumla- +1 yıl
Neden A şıkkı sence? Bir kişi eksi vermiş mesela, görüşünü beğenmemiş?
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım keşke eski vereceğine neden deseydi coğu dönek hırsız orda
- +1 yıl
Bu adamın kandırdığı 77 bin 843 kişi seçimlerde oy kullansa hangi partiye oy verirdi asıl soru bu. Cevap da çok basit aslında. Sana boşuna kızıyorlar :)
Cevap sahibi+1 yılCanları sağolsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürkçülerin partisi olurdu malum hepsi öyle
00 Yorumla
+1 yılCHP olurdu
10 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCHP.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne