Helal olsun yasaklayana diyorum. Şu an sürmekte olan zeytin dalı harekatı ile alakalı da sürekli olarak bu bir savaştır diyip insanları kışkırtmaya ve algı yaratmaya çalışması mı? Gezi parkı olayını sürekli diriltmeye çalışan kışkırtıcı tweetleri mi? Özgürlük bir yere kadar vardır. Bir yerden sonrası bölücülüktür. Bu bölücü zihniyetten vazgeçilmesi şart. Şimdi çıkıp hoşgörü , saygı diyenlere de aşağıdaki fotoğraf armağanım olsun.
Barış Atay`ın oyunu `sadece diktatör ` ün yasaklanması hakkında ne düşünüyorsunuz?
pkk nasıl algı yapacağını çok iyi biliyor. Sanat ve sanatçı diye gezinen bazı şahıslar ile amacına çok kolay ulaşıyor. Tarkan bile bunlara destek verdi şaka gibi.
Kara peçeyi ben de sevmem doğrusu itici geliyor ama böyle paylaşıp saçma sapan şeyler yapmak da tuhaf.
Kara peçe takmak bir tercih meselesidir. İsteyen istediği gibi gezer her şeyi geçtim bir sanatçı kendilerinr aydın kesim diyorlar ya , böyle bir paylaşım yapabilir mi?
yahu biri de çıkıp demiyor ki diktatörün olduğu ülkede nasıl böyle şeyler konuşup, yapabiliyorsun diye? diktatör nasıl olur diye merak edenler varsa tek adam ismet inönü dönemine baksınlar..
Ana; Çarşaflı da olsa anadır.. Sosyal ve siyasal ayrım yapılıyor, deyip kendi anarşik kin ve garez dolu fikrine karşı, karşıt bir kamuoyu oluşunca kuduz it gibi sağa sola saldırmak bu gibi anarşist vatan hainlerinin ortak özellikleridir. Görüyoruz ki; bunların zihniyeti iktidar olursa ancak kendine çalışır... Allah kime neyi vereceğini iyi biliyor... ;) iktidar belli...
hırsızlık yapmak suç değil ama hırsızlık yapana hırsızsın demek suç? dolandırıcılık yapmak suç değil ama dolandırıcılık yapana dolandırıcı demek suç? diktatörce yönetmek suç değil ama diktatör demek suç öylemi? sizin hayat anlayışınıza mıçarım. insanları savaştır diyip kışkırtıyormuş ney afrin harekatı. ramazan bayramlaşmasımı? dış ilişkilerin "ş" sinin kuyruğundan anlamayan kazmaların beceriksizliği yüzünden kaç bin tane asker şu an afrinde... fikriniz yok zikrinizde olmasın !!! bıktık sizin gibi boş insanlardan
En İyi Cevaplar