@bynarcos @Barış_LonelyForever
ŞEYTANYAHU adli zalim diktatorun sonu ne olur?
@bynarcos @Barış_LonelyForever
allah boyle zalimleri kahr-i perisan eylesin insllah 🙏🙏, bebek katili siyonist mason🤬
Adolf H*TLER neyse bu da AYNISI FARKI YOK

Macaristan, ABD, İngiltere vs gibi ülkeler destekliyor onu. Mart Ayında Macaristan'la A Milli Takımımız karşılaşacak yenersek güzel bir ders olabilir. Biliyor musun okuduğum bir kitapta İsrail'in yerle bir olacağı diyordu bu süre de 2025'i gösteriyor. Her yerde bebek katillerini istinalar hariç savunan kişiler oluyor. Elbet bir gün o da hak ettiği cezayı alacak..
Bu arada Hitler'de illümünatinin maşasıydı...
Rockfellar ailesi öyle diye araştırma kitaplarında okumuştum
2025 yilindayiz İsrail yikilicak demissiniz yemin edebilirim hiçbir şey olmiycagina dair
Hiçbir insan öldürülmeyi hak etmez. Sen bir müslümansın ayette der ki ; Ey iman edenler sizi ben yarattım. Size verdigim can emanettir. Ona iyi bakın , benim size verdigim canı benden başka kimse alamaz. şayet ki alırsa cehennemliktir ve azabımla karşı karşıya kalacaktır. İmtihan dünyasındayız. Ne zaman ölecegimiz belli degildir. Ölüm insana geldigi zaman sebepleriyle gelir. Kalp krizi geçirirsin, kaza yaparsın vs. gibi sebeplerle gelir. Önlemek engellemeye çalışırsın Allah diyor ki her bedene ruh verildigi zaman ne zaman ölecegi hangi sebeple ölecegi bellidir. Sen basit bir insansın ve senin gibi mükemmel birisini yaratan kişiden korkmuyorsan problem vardır. Asıl yaşam sen öldükten sonra başlayacaktır. Şimdi uykudayız sanıyorkı yaptıklarının karşılıgını almayacak mısın daha yazamam devamını yer kalmadı
onca cocuk, masum oldukten sonra bu adama ne olacagi umrumda degil cunku o gidicek baskasi gelecek. gelismedikce kafa tutamayacagiz savas suclularina
Netenyahu denen Yahudi dışkısı Auschwitz'e veya Sobibor'a götürülüp, orada SS subayları tarafından cehennem yaşatılmalıdır.
Cevap
4Cevap
Hiç bir şey olmaz sonuçta arkasında ABD var
Milyonlarca mazlumun arkasinda da ALLAH var ama
Allah büyüktür kardeşim
Derisi canlı canlı yüzülerek, etleri canlı canlı parçalanarak ve tuzlanarak, acı verici bir şekilde idam edilmesini isterim.
evet bende ayni senin gibi dusunuyorum bu bebek katili ecnebi hakkinda
Allah, onu cehennemin en dibinde cayır cayır yaksın. Zebaniler, ona en ağır işkenceleri yapsınlar. Bebek katili soykırımcı siyonist artığı
dünya namussuz dünyası hırsızın arsızın dünyası iyi insanlara göre değil
🤣🤣🤣 düş başka gerçek başka. Sen kendi sonunu düşün bence
Bu dünyanın öbür dünyasıda var Allah'ından bulsun
Ben küt küt canlı canlı dogransin istiyorum
En acısı bu sırada cehennem var
Bpktan farkı yok
Kime diyor o
Hepsi aynı bpk
Ben başkan adlı konuları dinlemem midem bulanıyor çünkü
Ahirette hesabıni gorcek artik😐
gebersin
Canlı canlı hidroclorik asidim içine girsin