En korkunç tehlikeli Askeri birlik hangisi?
Sat Komandoları
Komando
Bordo Bereliler
Jöak Tim
Jandarma Komando
Piyadeler
Jöh
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sat komandoları (Su altı taarruz) onlar çatışmaya girmezler normal durumlar için gönderilmezler. Tsk'nın en elit askeri tartışmasız Bordo Berelilerdir. Bordo Bereliler, Jöak ve Jöh'ün aksine sadece işini yapar. Duvarlara öyle savaş istiyoruz, biz şöyleyiz, biz böyleyiz gibi yazılar yazmazlar. Öldürür çıkarlar. Yaptıklarını kimse bilmez, duymaz. En iyi olmakda bunu gerektirir zaten.
Jöh değil önüne gelen jöh yapmışlar ben çok aşırı şişko insanlar da gördüm çok zayıf rüzgar vursa uçacak kadar olanları da içlerinde piyade zaten değil komandolar sağlamdır ama bana göre oda değil jöak aynı şekilde güzel bir birlik sağlamdır bordo bereliler silahları çok iyi kullanıyorlar o yüzden en iyisi o
Bordo bereliler
Sat
Komando
jöak
jöh
piyadeler
Satlar hem kara hem denizde çok aktifler. Güneydoğuda Hendek operasyonlarında eyp temizliyorlardı
Sadece güneydoğu değil uluslararasıda görevlerdeler yurt ici yurt dışı da göz önünde
Amin kardeşim 👍👍
Cevap
14Cevap
şimdi kara savaşları bitti havadan füzelerin bile yetşemeyeceği yerlerden nokta atışı yapıyorlar. Karada aslan olsa ne yazar?
Tsknın tümü mantıksız mk Yıl 2018 koskoca devlet bir malzemeyi getiremiyor hala kağıt kürek ile uğraşılıyor.
Bu saydığın askerlerin hepsi çok iyi ve hepsinin ayrı özelliği ve eğitimi var ama içlerinde karşı tarafa ençok korku veren sat komondoları aldıkları eğitim ve donanımları çok üst seviyede Allah bütün ordumuzu korusun yaar ve yardımcısı olsun
zırf abim sat komandosu diye onu seçtim :D
😁😁😁
Başarılar dilerim abine sevindim;-) 👍👍
Teşekkür ederim
Rica ederim👍
Sat ve birdo bereliler
👍👍
Bordo berelilerden çok korkuyorlar
Komando ve sat komandolarin dan da cok korkuyorlar
Bordo Bereliler özel kuvetler
Sat komandoları da özel kuvvet?
anladım
Deniz kuvvetlerinin özel timlerine bağlı olduğu için özel kuvvet oluyo uluslararasi dunyanin en korkunç korsan avcisı kuvveti secildi ayri zamanda satlar.
@svsslck sat komandolarında en sağda bir asker var. O öldürücü bakışı görünce ben karar değiştirdim sat diyorum
Sat komandolari zaten öldürücüdür keskin savaşçılardır
Hem su alti taruz hem üstü arazi koşullarina da meyilli birlikler korsanlarin korkulu rüyaları satlar
Maşallah
Aynen uluslar arazi kara sularda en iyi birlik sat ve sas komandolari secildi
Kolordu seviyesinde binlerce kişiden oluşan bir birlik elit bir birlik olamaz, bordo bereliler bence elit birlik sınıfından çıkıp Amerikan Ranger düzeyinde bir organizasyona dönmüştür... Sat ise fikir babası Seal yapılanmasına ödün vermeden devam ediyor.. Yine kursiyerlerin ortalama %70'i eleniyor, kurs süresinde bir değişiklik yok, her zaman çok çok titiz personel seçimi yapılıyor... kpss yle bile bordo bereli alımı yapıldı 15 temmuzdan sonra şaka gibi :D Kurs bitirme yüzdeleri bile çok önemli, bazı dönemlerde mezun vermediği bile olmuş..
15-20 kişilik kursiyerden mezun olan sayısı 5-10 arası oluyor..
Bordo bereliler
👍👍
Asker mi kaldı? Asker varsa itibarları mı kaldı..
Cok gereksiz yorumunu ciddiye alirsam vatan haini olarak görülürüm.
Sizin gibi hainler gercekleri her zaman saklar haddini iddia eder.
Neye göre hain yaptın şimdi beni?
Asker kalmadiysa biz nasil korunuyoruz?
Terörü haritadan kim sildi yurticinde yurtdışında?
Görüşüm daha çok siyasi bir görüştü delikanlı. Atarlanmadan önce düşünmüş olsaydın keşke.
Yaşanan siyasi darbe girişimleri insanların askere olan güvenini zedeledi. İtibar kalmadı. Bunu inkar eden asıl haindir
Benim paylaşımım siyasi ile zerre alakali değil amacin siyaset se ne diye görüş paylasiyon senin lafinla Askerimize olan guvenimizi hicbir zaman kaybetmeyiz biz rahat ol kimse birseyin haddini iddia edip senin gibi konusmuyo Eskiden olduğu gibi guvenimiz tamki Askere gorev basinda etkinler neyin pesindesin anlamadim ama tek anladigim bildiğim sey var oda Türk Askeri her zaman öncelik olacaktir.
İtibarı kalmayanlar varsa onlarda teröristler.
Buraya dikkat et fettulah gulen cemaatine özelikle.
Hepsini bir tutma.
Allahu ekber deyip kafamı da kes tam olsun :)) cidden cahilsiniz. Terörü kazımış olsaydık hergün şehit haberleri gelmezdi, aynı şekilde askerin içinden binlerce hain çıkmazdı hani fetö ayağına bildin mi? Okumadan etmeden çıkıp konuşuyorsunuz boş boş
SAT komandoları
İşte bu aynen en tehlikeli olan aslinda onlar bunu bilmiyorlar;-) 👍👏
Aynen ustam manyak korkunçlar 👏;-)
Sat ve sas
Sas komandolarini da koyacaktim yer kalmadi saslar da cok tehlikeli aynen;-) 👏👍👍
İki tim de aynı yerde eğitim ve görev yapıyorlar, sadece birlik/tim komutanlık adı farklı.
Aynen keskin nisancilari savaşcıları boldur sat ve sas birliklerinin👍
İzmirde deniz kuvvetlerinde askerken, sat ve saslarla tatbikata katılmıştık. Hepsi izbandut gibilerdi.
Adamlarda duygu denen bişey yok, bildiğin robot. Amiral ve generallere selam verdiklerini görmedim hiç 😂😂
Öyleler gercekten kimse de umurlarıda değil adamlar paşa gibi hakim olmuşlar sahalara👍😂bir yumrukla yoğun bakım
Aynen öyle
Çatışmalara girmez diyen arkadaş da avucunu yalasın.
Sat ve sas lar, aynı borbo bereliler gibi sürekli görevdedirler, yan gelip yattıkları yok yani. Sadece göz önünde olmazlar. Geçen yıllardaki doğu ve güneydoğudaki şehir teröründe kimler görev yaptı, kimler yerlere, evlerin duvarlarına gömülen bombaları imha etti bir araştırsın.
Sorma o arkadas cok bilgisiz bu o kadar da cok mantiksiz yorum yapmis aynen operasyonlarda çok yoğun sekilde görev yapmaktalar satlar ve saslar daha gece aylarda da haberlerde gosterdi sat ve saslar guneydoguda hucre evlerine baskin yapip bombalari teröristleri imha etti show haberde izledim
Mal işte😂😂
👍😂😂
adnan hocanin kedicikleri
😂😂😂
Pkk bordo bereliden cok korkuyorlar
Bordo tabiki
Güzel👍
Bordo 🌸
👍,
Özel kuvvet
Resimde 2 özel kuvvet var 1 ci sat komandoları diğeri bordo bereliler hangisi?
Bordo bereliler
Tamam
Bordo bere 💪
Nereden geliyor bu bordo bere sevgin?
@REDHOTLİNE07-4 icimden
@EftelyaErdoğan nerelisin merak ettim?
@EftelyaNicosiaa Çorum
Anladım şimdi gerçek ismin eftelyami?
@EftelyaNicosiaa Evet 🙄
Anladım canım benimde ismim eftelya Rum kökenliyim ondan sordum ;))
bordo bereliler
👍👍
Bordo Bereliler.
Bordo bereli.
Bordo Bereliler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar