La bırakında uyusun dayı, komadınız ki herif uyusun..

Geçenlerde bir haber çıkmıştı: İnsanlar çok fazla antibiyotik aldıkları için öldükten sonra topraktaki böcekler cesedi yemiyor diye ve cesetler öyle duruyor yani toprağa karışmıyor.
Rahibin gülümsemesi de korktuğu içindir hani bazen korkarız da stres azaltmak için bilinç dışı olarak gülümseriz ya o da aynı şey😁
Demekki yerin soğutma gücü
Morgda doğum yapan kadın gibi bu haber de.
Yakinlari olan oluleri çıkartıp bir gün geçiren Dünya' da bir yer sakinleri de vardı. Devlet yetkilileri " mikrop bulaşır " diyordu.
Tövbe bismillah daha neler...
😊😊🤣🤣😜 Nirvana
😂😂😂aynen. Birde mevsimlik giydirseylermis
Cevap
2Cevap
Baksaniza bu adam din adamlarının dini kullanarak nasılsa halkı sömürdüğünü gösteriyor. oturdugu sandalye ye bakın bu mu nirvanaya ulaşmış. pehh. adami mumyalamislar bes belli.
Gerçekten sinir bozucu.
Henüz münker nekir uğramamış belki uğrasa işler değişirdi.
Ruh bedenden gittikten sonra bedenin bir anlamı yok diye biliyorum.
Beden önemli fakat dünya için önemli 👍 Organ bağışı kampanyasına bekliyorum
Ama ölmeden önce yapılır organ bağısı
Organ bağışına bekliyorum derken yürüyerek gelebilecek veya çağrıma cevap verenleri bekliyorum ölüleri değil 😎
Ahaha. Yok ben de organ bağışı izninden ve ölüyken organların bağışlanamayacağından bahsettim. Bitkisel hayattaysa organ bağışı olmuyor mu? :)
Bitkisel hayatta iken akli melekelerini kullanıp karar veremeyeceği için her hangi bir hükmü olmaz. 😊 Hem bitkisel hayattaki insanların organları normal bir insanın organı kadar iyi ve verimli olmuyor. Düşünsene yaş 70 iş bitmiş o organı 20 yaşındaki çocuğa taksan çocuk küfür etmez mi? Bıraksaydın öleydim demez mi? 😊😊🤣🤣🤣😜😂
Çürüyor işte kardeşim kararmış adam
Korktum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar