Bir öğrencinin öğretmene böylesine saygısızlık yapması kabul edilebilecek bir şey değil kesinlikle.
Öğretmeniyle dalga geçip bunları videoya çeken saygısız öğrenciler hakkında soruşturma başlatılmış.
Bu kadar saygısız bir nesil nasıl yetişiyor?

burda öğrencılerın savunacak değılım ama unutmayın eğıtım sıstemımız bu derece öğretmenle öğrencı arasında katı despot kurumsal bır ılışkı ıçerısındeyken her yenı nesılde böyle olayların çıkması daha da kolaylaşıcaktır çünkü her yenı nesıl öncesınden daha bılınçlı her konuda o yüzden edepsız tavırlarıda daha çok fınlandıya usulü despot olmayan esnek ıleştışımden yana olan bır eğıtım düzenıne geçmedığımmız ıçın bızım halkımıza bunlar müstehak
Ulan şu arkadaki koduğumun kırmızılısına iki tane koysa ya bu hoca. Böyle it oğlu itleri döve döve hadım edeceksin, sonra vereceksin müdürlüğe teknik işleri de onlar halledecek.
Annem öğretmendi geçen sene emekli oldu. Emekli olmasının en büyük nedeni de öğrencilerin terbiyesiz edepsiz olması. Aile eğitimleri sıfır. Çocuk terbiyesizlik yapsa ders dinlemese veli öğretmeni suçluyor. Öğrenciler hem veli hemde idare tarafından korunuyor. Her şekilde öğretmen suçlu oluyor. Eğitimin öğretimin içini boşalttılar sadece öğrenciler değil öğretmenler de kötüye gidiyor.
Terbiyesizler, hocanın kafasına çöp atan falan da oluyor; işte bu yüzden öğretmen olmam o kadar okıycam okıycam kendini bilmez aptalların maymunu olucam yok ya. Allah akıl fikir versin, amin.
Cevap
18Cevap
Ülkenin daha iyimi kötümü olacağını düşünen insanlar bu videoyu izlesin, ülke kalkınması ve kültürü aileden başlar toplumu oluşturan temel yapı ailelerdir bu ailelerin yetiştirdiği çocuklar bu ülkeyi kültürel ve ekonomik açıdan çağ atlatacak öylemi buna inanmak saflık olur.
Öğrenciler hep pohpohlanan taraf olduğu sürece bu böyle devam eder, kimse çocuğuna laf söyletmiyor. Yeni neslin çoğu sevgi saygı merhametten habersiz halden anlamayan tek bildiği alaycılık ve eğlenmek olan boş bir nesil. İşimiz çok zor
Karakter / toplumsal ahlak kazandırmıyor eğitimimiz, dümdüz amaçsız bilgi veriyoruz sadece. Siz de mi öğretmensiniz
Ben de atanamadım daha, stajı nerde yapıyosunuz
Hayırlısı olsun
Allah ordakilerin belasını versin. O adam sizi çekmek zorunda mı! Öğretmene 40 yıl köle olmuyoruz artık, öğretmene köle gibi davranıyoruz. Yazıklar olsun!
cocuğa soruşturma açılmış tamam ama öğretmenide soruşturcaklarmış otoriteyi sağlayamadı diye. yahu adam napsın dövse suc 2 gün sonra gelip öğretmeni bıcaklasa nolcak? ne kadar rezalet bir sistem. 2 tokat atsa videoyu kesip şiddet var diye dava acarlar. bu tip ergen bozuntuları heryerde var
@harpoon biliyorum
Siz aileler iyi öğretmen ararken, biz öğretmenler de aile terbiyesi almış öğrenci arar olduk, ne günlere kaldık...
Çorlu Ahi Evran Meslek Lisesinde İngilizce öğretmeninin düştüğü zor durumlar.. Videoyu izleyince içim sızladı.. Öğretmen kutsaldır. Biz söz söylemeye utanırdık.. Öğretmene saygı, sevginin kalmadığını izledikçe kahroldum. Nasıl bir yozlaşmadır bu?
Bu saygisizligin en büyük etkeni aileler. Asıl eğitimi ailelere vericeksin.
Sorusturmadan cikacak sonuc "oglum bir daha yapmayin boyle seyler hadi 3 gun okula gelmeyin" olacagi icin degisen bir sey olmayacak rezalet bir egitim sisteminde boyle rezilliklerin olmasi sasirtici degil
Eğitim ailede başlıyor. Senin yetiştirip adam edemediğini öğretmen ne yapsın.
Öğretmen dövüncede dövdü derler hak ediyorlar ahlaksizlar..
Bu eşekler tam sopalık tammmm iyi bir dayak şart bunlara
meslek liselidir bunlar ama her türlü kötü görüntüler
Çorlu karışık ne olduğu belli olmayan insanlarla dolu. Yetiştirdikleri çocuklardan ne bekliyosunuz?
O kırmızılıyı okuldan atmak lazım ve ayrıca mahkemeye vermek lazım haddini bilmez alçak köpek dölü
Ulen hepinizi * k gam her öğretmen kötü de bu adam iyi lan başka ögretmen olcak öldürür dayaktan sm m k ibinelrri
Saygısız bir avuç ergenin hareketlerine bak. En son bir grup, çocuğu dava edeceklerdi diye hatırlıyorum umarım yapmışlardır.
Çok zor durum hoca için.
O sınıf bende olsa; hırpalardım bir kaçını sanırım...
Nesil, maalesef inanilmaz derecede pislik içinde.
İyki Saygısızlık Yapmış Bizim Okulda Döner Bıcağı İle Vuruyordular 😏🤔
Bizim zamanımızda bile bu kadar saygısızlık yoktu ya.😒
Yerinde olmak istemezdim bu hale gelmesine çok üzülüyorum
Eşeğe altin kemer vursanda eşek yine eşek👍
Türkiye de eğitimin durumu
Yeni nesil böyle işte
Şu kırmızılıyı dövesim geldi.
Terbiyesizlik bunlarda
Ailelerin baya suçu var
Çok sinir bozucu, ve adamın çaresizliği.
çorlu boyle bir yer iste
Terbiye diye bir şey kalmamış
Şerefsizler işte
Tersi durumda çok
Rezalet resmen
Kimlerle yaşıyoz ya
Okuldan atmak lazim
Densizin biri işte
Şaka gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar