Pakistan Parlamentosu, İmran Han'ı görevden aldı!
🇵🇰 İmran Han Pakistan tarihinde gensoru önergesiyle iktidardan indirilen ilk Başbakan oldu.
Ne düşünüyorsunuz? Sizce şimdi Pakistan'ı neler bekliyor?
🇵🇰 İmran Han Pakistan tarihinde gensoru önergesiyle iktidardan indirilen ilk Başbakan oldu.
Ne düşünüyorsunuz? Sizce şimdi Pakistan'ı neler bekliyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pakistan yönetimi kimde olursa olsun bize dostluğunu hiç bozmayan bir ülkedir. Eğer ABD kuklasi bir hükümet gelmezse böyle kalmaya devam ederler.
Aynen öyle! 🇵🇰♥️🇹🇷
Ne ABD'si Pakistan Çin güdümlü bir ülke
@aborjino İmran Han muhalifleri ABD ye yakın isimler
Bence pakistan halkında çok zeki insanlar var. Kendilerini idare ederler diye düşünüyorum.
Kesinlikle
Amerikanın oyunları bekliyor ne olacak
Amerika ne alaka ki?
Kim devirdi sizce hükümeti
Halk bıkmıştır. Pakistan halkının yüzü gülüyor mu? Başbakan güzel evinde keyif sürerken halk sürünüyordu. Umarım şimdi Pakistan’ın yüzü güler. O kirli sokakları hak etmiyor o güzel ülke! 🇵🇰
Size göre Erdoğan da sarayda yaşıyor halk sürünüyor Di mi
Evet, elbette.
Farkettim. Tipik solcu bakışı
Solcu değilim sağcı da değilim. Kör de değilim.
Müslüman düşmanıyım diyelim.
NE? Benim kadar kafirlerden nefret eden ve Müslüman kardeşlerini seven başka bir insan bulamazsın.
CHP den nefret ediyorsun p zaman
Evet tabikide
İyi partiliyim diyorsun mu
Hayır tabikide
Partim yok mu diyorsun
Evet tabikide! Ben halifeciyim, özgürlükçüyüm! 👼🌈 ☁️
Benide götürün dağlarınıza
Dayanamam tutsaklığa…
Hdp li misin kız
Hayır tabikide! Hiçbir partiyi desteklemiyorum ben.
Merak uyandırıyorsun
Din hakkında bilgili misin?
Biraz
Sana dün gördüğüm rüyayı anlatsam olur mu? Korkuyorum
Yaz bakalım
Rüya aleminde anneannemin korkunç müstakil evinde uyandım, birkaç saçma olay yaşadım ve o olaylardan dolayı rüyanın içinde olduğumu anladım. "şu an rüyadayım" dedim. Hava kapalıydı, griydi. Odalarda tanımadığım insanlar vardı. En başta çok iyi hissediyordum, dedimki "şu an rüyanın içindeyim, uçabilirim!" ve uçtum da. Bir göl gördüm, gittim ve suyun üzerinde yürüdüm. Uçarak dışarı çıktım, evin içinde de uçtum. Sonra yavaş yavaş içimi korku sarmaya başladı, "ben nasıl uyanacağım, ne zaman uyanacağım" dedim, evin önünde kalakaldım. Yanımda tanımadığım bir kadın bana bakıyordu, anneannemin evinde yaşıyordu. Kadına kendimi tanıtmaya çalıştım, korkarak "bu evin sahibi benim anneannem" dedim. Kadın bana hiç cevap vermedi. Ben bir daha hiç uyanamayacağım sandım, rüya alemine hapsoldum sandım. "Rabbim beni terk etme, Rabbim beni terk etme!" dedim. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Allah beni o korkunç alemde bıraktı sandım. Uyanmanın yollarını aradım, gittim evin içine girdim, bir koltuğa yattım, uyumaya çalıştım, rüya aleminde uyursam gerçek alemde uyanırım diye düşündüm. Ama bir türlü uyuyamadım. Aklıma kafirlere yaptığım/yapmak istediğim kötülükler geldi. "Eğer bunları kafirlere yaptıklarım için yaşıyorsam bir daha da kafirlere bir şey yapmam" dedim. Sonra gözlerimi kapattım, annemle babamın sesini duymaya başladım, gözlerimi bir açtım, evimdeyim. Uyandım.
2 gün önce böyle bir olay yaşadım. 2 gündür uyumaya korkuyorum, ya rüya aleminde hapsolursam diye.
İbadet ediyor musun hiç
Neden sordun ki? Sürekli Allah’ı anıyorum ve Allah’ı çok seviyorum
Yetersiz kalıyor demek ki. Sğperegon yani vicdanın bir eksikliği dile getirmiş. İçim kalbim temiz diyenler gibi olma. Kontrolün tamamen sana geçmesini istiyorsan ibadet etmeye başla. O zaman istediğin gibii çıkacaksın o rüyalardan.
Ben çok günahkarım. Yarın uyanamayabilirim. Sanırım helak oldum.
Her tövbe yeni bir başlangıçtır
Peki sence bu rüyanın anlamı ne? Acaba aslında ruhum gerçekten bedenimden çıkmıştı ve azap mı çekiyordum?
Hayır eksik bişeyler var diyor sana hayatında. Belkş de kendi hayatını göstermek istedi sana uçmanı sağlayarak. Farklı ve fantastik bir rüya ama dediğimi dikkate al. Nasıl ni hayatın var bilmiyorum ama her tövbe yeni bir hayata gebedir
Aynen öyle kardeşim, çok teşekkürler yardımın için! ☁️🌈
Hayırlı geceler hayırlı sahurlar
Sanada kardeşim 💚🎈
darısı akp hükümetine
Skandal
Pakistan için sevindim ben şahsen
Hayırlısı